Jó reggelt!
Móni,asszem angolból még nem vagyunk egy szinten,nekem 8 éve sem volt nyelvvizsgám.
De abban egyet értek,ha nem használod,akkor nagyon elkopik a tudás,én tizenixéve tanultam magántanárnál,de a headway könyv 11 -ik leckéjéig jutottam.Viszont azóta én sem használtam csak egy rövid ideig,de az is már vagy 8 éve volt.
Nagyon szép cipik,szerintem kb 1 hónap múlva már nekünk is kellene fog új.Majd segítesz?
Na igen,ebben a korban nem túl gazdaságosak a gyerekek,én 6 ezerre lőttem be a keretet fejenként,az se kevés 2 havonta,de a cipőn nem akarok nagyon spórolni,ez kb középár.Nekünk nagyon bejöttek a deichmannos baren schuhe cipik.Dm
nekem sem szoktak előre szólni...de köszi az infót!
Madarász utca
szegény Réka
Törpi,milyen ügyesen megoldottad te is az angolt
Akartam írni a múltkor,hogy neked egyformán szeretnek motorozni?Nálunk az a baj,hogy Noémi megy mint a veszedelem,Balázs meg hol megy,hol nem.Együtt még nem vittem ki őket motorral,de külön mentünk már a játszóra,Noémivel 6 perc alatt ott voltunk,Balázzsal csak azért 20 erc alatt,és nem több,mert végül megkértem inkább gyalogoljon
Így azért nehézkes,még bébitaxin azért húztam Badát,ha Noémi már nagyon elöl volt,de így nem tudom.Ráadásul a motoroktól nem is hallani,hogy mikor jön autó,így meg mint egy paranoiás,egyfolytában forgolódok,hogy legalább lássam,ha jön.
Szobatisztáéknál
lassan ti is!
Babus,overál nekünk is volt wedze,vettem is,meg örököltünk is,de alig volt rajtuk,mert az aldisban sokkal könnyebben mozogtak,nem olyan vastag.Én is maradok ennél.Viszont a cipőt nem tudom milyen lehetett az aldis
Hát a hiszti
Nálunk Balázs kezdte,de nem gyengén adja elő.Földönfetrengős...
Timi,tényleg,én is a bugyipelust akkor kezdtem Noémire adni,hátha azt nem veszi le,elviekben le tudja,mert ugye a nadrágot is leveszi,de azt nem vette.Aztán elmaradt nála...
Zsófi,szerintem akkor 92-es esőrucit vegyél!Én csaka 98-ason akadtam ki a múltkor,azt hittem már akkorák vagytok
Ha a szülőket nem zavarja,akkor ne szólj rá B-re,ha beül a dodóba.Tényleg marhák!