Sziasztok Lányok!
Na voltam Murbernél, feltettem neki a kérdéseimet, ment volna tovább, de erőszakos voltam, akkor is kérdezgettem.
Le akartam cserélni a Bromot, van helyett a Norprolac, de az szerinte 21 e ft (szerintem fel tudnák írni olcsóbban is, na mindegy!), na akkor nem csereberélek... meg azt is mondta, hogy ha gondolom, akkor most ne szedjem, csak a stimunál kezdjem újra... na akkor inkább szedem, mert újból rosszul lenni tőle nem akarok...
most úgy érzem, nem vagyok már rosszul, tehát inkább szedem folyamatosan.
Meg mondtam, hogy nem szeretném, ha az endom visszajönne, írjon föl fogamzásgátlót. Felírt, 3 hónapig szünet nélkül kell szednem, legalább ezzel jól járok, hogy nyáron nem fogok menstruálni.
Ha megjön, fel kell hívnom őket, és a 20. nap körülre adnak időpontot és utána újból vérvétel, majd remélem, újból belekezdünk.
Újult erővel és ennek már sikerülnie kell!
Addigra a hormoneredményeimet is rendberakatom, mert én úgy érzem, az volt a gond, az nem volt jó.
Mary,
Boldog szülinapot!
Bár tudom, mikor lett volna igazán boldog.
Látom tényleg mindig valami alkalom környékén van eredményhirdetésed (ugye Te írtad?).
Gondolkoztam azon, hogy miért mondták Neked a 3 hónapot, és nem lehet, hogy a nyári leállás miatt?
Rákérdeztem a zárójelentésre is, jövő héten írja meg a Kati, szerdán megyek érte, szerintem hívd fel őket, és akkor Neked is odaadják a zárójelentésed.
Amúgy nem csodálom, hogy kiakadtál, ennyit tudhatott volna.
Mindent magnóra rögzít, ezért nem értem, miért nem tudta, hogy gyógyszert kaptál tapasz helyett.
És igen, futószalag, a Murber is rohant már, miközben "velem foglalkozott", de ez van, "ingyen ezt kell szeretni"...
De a pénzes intézetek meg iszonyat durva áron csinálnak lombikot sajna.
Ott persze minden más, de a siker nem ezen múlik... Barátnőm fizetős intézetben volt, és nem sikerült neki a lombik.
Most lesz majd neki a 4.
És a legközelebbi alkalommal Murberhez kérj időpontot! Lehet kérni, hogy kihez menj, én is véletlenül kerültem Murberhez, és szerintem így, hogy egyszer hozzá kértem időpontot.
Mindenki azt mondja, az elsőt a prof szokta csinálni, na nekem az elsőt csinálta most a Murber.
Sajnos nem sikerült, de ez nem hinném, hogy rajta múlott, és a prof kezdte el amúgy is, de Murber vett át a 2. UH-tól kb. és a leszívást, beültetést mindent ő csinált már.
Csak az eredményt nem ő közölte.
De mindegy is lett volna, csak jó hírt közöljenek velem, de nem... :'(
Na mindegy, a lényeg, hogy legközelebb, ha kérsz időpontot dokihoz, hangsúlyozd ki, hogy a Murber dr. úrhoz kérsz időpontot.
Zsó,
Én is ki szoktam akadni a gyerekes barátnőmön sokszor... nekem az is furi, hogy annyira akarták azt a gyereket és tavaly is és idén is nélküle mennek nyaralni... ok, hogy kell a kettesben töltött idő, de friss kapcsolatba született a gyerek, saját lakás nélkül, akkor miért nem vártak még a gyerekkel, ha ők még kettesben akarnak lenni????? Én vinném magammal a gyereket nyaralni, az tuti!!!! Csak már lenne legalább egy gyerek, akit vihetnék... :'(
És tényleg, hétfőn nem "ünnepeltétek" a férjed névnapját, csak leittátok Magatokat.
Inek,
A rosszullétek és a görcsölgetés simán lehet a babá(k)tól.
Szerdán csak jó híreket közölhetnek Veled.
És szerintem nem kell várnotok majd, csak visszarendelnek 11-re és eredményt hirdetnek, gondolom doki nélkül más beteg nem is lesz... Tehát gyorsan megtudod majd, nem kell majd ott várakozni.
Zsuzsika,
Ha ilyen rosszul vagy, miért nem maradsz otthon pihenni?
Ja, jó ez a Semmelweis nap... :S De ilyenkor nem nézik, hogy emelkedett-e v. csökkent a hcg? Na mindegy, nem idegellek ezzel, csak jó hírt mondhatnak Neked is.
És szerintem hétfőn se lesz más ott, csak akik eredményhirdetésre várnak.
Kakukkocska,
Hát jól félrenéztem, nem tudom miért Zsuzsikának tulajdonítottam a babás sztorit.
De az jó, hogy azóta a párnak lett babája.
Látom, hoztál újabb "sztorit"... Nagyon durva... És hány ilyen van...
Én olyant olvastam Kiskegyedben, hogy úgy rabolják el a kisbabát, hogy utolsó idős terhes kismamákból "kiműtik" a babát, és még az jár "jól", akit utána nem ölnek meg, csak a babáját veszik el tőle.
Hihetetlen, hogy az embereknek mi meg nem fordul a kicsiny agyukban...
És szegény gyerek, aki utána egy ilyen anya mellett nő fel.
Jó kis napod volt tegnap...
Napközben az a melegszendvicses rosszullét, éjszaka meg mensturációs fájdalmak.
Remélhetőleg tényleg peteérés volt.
Tessék ma este is összebújni a Pároddal.
Várakozás:
szerintem annyira nem veszi előre a stimusokat, nekem volt olyan is, hogy ott voltam már 11-re és csak 3 óra körül kerültem sorra, a Zsó által említett vizsgáztatós napon... :S és akkor kaptam csak meg a szurit, eleve későn...
szóval nem értem én az ő sorrendjét... most is szerintem 2-en voltunk Maryvel, akik eredményhirdetésre vártunk, simán előrevehetett volna minket... De azt azért nem hinném, hogy azért hagyja végére a rosszhírt, hogy a többiek ne lássák... Meg azt se értem igazán, hogy a rosszhírt miért a dokinak kell közölnie? Elég lenne, ha Kati vagy Andi közölné a hírt a párral, aztán ha jóhír, akkor menne a dokihoz (a dokinak is kevesebb dolga lenne), ha meg rossz hír, úgyse mondd semmit a doki...
(Azt, hogy csak 30% az esély, más is el tudja mondani.) Ezért is kellett ma mennem Murberhez, mert tegnap is felírhatta volna a prof a fog.gátlót, de nem tette, azt mondta, beszéljem meg Murber doktorral. Na mindegy, ezen már kár rágódni, de tőlem az ilyen dolgok miatt nem kaptak még pénzt! Majd szeptemberben lehet fognak, meglátom...de nem hiszem, hogy ettől bármi is változna, és ne is változzon, mert az azért durva lenne! Ahogy Mary is írta, futószalag...
Ja és nem tudom, ha vennének fel több orvost, az megoldás lenne-e, mert igazából engem az is zavart, hogy a prof. kezdte a stimut, aztán a 2. UH-nál átkerültem a Murberhez... az kellene, hogy egy kezelést, egy orvos csináljon végig!
Amúgy látszik, hogy Murber emberibb, ő mondta ma nekem, hogy "persze az sajnálatos, hogy nem sikerült..." Tehát ő legalább együttérez (vagy legalábbis úgy csinál
), a prof csak közhelyeket mond szerintem...