Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Zsó, ez jó volt! :lol: Én is ott lakok! :lol:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Nemsokára végzek idebent, de még egy, két helyre be kell ugranom, megfogok őrülni mire hazaérek a gépemhez.
Jaj, szerintem ha sokan is voltak, mostmár jelentkezniük kell! :(
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Csajok, szerintetek az normális dolog, hogy az Utro ma reggeltől szinte egy darabba jön ki? (mondjuk a fele)
Eddig nem volt ilyen és ugyan úgy csinálom, mint eddig. Reggel is jött, mielőtt a reggelit felraktam volna, és a déli előtt is.
(bocsi, ha gusztustalan voltam, de idegesít!)
inek
 
 

 
 

Szerintem igen, normális dolog. Azaz igazság, hogy mindegy milyen mélyre helyezi fel az ember, fekszik-e vele vagy sem, egy része igyis-úgyis kifolyik, kijön. Nekem is volt és mástól is hallottam, hogy volt, hogy pici darabokba (mint a túró....bocsika :oops: ) jött ki.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Hát igen, eddig nekem is olyan volt, de ez más, inkább olyan mint maga bogyó picit összelapítva, csak egy kicsit kisebb :oops:
inek
 
 


Sziasztok,
Csajok, köszi a drukkot és az együttérzést, de nem sikerült!
Ráadásul volt olyan ...(na, nem írom le, mit gondolok a prof-ról, mert letiltanak), h. 11-re visszahívott, ez még ok, de utolsóként hívott be bennünket 3/4 1 után!Embertelen...ennyit váratni 1 rohadt papírért?Ja, és nem is kaptam papírt ráadásul, mert annyira kiborultam, h. szaladtam le a lépcsőn, meg sem vártam szegény Andit, h. mondjon valamit(épp telefonált). Alexiáék előttünk mentek be, nem is beszéltünk.
Bocsi, h. nem hívtalak Inek és Röpcsike, de elbőgöm magam, ha beszélnem kell...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mary80 2011.06.29 16:53-kor.

mary80
 
 


Ja, és még mindig nem jött meg, úgy vagyok, mint Zsó...
Kérdeztem a prof-ot, h. miért nem sikerült, mi az oka?
Mit gondoltok, mit válaszolt? Nem vagyunk benne a 30 %-ban...ja...azt már el is felejtettem megemlíteni neki, h. basszus, már voltam spontán terhes!

mary80
 
 


Mary,
nagyon-nagyon sajnálom!
Tényleg nem szép dolog, hogy így megváratott, miért nem lehet gyorsan túlesni az ilyenen??? Ha majd lesz kedved beszélgetni, megtalálsz!!!!
inek
 
 


Szigorúan 18 éven felülieknek:
Olvastam egy párról, akik nagyon szerették egymást, szerettek volna gyereket, de sehogy sem akart nekik összejönni, így egy idő után orvosokhoz fordultak, akik mindenféle vizsgálatokra elküldték őket, de nem találtak náluk semmit. Se természetes úton, se kezeléssel nem jött össze nekik a baba, így tovább mentek és elmentek egy pszichológushoz, aki mindkét párral elbeszélgetett és kiderült a férfiba olyan lelki gát van, ami könnyen a sikertelenségük oka lehetett.
Kiderült ugyanis, hogy réges régen, amikor még a pasi kissrác volt, gyakran játszott a szomszéd kislánnyal, akivel egyszer aztán eljutottak gyerekszinten a doktorbácsis nénis, mutasd meg én is megmutatom játékhoz. Szülőkhöz közel játszottak, mindegyik lehúzta a nadrágját, szoknyáját mire a kissrác anyja egyből odarohant a kisfiához, karon ragadta és azt mondta neki, hogy na gyere csak el innen, nem fogod xxy-ont teherbeejteni vagy nem fogsz neki gyereket csinálni. Mindez történt 5,6 éves korában a pasival és sok-sok év után, miután talált magának valakit, a feleségét, akitől, akivel szeretett volna gyereket, azért nem tudott gyereket nemzeni, mert az anyja szavai lelki gátként hatottak rá. Nem mert úgy mond "lelkileg" sem elmenni, nehogy a feleségét teherbeejtse. Nem semmi mi?!
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Kedves Mary! Nem tudok mást mondani, mint nagyon sajnálom.......


Jó kilátások a jövőre nézve:Röpcsi, MMzsó, Mary
és Alexiával mi van???

Nagyon szomorú vagyok teljesen lehangolódtam!!
zsuzsika76
 
 


Sziasztok!

Sajnos nekem se sikerült. :( Köszönöm szépen, hogy szorítottatok nekem is.

Mary,
Sajnálom, hogy Nektek se sikerült. :(
Amúgy sejtettem, hogy Te vagy az, de biztos nem voltam benne és nem mertem odamenni Hozzátok. :( Pedig gondolkoztam rajta. :) És direkt közelebb is ültünk, de mivel 100%-ig biztos nem voltam benne, így féltem odamenni megkérdezni, hogy "Te vagy Mary?" :oops:

Amúgy én is ezen buktam ki, úgy is voltam vele, hogy csak ne legyünk "elsők", mert az rosszat jelent. Volt ott egy lány, ő már fél 10 óta volt ott, nem tudom, pontosan mi lehetett, de ő közvetlen előttünk ment be, tehát ő is már majdnem 1 órakor, és sírva jött ki. :( Meg azt hallottam, hogy benn kell maradnia a kórházban. :(
Nem értem, az ilyen rossz híreseket miért várakoztatja??? Mert 11-kor ha kiszórt volna minket, azt jobban megérteném. De így, főleg, hogy kb. fél 12-től fél 1-ig senkit se hívott be... És volt olyan, aki utánunk jött és előbb ment be... De sokakat megvárakoztatott. :( És szerintem a többieknek se mondott túl jó híreket... Meg ezt se értem, hogy az eredményhirdetésre várókat miért nem veszik előre??? Vagy ez csak nekem lenne egyértelmű? Vagy ha esetleg sikerült volna, akkor vett volna előre??? Nem értem én ezt. :( És ezt nem hiszem, hogy a pénzen múlt... Én se adtam amúgy pénzt, majd a legközelebbinél lehet fogunk, de inkább Katinak és Andinak, meg Murbernek.
Amúgy holnap megyek konzira Murberhez fél 1-re.
Ja a magyarázat a "miért nem sikerült"-re nálunk az volt, hogy nagyobb az esélye annak, hogy nem jön össze... próbálkozni kell, akár többször is... hát köszi. :(
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


Alexia,
Miért mész holnap Murberhez?
Lehet, h. hülye a kérdésem, bocsi!
A másikról meg csak annyit:
Na, igen, többször is...hát hülye ez???

mary80
 
 


Te kaptál valamilyen papírt amúgy? Olyan zárójelentés féleséget...
Ja, és Csajok, fagyis után nem csak 1 hó a várakozási idő? Mert nekünk 3 hót mondott...pedig megkérdeztem tőle, h. mivel lenne célszerű folytatni-stimus v. fagyis?mondta, ha van még fagyasztott, akkor azzal...és nekünk még van!
Komolyan gondolkodom, h. itt kellene hagyni őket a francba!...
Bocsi, csak kivagyok...

mary80
 
 


Zsuzsika,
Nem semmi a történet. :( És azóta összejött a párnak a baba? Sikerült feloldani a lelki gátat?

Mary,
Milyen papírt kellett volna kapnod? Én se kaptam semmi papírt, kellett volna?

Bromocriptinről: Barátnőm mondta, hogy neki az orvosa mást szokott feliírni, mert van helyette sokkal kevesebb mellékhatással rendelkező tabi, de nem azt írják fel általában. :( De nem értem miért, mikor tudják, hogy a Bromo milyen... :( Azért megkérdezem majd a Murbert, mert én akkor inkább a másik bogyeszt szedném...

Utro,
nekem is volt, hogy sok visszajött belőle. :( De volt olyan is, hogy szinte semmi. Ja és simán lehet mellette vérezni, mert már hétfőn megjött, hiába feküdtem. :( Estére már erősen véreztem, és azóta is. :(
Ja és a proftól is rákérdeztem, hogy lehet, hogy rosszul használtam az utrot??? Azt mondja azt nem lehet rosszul használni, 20 éve senki se használta rosszul. Ezt honnan tudja???

Kakkukocska,
Te is Kőbányán laksz? De jó, merre? Bár ezt inkább priviben.
:oops:

Zsuzsika,
Ne hibáztasd Magad, ezt nem lehet előre tudni. :( Ha tudtad volna, akkor nem tolod persze a kistesó-kérdést... Én is, ha tudtam volna, hamarabb vállaltam volna babát, azért kisebb cisztával, kevésbé előrehaladott endoval még jobban lett volna esélyem, lehet a petevezetőim is meglennének és spontán babás lehetnék, de ezt előre nem lehet tudni. :( És nagyon drukkolok, hogy tényleg ne kelljen már többször belekezdenetek, mert ennek most sikerülnie kellett. :) Muszáj, hogy sikerszéria is legyen, ha már mi négyen (Kakukkocska, Zsó, Mary és én :( ) nem vagyunk benne. :'( Neked és Ineknek be kell bizonyítanotok, hogy igenis van itt sikeres lombik is. :wink:

Zsó,
Férjem reggel látta Murbert a liftben, a 2-ikon szállt ki. :o És azért sokan voltak. :( Mondom, volt olyan lány, aki már fél 10 óta ott volt, és előttem került sorra. :o Nem értem, hogy mi alapján alakítja ki a prof a sorrendet... Valahogy Murbernél hamarabb sorra szoktam kerülni...
Jó Balcsizást Nektek. :wink: Mi is Balcsira megyünk majd aug-ban. :)
Fazekas dr-t nem ismerem, de biztos jó doki. Nagyon kiváncsi leszek az eredményekre, majd írdd meg őket.

Inek,
Jó kempingezést majd Nektek. :) szerintem is jól hangzik, bár Alsóörsön még nem voltam, de biztos nagyon jó lesz. Drukkolok, hogy ne tudj fürdeni majd. :wink: Tudod, Neked és Zsuzsikának kell bizonyítanotok a sikerszériát. :lol:
Amúgy tegnap nekem is kijött herpesz. :( Én tegnap egész nap kenegettem, ma még nem jutottam el odáig... :(
Rosszullétek: Lehet, nem a cukroddal van a gond, hanem az inzulinoddal. :( Nekem se kimondottan a cukrommal van a gond, személyesen ezt meséltem Neked. És igaz, hogy Te nagyon vékony vagy, de a vékony lányoknak előfordul, hogy még jobban megugrik a terhelt inzulinjuk. :( És a cukrot se úgy kell nézni, hogy milyen az éhgyomri, hanem a terheltet kell nézni, és az se jó, ha a terhelt alatta van az éhgyomrinak. :( Nekem így volt, 4 volt az éhgyomri, 3 körül a terhelt és az már azt mutatja, hogy a hasnyálmirigy nem működik jól... :( De nem akarok papolni, én hiszek ebben, sokan (még orvosok, dietetikusok között is!) nem.
De simán lehet, hogy nincs igazam, és a baba/babák okozzák a rosszulléteket. :wink:

Kakukkocska,
Sajnálom a rosszullétet. :( Biztos a melegszendvicstől volt. :( De a lényeg, hogy már jól vagy. :) A galamb-kakas durva lehetett.
:lol:
Drukkolok, hogy dokihoz időpontot úgy kapj, hogy a férjed is könnyen el tudjon majd szabadulni. :) Majd mesélj, mit mondott.

Na lányok, bedugulok, majd jövök holnap, hogy mit mondott a Murber.

Puszi
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


Mary,
Nem kaptam zárójelentést. :( De holnap el fogom kérni a hormoneredményeimet! És kéne kapni zárójelentést is? Majd holnap kérek!
Várakozási időben nem tudok segíteni. :( Nekem majd a 3. ciklus 20. napja előtt kell mennem legközelebb, az kb. szeptemberben lesz, azt mondta, én még nem számoltam utána.
Holnap azért megyek Murberhez, hogy beszélgessünk a továbbiakról, főleg az endom miatt! Mert ha most 3. cikluson át fogok spontán menstruálni, visszajön az endom, ciszta megint. :( Na ezt én nem akarom! Akkor írjanak fel fogamzásgátlót! :( Nem a legjobb, de inkább, mint egy újabb műtét. :( Szóval ezt megyek megbeszélni, meg ezt a Bromo-cserét!
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


Alexia,
Valójában csak egy 1 oldalas papírt kaptam az 1. lombik után, amelyen az volt, h. nem sikerült, hány sejteseket ültettek be...de ezt is a kezelőorvosomnak szánták, aki hozzájuk küldött.

mary80
 
 


Drága Mary és Alexia,
nagyon-nagyon sajnálom!

Alexia,
érted már bevallom,picit aggódtam,mikor írtad a vérzést,de azért gondoltam,hátha...

Mary,
nálad meg annyira nem lehetett tudni...és reméltem,hogy sikerül.

Az az igazság,hogy tényleg ennyi a történet,hogy nem voltunk benne a 30%-ba,hanem maradt a 70%.Ez tényleg ennyi,mást ők sem tudnak,de higgyétek el,máshol sem,sajnos!
Az viszont ritka,hogy mint nekem,4x is 0 volt a hCG,szóval általában legkésőbb a 3.vagy a 4.sikerülni szokott (kivéve Kakukkot és engem).

Papírt nem szoktam kapni,csak a következő elején,de nincs jelentősége.

Alexia,
beszélj Murberrel,jól teszed!Valószínű ügyelt,reggel még azért lehetett látni,aztán hazament.
Hát a prof mindig ezt csinálja,mindig megvárat az eredménnyel,nem értem én sem,miért,mert tényleg 3 másodperc elmondani.

Nagyon sajnálom,Lányok!Bőgjétek jól ki magatokat!Én még sajnos nem tartok ott,olyan üres vagyok vagy mi,mint aki föl se fogta,pedig már 2 napja tudom...
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Szomorúan olvasom, Mary, Alexia, hogy nem maradtak veletek a babák! :( Nem is tudom mit írjak.....mhmmm........azthiszem ilyenkor nem lehet semmi biztatót mondani, talán majd kis idővel. :roll:
Mind a kettőtöknek nagyon drukkoltam, de be kell vallanom tegnap valahogy Maryt láttam magam előtt, éreztem legbelül, hogy most biztos sikerült neki ez a kezelés.
Most már kicsit másképp látom a dolgokat, mert most úgy érzem Alexia sikerességére volt nagyobb esély, mivel szegény Mary nagyon megjárta a gyógyszeres dolgot, ami annó engem is nagyon padlóra küldött. Nyugottan indultam neki a kezelésnek mégis olyan ideges lettem amikor megtudtam, hogy nem lehet kapni a gyógyszert és várakozni kellett, hogy kitalálják mit adjanak helyette, hogy könnyen lehet, hogy ez az idegeskedés is közrejátszhatott az akkori sikertelenségünkbe, persze ezt biztosan nem tudom. :(

A várakozás szerintem is nagyon durva és én se értettem minek várakoztatják meg az embert! :evil: Miért nem vesznek fel orvosokat az osztályra, hogy jobban bírják a strapát, több idejük legyen a betegekre és mindenki 1 órán belül bekerüljön hozzájuk.
Egy ilyen hcg vérvétel hamar megvan, nem értem miért kell órákat ott szobrozni amikor ők már úgyis tudják az eredményt.
Ha nem sikerül, rossz hírt kell közölniük biztos lenne más válasz is minthogy azt mondják nem tartozik bele az ember a 30%-ba. Olyan nincs, hogy az ember mindig beleesik, soha nem sikerül, vagyis mégis, mert nekem is csakúgy mint Zsónak mindig 0-sak a hcg értékeink és ez egy kicsit ijesztő is számomra, hogy legalább valamekkorra lenne már az a szám, ne csak 0. :(

A Bromot körzeti doki tényleg nem írhatja fel.

Alexia
A párnak akiről írtam sikerült aztán a kisbaba! :D
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Képzeljétek el, tegnap ugye írtam, hogy reggel megettem egy meleg szendót, ami először jólesett majd utána rájöttem, hogy mégsem kellett volna megennem vagy ha már annyira megkívántam nem kellett volna gyorsan még melegen befalnom. :( Szerintem túl gyorsan ettem meg és túl meleg volt. :? Kis mohó voltam! :oops: A kajálás után kb. 1 órával szerencsére jobban lettem, jól éreztem magamat és a nap hátralevő részében gondtalanul ebédeltem meg és vacsoráztam meg.

Ma hajnalba viszont kicsit elég pocsékul voltam, de nem tudom mitől. :roll:
Tegnap este együtt voltunk, majd utána lefeküdtünk aludni. Hajnalba arra keltem fel, hogy nagyon erősen fáj, szúr az alhasamnál. Két percenként jelentkezett ez az alhas fájás, párpercig még feküdtem próbáltam visszaaludni, de nem sikerült. Kimentem a wc-re, nagy vécéztem egy kicsit (bocsika), de az nem okozott fájdalmat majd ott a wc-en ülve úgy éreztem, hogy olyan ez az ismét jelentkező erős, szúró fájdalom olyan mint amikor menstruál az ember, tehát jönne valami, de nem jött semmi.:(
Most nincs semmi bajom szerencsére, de elég rossz volt emiatt az éjszakám. :(
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Alexia,
ez szörnyű, neked sem... sajnálom...
nem tudom, hogy mivel van gond, de hogy nem vagyok túl jól az tény. De az is lehet, hogy csak az idő készít ki.

Az jutott eszembe erről a megvárakoztatásról, hogy elég durva, de nem lehet, hogy azért hagyják utoljára a sikerteleneket, hogy a többiek ne lássák a csalódottságot az arcukon mikor kijönnek??? Ha ez így van akkor nagyon embertelen és érzéketlen dolog. De remélem nem ez az oka... csak így jön ki a lépés...

Kakukk,
nem tudom, hogy mi lehet az oka az éjszakai rosszullétednek. Te most ciklusod szerint hol is tartasz? :oops:
inek
 
 


Inek,
azért ha nem vagy jól és azok a tünetek jönnek,amik a papíron le vannak írva,szólj ám be a klinikára!Vigyázz magadra.

Nem hiszem,hogy ez az oka a megvárakoztatásnak,szerintem a prof először a stimusokat hívja,hogy mielőbb megkapják az injekciót,bár múltkor meg nekiállt vizsgáztatni is még du.2-kor...szóval gáz.Tényleg azért nem értem,mert ha van mondjuk 5 ember,aki eredményre vár,akkor a negatív közlése 3 mp,a pozitívé+3 a receptnyomtatás miatt.

Kakukk,
megvolt már a mensid teszt óta?

Nekem ma indult be olyan igazán és fáj is a hasam :( nyavalyás vagyok...
viszont tegnap voltam egy 4 éves kisfiúra vigyázni,irtó jól szórakoztam.
Ma reggel meg a Kútvölgyiben.Hamar jött a doktor,nagyon kedves volt,kikérdezett,mindig figyelem az arcukat,mikor bezengem,hogy "invasiv ductalis carcinoma"-ez a mellrák.Ő is lemerevedett egy pillanatra...aztán vett 8 cső vért,1 hét múlva telefonálok,hogy talált-e valamit.
Vendég
 


Sziasztok!

Még mindig produkál újat az élet!

Holnap kellett volna első vérvételre mennem, de holnap Semmelweis Nap van, még jó, hogy felhívtam Őket és mondták, hogy akkor csak hétfőn menjek és akkor majd eredményt is hirdetnek!!! Csak jót mondjanak:)))

Kicsit görcsölget a hasam ma vagyok a 27. napon, lehet, hogy ez már rosszat jelent!! Tegnap este óta majdnem egyfolytában szédülök... és még dolgozom is ilyen kótyagosan.
zsuzsika76
 
 


Inek
Én most a 13.-14. napnál tartok.

Zsó
A tesztelés előtt 2 nappal jött meg a mensim. :(
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Zsuzsika
Nagyon drukkolok!!! :D A görcsölgetés nem feléltetlenül jelent rosszat! :wink:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Zsuzsika,
tényleg van mindig új a nap alatt! Hétfőn nuku doki, nem tudod, hogy mennyit kell majd várnod az eredményre? "Csak jót mondjanak!" :)))

Reggel óta én is enyhén görcsölgetek. Ijesztő....

Kakukk,
esetleg peteérésed van, volt?
inek
 
 


Sziasztok Csajok,
Csak most annyit fűznék hozzá a tegnaphoz, amikor kimondta a prof, h. sajnos rossz hírt kell közölnie, nyomban utána azt mondta hagyjam abba az utro-t és a tapaszt...basszus, hát ez ennyire hülye, h. nem is emlékszik, h, gyógyszert kellett felírnia, mert a tapasz KI VAN VONVA FORGALOMBÓL!
Ne haragudjatok, k.rvára elegem van ebből az emberből, és ebből az egészből!
Futószalag, gusztustalan!
Bocsi a kifakadásomért!

mary80
 
 


Inek
De lehet, hogy petike érés van. :roll: :D

Mary
Kép
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Mary,
semmi baj,ebben az állapotban persze kiakadósabb az ember!Én csak azt nem értem,hogyha ennyire utálod,miért nem mentél át Murberhez a kezelés elején?Másodjára simán lehet hozzá menni.
Szerintem ő emberileg nagyon más.Nagyon.

De még mindig megteheted legközelebb.

Jééé szülinapod van!Isten éltessen sokáig!Szegénykém jól magkaptad az "ajándékod",mint a férjem névnapjára.De a szülinap sokkal nagyobb ünnep.Nagyon sajnálom :cry:
Vendég
 


Mmzsó
Utólag is Boldog Névnapot a férjednek! :D :wink:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Röpcsike,
Köszönöm!
Zsó,
Neked is!
Miért? Szerintem nem volt választásom...

mary80
 
 


Röpcsike,
Írtam privit!

mary80
 
 


Most olvastam Mary, este írok majd bővebben :D utólag belegondoltam, hogy jó sok infót mondtam egyszerre Neked, bocsika :oops:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Röpcsike,
Semmi baj, csak nehezen vagyok kapható az információkra most! :cry:
Ne haragudj!

mary80
 
 


Csak azért kérdeztem mert már írtam ezt neked áprilisban is,mikor voltál konzin és kiborultál a proftól.


Alexia,
voltál Murbernél?Mit mondott?
Vendég
 


Hát ez nem semmi! :evil:
Minden héten történik ilyen.......

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/halo ... i-2056878/

Nem értem miért viselkednek így egyes emberek, miért nem adják oda valakinek, örökbe babának a babáikat és miért ölik meg őket?!?!?! :roll:
Nagy valószínűség szerint erre a kérdésre nem tudnának válaszolni, mivel nem normálisok, betegek. :evil: :?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Kakukk,
szerintem is elmebeteg az ilyen.Rettenetes.

Persze az újságok meg megírják,mert erre izgul a nép...
Vendég
 


Zsuzsika,
nagyon drukkolok neked!Akkor hétfőn!Kati biztos nem fog megváratni,hanem amint kész vannak a véreredmények,elmondja a jó hírt remélhetőleg!Stimusok meg nem lesznek,kihalt lesz az osztály :wink:

Inek,
nálad is ez várható szerdán.Ugye,szerdán?
Vendég
 


Zsó,
igen, szerdán. Bár ma úgy fája hasam, görcsölök, és a derekam is fáj... sztem itt a vége... de majd meglátjuk...

Kakukk,
tuti, hogy nem normális az ilyen!

Alexia,
mi újság Murbernél? gyere mesélni!

Mary,
nem csoda, hogy kivagy borulva, és hogy ez a véleményed!!!
Nem irigyelem az idei szülinapodat!!!
inek
 
 


Inek,
most én mondom,hogy ne add fel!A görcsölés tényleg jelenthet babát is!
Vendég
 


Hát,Lányok,nincs mese,beszóltam egy barátnőmnek,nem bírtam ki.
Sírt (de szó szerint),hogy utálja a nyarat mert egész nap a gyerekeit kell szórakoztatnia és ez neki nem megy.én meg mondtam,hogy örülnék,ha lenne 2 egészséges gyerekem...persze ezen kiakadt,hogy jó,jó,de ő most akkor is ezt érzi....mostanában nem hívom fel,az biztos.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Na voltam Murbernél, feltettem neki a kérdéseimet, ment volna tovább, de erőszakos voltam, akkor is kérdezgettem. :lol:
Le akartam cserélni a Bromot, van helyett a Norprolac, de az szerinte 21 e ft (szerintem fel tudnák írni olcsóbban is, na mindegy!), na akkor nem csereberélek... meg azt is mondta, hogy ha gondolom, akkor most ne szedjem, csak a stimunál kezdjem újra... na akkor inkább szedem, mert újból rosszul lenni tőle nem akarok... :( most úgy érzem, nem vagyok már rosszul, tehát inkább szedem folyamatosan.
Meg mondtam, hogy nem szeretném, ha az endom visszajönne, írjon föl fogamzásgátlót. Felírt, 3 hónapig szünet nélkül kell szednem, legalább ezzel jól járok, hogy nyáron nem fogok menstruálni. :wink:
Ha megjön, fel kell hívnom őket, és a 20. nap körülre adnak időpontot és utána újból vérvétel, majd remélem, újból belekezdünk. :) Újult erővel és ennek már sikerülnie kell! :) Addigra a hormoneredményeimet is rendberakatom, mert én úgy érzem, az volt a gond, az nem volt jó. :(

Mary,
Boldog szülinapot! :) Bár tudom, mikor lett volna igazán boldog. :( Látom tényleg mindig valami alkalom környékén van eredményhirdetésed (ugye Te írtad?). :(
Gondolkoztam azon, hogy miért mondták Neked a 3 hónapot, és nem lehet, hogy a nyári leállás miatt?
Rákérdeztem a zárójelentésre is, jövő héten írja meg a Kati, szerdán megyek érte, szerintem hívd fel őket, és akkor Neked is odaadják a zárójelentésed.
Amúgy nem csodálom, hogy kiakadtál, ennyit tudhatott volna. :( Mindent magnóra rögzít, ezért nem értem, miért nem tudta, hogy gyógyszert kaptál tapasz helyett. :( És igen, futószalag, a Murber is rohant már, miközben "velem foglalkozott", de ez van, "ingyen ezt kell szeretni"... :( De a pénzes intézetek meg iszonyat durva áron csinálnak lombikot sajna. :( Ott persze minden más, de a siker nem ezen múlik... Barátnőm fizetős intézetben volt, és nem sikerült neki a lombik. :( Most lesz majd neki a 4. :(
És a legközelebbi alkalommal Murberhez kérj időpontot! Lehet kérni, hogy kihez menj, én is véletlenül kerültem Murberhez, és szerintem így, hogy egyszer hozzá kértem időpontot. ;) Mindenki azt mondja, az elsőt a prof szokta csinálni, na nekem az elsőt csinálta most a Murber. :) Sajnos nem sikerült, de ez nem hinném, hogy rajta múlott, és a prof kezdte el amúgy is, de Murber vett át a 2. UH-tól kb. és a leszívást, beültetést mindent ő csinált már. :( Csak az eredményt nem ő közölte. :( De mindegy is lett volna, csak jó hírt közöljenek velem, de nem... :'(
Na mindegy, a lényeg, hogy legközelebb, ha kérsz időpontot dokihoz, hangsúlyozd ki, hogy a Murber dr. úrhoz kérsz időpontot. :)


Zsó,
Én is ki szoktam akadni a gyerekes barátnőmön sokszor... nekem az is furi, hogy annyira akarták azt a gyereket és tavaly is és idén is nélküle mennek nyaralni... ok, hogy kell a kettesben töltött idő, de friss kapcsolatba született a gyerek, saját lakás nélkül, akkor miért nem vártak még a gyerekkel, ha ők még kettesben akarnak lenni????? Én vinném magammal a gyereket nyaralni, az tuti!!!! Csak már lenne legalább egy gyerek, akit vihetnék... :'(
És tényleg, hétfőn nem "ünnepeltétek" a férjed névnapját, csak leittátok Magatokat. :(

Inek,
A rosszullétek és a görcsölgetés simán lehet a babá(k)tól. :wink: Szerdán csak jó híreket közölhetnek Veled. :) És szerintem nem kell várnotok majd, csak visszarendelnek 11-re és eredményt hirdetnek, gondolom doki nélkül más beteg nem is lesz... Tehát gyorsan megtudod majd, nem kell majd ott várakozni. :)

Zsuzsika,
Ha ilyen rosszul vagy, miért nem maradsz otthon pihenni? :( Ja, jó ez a Semmelweis nap... :S De ilyenkor nem nézik, hogy emelkedett-e v. csökkent a hcg? Na mindegy, nem idegellek ezzel, csak jó hírt mondhatnak Neked is. :) És szerintem hétfőn se lesz más ott, csak akik eredményhirdetésre várnak. :)

Kakukkocska,
Hát jól félrenéztem, nem tudom miért Zsuzsikának tulajdonítottam a babás sztorit. :D De az jó, hogy azóta a párnak lett babája. :)
Látom, hoztál újabb "sztorit"... Nagyon durva... És hány ilyen van... :( Én olyant olvastam Kiskegyedben, hogy úgy rabolják el a kisbabát, hogy utolsó idős terhes kismamákból "kiműtik" a babát, és még az jár "jól", akit utána nem ölnek meg, csak a babáját veszik el tőle. :( Hihetetlen, hogy az embereknek mi meg nem fordul a kicsiny agyukban... :( És szegény gyerek, aki utána egy ilyen anya mellett nő fel. :(
Jó kis napod volt tegnap... :( Napközben az a melegszendvicses rosszullét, éjszaka meg mensturációs fájdalmak. :( Remélhetőleg tényleg peteérés volt. :wink: Tessék ma este is összebújni a Pároddal. :lol:

Várakozás:
szerintem annyira nem veszi előre a stimusokat, nekem volt olyan is, hogy ott voltam már 11-re és csak 3 óra körül kerültem sorra, a Zsó által említett vizsgáztatós napon... :S és akkor kaptam csak meg a szurit, eleve későn... :( szóval nem értem én az ő sorrendjét... most is szerintem 2-en voltunk Maryvel, akik eredményhirdetésre vártunk, simán előrevehetett volna minket... De azt azért nem hinném, hogy azért hagyja végére a rosszhírt, hogy a többiek ne lássák... Meg azt se értem igazán, hogy a rosszhírt miért a dokinak kell közölnie? Elég lenne, ha Kati vagy Andi közölné a hírt a párral, aztán ha jóhír, akkor menne a dokihoz (a dokinak is kevesebb dolga lenne), ha meg rossz hír, úgyse mondd semmit a doki... :( (Azt, hogy csak 30% az esély, más is el tudja mondani.) Ezért is kellett ma mennem Murberhez, mert tegnap is felírhatta volna a prof a fog.gátlót, de nem tette, azt mondta, beszéljem meg Murber doktorral. Na mindegy, ezen már kár rágódni, de tőlem az ilyen dolgok miatt nem kaptak még pénzt! Majd szeptemberben lehet fognak, meglátom...de nem hiszem, hogy ettől bármi is változna, és ne is változzon, mert az azért durva lenne! Ahogy Mary is írta, futószalag... :(
Ja és nem tudom, ha vennének fel több orvost, az megoldás lenne-e, mert igazából engem az is zavart, hogy a prof. kezdte a stimut, aztán a 2. UH-nál átkerültem a Murberhez... az kellene, hogy egy kezelést, egy orvos csináljon végig!
Amúgy látszik, hogy Murber emberibb, ő mondta ma nekem, hogy "persze az sajnálatos, hogy nem sikerült..." Tehát ő legalább együttérez (vagy legalábbis úgy csinál :D), a prof csak közhelyeket mond szerintem... :(
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


Jó reggelt!
Temetem ezt a lombikot, megpróbálom magam hozzászoktatni a gondolathoz, hogy nem sikerült, vissza kell mennem dolgozni. Tegnap óta fáj a hasam, a melleim már nem olyan érzékenyek... Igen, tudom, amíg nem tudok biztosat, addig van remény, de ismerem magam... remélem tévedek...
inek
 
 


Inek,
Jaj, ne! :cry:

mary80
 
 


Röpcsike,
Ha lesz időd,írj légy szíves! Köszi!

mary80
 
 


Alexia,
nem tudod,Beának sikerült?

Örülök,hogy megbeszéltétek a teendőket a most következő 3 hónapra.Hamar eljön,hisz csak 3x 21 napig szeded a gyógyszert,utána meg megjön majd.Lehet,hogy ismét találkozunk.

Többiek,hogy vagytok?
én nászajándékot készítek holnapra :lol:
a férjemnek is jobb a kedve hál'istennek,ma már rendesen aludt éjjel,eddig nem tudott szegény.
Vendég
 


Jaj,az Istent nagy betűvel akartam természetesen...
Vendég
 


Mary,
ez van...
Jobban vagy már egy picikét?

Zsó,
mi lesz az ajándék? :)
A férjed most nehezebben viselte?
inek
 
 


Inek,
egy magyar cégnek van olyan ,e,óriajátéka,hogy magyarországi és budapesti fotókból áll,ki kell vagdosni,én még kartonra is felragasztottam,hogy erősebb legyen,kivágom és veszek du.egy dobozt,amit szalvétatechnikával díszítek majd,remélem sikerül ma befejezni.Persze zsebes képeslapot is kapnak :lol: ez csak a ráadás...

Mi mindig felváltva borulunk ki a férjemmel,múltkor is úgy volt,hogy ő rögtön az eredmény után,aztán jöttem én.Nehéz dolog ez,és közben mindenki a legjobb szándékkal mondja a magáét,de nekem minden rosszulesik.


Hogy vagy?
Többiek?
Vendég
 


hülye klaviatúra...szóval memóriajáték
Vendég
 


Zsó,
először néztem, de rájöttem, hogy mit akartál írni :D
Ez tök jó ajándék, ötletes. De régen szalvétatechnikáztam már!!!! Mostanában a fiúknál megint a vasalható gyöngy a sláger :D fiú létükre :D

Én ugyanúgy vagyok, nem erősen, de fájok...
inek
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?