Új privát üzeneted érkezett!

Talán erre gondolt PAmacs!
Írtam egy kiregényt! Kiszaladtam a konyhába!És az én kíváncsi gyermekem belenézett, azaz össze-vissza nyomkodott mindent és huss elszállt az eddig megírt levél! MEnnyire éreztem ,hogy el kell mentenem!

2*

Magdi Dárga!
NAGYON KÖSZI!!!
Arany Corvin, ez az a cég amiről már beszéltünk? Hogy megy most? Arról volt szó, hogy felállsz, nem?
Az Anfóra helyett nyílt egy angol turi. Ott dolgozik az uncsitesóm, Szilvi. Be tudnád neki adni? De csak akkor ha útba esik! Ha nem akkor mondj egy helyet, egy id és ott leszek!
Istennő vagy!
Rendelsz?
Katalógus beszerezhető az Írisz Hobby Boltban /zt hiszem így hívják/ 220 Ft-be kerül!

Gyöngyöske, Emese!
Isten éltessen Titeket!!!

Minden betegnek gyógyulást! Sok-sok gyógypuszi!

Karácsonyi bevásárlás:
Gondoltam egy nagyot és gyermekemmel vásárolni indultunk. Pár hosszú perces várakozás után meg is érkezett a várva várt busz!
Majd minden ülőhely foglalt! Úgy tudjátok mi következik! senki nem adta át a helyét! Persze azt ők nem látták, hogy a busz leghátsó zugában van egy hely, éppen a kerék felett - ugye ott pont akkora a hely, hogy kényelmesen az öledbe tudsz ültetni 17 kg gyereket.
Megérkeztünk Miskolcra. Egy kis séta, csúszkálás a jégen, ismét hosszú percek a buszmegállóban és megérkezik a várva várt busz!
Dél körüli óra! A buszra várakozók átlag életkora 50-60 között, Bence erősen javítja az átlagot!
Fáradt néni előre az ajtóhoz! Nem nagyon zavarja, hogy mások még le sem szálltak! Vadászat az üres helyekért! A gond akkor kezdődik, hogy a néni nincs egyedül, mások is követik példáját!
Béketűrő anyuka egyet hátra lép és vár!
Mire felértünk a buszra hely semmi!
Ugye tudjátok mi jön! Senki át nem adná a helyét kivéve egy idős úr, botjára támaszkodva! Vitakozunk! Én nyerek! Ő ül, mi állunk! Sebaj!Nagy és ügyes fiam van! Bátran kapaszkodik!
Egy megálló múlva már ülünk és beszélgetünk egy nénivel akit sok-sok kellemetlenség ért már a mai napon! Ráfér egy-két jó szó!
Megérkezünk! Buszról tódul a nép! Makacs gyermek, meg egyébként is olyan jó, hogy ilyen önálló,egyedül lép le a buszról!
És megtörténik az egyébként gyalog közlekedők között szokásos baleset, gyermekem rálép egy hölgy lábára! Anyuka bocsánatot kér, miközben arra ügyel, hogy nem sodorják el gyermekét; hölgy mit cssinál: mérgesen ránéz nadrágjára!
Irány a cél! Szemem előtt már lebegnek a frissen beszerzett áruk!
Kosár! Be! Célirányosan a katalógusból kinézett termék polca! És akkor ....! Nem érkezett még meg! Mikor fog? Nem tudni! Úgyis útba esik innen Mályiból, majd kinézek!
Sebaj! Bencének még lehet jó! Akkor most a vonatok! Saját termék így a fő gondola soron van! Ki is van írva, csak éppen nem az van a polcokon, mert ugye jó árban lett hirdetve így 3 polcon is kint a tábla!
Semmi gond! A remény hal meg utóljára! KEressünk egy piros pulcsist! Viszonylag hamar rá is bukkanok!
A félte feltett kérdés: volt és elfogyott avagy még nem érkezett meg?
A válasz hihetetlen! Néztem már a másik polcon? Miért ezek nem egy helyen vannak? Pár perc bizonytalanság, merre is van az a titkos polc?
Megtaláltuk! Ott van hasonló termék csak éppen 5* áron!Mit tehet az ember lánya? Megveszi!Mosoly a gyermekarcon, melegség az anyaszívben! MEgyünk tovább!
Másik akciós termék, Világító csillagok!
Mehetünk fizetni!
Kígyózó sor! És még csak 1 óra körül van! Ezek az emberek nem dolgoznak?
Az újságos pult előtt leszólít egy sorostárs anyuka: mennyi az a mozdony? Ők is az akciós terméket keresik! Gondolták vesznek belőle 4-5 db-ot, nagyon megérné!
Tanács a csillaggal kapcsolatban, kanyar vissza megbízható ragasztót venni és akkor most tényleg irány a pénztár!
Hála az égenek jó sorban állunk és éppen mellettünk nyit ki egy pénztár!
Mellékes: miért nem nyitnak egy olyna pénztárat ahová gyermekkel lévők állnak? Legalább a várakozás idejére játszanának egymással!
Számlázás közben a szomszédos pénztár dolgozói a még remélhetőleg ártatlan gyermek feje felett beszélik meg, alig ingerült hangnemben, hogy milyen sokat kell dolgozniuk!
Na jó!
Kész! A kinézett dolgokból egyet sikerült is beszerezni! Megérte kimenni?
Gondolok egyet és beálok az információhoz.
Hamar rám kerül a sor és fény drül az igazságra. Rossz fénykép jelent meg a katalógusban és az a nagyon olcsó vonat nem is elemes!
Mit tudok tenni?
Írtam én már nekik a panaszkönyve, pár éve, más ügyben,semmi értelme nem volt! Akkor most minek húzzam az időt!
Irány a buszmegálló! Pár perc, jön a nagy kék! És már repülünk is!
Virágnagyker! Menjetek el!Megéri! Egy ár amire most emlékszem: nagyáruh. 229 Ft/db, vir. nagyker: 400ft/20db gyorsszalag! NEm mindegy!
ÉS ez csak egy a sok közül!
Már megérkeztünk haza!
Fő a vacsi!
Egyenlőre ennyi!
k
kriszta13

Emese, Téged is Isten éltessen sokáig! (Apukám is ma lett eggyel idősebb.) Boldog szülinapot kívánok!Kép

Kriszta, ezek után még volt kedved, türelmed, erőd vacsit főzni? Szép kis napotok volt.Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok !

Szeretnék hozzátok csatlakozni, ha még lehet.
Gyakorló netező vagyok,csak az alapok vannak meg.
Magamról csak annyit, hogy már van egy 22 hónapos fiam és most várom a második babát, aki már 22 hetes.
Ami felkeltette az érdeklődésemet az a 4D ultrahang amit Kriszta13 említett itt Miskolcon.
Szeretném megtudni,hogy hol lehet felkeresni.
Nagyon köszönöm előre is!
szzita

Szia Szzita!
Jól sejtem ,hogy Zita vagy?Kép
Azonnal kimegyek az újságért és küldöm az infót! Semmelweis Kórház rendelintézet csabai kapu 9-11., AA-MED Kft.,46/560-000. Van még egy bemutatkozó cikk is mellette, se semmi újat nem tartalmaz!
Isten hozott közöttünk!
Gratula a fiadhoz! És természetesen a Pocaklakóhoz is!

Dodus!
Képzeld el, hogy még ráadásnak egy kisérleti kaját csináltam!
Nem nagy szám csak egy kicsit macera.
Bemásolom!
A végén már nem volt kedvem kiszedni a belsejét így csak felkarikáztam és rátettem a maradék májat! Finom lett!
Öntöttem néhány gipszmintát, képet és most megyek aludni, mert hajnalban felküdtem!

A recept:Májjal töltött burgonya

20 dkg sertésmáj,
12 közepes szem burgonya,
1 fej hagyma,
5 dkg trappista sajt,
1 evőkanál tejföl,
1 teáskanál paradicsompüré,
1 teáskanál pirospaprika,
só,
bors,
olaj

A burgonyát héjában megfőzzük. Meghámozzuk, félbevágjuk, belsejét kiskanállal kikaparjuk úgy, hogy 4-5 mm-es pereme maradjon. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a csíkokra vágott májat, borsozzuk, 4-5 percig kevergetve pirítjuk. Meghintjük a pirospaprikával, hozzáadjuk a paradicsompürét, pici vizet és még egyszer felforraljuk. A tűzről levéve a puha májat villával összetörjük, majd összekeverjük a főtt burgonya kivájt belsejével. Sózzuk és a burgonya üregeibe töltjük. Tűzálló tálba egymás mellé helyezzük. Meglocsoljuk kevés tejföllel, meghintjük a reszelt sajttal és forró sütőben 10 percig sütjük.

Szép jó estét!
k

U.i.: Még egy kis izgalom estére! Csillagászati árat kér az egyik fellépő így gyorsan újat kell találnom!Kép
kriszta13

Kedves Kriszta!

Nem is reméltem, hogy ilyen gyors választ kapok!!!Nagy örömet okoztál vele!
Igen jól sejted a nevem valóban Zita, bár egy kicsit fantáziátlan / mármint a Szzita /, de sajnos más névvel nem tudtam bejelentkezni mert valamelyik adat mindig szerepelt már valahol.
Holnap fel is hívom Őket nagy-nagy reménnyel.

Jó pihenést Mindenkinek ! zita
szzita

Kriszta!

Holnap átugrom a listával a Turiba.
Egyenlőre még a cégnél vagyok, igaz jelenleg nagy szervezeti átalakítás van.Tudod minél jobban megy valami annál több kell. Akkor azért akartam eljönni mert sok volt a kezdeti kudarc, most egyenlőre minden pozitív.

Zita!

Üdv köztünk!KépKép
Gratula a babócákhoz.

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok Csajok!

Köszönöm a szíves köszöntéseket!

Képzeljétek Ádámnak kibújt felül a leghátsó foga.
Elől van 2 felül és 2 alul, most meg a leghátsó jött ki. Én azt hittem hogy nayjából egyenletesen egymás melletti fogacskák fognak kibújni, de ez így tök érdekes.

Emese

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok !

Ha valakit érdekel a 4D ultrahang ,most beszéltem velük a Semmelweis kórházban csinálják csak du. a vizsgálat 12000Ft és ezért vagy egy DVD vagy egy videókazettát adnak.
Engem már ma estére be is hívtak.
Gondoltam hátha valakit érdekel ,így nem kell Bpestre felutazni, igaz,hogy drágább egy kicsit.
Krisztának köszönet érte, nélküle nem tudtam volna!!!
Zita
szzita

Sziasztok!

Zita!
Üdvözöllek közöttünk! Gratulálok a babához! Meg a nagyhoz isKép. Képek nincsenek véletlenül?

Gyöngyöske, Emese!
Boldog születésnapot kívánok mindkettőtöknekKép!

Kriszta!
Említett hipermarketben én egyszer agyvérzést kapok. Egyszer sorbanállva a pénztárnál kiszámoltam, hogy azóta kiértem volna a Corába, bevásároltam volna, és már régen otthon lennék. De mit csináljak, ha itt lakunk mellette és így olyan egyszerűnek tűnik. Aztán persze szinte mindig megbánom. Viszont éjszaka jó, alig van valaki. Se vevő, se eladó. Így ha keresel valamit, nem tudnak segíteni. Amit én akartam venni az se volt, nem érkezett meg.
Matyinak viszont kb. 3 hete megvettük a favonatot Karácsnyra. Sajnos megtalálta tegnapelőttKép. Pedig eddig nem nyitogatta a szekrényeket.
Ki a drága?

Emese!
Odaadtad a könyvet Ádámnak, amiben le van írva, milyen sorrendben bújnak a fogakKép?

Dodus!
Előkerestem az NST-s papírokat. Gerdával volt 19. Volt csak FB, volt, amin AU is. Ami a másik készüléken készült, azon meg semmi. Nekem fel se tűnt akkor, mindig csak a görbét néztem. Mindenesetre nem emiatt kellett ismételni, meg másnap visszamenni.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!Kép

Ma is voltam NST-n, a baba szépen mozgott, csak a szülésznő jó sokáig otthagyott minket, mivel Katalin és elkapták a folyosón a köszöntők. Szóval kb. 25 percig feküdtem ott, a végére már teljesen elfáradtam. A baba viszont nem.Kép És a poén, hogy a szülésznő letépte a papír felét, hogy a dokim ne lássa, hogy milyen sokáig voltam a gépen.Kép Doktorbácsi azt mondta, tankönyvi a görbe, úgyhogy minden rendben van.

Betti, köszi, hogy megnézted. Kérdeztem a védőnőt is tegnap, ő sem tudta megmondani. Na mindegy, lényeg, hogy jó lett.Kép

Emese, gratulálok az új fogacskához. Lehet, hogy tényleg nem mutogattad a könyvet Ádinak, azért jött hátul a fog.Kép

Kriszta, a receptet majd kimásolom, bár én nem szeretem a májat, de a férjem igen, úgyhogy nem kizárt, hogy még megcsinálom. Egy ötlet, ha legközelebb abba a bizonyos áruházba mentek vásárolni. Mivel úgyis Mályiból jöttök be sárga busszal, sárgával menjetek ki a Szentpéteri kapuba is. Jó a kazincbarcikai, sajóbábonyi, sajókeresztúri, sajóvámosi, szirmabesenyői busz. Azon biztos lesz ülőhely, ha nem épp akkor mentek, mikor az iskolások is. Meg olcsóbb is, egy kicsivel.

Pamacs, semmi gond.Kép

Katalinjainkat Isten éltesse sokáig!Kép Boldog névnapot kívánok Nektek!Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Szzita, Téged majdnem kihagytalak. Üdv itt a topicban és gratulálok a babákhoz! Majd kérjük a beszámolót az uh-ról és ha lesznek képek, akkor azokat is, lécci! Tudjátok már, hogy fiú lesz, vagy kislány? Hogy viseled a babavárást?

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!
Az a lényeg, hogy jó lett. Én különben szívesen feküdtem volna ott sokáig, de mindig gyorsan kirugdostakKép. Nekem olyan jó volt hallgatni a szívdobogásukat.

Kata, Cat!
Boldog névnapot kívánokKép!

Lányok!
Beáról tudtok valamit?

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!
Kész rémálom a mai napom!
Megyek át a bartánémmal adventi díszt csinálni!Volt két órám mindent előkésízeni!
Viszont megrendeltem Bencének a diavetítőt és megoldottam a fellépő problémáját is!

Ha van valkinek lehetősége és kedve akkor légyszi segítsetek egy-egy kinyomtatott programmal a lakhelyetek körül! Nagyon köszi előre is!

Zita!
Ez már nagyon gáz!
12e! A durva életbe! Van arcuk ennyit elkérni!
Debrecenbe is hasonló a helyzet! Ott a legutóbbi infó szerint 10e és ua adják mint itt!
Ott azzal vezetik rá a szülőket a pénztárca nyitogatásra, hogy a normál orvosi vizsgálatra és ultrahangra nem engedik be apát!
Disznóság!
3 éve Pesten, csak videófelv. 8evolt + 300 akép darabja!
Nagyon kész vagyok!
Nagyon szívesen az infót! Nyitott szemmel járok és ha bármi új infó van küldöm!

Dodus!
Mennyi a jegy a Búzáról? Mert nincs bérletem és így MÁlyi-Miskolc 127 avagy 176 attól függ, hogy sétálok-e kb. 500 m-t. A kék 115 azt hiszem!

Betti!
Nem tervezed, hogy mész?
a matrcica festék majd 3* annyiba kerül a Metroba ha tényleg az van a képen! Mit lehet tudni, ugye?
A számukat nem találom!

Magdi!
NEm győzőm megköszönni! Istennő vagy!

Rohanok!
Tsók és napsütéses napot!

NÉNApOSok! Isten éltessen Titeket!
k
kriszta13

Kriszta, azt hiszem 93 Ft a jegy Búza tér - Repülőtér viszonylaton. De ez nem 100%. (Viszont vannak sofőrök, akik elvesznek 50-60 Ft-ot, jegyet nem adnak és elvisznek addig. CSak azt kérik, hogy ne menj messzire.Kép)

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Most talán lesz egy kis időm, és be tudom fejezni amit írni szeretnék!

Gyöngyöske, Emese!
Utólagosan is BOLDOG SZÜLINAPOT!

Ditta!
Még beleférek a nyolc napba (bőven):Attila babának nagyon boldog szülinapot!!!

Kriszta!
A tegnapi napotok nem lehetett semmi, én már biztos idegbajt kaptam volna, amúgy is hamar be tudok gurulni azon, ahogy a buszon (is) viselkednek a kimamákkal, és a kisgyerekes anyukákkal, már volt is emiatt elég sok afférom, mert sajna nem bírom szó nélkül hagyni.

Ania, Zita!
Üdv titeket, és gratula leendő és már meglévő kis és nagy gyermekeitekhez. Nekem két lányom van , egy 6 éves és egy 15 hónapos.

Én nagyon örülök, hogy végre miskolcon is van 4d uh, igaz az ára elég borsos, de legalább helyben van. Kíváncsi leszek tényleg jó e. És ha igen a következő babánál kipróbáljuk.

Az alvási gondunk a kicsivel kezd megoldódni,(köszi a tippeket), a gond csak az, hogy mi is betegek lettünk, a két gyerek +én, és elég makacs ez a vírus, nehéz belőle kimászni. Így a nagylány is itthon van, és mivel nem fárad el eléggé napközben este ő nem tud elaludni csak 11 körül. Sajnálom, mert tényleg nem tud, hiába szeretne.

Szeretnék tanácsot kérni tőletek: a dokinéni azt mondta, hogy majd a jövőhéten az oltáskor megbeszéljük, hogy Vivinek beadja -e az influenza elleni oltást. Én félek tőle, és nem tudom, hogy jó lenne-e vagy nem. Ti mit gondoltok erről? Van valakinek tapasztalata erről?
Olvastam egy AFLUBIN nevű homeopátiás cseppről, ami állítólag segít megelőzni az influenzát és a náthát, vagy ha már elkapta valaki gyorsabb lefolyásúvá teszi, jó gyerekeknek és felnőtteknek is. Erről tud valaki valamit? Előre is köszi.

Köszönöm a köszöntéseket!!!

Puszi

Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Már megint én vagyok.Kép (Ráérős kismama, hi-hi-hi.) Csak annyit akartam még írni, hogy tettem fel képeket az albumomba a gyerekszobáról.

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dejóóóóó!
No és a lámpa???Kép
neva

HIKép

Katalinok!
Nagyon Boldog NévnapotKép
Kép

Dodus!
Így berendezve kicsit jobbKép Szép a lámpátokKép

Zita!
Üdv ittKép

Andi!
Majd jövök bővebben, de nekem is hasonló gondolatok fogantak meg a suliról. Én nagyon imádok oda járni és tényleg visszaestem diáknak. Teljesen más ezen az oldalon üllni. De megint hamar el fogom felejteni milyen is voltKép

Magdi!
Jegyzetekért beugrassz Vikhez, vagy vigye el valahová neked? Gyógyulj meg.

Na most én ezerrel tanulok, ha hagynakKép így könnyes búcsút veszekKép

Pá, Marika

marika

Sziasztok!

Én is nagyon ráérek maKép

Dodus!
Úgy látom készen vagytok! Jöhet LóriBaba! De mi van a lámpával? Marika hol látta?

Cat!
Homeopátiában nem vagyok járatos, majd Kriszta... Szerintem annak a gyereknek beadni az oltást (influenza), aki nem szenved krónikus betegségben, felesleges. Inkább vitamin, aztán essen túl rajta, ha úgy alakul. Bár én nem vagyok nagy oltáshívő, a saját gyerekeimnek is csak a kötelezőeket adattam be. Ha egy olyan járvány alakulna ki, mint pl 1918-ban volt (ami több áldozatot szedett, mint az I. vh.), az ellen az oltás sem védene.

Kriszta!
Én gyakran megyek, 3-4 naponta. Mi kellene? Szóljál, megveszem. Aztán csak összefutunk valamelyik hétfőn. Mondjuk a következőn, bár Gerda még mindig csurgatja az orrát.
A 4D-ről az a véleményem, hogy ez is piac, nem pofátlanság. Annyit kérnek, amennyit a vevő kifizet, valahol beáll az egyensúly. Ezért szokott a szemem elé lila köd ereszkedni, amikor az egészségügy privatizációjáról beszélnek. Valahogy senkinek nem tűnik fel, hogy már rég bekúszott a piac ide is és görcsösen ragaszkodnak hozzá, hogy bizonyos területeken ne legyen változás. A gyógyszercégek, vegyszercégek, a gépeket, műszereket előállító cégek mind profitorientáltak. A háziorvosok 90%-a vállalkozóként dolgozik, magánrendelés, magánklinikák. Sorolhatnám tovább...(Na, ezzel most biztos nagy felhördülést váltok ki.)

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Kicsi fiam nagyon köszöni a szülinapi köszöntéseket! Most egy kis renoválás van nálunk, az ülőgarnitúrát húzzák át, ezért gyakorlatilag nincs hová leülni, így a tortát a jövő hétvégén kapja meg, egybe tartjuk az én szülinapommal, és már a Mikulás is jönni fog. Majd akkor lesznek képek!
Egyébként tettem egy friss képet a profilomba!

AniaKép
Téged még nem is üdvözöltelek!Kép De ami késik, nem múlik! Nagyon vagány fiad van! És a pocaklakóhoz is gratulálok! Te aztán tudsz írni! Alig győztem olvasni!KépKép
Szóval nekem egy 4 éves kislányom, és 1 éves kisfiam van, képük a profilban!

Kriszta13Kép
Jó volt olvasni a bevásárlós sztorit! Ilyenek velünk is előfordulnak, de nem egyszerre!Kép

ZitaKép
Téged is üdv!Kép Melyik kórház?
12000 a 4d uh?? Nem semmi!

DodusKép
Nagyon jó helyre fog születni ez a pici baba!KépKép

Emese, GyöngyöskeKép
Boldog szülinapot! Jövő héten én is csatlakozom hozzátok!
Kép

MarikaKép
Azért ne vidd túlzásba a tanulást!Kép Legalább 2 sort....!

PankaKép
Hahóóóó!!!!! Hallassszzz??

Na, megyek, mert ébredezik a kicsi!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

BettiKép

Egyszerre írtunk! Nálunk is még mindig tart az orrfolyás..Kép Már egy hete! És ráadásul az én torkom is kapar, és valahogy a közérzetem sem az igazi...

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Jol eltüntem ne haragudjatok érte.
Üdv mindenkinek,gratula névnaphoz szülinaphoz stb...Mi még egyben vagyunk 37.héten járunk,de már egyre nehezebb.Elkezdődtek a jósló fájások is.Méhnyak is rövidül,remélem minnél hamarabb meglesz már ez a kis huncut csajszi Kép
Igen,tegnap voltam uh-on és szét tette végre a lábait és bizony kislány Kép és ami még fontos hogy jol van és már 3500g Képkétszer is megmérték.Azt mondták hogy ha sikerül végig kihordani nagy lesz.
Ahhoz képest viszont nem is hiztam sokat mert most 10 kg-nál tartok.Csak már sokat fájdogál a hasam,meg keményedek rendesen.
Tényleg Pankáékkal mi ujság van?
Ha sikerül rakok fel képet magamrol Kép
Na most ennyi mert nem birok itt ülni Kép
pusz mindenkinek betegeknek gyógyulást

bea
beatron

Megint én Kép
Képet sikerült felraknom Kép
Bea

bea
beatron

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket!KépKép

Szülinaposoknak Boldog szülinapot!KépKépKép
Így csokorban, mert még ki találok hagyni valakit!Kép

Dodus!
Csodálatos lett a gyerekszoba!
Már csak a kis család szemefénye hiányzik belőle.Kép Hátha megszán a télapó és hamarabb néz el felétek...KépKépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Dodus!

Miku alkalmából nem fogadnál örökbe? Légyszi...légyszi...légyszi. És akkor már lenne egy kislány unokád is.

KAta Drága!

Nagyon boldog névnapot kívánunk!Kép
lilien_csenge

Kép

Kata, Emese, Gyöngyöske!

Sok-sok boldogságot kívánok.

Szeretettel:Melinda
adnilem

Betti!
Köszi a bizalmat homopátia ügyben!
Ma is voltam,de még nem érkezett meg az akciós matraicafesték! Keddre vagy szerdáta igérték! Ha nem okoz gondott lgyszi vegyél 3 db-t.1200 ft/db.A második "folyosón" van a karácsonyi dolgoknál,balra.
Nem hördülök fel!
Igazad van!
Ami a piacot illeti egy kicsit azért kiszolgáltatva vannak a kismamák, nem?
Hétfőn nagy szeretettel várlak!

Cat!
Tuti, hogy homeopátia?
Én nem találom!
A kisokosom szerint:
Oscillococcinum
egyszerre elszopogatva ajánlható októbertől márciusig, különösen gyerkeknek, idősebbeknek, várandós anyáknka, cuko- és szívnetegeknek. Serkenti a szervezet védekező mechanizmusait, ehhez járul hozzá gazdag természetes aminisavtartalma is.Ára: 3 adag 688 Ft. 6 adag 827Ft.
Nekünk bejött!
Én ezt szoktam Bencusnak akkor is adni ha egy kicsit meg van fázva!
Egyenlőre ennyi infó, de még kutakodni fogok!És már meg is tettem!
http://www.bebilap.hu/homeopatia/
http://www.homeopatia.lap.hu/

Beatron!
Jó nagy csajszi!És még mennyit fog nőni ebben a három hétben!Kép

Dodus!
Köszi a tippet! Legközelebb ki fogom próbálni!
Hol tudok gyönyörködni a szobában?

Pankáról annyi hírem van, hogy jól vannak! Hétfőn találkoztunk velük!
Sajna nekem kevés időm volt vele beszélni!

Szép estét!
k
kriszta13

Sziasztok!

Bár Én még nem ismerek senkit,de csatlakozom a felköszöntők táborához. Az "illetékeseket" Isten éltesse sokáig.
Röviden beszámolok a 4D ultrahangról:időben ott voltam nem kellett várni ,egy fiatal hölgy ultrahangozott legalább 15-20 percig tüzetesen átnézett mindent és roppant kedves volt.
Az ággyal szemben volt egy nagy vetítővászon azon láttam a picit, nagyon kényelmes volt.
Bár az én babám roppant mozgékony ,ráadásul teljesen háttal fekszik úgyhogy a kezein és a fél profilján kívül nem sok mindent mutatott,de azért nekem nagy élmény volt látni.
Tulajdonképpen én is soknak tartottam a 12e forintot,de a lehetőséget nem akartam kihagyni.
A terhességem előtt átestem egy nőgy.-i műtéten és izgultam, hogy minden rendben van-e, másrészt pedig 34 vagyok ami miatt az orvosom el akart kűldeni magzatvíz vizsgálatra, de onnan elutasítottak mivel "csak" ennyi vagyok. Szóval nem egyszerű ezt nekem eldönteni, ráadásul olyan " bogár a fülben " tipus vagyok,ha érzem,hogy minden rendben akkor is tudok min rágódni. Bár tudom,hogy az uh. sem mutat ki mindent.
Bocsánat ha túl hosszú voltam.
Üdv :Zita
szzita

Az Aflubinnal kapcsolatban: nekem nagyon bevált.
Én ezen az oldalon találtam meg.
http://www.homeopatika.hu/

Magdi
lilien_csenge

Lányok!
Köszönöm a szíves köszöntéseket!
Más! Nincs valakinek a Vasgyári Kórházban a gyomortükrözésnél ismerőse? Mert sajnos mennem kellene, de Ádi miatt nem tudok sok időt várni.

Betti!
Nem adtam oda a könyvet! Hát ez volt a baj!!!????
Egyébként ma reggelre egy nagyon rossz éjszaka után kibújt az egyik szemfoga is.

Cat és Kata!
Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

Cat!
Nekem azt mondta a védőnő, hogy egészséges kisbabának 3 éves korig nem is javasolják az influenza elleni oltás beadását.

Dodus!
Gyönyörű a szoba, nekem is hasonló szoptatós fotelom van. Nagyon szerettem benne szoptatni, most meg a gép előtt van.

Ditta!
Akkor előre is boldog születésnapot kívánok!

Bea!
Akor már nem sok van hátra! Kitartás!!! Gratula a kiscsajhoz! Neve???

Zita!
Bár a 12 eFt-ot nagyon sokallom, de az ember lelki nyugalma valószínűleg ennél többet is megér.

Üdv:Emese

mse173

Sziasztok!Kép

Kriszta, a profilomban van az album címe, ott vannak a képek a gyerekszobáról.

Betti! A képeken nem lehet látni a lámpát, az a két bitang leányzó direkt cukkolt vele.Kép Ugyanis lassan két hónapja várjuk a lámpákat, de egyelőre még hiába. Szóval most egy villanykörte lóg egy szál vezetéken.Kép Ezért nem is fotóztam, nehogy má' elcsúfítsa az összképet.Kép

Húha Bea, akkor ez nem kis leányzó lesz! Gratulálok hozzá. Én holnap megyek uh-ra, biztos lesz súlybecslés is, arra nagyon kíváncsi vagyok.

Magdi, egye fene, gyertek! Bár lehet, hogy sok lesz egyszerre egy fiú, egy lány, meg még egy unoka is.Kép

Mindenkinek köszönjük a dicsérő szavakat a szobával kapcsolatban. Szerintem egy gyerekszoba nem is lehet csúnya, csak szép. Főleg ha már baba is van benne.Kép

Zita, örülök, hogy jól sikerült az uh. Szerintem is nagy élmény, egészen más, mint a kórházi futószalag. Az ára borsos, de ahogy Emese is írta, a nyugalmad ennél többet is megér.

Emese, sajnos nincs ismerős a kórházban. Miért kell menned?

Ma telihold lesz, úgyhogy kérjük szorítsatok nekünk, hogy ma NE akarjon még kibújni a kis tökös!Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Emese, Cat, Ditta!

Szánom-bánom de nagyon nem vagyok képben a név-, illetve szülinapokkal.
1000 bocs.
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉS ÉS NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Magdi
lilien_csenge

Mindenkinek boldog szülinapt és névnapot.

Cat: a dokinénink szerint sincs értelme. egy ápolónő ismerősünk azt mondta, hogy mivel több típusa van, ha nem pont azt kapod el, ami ellen oltva vagy, akkor semmit nem ér. mi kiahgytuk. Sztem Valti az oltással többet szenvedne, mint egy esetleges influenzával. 39 fokos lázzal már láttam ugrálni, meg műtét után 6 órával bukfencezni akart, de oltás után vmi katasztrófa.
pamacs

Kép

Ditta!
Boldog Szülinapot!!!

Kriszta!
A freemail címed nem jó ami a táblázatban van, vagy csak nem tudtál mit válaszolni a költQi kérdésemre?

Melinda
adnilem

Sziasztok!

DodusKép
Hogy-hogy holnap lesz uh? Valami protekció??Kép
Csak a szombat miatt...

MseKép
Miért kell tükrözni? Nem tudom, nekem ez valami rémes dolognak hangzik... Egy ismerősöm mesélte, hogy milyen, de akkor azt mondtam, inkább szülök, csak ezt ne...

BeaKép
Jó a kép! Szép nagy pocid van már!

KrisztaKép
Ez a homeo bogyó felkeltette az érdeklődésem! A kisfiad könnyen beveszi? Milyen az íze? Lenyelős vagy szopogatós?

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Hát a kicsi lány Gréta lesz Kép
Egy gyors kérdés homeos szereket(bogyókat)hol lehet kapni?Ajánlottak nekem egyet és már el kellene kezdenem szedni.Csak hát olyan nehezen szánom rá magam hogy mászkálgassak mindenhová.
Köszi bea

bea
beatron

Sziasztok!
Köszönöm lányok a köszöntést.

Emese!
Boldog szülinapot!

Cat!
Nagyon boldog névnapot kívánok!

Javulgat a család apraja-nagyja. Szerdán és csütörtökön a párom is belázasodott, itthon volt ő is.

De ma 1 hét után egy kicsit kimentünk levegőzni, mint a kiscsikók, akik kiszabadultak a karámból. Taliztunk Neáékkal is, Laura a páromat is elbűvölte. Micsoda szemek!

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Lehet, hogy a hold (ma tele lesz? én úgy láttam, hogy még egy pici hiányzik! holnap inkább???), lehet, hogy napokon belül pirosbetűs napjaim lesznek (olyan trehány vagyok én soha nem jegyzemKép), de nagyon sírós kedvem van!Kép Kép Kép

Ditta!
Az a jó a bogyókban, hogy a piciknek is lehet adni!Ha még nem tudja elszopogatni akkor vízben kell feloldani és úgy kell beadni. Mára egy picit csalva, nem szopogatja hanem rágja, de néha hypohonder és még akkor is két a gyógycukorból amikor nem kellene!

Most egy kicsit én is utána olvastam a dolgoknak mert nem ismertem azt a nevet amiről Cat írt. Ennek a hiányosságomnak az az oka, hogy nekem egy cég kiskönyve van meg így akarva, akaratlanul márkahű lettem!

Ami a lényeg, hogy jobban használ ha egy homeopatához mentek el először, én még nem voltam!
Mislolcon a Fazekas utcán a Bírósággal szemben, a négyemeletesek aljában, van a Paracelsus patika. Ott nagyon kedvesek és segítőkészek a patikusok!

Most vettem észre és a lelkiismeretes anya, hogy a köhögés elleni Stodal szirupnak 5 éves kor felett van csak adagolási útmutaója! Én meg eddig adtam Bencének és nagyon jó volt!
Rohantam be a patikában és megnyugtattak, hogy lehet adni ilyen korúaknak is!
Itt tudnak segíteni homeopata orvosban is!

MElinda!
Nem kaptam levelet! Talán ide megérkezik: krisztina.buda@vipmail.hu-ra.

Dodus!
Gyönyörű a gyerekszoba! Én is nagy natúr kedvelő vagyok!
Hiszel a Feng-shuiban?
Ha igen és az szárazvirág a pelenkázó felett akkor cseréld le, mert azt nem szabad a lakásban tartani!
Ha nem akkor bocsi!!!

Mse!
Nem irigyellek!
Sok sikert!

Nekem most fogorvoshoz kell mennem,de nagyon-nagyon félek!!!!
Pár hónappal a szülés után letört egy darab a fogamból és pénz hiányában sztkba mentem. Na ott egy fiatal doki beletörte a gyökeret és szájsebészhez kellett mennem! húúúúúúúúúú!!! Gáz!
Tudtok valami orvost aki elaltat avagy legalább addig fájdalocsilapít, hogy olyan legyen mintha altatva lennék?

Ditta!
Boldog szülinapot!

Szép jó estét!
k
kriszta13

KrisztaKép
Infót köszi! FogorvosKépKépKép
Nekem is volt hozzá szerencsém, hónapokig oda jártam, mert rendbe rakattam végre, amit kellett! De nagy elhatározás kellett hozzá, hogy elmenjek! Szerintem ez a fóbiám egy gyerekkori emlék miatt van, mert kb. 6-7 éves lehettem, iskolafogászat, és persze nem nagyon hallgattam a dokira, erre ő le akart kötözni! Én meg bőgtem! Hihetetlen, hogy a gyerekkori trauma (nekem ez az volt!) hogy megmarad! Szóval azóta irtózom a fogorvostól, de most jól érzem magam, hogy végre rászántam, és a tömésekhez én mindig kértem érzéstelenítőt, így egy kicsit megnyugodtam!
Sajnos a szájsebészeten is megfordultam már, brrr...KépKép

Na, fogászati kiselőadás befejezve!Kép

További jó hétvégét!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ditta!
Már több éve refluxos vagyok (nem zár a gyomorszályam, és visszafolyik a kaja meg a gyomorsav, ami gyomorfekélyt, nyelőcső fekélyt és rákot okozhat), de eddig nem jó gyógyszert kaptam rá. A jó gyógyszer felírásához szakorvosi vizsgálat és javaslat kell.
Hát ezért kell tükrözni. Azt hiszem, hogy lenyeletnek az emberrel valami csövet (boa....), és azon keresztül nézik meg a gyomrot.
Még csak nyelési vizsgálaton voltam eddig, az nem volt olyan szörnyű, csak 4 deci kontrasztanyagot kellett meginni, és utána röntgennel vizsgálták, hogy hogyan folyik vissza (fejreállítva, fekve stb.).

Kriszta!
Fogorvos Kép , nekem is menni kellene, mert még a szülés közben elrepedt az első fogam keresztbe, de nem nagyon jön össze. Az embernek kedve sincs, meg még nehezítik is a helyzetet, mert már 2x bejelentkeztem, elmentem, és egyszer sem tudott akkor fogadni (hóesés miatt nem ért be, meg elrontották a bejelentkezést és sokat kellett volna várni).
Úgyhogy én is csak halogatom. Szerintem kérd meg a dokit, hogy üssön ki a kezelés előtt (ájultan csak könnyebb). Kép

Üdv:Emese

mse173

Magdi Drága!
Tudunk találkozni valamikor a lista miatt?
k
kriszta13

Sziasztok!

Ditta!
Boldog szülinapot kívánok!

Dodus!
Gondoltam, hogy Marika tud valamit a lámpárólKép!

Kriszta!
Szerintem is kiszolgáltatottak a kismamák és a várandósok, de a kiszolgáltatottságot inkább az információk, a lehetőségek hiánya okozza és az elszigeteltség. Jó persze, ez a 4D UH drágább, mint máshol az országban. Viszont eddig semmi nem volt, utazni kellett érte. Most van lehetőség...
A festéket megveszem, ha lesz. Remélem felismerem. Ez hány színű? Mekkora flakonok? 9 színűt láttam 1590-ért, de azok elég kicsik.
A papírt kinyomtatom, kirakok párat itt a környékünkön. Akkor Dévai Nagy Kamillát kell lecserélni meg a táncházat? Ja, meg azt láttam, hogy nincs 1 felnőtt+2 gyerek jegy. Véletlen vagy szándékos?

Emese!
Hát ez nem túl kellemes. Nekem hörgőtükrözésem volt, nem tartozik a legkedvesebb emlékeim közé. De ha jó gyógyszert kapsz legalább vége lesz a gyomorégésnek.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Kriszta!

Ha jólértettem Te Mályiban laksz, én ott tudok egy nagyon jó fogorvost hozzá jártam és Miskolcon is van egy rendelője.
Mályiban a Munkás út 86 alatt találod meg a házában van a rendelője Margóczi Péternek hívják.
Tel: 46/ 319-957
Nagyon rendes és szerintem jól is dolgozik bár nem mostanában hanem 2 éve voltam nála, akkor jó áron dolgozott. Féltem én is az érzéstelenítéstől,de nála szinte meg sem éreztem.Nembeszélve arról, hogy egy fogam félig le volt törve és az is lyukas volt,persze akkor mentem hozzá amikor már nagyon fájt.Mondtam neki,hogy huzza ki erre ő azt mondta,hogy amig egy fogat meg tud menteni nem húz. Úgy megcsinálta, felépítette a fél fogamat, hogy a mai napig semmi baja még csak nem is érzékeny. Persze nem amalgán tömést csinált,hanem szép fehéret.Ez mindössze két kezelés volt csak akkor kellett fizetnem amikor készen volt. Én nyugodt szívvel ajánlom Neked. Ha miskolcon laksz akkor ezen a számon megmondják a címét pontosan. Érdeklődj nála bátran szerintem az árakról is.
Sok szerencsét!
Üdv:Zita
szzita

Sziasztok!

Kriszta!
A Tesco prospektusban van egy hóemberes matricafesték. Winter World névvel, 1290 Ft. Az az?

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Dodus!

Nem tökös.....TöttösKép

Gyöngyöske!

Nagyon jó volt a tali, Laura még ma is mondta, hogy menjünk a lányokhoz.Kép
neva

Kata007!

Pénteken este rádköszöntem a Corába...
neva

Zita!
Köszi az infót! Összeszedem minden bátorságomat és pótolom a TAJ kártyámat /még májban elhagytamKép/ és megyek! Most van bennem egy olyan elhatározás, hogy karácsony előtt megyek!Egyere gázabb a szitu! Már többször kell fájdalomcs. bevennem!

Betti!
Arra gondoltam! Kedden megyek én is! Jó lenne beszerezni, mert ez elég nagy és nagyon jó! Már használtam ilyet, csak ajánlani tudom!
A program igen úgy módosultak mint ahogyan ott írtam!
Véltetlen, hogy kimaradt! 1F+2Gy= 1400 Ft. Köszi, hogy észrevetted!
Nagyon köszönöm a segítségedet!
Mindenben!

Magdi!
Hétfőn be tudnád vinni a listát az unokatesómnak?
Meggygyultál?Jobban vagy?

Szokott valaki a Széchényi utcáról nyíló emeleti gyerek turiba? Van pár infóm a helyről!Magánban írom!

MElinda!
Én nagyon kíváncsi természet vagyok! Elküldöd megint a kérdésedet???
Nagyon várom!

Nagyon jó pihenést!
k
kriszta13

Kriszta: engem érdekelne a turis info. kbabik@freemail.hu

Dodus: hogy vagytok? Mennyi van még hátra?

Fogorvos: brrrrrrrrr, most jutott eszembe, hoy nekünk is kéne menni. Gyerekeket nem tudjátok mikortól kell hordani fogorvosi ellenőrzésre?

köszi.
pamacs

Pamacs!
Én azt hallottam egy rádióműsorban, hogy a gyerekeket legelőször 2 évesen kell elvinni fogorvoshoz, mert ha ekkor még vannak is hajszálrepedések, vagy pici lyukak a tejfogon, nem kell fúrni, tömni, csak valami anyaggal simán tudják tömíteni.
Én csak nem tudom elgondolni, hogy veszed rá a 2 éves gyereket, hogy kinyissa a száját. Kép

Emese

mse173

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?