Sziasztok!
Lehet, hogy a hold (ma tele lesz? én úgy láttam, hogy még egy pici hiányzik! holnap inkább???), lehet, hogy napokon belül pirosbetűs napjaim lesznek (olyan trehány vagyok én soha nem jegyzem
), de nagyon sírós kedvem van!
Ditta!
Az a jó a bogyókban, hogy a piciknek is lehet adni!Ha még nem tudja elszopogatni akkor vízben kell feloldani és úgy kell beadni. Mára egy picit csalva, nem szopogatja hanem rágja, de néha hypohonder és még akkor is két a gyógycukorból amikor nem kellene!
Most egy kicsit én is utána olvastam a dolgoknak mert nem ismertem azt a nevet amiről Cat írt. Ennek a hiányosságomnak az az oka, hogy nekem egy cég kiskönyve van meg így akarva, akaratlanul márkahű lettem!
Ami a lényeg, hogy jobban használ ha egy homeopatához mentek el először, én még nem voltam!
Mislolcon a Fazekas utcán a Bírósággal szemben, a négyemeletesek aljában, van a Paracelsus patika. Ott nagyon kedvesek és segítőkészek a patikusok!
Most vettem észre és a lelkiismeretes anya, hogy a köhögés elleni Stodal szirupnak 5 éves kor felett van csak adagolási útmutaója! Én meg eddig adtam Bencének és nagyon jó volt!
Rohantam be a patikában és megnyugtattak, hogy lehet adni ilyen korúaknak is!
Itt tudnak segíteni homeopata orvosban is!
MElinda!
Nem kaptam levelet! Talán ide megérkezik:
krisztina.buda@vipmail.hu-ra.
Dodus!
Gyönyörű a gyerekszoba! Én is nagy natúr kedvelő vagyok!
Hiszel a Feng-shuiban?
Ha igen és az szárazvirág a pelenkázó felett akkor cseréld le, mert azt nem szabad a lakásban tartani!
Ha nem akkor bocsi!!!
Mse!
Nem irigyellek!
Sok sikert!
Nekem most fogorvoshoz kell mennem,de nagyon-nagyon félek!!!!
Pár hónappal a szülés után letört egy darab a fogamból és pénz hiányában sztkba mentem. Na ott egy fiatal doki beletörte a gyökeret és szájsebészhez kellett mennem! húúúúúúúúúú!!! Gáz!
Tudtok valami orvost aki elaltat avagy legalább addig fájdalocsilapít, hogy olyan legyen mintha altatva lennék?
Ditta!
Boldog szülinapot!
Szép jó estét!
k