Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sajnos nem sikerült negyedszer sem.Murber dr.azt mondta,ez elég ritka,hogy valakinek 4 IVF-ből egyszer sem lesz egy értékelhető HCG,tehát most elküldött egy belgyógyász kollégájához immunprofil vizsgálatra.Felhívtam a pasast,csütörtökön megyek is.Azt mondta Murber,hogy sokat nem kell várni ettől a vizsgálattól,mert általában nem derül ki semmi,de azért csak csináltassuk meg.És hát a 4.ciklus elején jelentkezhetek újra,az 5.-re.

Úgy látszik,én ilyen "különleges"vagyok,mellrák 26 évesen is viszonylag ritka...na mindegy.Azért nem ugrunk a Dunába,majd inkább a Balatonba 2 hét múlva,de oda is csk azért,hogy ússzunk nagyokat.

Mindenkinek nagyon szorítok,hogy sikerüljön a kezelése!Majd jövök nézni az eredményeket!vigyázzatok Magatokra!

Utroról:nekem volt olyan,hogy elkezdtem barnázni meg rózsaszínezni,de olyan is,hogy nem (pl.most sincs még semmi).Szóval semmi nem jelent semmit,csak az,amit a doktor mond.(Mondjuk szerintem az,hogy úgy feszült a mellem és pár nap alatt fokozatosan felpuhult,az jelentett valamit.De akinél egyáltalán nincs mellfeszülés,annál ez se jelent semmit szerintem).

Kakukk,
beszéltél a dokiddal?
Vendég
 


ja,és köszi szépen mindnyájatoknak a drukkokat!
Vendég
 


MMzsó: én nagyon sajnálom és bíztam benne :cry: :cry: Ma annyit gondoltam rád.... Remélem, hogy a következő már biztosan sikerülni fog!!!
Mint már írtam előzőleg én is nagyon félek a kudarctól. :cry: :cry: Valahogy nekünk ez már más, akik többszöri visszajátszók vagyunk!

Fel a fejjel és kitartás, egyszer elérjük céljainkat!
zsuzsika76
 
 

 
 

Sziasztok Lányok!

Csak röviden leszek, mert fekszem, mióta hazaértem. :(

Zsó,
Nagyon-nagyon sajnálom. :( Pedig én úgy bizakodtam... :( Az 5-iknek viszont muszáj már sikerülnie! :)
Név szerint kihez kell menned, ki az a belgyógyász, Klinikán belül vki?

Úgy néz ki, nekem se jött össze, mert ahogy hazaértem, rohannom kellett pisilni, és a papír véres lett. :( Hívtam az ARO-t, Kati vette fel, azt mondja feküdjek, pihenjek, ha meg akar jönni, nem lehet mit csinálni. :( Úgyhogy fekszek, csak enni, pisilni, inni fel kell kelni... :( És olyankor vérezgetek. :( De azért még reménykedünk férjemmel, hátha... szóval azért elmegyünk szerdán.

Bocsánat, most másnak nem tudok írni, amíg nem tudok biztosat, szerintem nem is jövök, inkább fekszek. :(

Mary,
Szerdán talizunk, remélem, felismerlek. :)

Mindenki nagyon vigyázzon magára, és pihenjetek sokat!

Puszi!
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


Zsó,
nagyon sajnálom :(
Pedig annyira bíztam benne... de majd a következő! Én nagyon szeretem a Balatont, kívánom, hogy érezd jól magad, kapcsolódj ki, és jó időtök legyen!

Mary,
tényleg nagyon hamar hazaértél! Jövő hét hétfőn majd én is egyedül megyek majd, és még az is lehet, hogy szerdán is. A párom tuti nem fog tudni eljönni velem, munka miatt. Valakit azért megpróbálok elcsalni, de nem biztos, hogy sikerülni fog...

Alexia,
remélem nem jön meg, és szerdán jó híreket kapsz!
inek
 
 


Sziasztok,
Csajok, én már annyira félek!
Már ma is volt 1 síró "hadjáratom"... :cry:
Zsó,
Nem tudom mit mondhatnék, úgyh. inkább semmi hülyeséget nem írok! :cry:
Inek,
Pihizz, hamar itt lesz a hétfő!
Én busszal közlekedem, tudod, de biztos vonattal is hamar hazaérsz.
Alexia,
Lehet, h. rokon csajszival megyünk, és lehet, h. az eredményhirdetésig elkószálunk valahová. Majd kiderül még.
Bízom benne én is, mint Inek, h. jó híreket kapsz te is!
Röpcsike,
Vigyázz Magadra!
Boci,
Eredmény?
Zsuzsika,
Nekem még csak a 2. lombikom, de hidd el, h. én is ugyanúgy félek, mint te!
Puszi nektek, megyek itatni az egereket,és belátom, h. sok hülyeséget hordtam most itt össze! Bocsánat!

mary80
 
 


Mmzsó
Nem is tudom mit mondjak........... :(
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :!: :!: :!:
Murber doki kihez küldött? Remélem ezen az immunprofil vizsgálaton kiderül majd valami, valami ami talán akadálya lehetett annak, hogy a babák nem maradtak veletek. Ez a vizsgálat sima vérvételből áll nem?

Őszintén szólva nem tudom, hogy mit tehetnénk, hogy sikerüljön. :roll: Én nagyon sok vizsgálaton voltam már és egy-egy vizsgálatkor ki is derült valami, aminek nagyon örülök, de egyrejobban erősödik bennem azaz érzés, hogy ennek a 4. lombikprogramnak a sikeressége már nem rajtunk vagy az el nem végzett vizsgálatokon múlt, mert mi mindent megtettünk, hanem valami máson van a hangsúly!
Lehet lelki dolgokról beszélni, lehet, hogy tényleg mélyen van valami, ami gátat szab és most nem a görcsös gyermekakarásról beszélek. Nálunk ugye elvileg nincs semmi ok (mostmár), fiatalok, egészségesek vagyunk még sem sikerülnek a babák. Mi is mindent megtettünk, az orvosok is mindent megtesznek, nagy figyelemmel kísérik a babák fejlődését míg vissza nem kapjuk őket, szóval minden jól megy, de valamiért mégsem maradnak meg?!

Na, majd folytatom az elmélkedést......ha nem baj, de most mennem kell. :?

Inek
Remélem ez a kis vérezgetés abba marad, habár én is ismerek olyan embert, akinek végig megvolt és babás lett. Úgyhogy hajrá, pihenj sokat!:)

Mary
Hogy vagy nagyon szorítok holnapra neked is!

Többieknek is drukk!!!

Ja, Zsó, felhívtam az intézetet, kapcsolták a dokimat, akinek ugye elmondtam azt amit már tudott, hogy múlthéten nega lett a teszt és először úgy nézett ki telcsin meg is beszéljük a továbbiakat, de amikor én mondtam, hogy ez már a 4. lombikunk, ami nem sikerült az előző kezelésekről nem is beszélve és hogy ezekután mit csináljunk, vizsgálatok vagy más egyéb, egyből azt mondta kérjünk időpontot egy rövid konzira és akkor megbeszélünk mindent. :roll: A tavalyi (novemberi) lombikunknál telcsin mindent megbeszéltünk, hogy el kéne mennem laparra és stb. stb., de most nem beszéltünk semmiről.... érdekes...
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Inek
Azt még elfelejtettem Neked írni, hogy a rosszulléteid olyan ismerősek voltak Nekem. Régen volt itt egy kedves fórumos társunk, aki mindönkközül a lehető legrosszabbul viselte a kezelést, sokszor volt rosszul, össeesett, szédült, fájt a mellkasa stb. teljesen ki volt szegény, a klinikán el se hitték, hogy ilyen rosszul viselte a kezelést, aztán kiderült, hogy túlstimulálták, de végül a baba sikerült nekik! :D
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Röpcsike,
Krisztikére gondoltál, ugye?
A napokban beszéltünk.
Tényleg jó neki, hogy élvezi az anyaság örömeit-ezt ő maga is megmondta!
Ja, és ő mondta, h. annyi mindenen keresztülment, bizonyos oknál fogva bromot kellett volna kapnia, de nem írták fel a Klinikán, elment a háziorvosához,és ő azt mondta, h. nem írja fel neki, mert betiltották!Na, megint 1 ellenérv a Klinika gyógyszerelési tudománya mellett...tapasz kontra bromo?...

mary80
 
 


Csajok,
Egyébként ti meg akarjátok köszönni a munkájukat? Visztek valamit?

mary80
 
 


Mary
Igen, Krisztikére gondoltam.
Igen, mesélted egyszer párszóba, hogy szegényke, így is, hogy az álma valóra vált, utána mennyi mindenen ment át. :(
Bocsi, de a bromot nem tiltották be, ugye?
Mi a kezeléskor adtunk "papírt", de mást nem. Szerintem, így utólag belegondolva lehet, hogy ezt sem kellett volna, hiszen itt is akárcsak abba intézetbe ahová átmentünk a munkájukat végzik. Mondjuk a hírekből értesülve durva milyen fizujuk van. :evil:
Észrevettem Mary, hogy az első kezelésnél nyugodtabb voltál, mint a mostaninál. Persze ez nem jelent még semmit, mert érzékenyen, sírósan is lehetsz várandós és az is vagy! :D

Nekem régen mindig az esett rosszul, hogy mindig ünnepnapokon jött meg, karácsony napján vagy szilveszter napján, húsvétkor, szülinapkor, mindig az ünnepnapokra esett a kezeléseinknek az eredmény kiderülése. Aztán most a lombikokkor meg mindig a 14. nap előtt egy, két nappal jött meg, hogy a franc üsse meg, hogy legalább kihúzta volna a 14.-dik vagy a 15-dik napig. :?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Kedves Csajok!

Tudom mindenkinek más a véleménye!!!

Mi már a punkciókor és a beültetéskor is oda adtuk(Murber) amit oda akartunk!! Kaptak a Katikáék és az Embriológusok is. Mi így gondoltuk mivel mindenki ebből él és nem kívánhatom el Tőlük azt, hogy velem csoda arik legyenek a sok munkájuk mellett és a két szép szememért! De az előző 2 alkalommal sem volt másként.

Egyébként a pénz nincs egyenes arányban a sikerrel!! Erre én vagyok a jó bizonyíték ..... és nem is azért adtuk,hanem mert úgy gondoltuk. Egyébként a gyerekorvosnak is oda adom alkalmanként, függetlenül, hogy a lányom(szerencsére) nagyon ritkán beteg!
zsuzsika76
 
 


Röpcsike,
Ezek szerint a bromot nem tiltották be, hiszen kapja az ember lánya. De ezt Krisztike mondta, hogy neki azért nem írta fel a háziorvosa.
Igen, érzékenyebb vagyok, sőt, kb. 2 órája ismét görcsölgetek-olyan mindjárt megjön érzés. Na, mindegy, változtatni úgysem tudok rajta...
Puszi

mary80
 
 


Sziasztok!

A Bromocriptint szerintem nem úgy tiltották be,hogy kiderült,mérgező és tilos felírni,hanem az utóbbi években szigorodtak a gyógyszerfelírási szabályok.Egyes gyógyszereket csak szakorvos írhat fel.Lehet,hogy a Bromo is ezek közé tartozik,tehát a háziorvosnak van megtiltva,hogy felírja.

Lóvé:nagyon sajnálom az orvosokat,hogy ilyen gyalázatos a fizetésük (megjegyzem a tanári fizu is az),de nem az én dolgom ezért kompenzálni őket,elég nekem a magam baja,épp elég gáz,hogy mennyi pénzt kifizettünk már gyógyszerekre,így hát tőlem még senki nem kapott egy lyukas garast sem.
Karácsonyra vittem saját készítésű mézeskalácscsomagot mindenkinek,a 2 orvosnak + Zsuzsának 2-2 koncertjegyet a saját koncertünkre,Zsuzsa el is jött a férjével,Murbernek betegek lettek a gyerekei,így anyukáját küldte el,a prof helyei üresek voltak (pedig nagyon örült mikor odaadtam).
Amikor Pünkösd szombatján bejöttek leszívni,akkor is inkább úgy gondoltam,hogy valami személyes apróságot viszek,amivel megköszönhetem a munkájukat,én a pénzt megalázónak érzem,még ha hasznos is.Sütöttem egy tálca finom sütit aminek nagyon örültek,még a prof is mondta,hogy nagyon finom volt :wink:
hát részemről ennyi.

nagyon drukkolok Nektek,mindenkinek,tartsatok ki még holnapig Mary és Alexia,Zsuzsikának és Ineknek jövő hétig tart a várakozás,hajrá!

Mi meg Kakukkal pihenünk egy nagyot,igaz,Röpcsi?Fene egye meg,hogy ez van,rémes!
Hétvégén megyünk esküvőre+lagziba,össze kell szedjük magunkat addig...
Vendég
 


Mary, Alexia,
nagyon szorítok ma értetek!

Kakukk,
akkora a hasam, mint egy 5 hónapos kismamának, tegnap már nem is tudtam mit vegyek fel, mikor a boltba kellett menni, hogy nem látszódjon annyira, nem szeretném, ha téves következtetéseket vonnának le az emberek. Pedig iszok rendesen, meg az evésre is odafigyelek, hogy mit eszek. A hasam nem fáj, nem görcsölget, kicsit a derekamat szoktam érezni, úgy mint a mensi vége felé. Viszont elég szédelgős vagyok, és nekem is eszembe jutott, hogy lehet a vércukrommal van valami, mert a vérnyomásom rendben van, elkértem anyutól a vérnyomásmérőt.
(vérezgetni nem én vérezgettem, hanem Alexia)

Mary,
én is Zsó nézeteit vallom a "hálapénzzel" kapcsolatban. De mikor jövő hét szerdán megyek, megfordult a fejemben, hogy viszek egy kis sütit, kávét, vagy valamit Katiéknak. De még nem tudom. Egy darabig úgy sem megyek, vagy ezért, vagy azért, és mégiscsak ők foglalkoztak velünk a legtöbbet.
inek
 
 


Mary, Alexia
Remélem nagyon jó hírekkel jöttök majd!!! :D
++++++++ energiák mennek, nagyon szorítok!!!

Inek
Bocsi, tényleg rosszul írtam, nem Neked, hanem Alexiának volt egy kis vérezgetése, de remélem, hogy már abba maradt neki! :oops:
Én időnként volt, hogy a mensim előtt felpuffadtam, úgy néztem ki, mint aki jópár kilót felvett, a környezetemben ezt páran meg is jegyezték, de szerintem ez változó, hogy ki miért puffad fel, kinek miért lesz nagyobb a hasa. Volt amikor olyan lapos volt a hasam, hogy azthittem meg se jön...
Mennyi lett a cukrod?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Kakukk,
én már nem is tudom, hogy mikor mértek nálam utoljára cukrot. Gondolom akkor, mikor az altatáshoz levettek egy csomó vért. De itt nem adják ki az eredményt. Vagyis az altatós doki kinyomtatta, meg is nézem... glükóz: 4,3 éhgyomorra. Ez teljesen jó. Ez 05.17-i vérvétel eredménye. Lehet mégsem ezzel van baj, vagyis akkor nem volt :D
inek
 
 


Inek
Ez jó érték! :wink: Biztos, hogy nem a cukroddal lehet, akkor a probléma. Szerintem a szédelgés könnyen lehet ettől a hülye időtől. :?
Én ma reggel megkívántam, megettem egy melegszendót. Először nem is volt semmi gáz, de egy kis idő múlva olyan rossz lett tőle a gyomrom. :( Szerintem túl meleg volt és gyorsan ettem meg, amikor megsütötték. Most már jobban vagyok, de míg beértem az irodába elég szarul voltam. :( Még az aluljáró lépcsőjéről letotyogó galambról is azthittem, hogy egy barna kakas. :lol:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!

Mary és Alexia: Nagyon szorítok nektek és remélem jó hírekkel jöttök vissza!!
Gyalogkakukk: remélem most már teljesen jól vagy!!

Inek: Neked is szorítok, hogy sikerrel jársz és lehet, hogy a babácska keveri nálad a "a levegőt"!!

A véleményem kérdeztétek a hála pénzzel kapcsolatosan én leírtam, de ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek így kell csinálnia, van aki ARO-s, TESCO-s terméket vásárol és valaki Magyar termelőtől vásárol!! Különbözők vagyunk, de egy célért dolgozunk a BABÁKÉRT!!
zsuzsika76
 
 


Zsuzsika,
ez így van, egy célért tesszük amit teszünk! :) Mindenkinek más-más véleménye van, szerencsére nem vagyunk egyformák! :)
Te hanyadikán is mész vérvételre?
Én is nagyon szorítok neked!!!

Kakukk,
érdekes lehetett ez a kakas-galamb madárka :D Tényleg lehet, hogy túl meleg volt a szendvics, és túl gyorsan etted meg! A lényeg, hogy már jobban vagy!
inek
 
 


Inek, Zsuzsika
Biztos írtátok már, de nem emlékszem, hogy nálatok mit állapítottak meg a dokik vagy egyáltalán megállapítottak valami problémát, okot, amiért eddig nem sikerült teherbeesnetek?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Szia röpcsi!

Nekünk van egy 9+1/2 éves szép nagylányunk! A férjem ezalatt az idő alatt ennyit öregedett... 1 éve az első lombik sikerült,de elmentek a babák.., a fagyi nem sikerült októberben. most a 3. rövid protokoll volt! Elvileg nekem nincs bajom. Most pénteken és Hétfőn megyek eredményhirdetésre... :oops: :oops:
zsuzsika76
 
 


Ja régi motorosok, rátaláltam Twistre, csak másnéven.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Nekem van két kisfiam előző házasságomból.
Elvileg nálam nincs baj, de én is öregszek, viszont a párom eredményei nem jók. Így kerültünk ide. 2 sikertelen inszemen vagyunk túl.
inek
 
 


Zsuzsika,
Hétfőn mit mondtak, mikor lesz eredmény? Kati fogja neked is megmondani, ha jól emlékszek... :)
inek
 
 


Zsuzsika
Gratulálok a nagylányotokhoz! :wink: Ő spontán sikerült akkor, ugye? Harmadikba megy majd szeptemberben? Hol tölti a nyári szünidőt? Megkérdezhetem miért vártatok ennyi időt a tesóval? (Ha nem akarsz ne válaszolj rá).
Sajnálom a babákat, hogy elmentek! :( Lehet tudni miért?
Remélem most sikerrel jártok és sikerül egy hugica vagy egy öcsike! :D
Szorítok! :D :wink:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Inek
Megnéztem az oldaladat, nagyon aranyosak a fiaitok!:) Látszik rajtuk, hogy jó tesók, szeretik egymást! :wink:
Azta, 2 inszem után már egyből lombikra küldtek Titeket. Biztos ICSI módszerrel csinálják az egyesülést, biztos, hogy sikert hoz majd. :wink:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Hahó,én is itten!nagyon várom az eredményeket Marytől és Alexiától!

Inek,
te nagyon fiatalon szülhettél mert még most is nagyon fiatal vagy!

Röpcsi,
és hol találtad meg Twistet,hogyan?Remélem,jól vannak.

Én már nem vagyok iwiwen és semmilyen más oldalon,már csak a személyes kapcsolatokban hiszek...úgyhogy nem tok "lenyomozni"senkit :lol:
Vendég
 


Röpcsike,
mikor mész konzira a dokidhoz?
Én holnap megyek a Kútvölgyibe ahhoz a bizonyos belgyógyászhoz,akihez Murber küldött.éhgyomorra,úgyh.gondolom megcsapolnak és néhány hét múlva lesz eredmény,mi meg közben elhúzunk nyaralni.
Vendég
 


Kakukk,
köszi, tényleg jó testvérek :)
Igen, ICSI volt, a párom eredményei miatt.

Zsó,
annyira már nem vagyok fiatal, 34 éves vagyok, és 24 évesen szültem először. :)

Én is nagyon várom már az eredményeket!!!!

Képzeljétek kijött a herpeszem a számom, annyira viszket és fáj, pedig már évek óta nem volt :( :shock:
inek
 
 


Mary, Alexia, gyertek, amint tudtok, mindenki nagyon vár már Titeket a hírekkel!!! :D

Mmzsó
Én tulajdonképpen egy barátnőm segítségével találtam rá itt a fórumon Twistre, legalábbis szerintem Ő az, a Veresegyházi babázóknál szokott írni dorkababa néven. Nagyon hasonlít Twistre és Ő is Veresegyházi.
Kútvölgyibe mész? Kihez? Én is oda mentem belgyógyász dokihoz az immunvizsgálatot elvégeztetni. :D Először úgy volt, hogy az ORFI-ba megyek, de oda 3 hónap a várakozási idő. :(
Sajnos engem is eléggé megcsapoltak, vigyél magaddal sok folyadékot, mert ha meleg van és még meg is csapolnak az már sok!
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


A Fazakas dr.-hoz megyek.Inni mindenképp fogok előtte,hogy jöjjön a vér,ráadásul alig van vénám,agyon is lettek gyötörve az állandó vérvételek során...
Vendég
 


Zsó
Időpontot még nem kértem a dokihoz, igazságszerint akkora szeretnék, amikor a férjem "főnőkéék" elmennek nyaralni, akkor a párom is könnyebben tud eljönni. (Elvileg 2 hét múlva mennénk, legalábbis úgy próbálok majd időpontot kérni).
Balcsira mentek nyaralni?

Inek
Én is 24 évesen akartam volna szülni, de sajnos akkor nem jött össze, na de majd most!!! :D
Jaj, a herpesz nagyon rossz, mindig a legváratlanabbkor jön ki az emberen. :( Kb. egy éve, hogy vettem a patikába egy herpesz elleni kenőcsöt, majdnem egy 1000-ért és maga a kenőcs jó ha volt akkora mint egy gyufásdoboz. :evil:
Én volt, hogy fogkrémet tettem oda és attól is szépen elmúlt aztán.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Zsó
Nem ismerem, de lehet, hogy láttam ott amikor az épületben bóklásztam. Biztos jó doki, nagyon jó orvosok vannak ott!!! :D Nekem Kalabay volt a dokim.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Igen,Balcsira megyünk. :wink:
Vendég
 


Kakukk,
Így van, majd most! :) Én is bekentem herpeszkrémmel, volt itthon, de szerintem már régi mert semmit nem használ. Má tettem rá fogkrémet :D

Zsó,
én nagyon szeretem a Balatont, ha minden jól megy, mi is lemegyünk Alsóörsre vagy 3 éjszakára. Sajna többre most nem futja...
inek
 
 


Biztos nagyon jól fogjátok magatokat érezni! :D Csak Ti mentek vagy családtagokkal, barátokkal?
Én nagyon szeretek víz közelébe pihenni, nagyon megnyugtató.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Mi is nagyon szeretjük a Balatont mindketten!
Kettesben megyünk,de elképzelhető,hogy fogunk barátokkal találkozni,vagy esetleg még a tesómékkal is.
Vendég
 


Mi 4-en megyünk, lakókocsi kempingbe. Nekünk ez nagyon bejött! :)
Remélem majd nem mehetek a vízbe ;)
inek
 
 


Jaaaaj, hol vannak már a csajok a jó hírekkel?????
inek
 
 


Zsó
Nem is tudtam, hogy van tesód.

Inek
Tök jó lehet a kempingezés!:) Nagyon húzós, hogy kell bérelni lakókocsit? Úgy értem a már kibérelt lakókocsival mentek vagy ahol lesztek ott bérlitek majd ki?

Már én is kész vagyok, dolgozok, de állandóan arra gondolok mikor jönnek a csajok!

Marynek megvan a telcsi száma, de nem merem felhívni. :(
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Mary száma nekem is megvan, de én sem mertem felhívni...

Szerintem ez az egyik legolcsóbb kempingezési forma, és a legkényelmesebb is. Itt telepített lakókocsik vannak, és a tulajoktól lehet bérelni teljesen felszerelten, és nem is drága, 1 lakókocsi 5-6 főre 7500 Ft/éj.
Mi már voltunk itt, igaz nem ebben a lakókocsiban, de nagyon jó! És strand is! :)
inek
 
 


Mi még soha nem voltunk, de szeretnénk egyszer elmenni! :D Biztos jó lehet, árban is elfogadható. Ez a strandon belül van? Csak azért kérdezem mert láttam már strandon kívüli és belüli kempingezőt is.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Strand mellet közvetlen, csak egy kerítés van, de a kemping lakóinak ingyenes a strand.
inek
 
 


Én is nagyon izgulok már!
Ma egyébként nincs Murber,megkérdeztük hétfőn Alexiával.
úgyhogy a prof egyedül rendel,bár nem hiszem,hogy nagyon sokan lennének,stimut nem indítanak,mert jövő héten konferenciáznak,szóval remélem a Lányok jönnek hamarosan és főleg jó hírekkel!
Vendég
 


Látom,ma mindenkinek nagyon megy a munka.....

Izgulok már,hogy nem jelentkeznek a csajok...

Vissza térve a hozzám intézett kérdéshez: először 11 hónapos volt a Maja mikor elkezdtem a fősulit, majd munkahely+fősuli, amikor végeztem akkor neki álltunk építkezni, mikor kész lettünk( 2év) akkor meg munkahely csere... új helyről meg nem jössz el. és 3 éve vagyok az új munkahelyemen de a baba várat magára!
NAGY HIBA VOLT mert nem a gyereket kell a programokhoz alakítani!!

Ha ez most nem sikerül, akkor vissza kell szurkolnunk a szocpolt, de én többet nem jövök!!! Feladom, mert annyit küzdünk és mégsem sikerül! :oops:
zsuzsika76
 
 


Komolyan mondom nem bírom már ezt a feszültséget.

Alexiát nem ismerem annyira mint Maryt, de nekem van egy olyan érzésem, megérzésem, hogy most Maryéknek sikerült.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Mary tudom, hogy messze lakik Pesttől, de Alexia, Ő merre lakik?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Kőbányán.
Vendég
 


Zsuzsika,
Sikerülni fog, mer sikerülnie kell! :)

Most már tényleg jöhetnének...

Kakukk,
remélem Maryvel kapcsolatban jó a megérzésed! :)
inek
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?