Mmzsó
Nem is tudom mit mondjak...........
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült
Murber doki kihez küldött? Remélem ezen az immunprofil vizsgálaton kiderül majd valami, valami ami talán akadálya lehetett annak, hogy a babák nem maradtak veletek. Ez a vizsgálat sima vérvételből áll nem?
Őszintén szólva nem tudom, hogy mit tehetnénk, hogy sikerüljön.
Én nagyon sok vizsgálaton voltam már és egy-egy vizsgálatkor ki is derült valami, aminek nagyon örülök, de egyrejobban erősödik bennem azaz érzés, hogy ennek a 4. lombikprogramnak a sikeressége már nem rajtunk vagy az el nem végzett vizsgálatokon múlt, mert mi mindent megtettünk, hanem valami máson van a hangsúly!
Lehet lelki dolgokról beszélni, lehet, hogy tényleg mélyen van valami, ami gátat szab és most nem a görcsös gyermekakarásról beszélek. Nálunk ugye elvileg nincs semmi ok (mostmár), fiatalok, egészségesek vagyunk még sem sikerülnek a babák. Mi is mindent megtettünk, az orvosok is mindent megtesznek, nagy figyelemmel kísérik a babák fejlődését míg vissza nem kapjuk őket, szóval minden jól megy, de valamiért mégsem maradnak meg?!
Na, majd folytatom az elmélkedést......ha nem baj, de most mennem kell.
Inek
Remélem ez a kis vérezgetés abba marad, habár én is ismerek olyan embert, akinek végig megvolt és babás lett. Úgyhogy hajrá, pihenj sokat!:)
Mary
Hogy vagy nagyon szorítok holnapra neked is!
Többieknek is drukk!!!
Ja, Zsó, felhívtam az intézetet, kapcsolták a dokimat, akinek ugye elmondtam azt amit már tudott, hogy múlthéten nega lett a teszt és először úgy nézett ki telcsin meg is beszéljük a továbbiakat, de amikor én mondtam, hogy ez már a 4. lombikunk, ami nem sikerült az előző kezelésekről nem is beszélve és hogy ezekután mit csináljunk, vizsgálatok vagy más egyéb, egyből azt mondta kérjünk időpontot egy rövid konzira és akkor megbeszélünk mindent.
A tavalyi (novemberi) lombikunknál telcsin mindent megbeszéltünk, hogy el kéne mennem laparra és stb. stb., de most nem beszéltünk semmiről.... érdekes...