Sziasztok,
Ti hogyan vettétek észre a szájpenészt? én nem tekintgetek mindig a szájába, csak ha sír
konkrétan nem nézegetem, hogy van-e, kellene nézegetni? én eddig nem vettem észre, hogy lenne neki. Mivel jár a szájpenész, mármint levert vagy van más tünete is, mint a szájban lévő fehérség?
Dike
a babakocsiban mindig melegebb van, mint konkrétan a szélben, ha behajolsz érzed
én is tegnap jöttem rá, bár ennek ellenére tegnap így vittem ki: hosszú ujjú kombidressz, ujjatlan rugi, kocsikabát, sapka, nagyon vastag takaróval betakarva és tök jó meleg volt keze, lába mikor behoztam
pedig neki mindig hideg.
Melinda
Nektek volt hasfájós problémátok?
A védőnő nekem azt mondta, hogy előfordul, hogy nincs minden pelusban kaki, sőt lehet napokig nem lesz, Dike én nem aggódnék a helyedben. Pocijját meg masszírozhatod, ill. tornáztathatod. Én még azt szoktam hogy felveszem, úgy mitn a büfihez, csak kicsit lejjebb teszem, hogy a szívemnél legyen a kis szivecskéje neki is
s így tökre megnyugszik, közben jobbra-balra billegek, mintha hintázna
Tegnap tök jót csaviztunk
annyira jól esett, szerencsére annyira nem volt meleg, bár a kocsiban szauna volt, főleg szopi közben. Doki bácsinál is jártunk, mert kiütéses a cicije, persze nem jött rá, hogy mitől, egyelőre nem írt rá semmit , csak testápolót, ill. szappanos vízzel kell lemosni. Valószínűnek tartom, hogy a málnától van, amit ettem
mivel nem váltottam mosószert sem fürdetőt, semmit, más kaját meg nem ettem, ami irritálná, csak azt a k.... málnát , sorry
úgyhogy most nem eszek, s érdekes, mert többször is ettem, de rögtön nem jött ki rajta, bár a doki szerint 24-36 órát kell nézni, hogy mit ettem. S rögtön jött a tejjel, de kapásból leállítottam, hogy én már a tejet nem is ismerem, meg a tejtermékeket, mert nem eszek-nem iszok már 3 hetes kora óta.
Holnap leszünk 2 hónaposak!