Sziasztok Csajok!
Húúú mennyit írtatok nem semmi!
Rani!
Nekem tetszenek a nevek a Nadin ritka lehet még nem is hallottam
Milán cuki a 6 fogával
, majd jönnek a többiek is reméljük gyorsan áttörnek és nem fog sokat szenvedni!Milyen lett az AFP-d?
Twist!
Szegény Dorcika, jajj nem is tudom milyen lehet ha ilyen beteg egy kislány
Gondolom nem is nagyon tudtál kikapcsolódni a csapatépítőn...Építkezés, ház, hogy áll?
Skrisz!
Backi szegény férjed, sajnálom, de fel a fejjel tuti talál állást, ne szomorkodj Te se önts bele lelket és bíztasd!!!
Esztike hatalmas nagylány, és gyönyörű azok a szőke fürtök megeszem!!!De szeretnék én is kislányt!!!Jó angyon ez a közös fotó rólatok
Baba!
Fannika tüneményes, és mekkora már
elöttem még mindig az a kis csöpplány képe van amikor taliztunk
Harapás nem lehet túl jó, de az tuti, hogy le kellene szoktatni, nehogy másokat is megharapjon.Persze azt nem tudom, hogy kell.
Fogakkal hogy álltok?Cicid rendbe jött már?
Icsilya!
Gratulálok a spontán babucikához!!!!!Nem semmi 4 gyerek
Hanna!
Fiad nagggggyyyon dúrván jóképüüüüüü!!!!!
Lányok reszkessetek
Lona!
Barátnődnek minden jót!Azt hallottam valahol, hogy aki túlstimus tüneteket produkál beülti után az nagyobb eséllyel babás, reméljük itt is lapul egy-két kisbaba!!!!!+++++++++++++
Nani!
Iza minnyá fél éves nem semmi rohan az idő:)
Chelsea!
Üdv itt, biztos nagyon jó a szegedi Kaáli ott jó helyen lesztek!Ha van elég számú spermátok inszemmel jó eséllyel esel teherbe, ha nálad nincs semmi gond.Szorítok++++++++++++
Lois!
Jó vizsgázást!!!
Nálunk minden oks, Kornél élvezi a Balcsizást
Sokat dumál, de semmit se érteni belőle
És képzeljétek kedden betöltöttem a 12.hetet és láss csodát elvágták a rosszulléteket, 11+6-on még tök carul voltam, most meg 3-om napja semmi
Hétfőn megyek kombi tesztre remélem rendben lesz a kicsikém!