Szép jó reggelt!
Ma egészen 7.45-ig aludtam!!!
Márti! Próbáld ki, hogy mikor fáj akkor, hideg meleg vizet váltva öblögezetd, úgy a kád szélére ülve, kitekeredve. Nagyon kényelmetlen, mert szar kitekeredni, de segít. legalábbis nekem. Meg kakilás után is mosd ki a feneked és akkor is hideg-meleg felváltva, és az utolsó hideg legyen. vagy, ha ez nem megy, akkor fokozatosan hűtsd!
Amúgy én is most kezedem ezt a frarancos-flancos kis arany cuccot. Régen is volt, azért vagyok ily tájékozott, de az intimtorna szépen elmulasztotta. Most viszont, olyan betonbébiket kakilok, kb fél órás szenvedéssel, hogy utána csillagokat látok. ÉS nyomni meg nem is naygon merek, a méhszájűgy miatt. Most én úgy döntöttem, legyen kevesebb vérem, dfe abbahaygtam a vasat, hátha az segít, kaki ügyben(mindenkitől bocs a témáért, de ez van
)
Amúgy azért lesz ctg-m mert nyitott a méhszájam!És dec 10 utántól bármikor jöhet, azt mondta a doki bácsi.
A kenet amit levettek neked az a bizonyos kókusz vizsgálat, ami azért lényeges, mert, ha van ilyen vbaajod és nem kezelik ki antibiotikummal(éljen a gomba
),akkor a babab menet közben felfertőződhet és az iylen piciknél veszélyes. már úgy, hogy ő is antibiotikummalkezdi az életeét és az azért kicsit rosszabb, mint holmi mosópor, nem?
Szóval klassz, hogy levett én is rákérdezek legközelebb.
És neked ctg után menni kell a dokihoz? És ki csinálja meg a ctg-t? Nekem a szülésznőm.
Én amúgy bátran bejelntkezetm januárra, hisz én akkorra várom
Aztán majd ő eldönti mikor jön ki.
A barátnom 4400 grammmal szült a 42.hétre. Szóval ez a túl nagy, hát leőbb kijön duma azért nem tuti. A másik meg két nappal hordta túl, az utolérhetettlen méretű 4840 grmmos Ambrusát, akit a szülés előtti napon még csak 3500 grammra saccoltak
Jól megnőt egy nap alatt az a ygerek
Orbis! ennyit a súlybecsléssről! Szóval ne izgulj! Pihengess ahogy eddig, akkor miért jönne ki előbb, mikor jó ott benn? telis-tele van a piros legelegszebb árnylataival
Ja, jut eszembe, hisz a gyerek nem is lát
Amúgy ez űgben, mármint mikre képes a magzat, engem is folyton hűlyének néz az anyám, ha mesélem mit, hogy boxol, meg hog csuklik meg ilyenek. Akkor ő mindig cinikusan közli, hogy ja ez egy csodagyrek. Akkor jól lelombozódok, hogy miért iylen aztán túlteszem magam rajta.
Dia! utólag is gratula az inszemhez. Szerintem még most sem késő, hisz gondolom nálatok is, ha összepakoljuk a babára vágyok és babát várok időt akkor még mindig jól vezet az első, tehát az az élmény is még igen friss, hogy végre sikerült!!!!!!És le kéne írnod a "megint megjötteseknek", hogy inszemmel sikerült. Mert ott mindenkire ráfér a pozitív sztorrrrri.
Én gondolkodom is, hogy nyitok egy "végre megfogant" topikot, mert mikor nem jött össze, annyira vágytam, hoyg tudjam, hogy van kiút és van akinek összejött.
na szófosi, reggeli szófosi, mert pesrsz itt,ugymond felül, jön könnyen, itt nincs aranyér mi?
Ja, lefotoztam Hanga fellépőjét, majd lekocogok a földszintre, letöltöm és felteszem nektek, hogy Ti is irigyeljétek milyn kis csínos lesz lánkám.
Bár tegnapo az egész család közölt, hogy ez a pocak hegyes és hülyék az orvosok biztos fiú lesz. lehet elképzelni, milyn jól esett, nekünk szülőknek.(azért csomagolok kicsit kékebb fellépőt is a behozandó mózesba
Biztos ami biztos)
na, tényleg tsók
Rékacs 34+4