Sziasztok!
baromi sokat írtatok...
Masszázs: lehet nem kismamát is az Anyák lapja szerint, csak ugye ülve vagy oldalt fekve kell és szólni kell, hogy ne vaduljanak... (ugyanis a "kismama" masszázs is ugyanaz tulképp, csak mivel KISMAMA ezért a 4es faktor ott van előtte... ez olyasmi, mint amikor olvasod a fodrásznál, hogy alkalmi konyt 3000, menyasszonyi konty 12000, pedig lényegében ugyanaz a kettő...
) Szerintem kár bedőlni a kismama-baba iparnak, mert annyi bőrt lehúznak az emberről, amennyit nem szégyelnek... tapasztalat.. lsd kismama ruhák, amiknek a 95%-a sima XXL model, 4x annyiért (csak a C&A-ból kiindulva).
Szauna: a szakkönyvek azt mondják, aki rendszeresen (heti rendszerességgel) szaunázott, annak nem árt egy 15 perc kb., aki csak hébe vagy hóba járt, az hagyja ki... ezért nem is mentünk mi sem wellness hétvégére, fillérekért volt, ha belegondolok mennyi mindent adtak, de úgy már nem érte meg, hogy a szállás + a kaja, ugyanis svéd masszás kilőve, szauna kilőve, szolárium kilőve, termál kilőve, akkor marad a kaja, meg a szállás
majd egyszer, ha már Samu nagyobb lesz, apával elmegyünk, de amíg kettő az egyben nyomjuk, addig rápihenek inkább a témára
Strand: ááááááá, ahol mi voltunk, ott is volt két kismama rajtam kívül, az egyik erősen hasonlított rám, azaz a kislányát húzta vonta, nem zavarta a víz, borzasztóan jól érezte magát, a másik viszont elég nevetséges volt, ahogy üldögélt az árnyékban, olvasta a 6 köteg anyák lapját (mert persze az nem kismama, aki nem kismama magazint vagy anyák lapját olvas persze!) és elszörnyülködve nézett rám, meg a másik kismamára, amikor kijöttünk a vízből, lángost ettünk, meg amikor elővettem az alkonyi őrséget (mert ugye milyen kismama vagyok már én, hogy ilyesmit olvasok
) Amúgy az úszást mindenki ajánlja, én is
én fittegek, de az az igazság, hogy hiába a két vízzel teli másfél literes palack, azért pár kör után a medencében éreztem a hátizmaimat
ez nekem azért külön jó, mert már redőzik a zsír a hátamon
azt meg nem szeretem... fertőzést úgy könnyű kivédeni, hogy az ember közvetlenül nem ül padra, medence padkára, visz magával lactacid kendőt, váltóbugyit, és amint hazaér, kimossa azt a részt mondjuk lactaciddal vagy tusfürdővel vagy akármi... én ilyenkor am még estére felteszek egy probiotikum kúpot is, biztos ami tuti és a hatás tuti
Buuni, sok ülés csinál ilyet, ha mozgok, nekem sem dagad, ha ülök, végem van
Csajok, szerintem a hormonok, barátnőm is panaszkodik, hogy folyton sír, meg mostanában én is érzékenyebb vagyok, bár jól tartom magam
Sophie, sajnálom
(még akkor is, ha az apukán már túlléptél) Ezek után pláne jó, hogy így melletted állnak a szüleid
Zsanka, nekem is ez a bajom, nálunk 1/2 8tól van vérvétel, és én 5kor reggelizek mindig, mi lesz velem?
Liza, az András nagyon szép név, nekem is nagyon tetszik
Kaqk, én általában egyedül vásárolok Samunak, az apját csak akkor viszem, ha nagyobbat veszünk és kell segíteni elhozni... sok vele a baj. De nekem csak augusztus végéig van bérletem, így hát igyekszem mindent beszerezni...
Én már ugye egy adag babaruhát kimostam, kivasaltam, behajtogattam, így most van hely
megint le tudunk ülni meg ilyenek, végre nem nyúlik Samu holmija minden felé
bár most kaptunk megint egy nagy doboz babarucit, meg jön még egy zsáknyi, azt összevárom és megint mosás vasalás + most már sorba kéne szedni, mink van és mi kell még
pl. baba zokni, kis harisnya, ilyesmi még nincs, de ezen kívül szerintem mindenünk van...
Vettem tegnap képet a falra, nagyon tüneményes szerintem:
Kirakó természetesen, de 200db-os és XXL kiadás, így már régen készen is van, 15 perc alatt "összedobtam", majd délelőtt kimegyek óóóóósanba és nézek hozzá keretet
Még azon agyalok, hogy fel szeretném dizájnolni majd a babakomódot, szerintetek dekorgumi vagy üvegmatrica?