Köszike lányok
Azért nem lehetnek együtt, mert Zozóka még inkubátorban van.
Zsebi...milyen igazad van!
Ja, hogy mitől indult be a szülés...egy vicc volt
....A dokim (Cs.Á) most van szabin (2 hét), de én velem semmi nem történhetett volna ez idő alatt, mivel stabil voltam
)))))...teljesen zárt méhszáj, minden oké stb. Na, erre meg...mire visszajön már nem is talál ott
. Na, szóval....Szerdán volt ugye a teljes holdfogyatkozás.......ez már csak utólag derült ki, hogy valószínű közünk van hozzá...bár én ezt sosem gondoltam volna, hogy ránk hatna majd esetleg, mert ugye a kórházban lehetett hallani, hogy front van, sok a szülés..stb. Csüt.reggel vécézés után (hajnal 5) vettem észre, hogy kicsit folyik valami...de utána már csak néha volt szivárgás, de azért vettek kenetet, elküldtek vérvételre.megvizsgáltak....de mondták, hogy nem biztos, hogy magzatvíz....mondam oké, majd kiderül..nem sietünk
).
Másnap reggel letusoltam, na akkor már törölközés után combomon észrevettem, hogy ez tuti magzatvíz
....na de nem sok volt.....de miután a doki megvizsgált mennem kellett a szülőszobára, hogy majd ott megfigyelnek, hogy most mi is van....na, föl is háborodtam, hogy tudom én figyelni
....de gondolotam legyen, majd du.visszajövök a szobámba....de hát 3-kor már meg is császároztak, mert tényleg magzatvíz volt, lent már elég intenzíven szivárgott...4-re készen is voltunk
. Lázár doki csinálta, szimpi volt (bár sokan nem szeretik), kedves. Fura volt, hogy annyi ember volt a műtét közben körülöttünk, de mki nagyon kedves volt....jó volt
)) Na utána az intenzíven megtudtam, hogy mi az a fájdalom.....nővérkék imádták nyomkodni a hasam....de hát ezt már a többiek ismerik biztos
.....
Szóval elindult....csak úgy
Iszom a laktoherb teát........ van még valami ami esetleg jót tesz a tejtermelésnek? vagy ami nagyon tilos ilyenkor?