Sziasztok,
elegem van ebből a szélből, már teljesen kikészít, olyan ideges és feszült vagyok tőle, rosszul hat rám nagyon. Na mindegy.
Zsebi,
most már drukkolok nektek, nagyon, hogy végre teljesen itthon legyetek és berendeződjetek. Mi is szívesen találkoznánk majd veletek, persze csak ha beférünk mi is a keretbe.
A linket köszi, megnéztem, nagyon tetszik nekünk, szerintem menni is fogunk oda, férjemet is nagyon vonzza a környezet és az ilyen nyugi. A kis hegyi tóba abszolút beleszerettem.
Már indulnék is.
Claire,
örülök, hogy mindannyian jól vagytok már. Hihetetlenek ezek a bacik és vírusok...
Nagyon igazad van, hogy a mi gyerekeink egészségesek és nincs semmi bajuk, ha látod a többieket a Dévényéknél. Az enyémek kicsit lassabban fejlődnek mozgásra, mert korababák, de csak ennyi.
Abbey,
igazán nagyon ügyesek vagytok, hogy ennyire fejlődtök. Komolyan, már kalácsot esznek meg minden, kész nagylányok.
Mi a kiflicsücsök rágásnál vagyunk még...
A tesók tervről nekem az a véleményem, hogy nagyon édik a pici babák, de nektek most már szerintem pont jó, hogy nagyobbak és kicsit tudtok egymással foglalkozni egyre többet. Azért az nem lenne jó, hogy jön még egy (vagy két) babóka és ti házasságotok meg tönkremegy. Most kicsit koncentrálnotok kéne egymásra és aztán mikor megerősödtök minden téren, akkor jöhet még akárhány. Ez a véleményem, kérlek ne vedd okoskodásnak, csak mindenki leírta, így én is.
Nálunk alapvetően minden rendben van. Tegnap volt Boti ovis évzárója, de jövő héten még van ovi nekünk. Ma Boti délelőtt belázasodott, nem értem én ezt. Szerintem tegnap meghűlt a kis rövid ujjú ünneplőingben, későn adtam rá a kardigánt, ebben a szélben nem csoda. Mondtam neki, hogy még holnap lehet beteg, mert hétfőn ovi van.
Aztán itthon leszek három gyerkővel, szép lesz, főleg, hogy Boti a harmadik. Gyúrok idegrendszerre.
Remélem az ovi átszokással sem lesz baj, mert ősszel kezd az állami ovi kiscsoportban. Annyira rossz volt ezért tegnap, mert nagyon megszerettem ezt a kis magánovit, olyan jó kis bennsőséges közösség, valahol sajnálom, hogy nem jár ide ősztől.
A törpék a kúszás tudományát próbálgatják, Levi néha olyan kúszás közben mintha egy fóka éppen a haláltusáját vívná, nagyokat nevetek rajta. Szonja szokás szerint nem siet el semmit, megfigyel és próbálgat. Néha csak és kizárólag hátrafele megy.
Kiflicsücsökkel viszont Szonja van el jobban rágogatja a nulla fogával, Levinek odaadtam és nagy kerek szemekkel nézett, hogy és akkor most ezzel mit csináljak...Szerintem egyébként Szonja inkább mászni fog elkezdeni, ezt a kúszást lehet kihagyja majd.
Imádják a Bebe tv-t, persze mértékkel.
Boti meg képzeljétek, hogy laptopomon memória játékozik. 3 éves. Én csak nézek ahogy kezeli a gépet...
Úristen de sok lettem...nem írok sokáig aztán tessék...
Szilvi