Sziasztok!
Érdekes, hogy azt írjátok, hogy passzívak a babák, mert enyémbébi viszont majd' kiugrik a pocakomból egész nap
. Eleinte szórakoztató volt, mostanra már néha zavaró, hogy aludni sem hagy, csak ficánkol ezerrel
. Sztem ne aggódjatok emiatt, minden babára másképp hatnak a frontok. Botond pl. szeles időben meg se moccant sose, és a mai napig, ha szél van, hatalmasakat alszik
. Derüs időben viszont be van pörögve, és szalad egész nap
. Szóval emiatt ne izguljatok, a lényeg, hogy valamennyit mocorogjon, de nem kell egész nap ficeregniük
.
Én szerdán voltam dokinál, csinált UH-t, de csak a kedvemért, és nem is mért semmit sem
. Meg se vizsgált, azt mondta ez ilyen nyugis időszak, nem bolygatja, szépen növöget, ennyi. Majd a 30. hét körül lesz megint "nagy" UH.
És képzeljétek, azt mondta, nem készülünk császárra, mert ha mondjuk 3300g-os lesz, akkor minek vágna?!
Mondjuk nem sok esélyt látok rá, hogy egy 4300g-os után szüljek egy 3 kilós fiút, de azért jól esik, hogy lát rá esélyt
.
Bár engem a császár sosem frusztrált, tudomásul vettem, hogy így kellett lennie, és én már aznap este is a babámmal aludtam, felkeltem hozzá, elláttam, semmi bajom nem volt. Szóval egy ugyanilyen császárt simán bevállalnék megint. Rosszabra meg nem is vagyok hajlandó gondolni
.
A szülének persze örülnék nagyon, de nem élem bele magam, hogy ne csalódjak
.
Biceboca!
Csini vagy, és széééép nagy a pocakod
.
Teszek én is egy pocakost (bocsi webkamerás, magamat nem tudtam mással, a család meg aludt, mikor eszembe jutott:P).
Nem tudtam lekicsinyíteni, mert még nem vágom az új gépünket, de itt meg tudjátok nézni
:
http://kepfeltoltes.hu/view/110610/Phot ... es.hu_.jpg