Új privát üzeneted érkezett!

Liza!

Szorítok a szívultrahanghoz, majd írj, hogy mi volt!
Mi miatt mész, volt valami gond az ultrahangon, vagy csak magadat akarod megnyugtatni?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
zsanka84
Budapest

Betegeknek jobbulást!

Vizsgálatokhoz drukkolok!

Én megyek vizsgázni....
Vendég

Isophie, drukkok!!! :)

Bicebóca, örülök, hogy minden rendben lett veletek! Tényleg sokat igyál, ha az kell!

Ultrahangokhoz gratula, örülök, hogy jól sikerültek a genetikaik, és a szívultrahangok!

Kaqk, én két hónapig köhögtem, aztán végül a mézes kamillatea és a Bioparox spray torokba teljesen helyretett! Próbaszekerce :lol: Jobbulást!

Én szívem szerint minden héten mennék ultrahangra :)

Lilypie Maternity tickers
zsebbi

Sziasztok!!!!

Kaqk,jobbulást.!!!

Isophie,megy a drukk a vizsgához....

liza,irj majd hogy mi volt a vizsgálaton.

Én vagyogatok,tegnap elrendeztem a derekamat.Több mint 2 orát ültem mini faszéken,Milán leendö ovijában szülöin.Ete azt hittem hogy majd kialaszom,kipihenem magamat,de sajna nem igy alakult.Nagyon fáj jobb oldalon a derekam,és a pocakom alja is fájdogál.Pedig ezer melom lenne,holnap nem vgayunk itthon egésznap,mert ballagásra megyünk vidékre...
Amugy jol vagyunk,gyerköcök is jol vannak,Bogi visszaszámol,mennyi van még a sulibol.Milán oviba menne most,de majd kiváncsi leszek összel mennyire akar majd menni.
Pocakalako jol van,sokat mocorog,ma "keménykedik" velem.... :)

Szép napot mindenkinek...

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület

Dalma!Örülök,hogy hírt adtál magadról!

Családient.hu vonalzók
ddia74
Mór

Sziasztok

liza. Mi újság? Mi volt az UH-n?

isophie
szia. hogy sikerült a vizsgád? :)

Mi is megjöttünk az UH-ról. Szerencsére minden rengben van :) Legközelebb majd 25 hetesen megyek. Nem tudom,hogy akkor lesz-e Uh, de azon a héten szeretnénk elmenni 4D-re.
Adatok: BPD: 50mm AC: 158mm FL: 31mm Súlya. 396 gramm :D

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs

Sziasztok!

hát borzasztó ez a nagy meleg!
hétfőre beprogramáltattuk magunkat egy másik dokihoz, aki ugymond itt a legjobb..na remélem, mert most tudtam meg h borzasztó drága is. na ezt még megteszem, nézzen meg ő is nyugodjak kicsit le...ha lehet...igazából akkor fogok mikor megszületünk és látni fogom, meg akkor kivizsgálják.
Hoztam egy kispocakos képet :)) Kép 23 hetesen
Kép

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

Reni: örvendek, h minden rendben volt az uh-n :)

Viki: vigyázz, pihenj is néha, azért! hát egy akkora pöttöm széken ülni, még 10 perc is bőven sok:)
Ádám is mára már nagyon szereti az ovódába, csak épp reggel van baj, h ne menjek el, maradjak én is...kis sirás, aztán azt mondják hamar elmulik. Csak őszire kezdjük előről..

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

Anitakel: nagyon remélem ugy van amit te olvastál, h előfordulhat ilyensmi kiszáradásnál :)

Kaqk: jobbulást, vigyázzatok magatokra, ha nem javulsz javaslom doki irjon fel inkább gyógyszert, mert az nem csinál nagyobb kárt mint a sok köhögés. nekem nem használt sem a Bioparox, sem a Stodal, a nőgyógyász irt valami útilapi szirupot+ méz, nagyon jó köptető, meg sósvizes gargalizálás, nagyon sokszor
látod nekem is, igy húztam, aztán végül csak augmentint kellett szedjek, hátha ti hamarabb helyreálltok :wink:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

Sziasztok!

Dalma: Csinos vagy nagyon :D :D

Gyorsan én is leírom a méreteket, tudtok esetleg valamilyen oldalt, ahol az összes méretet meg tudom nézni, hogy jók-e? Itt a babaneten nem nagyon találtam.

BPD:49 mm
THQ:40mm
FL:30 mm
NB:5.6mm

zsanka84
Budapest

Sziasztok!

Szerencsére már semmi gond.
Korábban láttak az UH-n egy hyperechogen papillaris izmot a jobb kamrában. Ezért utaltak szívUH-ra. De teljesen rendben van a picurka szíve, most semmi eltérést nem láttak.
Legközelebb 21-én megyek magzatvíz eredményért és egyben elintézem a vércukorterhelést is.
liza80
Budapest VI. kerület

Sziasztok :)

Örülök, hogy mindenkivel minden rendben van :)

Dalma, borzasztóan csinos vagy :)

Zsebi, minden héten UH miatt megértelek, bár én már azon is agyaltam, hogy nekünk érdemes-e 25. héten UH-ra menni... :? samu nagyon...hogy is mondjam... passzív :roll: na de mindegy is, addig van még 3 hét (időpontot azért ugye egy héttel előtte érdemes kérni), majd addig kitökölöm :D szerintem amúgy megyünk, csak most bizonytalan vagyok...

Mi jól vagyunk, csak ne kéne ennyit rohangálni, meg ne szakadna az eső... :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

sziasztok

bicebóca:
Nagyon nagyon csinos vagy :) És milyen nagy már a pocakod. Nekem félidősen még mindig félve kérdezik meg az emberek,hogy tényleg babát várok-e :? :)

zsanka:
A méretek szerintem tökéletesek. 1 hét van köztünk, én tegnap voltam UH-n és 1mm az eltérés :) Szerintem ne is nagyon nézegesd a méreteket. Tudod, minden baba máshogy fejlődik :) Ráadásul ha a doki azt mondja minden oké, akkor felesleges is. :)

jeanner.
Ti is 25 hetesen mentek 4d-re? Mi is akkor szeretnénk.Tovább nem tudok várni :lol: Ja és vesd be te is a csoki, kóla kombinációt, hátha segít :D

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs

Sziasztok!

Nekem a 4D-re, amikor bejelentkeztem, akkor mondták, hogy aznap, amikor megyek, lehetőleg ne igyak szénsavas italt, mert akkor nem tudnak szép , éles képeket csinálni, előtte másfél órával igyak egy tejeskávét, és akkor pörögni fog egy kicsit a baba.
Hát így is lett, a gyerek eléggé pörgött, és ahhoz képest, hogy elég korán mentünk, a 15. héten, tök szép képeket csináltak a kis fickóról :D

Jeanner!

Neked is elég passzív Samu mostanában?
Én is kicsit paráztam, mert két napja nagyon keveset mozog, addig meg órákon át lökdösött. De többen mondták, hogy nem is kell még egész nap érezni, kb. 30 deka, van helye még mozogni.
Este mondtam Apának, hogy nem is nagyon mozgott ma a fia, és hogy tegye rá a kezét a hasamra, ideje ismerkedniük :D Erre két akkorát rúgott a fia, hogy még én is meglepődtem :D

Kaqk:

Javulgat a köhögés?

zsanka84
Budapest

Sziasztok!

Érdekes, hogy azt írjátok, hogy passzívak a babák, mert enyémbébi viszont majd' kiugrik a pocakomból egész nap :shock: . Eleinte szórakoztató volt, mostanra már néha zavaró, hogy aludni sem hagy, csak ficánkol ezerrel :? :lol: . Sztem ne aggódjatok emiatt, minden babára másképp hatnak a frontok. Botond pl. szeles időben meg se moccant sose, és a mai napig, ha szél van, hatalmasakat alszik :lol: . Derüs időben viszont be van pörögve, és szalad egész nap :lol: . Szóval emiatt ne izguljatok, a lényeg, hogy valamennyit mocorogjon, de nem kell egész nap ficeregniük :wink: .

Én szerdán voltam dokinál, csinált UH-t, de csak a kedvemért, és nem is mért semmit sem :? . Meg se vizsgált, azt mondta ez ilyen nyugis időszak, nem bolygatja, szépen növöget, ennyi. Majd a 30. hét körül lesz megint "nagy" UH.
És képzeljétek, azt mondta, nem készülünk császárra, mert ha mondjuk 3300g-os lesz, akkor minek vágna?! :shock: Mondjuk nem sok esélyt látok rá, hogy egy 4300g-os után szüljek egy 3 kilós fiút, de azért jól esik, hogy lát rá esélyt :P .
Bár engem a császár sosem frusztrált, tudomásul vettem, hogy így kellett lennie, és én már aznap este is a babámmal aludtam, felkeltem hozzá, elláttam, semmi bajom nem volt. Szóval egy ugyanilyen császárt simán bevállalnék megint. Rosszabra meg nem is vagyok hajlandó gondolni :wink: :lol: .
A szülének persze örülnék nagyon, de nem élem bele magam, hogy ne csalódjak :wink: .

Biceboca!

Csini vagy, és széééép nagy a pocakod :P .

Teszek én is egy pocakost (bocsi webkamerás, magamat nem tudtam mással, a család meg aludt, mikor eszembe jutott:P).
Nem tudtam lekicsinyíteni, mert még nem vágom az új gépünket, de itt meg tudjátok nézni :wink: :
http://kepfeltoltes.hu/view/110610/Phot ... es.hu_.jpg

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek a sikeres UH-hoz, jó eredményekhez!
Dalma, Kicsidodi nagyon csinik vagytok! Nekem is ilyesmi nagyságú pocakom van, már nem tudnám leplezni :lol: A héten vettem pár csini ruhát, nagyon örülök nekik, bár az egyik elég rövidre sikerült, de a férjemnek az tetszett a legjobban :)

Nekem is csak villámUH volt szerdán amikor voltam terhelésesen. A doki gyorsan ránézett a méhszájra, hogy minden rendben van-e mert néha görcsölgetek, de rendes nagy UH csak a 29-30. héten lesz.
A cukrom pedig szuper lett, úgyhogy hatalmas kő esett le a szívemről! :D

Szerintem, hogy melyik baba mennyit mozog odabenn teljesen alkatfüggő. A nagyfiam naponta 2szer volt csak aktív, 1 órát délelőtt, 1 órát este. Bezzeg most a kicsi egyfolytában pörög, néha csak kapkodom a fejem mert kívülről is nagyon látványos a mozgása. :)
Vendég

Sziasztok!

Annyira csinik a pocakos képek!!! :) Remélem nemsokára sikerül kábelt venni a fényképezőgéphez és akkor én is tudok végre képeket mutogatni! :)

Törpi pár napja nagyon aktív, folyton mocorog, néha azt hiszem, hogy egy búgócsiga van a pocakomban :) Tegnap este végre a párom is érezhette rendesen mit össze bukfencezik a kislánya :)

Elkezdődött a suli is, élvezem nagyon, bár kicsit nehezemre esik egész nap ücsörögni, de szerencsére jó fejek az oktatók és mászkálhatok néha ha arra van szükségem! Ráadásul jövő héten szerdán van az utolsó munkanapom, szóval dupla öröm! :)

Kicsidodi, tök jó hallani, hogy van esély elkerülni a császárt! :)

Mindenkinek gratula a szuper eredményekhez!!!!!
:wink:

Már én is nagyon várom a jövő hét pénteket, akkor megyünk megint dokihoz, remélem csinál uh-t is!! :) :wink:

Szép napot!!

KépKép
buuni
Budapest

Köszi lányok a gratukat, de tényleg nagy a pocim, most már rendesen érzem, hátam fáj, meg sokkal nehezebben mozgok, pedif sok van még hátra.

Kicsdodi: te is csini vagy! az jó hir h talán nem lesz muszály a császár

Mozgas: nekem is nagyon időjárásfüggő, ma pl már hajnalban annyit rugdosott, h csak na, meg általában ha leülök vagy fekszem pihenni,na akkor tutti ő beindul.

én nagyon örvendek h végre esik, s lehűllt egy kicsit az idő...magamhoz tértem :))

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

Sziasztok!

Kicsit el voltam tűnve az utóbbi időben, mivel egy intenzív angol tanfolyamra jártam. Ma volt az utolsó óra.

Örülök, hogy mindenkivel rendben van minden:)
Mi legközelebb június 24-én megyünk uh-ra (26 hetesen). Valószínű akkor csináltatunk 4d-s videót is. Titeket milyen gyakran szokott behívni vizsgálatra a doki? Szerintetek érdemes a 26. hetin 4d-s csináltatni, vagy várjuk meg a követező uh-t?

A mi Botondunk aktivitása is nagyon változó. Általában heti 3-4 napon nagyon mocorog, a többin pedig csak épp hogy. De mikor az apukája hazajön melóból azért akkor mindig beindul:)

Dodi Neked összefügg a cukorbetegségeddel az, hogy Botond nagy súllyal született, vagy ez nincs rá befolyással?
szilda5
Budapest III. kerület

Köszi a dícséreteket :wink: .

Szilda!

Elvileg lehet hozzá köze, mert a cukorbetegség első szövődménye a nagy súlyú magzat. Viszont a szülészem, és a diabetológusom szerint sem ezért lett nagy, mert a cukrom mégig tökéletes volt, és nem egy cukorbeteghez képest, hanem egy egészséges emberhez képest is :wink: . Végig minden értékem a "nem cukros" referenciatartományban volt, szóval a dokim szerint a baba "nem észlelte" a betegséget, a terhesség szempontjából irreleváns volt, szerintük. Én azért ebben nem vagyok teljesen biztos, de az igaz, hogy a férjem is nagydarab (183 cm, 115 kiló), meg apukám is (189 cm, 100 kiló), ráadásul az unokatesóim 4 kiló feletti súllyal születtek szintén. Szóval talán csak genetika, de ezt sose fogjuk megtudni :P . Én most is mindent megteszek, hogy elkerüljük a szövődményeket, és hála Istennek most is minden értékem rendben van :wink: .
Viszont egyelőre ez a baba nem nagyobb a koránál, Botond viszont ilyenkor már 1-2 héttel az átlag felett volt, és a pocakom is kisebb most 4 centivel, mint Botonddal 24 hetesen, pedig nagyobb derékbőséggel kezdtem ezt a terhességet, ráadásul második baba... Hát, kíváncsi leszek, de nem számítok kicsi babára :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Képzeljétek hívott a doki, hogy megvan a magzatvíz vizsgálat eredménye. Nincs semmi gond. A nemét is megtudtuk, kisfiú. Már csak a nevét kell kitalálnunk.

Azt hallottam, hogy a 25. hét körül még szépen lehet egészben látni a picurkákat 4d-n. Viszont az is igaz, hogy a 30. hét után már szebbek a részletek. Gondolok itt az arcvonásaira, kezecskéire, sőt akár meg is lehetne mérni a lábméretét is. :)

Szerintem is az időjárás hatással van a picikre. Bár az enyém is lustult az utóbbi napokban, de még most is igen aktív. :)
liza80
Budapest VI. kerület

Liza, gratulálok!

Biceboca, Kicsidodi csinosak és helyesek vagytok!

Szilda, 26 hetesen még ráfér a baba a fotóra, és mégis már nagyon szép formás, úgyhogy a legtöbb uh-s ajánlja a 24-26. hetet 4D-re. Nyilván még kis csonti lesz :lol: A lányom a 34. heti uh-n pont úgy nézett ki, mint mikor megszületett a 38. héten, úgyhogy mi egy ilyen harmincvalahányadikra is elmegyünk :wink: :lol:

Jeanner, attól függ, hogy hova mentek 4d-re... van, ahol érdemes már két héttel hamarabb időpontot foglalni. Az egy dolog, hogy nem érzed aktívnak, az egy másik, hogy tulképp milyen box megy odabent. Még kis gyenguszok, nem érzünk minden mozdulatot. Én leginkább akkor tapasztalom, ha lefekszem, vagy leülök, a lényeg a nyugi, aztán jön a "válasz" :) :twisted: :lol:

Lilypie Maternity tickers
zsebbi

Jó reggelt!

Dalma, Dodi
Szépek a pocakok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratulálok mindenkinek a jó eredményekhez!
Vendég

Tegnapi Milán baba termés :-) Kép

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület

Liza: gratulálok!

Anyamci: de jól látszik a kép!! bujik el :)

Kicsidodi: szerintem is genetika :))

Képzeljétek ma délben megint nagyon rosszul lettem, kiforrósodtam, aztán jött felfelel a fejemen, aztán minden fekete lett, és gyorsan leültem a földre, mert ha nem megint elájulok. pedig most sokat iszom. nem tudom mi van velem...tiszta lüke a szervezetem. holnap este pont megyünk ahoz a másik neves dokihoz, akinek álitolag nagyon jó uh-ja van, h nézzünk még egy véleményt, és főképp, h lássuk ő is azt mondja minden oké..remélem :)

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

KaqK: ti jobban vagytok már????
ma mi is megjártuk a sürgősségit Ádámmal, középfül gyulladása van...s ma nem volt más doki ahova vigyem, ő meg sirt órákat a füle miatt...van baj elég, ez az ovóda miket kikészit betegségek terén.

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

Sziasztok!

Azta, mennit írtatok :shock:

Reni, mi is 25. héten megyünk, az úgy pont középen van :)

Zsanka, Samu lusta, mint 2 disznó, én teljesen megszoktam, hogy alig érzem, hát ez ilyen :D a védőnő azt mondta, ha minden nap csak 1x megmozdul, akkor az azt jelenti, hogy megvan, szóval akkor nincs para, de azt is olvastam, hogy a nagy tornamutatványok után van, hogy egy napot is pihennek :) amúgy tutira mozog, csak én nem érzem, pont azért, mert van helye, ugyanis csak akkor csuklik, ha mozgás közben "iszik", és elég sokat csuklik :D

Na, olvasok tovább...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Kicsidodi, nekem az egyik ismerősöm szült 4650g-mal először, a második babája csak 3700 lett... szóval ne add még fel azért :) nagyon csini vagy :)

babamozgásra én is mindenkitől mást hallok, dehát a kibújt babák sem egyformák, van aki átüvölti az éjszakát, van aki eszik-alszik... :roll: én bízom benne, hogy KicsiLou idekinn is ilyen nyugos marad, akkor már legalább :D

Ez vicces, én terhelésesen nem is találkozok dokival :D előtte és utána megyek a szülészemhez, de ő csak megnézi, hogy zárt vagyok-e, meg meghallgatjuk Sammer szívét aztán csókolom :D na mindegy...

Anitakel, cukrodhoz gratulálok!!!!!!!!!!!!!! :)

Liza, nekünk már 16. héten is lemérték a talpit :D nekünk azt mondta az UH-s néni, hogy 16-18. héten azért érdemes menni, mert akkor látszik még egyben a baba, 24-26. héten már egészen szép a pofija, de akkor már nem látszik egyben a gyerek, 28-30. héten meg már csak a pofi látszik, külön a kezecskék, külön a talpicska, szóval akkor már nagy a baba, utána meg már nem fér bele az UH-ba, szóval megcsinálják, ha kéri valaki, de nem javasolják... én nem értek hozzá, csak nekünk ezt mondták, mi pont ezért 25. héten megyünk ugye legközelebb, meg a 30. hetit csináltatjuk 4D-ben aztán ennyi, ha megszületik, nézhetjük eleget :D

Gratulálok a negatív eredményekhez :)

Zsebbi, 4D-vel kapcsolatban ez pont így van, én is azt hittem a múltkor, hogy úgysincs időpontjuk, de volt :) szerencsére... :)

Dalma, drukkolok, hogy minden oké legyen!!! Ez már tényleg furcsa!!! :(

Anyamci, szép kép... :)

Mi jól vagyunk, csak egyelőre még mindig mosok-főzök-takarítok, sajna... :( majd jövök többet, ha végre vége lesz ennek a sok melónak... :?

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Anyamci

Nagyon édes a kis Milán baba:-)

Liza

Én is úgy tudom, mint Jeanner, hogy a 16-18. hétig látszódik egészben az ultrahangon,és utána a 24-26.hetet ajánlják.
Mi is elmegyünk szerintem majd a 26. hétig még egyszer.

Jeanner

Amikor voltunka szívultrahangin, mondta a kardiológus, hogy össze-vissza mozog a baba, de én ebből semmit sem éreztem. De amikor éjszaka kimegyek pisilni( sajna egyre gyakrabban, 2X minimum), akkor megköszöni, hogy felkeltettem , és olyankor egy kicsit erősebben beindul :D :D

Dalma

Nem lehet, hogy a vércukroddal van baj, és amiatt szédelegsz?
A legutóbbi laboromnál az éhgyomri vércukrom alacsonyabb volt, mint a minimum érték, és néha én is szédelegtem.

Kíváncsi vagyok, hogy majd a terheléses cukrom milyen lesz.

zsanka84
Budapest

Sziasztok!

Most értünk haza a "hosszú" hétvégézésből, bírtam volna ha kicsit tovább tart :)

Anyamci: Nagyon cuki Milán a képen, olyan édes ahogy elbújik!

Dalma: Írj, hogy mit mondott a másik doki, kíváncsi vagyok nagyon! És remélem most már véget érnek ezek a hirtelen rosszullétek!

Jeanner
: Engem sem látna hivatalosan a dokim a cukorterhelésen. Csak egy olyan helyre járok terhesgondozásra ahol mindent egy helyen csinálnak meg. Így a vérvétel ott volt a dokim rendelője mellett akivel összefutottunk az ajtóban, beszélgettünk kicsit és mondta, hogy mindjárt lesz 10 perc szünete 2 páciens között akkor megnéz. Szóval így volt most is UH. :D Egyébként nekem sem lett volna.
Vendég

Jöttünk, ez nagyon gyors volt, csak a szivére koncentrált, és minden rendben, megnézte mindenét kamrák, pitvar...véráramlás, és azt mondta, h amit meg lehet uh-n állapitani, a mind okét mutat. még mindig kislány, ma vettem pár nagyon aranyos rucit a kiscsajnak turiból, majd holnap felteszem, töltsem fel a fényképezőgépet, mert le van merülve :roll:

Szerintem is a vércukrom esik le. ilyenkor mit kell tenni, egyek édességet?

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

Dalma, örülök, hogy minden rendben :D
Szerintem az édesség is jó, ha néha szédelgek bekapok egy csokit vagy egy szőlőcukrot és rendbe is jövök. Az a lényeg, hogy mindig legyen nálad valami cukorka vagy csoki, ha esetleg útközben esne le a cukrod. Nekem az is bevált, hogy megpróbálok 3 óránként enni valamit, csak egy kicsit, nem kell sok étel, az is normál értéken tartja a cukrot.

zsanka84
Budapest

Sziasztok!

Mindenki nagyon csinos pocakosan, nekem is nagyon elkezdett nőni, annyira, hogy a cipőmet már elég nehezen tudom bekötni.
Dalma, nagyon jó, hogy minden rendben van a kislányotokkal, azért megérte elmenni megnyugtatásképpen egy másik orvoshoz is.
Anyamci nagyon édes a kis Milán.

Én a 4d-s uh-ra, szerdán kértem időpontot péntekre és volt szabad hely az oktogonnál. Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen trükköt vetsz be Jeanner, ha a babád ilyen akkor ott sem fogja aktivizálni magát. Noellal kétszer voltunk egyszer láttuk, hogy milyen szép a háta, másodszor a 30-dik héten fél óra macera után hajlandó volt fél centit odébb húzni a kezét, hogy valamit lássunk az arcából. Amióta meg megszületett egy örökmozgó.
A két kis pasi a pocakomban ahhoz képest, hogy későn kezdtek el mocorogni, most az elmúlt két napban rendesen beleadnak mindent. Folyamatosan mozgásban vannak, csak azt nem tudom, hogy melyik melyik. :lol:
Megyek a dolgomra, mert abból mindig van rendesen. Holnap megyek nőgyógyászhoz remélem minden ok lesz, majd irok.
További szép napot mindenkinek.
Anita

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
praszlera
Etyek

Sziasztok!
Köszi szépen a dícséreteket :)
Mi is elég elfoglaltak vagyunk mert a csajoknak már szünet van.Volt 3 napunk apával de nekiálltunk nagytakarítani meg a baba bútort raktuk össze,hogy ne heverjen itt olyan instabilan.Sajna akkora mind a 2,hogy nem fér be rendesen ezért ágyat kell cserélnünk :D
Milán baba is elég mocorgós,de van olyan nap,hogy alig érzem.
Amúgy jól vagyunk,mióta szedem a vérszegénységre a gyógyszert elmúlt a szédülésem is.Most már aludni is tudok mint a bunda.
Valaki kérdezte a vizesedést.Nekem teljesen megszűnt most.Nem tudom mitől mert nem szedek semmit és ugyan úgy eszek sósa fűszeresen is.Inni is ugyan úgy.Nem is híztam most 7 kg-ot csak 2 -őt :lol:
Íme még néhány képecske Milánról ha nem baj :) Kép Kép Kép

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

Ez meg a bizonyíték,hogy kisfiú :D
Kép Kép

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

Anyamci, te mit szedsz vérszegénységre? Én is megint vérszegény vagyok már most, ami nem túl jó mert az első szülésem után vérátömlesztést is kellett kapnom. Ezt most szeretném elkerülni. A dokim azt mondta, h egyelőre csak Kräuterblut szirupot igyak, egy hónap múlva újabb vérkép akkor meglátjuk hogyan hat. De kíváncsi vagyok másnál hogyan kezelik ezt a problémát.
Vendég

anita: Neo-Ferro-Folgamma a neve amit szedek.
Huh,az dúrva lehetett szülés után.

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

Sziasztok!

Olvaslak benneteket már az első zebrás teszt óta, de most kilépek a zugolvasó módból. :lol:

Lehet még csatlakozni?

A negyedik babát várjuk, úgy néz ki három fiú után végre sikerült egy csajszit összehoznunk :lol: Október végére, november elejére vagyok kiírva, de örülünk, ha kihúzzuk a 37. hétig.

Én is szedek vasat (Neo-F-F), az előző terhességnél már kórházzal ijesztgetett a dokim, de megúsztam.

Kriszta

Dávid, Zézé, Csana, és Sára baba Anyája
futrinka33

futrinka szia!Miért ne jöhetnél :D Írj kicsit többet magadról.Hol laksz?

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

Halihó,

lemaradtam...képek szuperek! :-)
Dalma: örülök h minden ok! , legyen nálad mindig vmi amit ehetsz.

Holnap terheléses cukor vizsgálatra megyek.:-( etse 7 től nem ehetek..reggel 9 ig.. :shock: :shock: oh.

Gyerekszobát átpakoltuk, Emma is én is meggyógyultam..:-)

Hv-n családozás, Egyik este Emma ovis barátjánál voltunk szalonnasütésen..a gyerekek egy szó nélkül 4 órán át úgy elvoltak..pihentünk..:-)

ma apuéknál sütünk szalonnát..:-)

betegen nem bicóztam, de ma megint, és olyan jól esik..gyalogolni már nem bírok olyan sokat meg álldogálni..ülni is csak olyna fél fekvő pózba hogy ne nyomódjon össze . Pocim nem túl nagy..csak tudnám hol agyerek bennem??? :-) mondjuk a derekam az eltünk gondolom a szélesebb csípőm is segít neki hogy elférjen..így nem "tör" előre! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Futrinka üdvözöllek, én is csak nemrég csatlakoztam. 3 fiú után nem semmi a kiscsaj, most aztán kitobzódhatod magad a csajos ruhákban, miegymásban :)

Anyamci, köszi a vasas választ. A neo-f-f-t én is szedtem az előzőnél, de valószínűleg nálam nem szívódott fel rendesen, mert a vérképem nem lett jobb tőle sajnos. De az jó hír, hogy te jobban érzed magad, akkor tuti használ.

Kagk, kitartást holnapra! Nem egy felemelő dolog az a cukros lötty de én azzal nyugtattam magam, hogy ezzel egy csomó bajt meg lehet előzni.

Nekem pont ma mondta a nagymamám hogy hétről-hétre látványosan nő a hasam, hát nem tudom mi lesz így belőlem a végére. :oops: De az nyugtat, hogy még simán tudok magassarkúakat hordani, szóval még bírom cipelni :D
Vendég

sziasztok

Mennyit írtatok :shock: Nem győzök olvasni :lol: Bár lehet, hogy sűrűbben kellene írnom és akkor nem lennék lemaradva :)

Dodi . Nagyon csinos vagy :)

Liza. Gratulálok a kisfiúhoz és a jó eredményhez :)

anyamci. Nagyon cuki Milán baba, szép képeket csináltak :)

Én szombattól szedem a Neo-Ferro-Folgammát. De nekem nincs semmi bajom, vajon csak elővigyázatosságből írta fel a doki?
Amúgy ti miket szedtek még? A terhesvitamint szeditek még?
Nekem MagneB6-ot kell szednem napi 3-szor (néha keményedek, ez baj? ) Akkor ezt a N-F-F-át napi 2-szer. E-vitamint egy héten 1-szer, és a Gravidát.

anitakel. Én is vérszegény voltam az 1. terhességemnél, de szerencsére nekem nem volt ennek semmi következménye. Nem kaptam vért stb. Remélem most sem lesz ilyenekben részem. Viszont kíváncsi vagyok, hogy most fogok-e kapni Anti-D-t,mert 0- a várcsoportom. A lányomnál nem kaptam,mert az én vércsoportomat örökölte.

futrinka. üdv itt. Kicsit írj magadról, hogy jobban megismerjünk. Neked meg ha kérdésed van csak tedd fel bátran :)

Mi a hétvégén moziban voltunk. Martina most volt velünk először, kíváncsiak voltunk, hogy hogy fog tetszeni neki, de jó volt, örült. Bár az utolsó fél óránál már izgett-mozgott... :) ( 90 perces volt a mese )

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs

Futrinka: üdv itt. 3 fiú után egy csajszi?? de jó!!!

Anita: majd csak túlélem.....Emmával is sikerült, mondjuk akkor olyna éhes voltam, hogy nagyon jól esett végre vmi tartalmas..:-) néztek is rám a laborban...hogy miután megittam, mondtam hogy na ez jól esett! :-) na azt mondják ilyet még nem hallottak.:-)

Minden kismama olyan csini...:-)
Próbáltam képet készíttetni, de alig látszik hogy van pocim..:-(

Reni: mozi..90 perc..ejha nagyon ügyes hogy végig bírta..:-), mi a bogyó és babóca 13 részét néztük gyereknapkor..75 perc volt..hát szerintem pont jókor volt vége..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

kaqk:Jó hogy meggyógyúltatok :)
Fuhuuhu :lol: Ez a mi babaszobánknak szólt :oops: Ma döntöttem el asszem végleg,hogy mi hogy lesz. Van 3 kisebb szobánk meg egy hatalmas nappalink (40nm körüli)na mikor megtudtuk,hogy jön a baba,szegény Dorcsit beraktuk a legkisebb szobába(mi meg mentünk az övébe mert ott tuti elférünk majd) mondván,hogy neki aludni elég,játszani meg úgy is a Vivinél játszanak néha nála.Na ebből lett az,hogy nála sose és mindig a mi szobánkba voltak. Erre hétvégén kiderűlt,hogy sehogy nem fér be hozzánk a baba cucca így megszültem az ötletet,hogy a nappali lesz a mi szobánk a Milánnal :D Ott van egy ülőgarnitúra kihúzható 3 személyes ággyá alakítható meg 2 fotel és egy nappali szekrényso tele sok felesleges kacattal(díszek, szobrok)Na most ez a szekrény kerűl Dorcsi régi szobájába vele együtt, mi meg a nappaliba :lol: Végülis csak! :oops: festeni kell,padlószőnyegezni és új függönyök kellenek :lol: Persze apa ennek baromira örűl...ezért csak augusztusba lesz a nagy változás 8)
Reni. én megne B6-ot minden este egyet,kálciumot reggel egyet és a N-F-F-et minden reggel.Az elevitet meg már csak egy héten 1-et.Ennyit szedek most csak
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára anyamci 2011.06.16 02:03-kor.

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

Sziasztok!

El vagyok havazva. Kezdenek a hullámok felettem összecsapni... Rengeteget kellene tanulni, az idő pedig kevés :cry:
Azért az eddigi vizsgáimon sikeresen túlvagyok :lol: :lol: :lol: :lol:

Szépen növögetnek a pocakok!

Anyamci
Nagyon szép Milán! Jól sikerültek a képek! :lol: :lol: :lol:

Futrinka
Üdv a csapatban!
Mekkorák a fiaid? Merre laksz? Hol fogsz szülni?

Kaqk
Én még bicajjal járok Debrecen-Mikepércs távon :wink:

Renáta
Én most csak magnéziumot szedek és a terhesvitamint.

Babaszoba
Az én lakásom csak egy minigarzon. Nagy variáció nem lesz. Éppen csak egy kiságy fér be...
Vendég

Kép
20. hetes
Vendég

Sziasztok!

Kaqk örülök, hogy meg gyógyultatok.
Isophie szépen nő a te pocakod is.

Én ma megjártam a nőgyógyászt, megvizsgált teljesen rendben van minden. Megnézte a kis pasikat uh-n, az egyik kb. 429 gramm a másik 435 gramm, úgyhogy minimális az eltérés köztük. A szokásos módon megint össze voltak bújva, és mind a ketten kinyújtották a nyelvüket. Viszont a vizeletemben a baktérium még mindig egy +-es, ami már jobb az előzőhöz képest, de még egy antibiotikum kúrát végig kell csinálnom sajnos. Június 30-án kell mennem terheléses cukor vizsgálatra, de nekem két zsemlét és egy pohár tejet kell meginnom egy órával a vérvétel előtt.
Anyamci ne aggódj én is egyfolytában pakolok és rendezgetek, hogy minden jó helyen legyen és mindenki kényelmesen elférjen. Már pár ruhát szétválogattam, amik itthon voltak és már kétszer szóltam a sógornőmnek, hogy amiket adtam neki küldje vissza, talán egy hónap múlva ideérnek azok is :lol: Bútor még nincs vagyis van egy kiságy, de még kell egy + szekrény, függöny, festés.
Jah a doki azt mondta, le sem tagadhatnám, hogy ikreket várok :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
praszlera
Etyek

Isophie: szépen nő a pocid..ehhez képest az enyém nokedli..:-)
Lehet bizalmas a kérdés..akkro bocsi, de a szavaidból ezt vettem ki: szóval egyedül fogod nevelni a csöppet? mert párodról nem olvastam.bocsi ha indiszkrét voltam, :oops: :oops: :oops: :oops:

Praszlera: kiskrapekok nagyon egyformák, édesek lehetnek ahogy összebújnak..:-) rendezgetés...hát a szoba kezd alakulni, de nem sietünk..a ruhákat majd augusztusban szedem elő, hogy még a napon megszáradjanak..:-) + a babkocsit , hordozót fogom még a nyáron kimosni, rendbe tenni, mert akkor pár óra alatt megszárad..-)

Én jól: ma voltam terheléses vércukor vizsgálaton.. kíváncsi vagyok, remélem jó lesz az eredmény..holnap lesz meg.
mivel jól érzem magam, ezért majd csak 5 hét múlva kell megint menjek.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok

Lenne egy kérdésem, GYES, GYED, és táppénzzel kapcsolatban.

Megpróbálom érthetően leírni a helyzetem és a kérdésemet.
Na szóval, az első szülésem után és 3 évig csak GYES-t kaptam,mivel fősiskolás voltam,mikor szültem. A 3 év most fog letelni július 3-án. A kérdésem, hogy a GYES lejárta után addig amíg meg nem szülök elmehetek-e táppénzre? A táppénz alatt biztosított lennék, igaz? Most szeretnék majd GYED-et kapni, mivel 2010. február óta 2011. március 31-ig meg van az 1 év bedolgozottam. Idén március 31 után pedig 6 órában dolgozom GYES mellett. Szerintetek érdemes elmenni táppénzre? A GYED összegét ez befolyásolná? Én úgy tudom, hogy nem, mivel októberben szülök a 2010-es évi keresetemet nézik,igaz?

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs

Sziasztok!

Olvaslak titeket, de írni már sosincs időm/energiám :oops: .

Csak egy gyors kérdés: van, akinek már van előteje?
Nekem egy-két hete már van :shock: . Ha megnyomom a cicimet, 3-4 helyen jön a sárga előtej, és már volt, hogy a melltartómban is volt egy pici folt :P . Botonddal is korán volt, de ennyire azért nem. Örülök neki, mert azt mondják, hogy akinek hamar van előteje, annak sok teje lesz :wink: . (De ez viszont nem jelenti azt, hogy akinek egyáltalán nincs, annak ne lenne majd!)
Nekem Botondnál ez be is jött, mert rengeteg tejem volt, simán két gyereket felneveltem volna rajta :lol: .

Amúgy jól vagyunk, bár tegnap, tegnapelőtt elég rosszul voltam :( . Hétvégén végig vendégeink voltak, és sokat pörögtem, hétfőn meg kirándulni voltunk, este meg koncerten gyerekestől, szóval semmit se pihentem :oops: . Kedden egész nap kőkemény volt a hasam, és tegnap is nagyon be volt még feszülve. Eléggé kiborultam, de mára sokat pihentem, és már minden oké :wink: . Mostantól jobban be kell osztanom az energiáimat, mert ez csak "rosszabb" lesz :roll: :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?