Új privát üzeneted érkezett!

Bixi! Sokat gondoltam és gondolok ma rátok! Remélem minden a tervek szerint halad és az izgalmak mellett jót fogtok ma bulizni is! ;)

Veró! Ismerem ezt az érzést, hogy mire kisírod magad jön a következő... Az eleje ilyen, aztán tudod, előbb-utóbb már mindenki tudja. De neked nem kell magyaráznom :(
Mindenesetre én hálát adtam volna ha akkor ilyen főnökeim lettek volna mint neked. Mi a hátunk közepére nem kívántuk egymást akkoriban - kölcsönösen... Nem véletlen hagytam ott őket.

Úgy döntöttem, letagadom a vetélést. Munkaeü-i szempontból semmi hatása nincs, így semmi közük hozzá.

Zsófi! Mesélj majd nődokiról! A barnázás nem tudom mitől lehet. Biztos valami hormondolog. Mindenképp említsd a dokinak. És ne parázz be, fölösleges!

Ma egész nap az IR diétát nézegettem (a PCO miatt úgy tűnik, diétáznom kell). Egyelőre kínai, de asszem menni fog. Végülis elhatározás kérdése.

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Veró:
Az én főnököm egy értekezlet alkalmával kihírdette, hogy mi történt velünk. :twisted: :twisted: :twisted: Azóta is iszonyatosan mérges vagyok, ha eszembe jut. Ritka, hogy ilyen normálisak az emberek, mint nálatok. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Zita, én is valami hormondologra gyanakszom. de mitől? Eddig nem volt ilyen... Azért is örülök, hogy pénteken mehetek dokihoz, mert ő tuti tud vmit mondani ezzel kapcsolatban. Mindig jön valami, ami miatt parázok... És sajnos azért parázok, mert ez nem egy normális dolog, hogy csak úgy barnázok... :?

És szerintem sincs semmi közük a vetéléshez! De tényleg semmi. Úgyhogy szerintem nem gáz, hogy a letagadás mellett döntöttél. :wink:

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Zitus, te hogy állsz az Avivával?
Én most tornáztam, remélem, csinál valamit a barnázással? Most másfél hetet kihagytamgy. Úgy leizzadtam... de jó volt. :)

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 

 
 

Én kihagytam egy jópár napot most... ma mindenképpen akarok tornázni. Remélem lesz erőm hozzá (a férjem tanul, szóval időm mint a tenger...)

Nyugi, a doki majd megmondja mi van.

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Hogy vagytok?
Zita, vannak már eredményeid?
Veró, hogy bírod a munkát?
Bixi!!! Milyen volt az esküvő??? :wink:

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Én megvagyok. Igen, megvannak az eredmények, ha minden igaz, holnap megyek vissza a dokihoz. De előtte meg kell tudnom eljutott-e hozzá a lelet.

Diétázok közben, az első pár nap nagyon nehéz volt, most már sokkal jobb. Megszokja az ember hogy nem eszik édeset... Ami nehéz hogy keveset szabad enni kenyérből, tésztából, rizsből, krumpliból, de adott mennyiséget meg kell enni, és jól is kell lakni... Azért úgy érzem menni fog.

Bixi, ti most mézesheteztek???
Veró! Hogy fogadtak vissza a melóhelyen?

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok lanyok, visszatertem :D
most nincs idom, de majd visszaolvasok miket irtatok....

Megvolt a lagzi, minden szuper volt. Parszor leszakadt az eg,amugy 30 fok volt, de igy volt tokeletes. :lol:

Itt van gyorsban 1 foto, hozok majd jovoheten tobbet ahol latszik a ruham is, es a menyecske ruharol is.
Az amugy hagyomanyos Magyar tancviselet volt (Andren is!), hatalmas sikerunk volt, meg mezosegi tancokat is eloadtunk :D
Hajnal 5ig tartott a mulatozas 120fovel, a vegen kb 40en voltunk.

Annyira jol sikerult minden, szuleim nagyon kitettek magukert. :lol: :lol: :lol:

Tegnap utazott haza a ferjem csaladja, ugyhogy most nagy uresseg es rosszkedv tort ram, de majdcsak atlendulok. :? :shock:

pusszpussz Kép

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


De jó, Bixi, örülök hogy minden klappolt! Nem hiába gondoltunk rád olyan sokat! :) Nagyon szépek vagytok!!!

Ma voltam dokinál, képzeljétek el, majdnem minden hormon jó! Csak a prolaktin magas egy picikét (540, a referenciaérték 102-496). Szóval a hormonok alapján nem vagyok PCO-s, de az UH alapján igen :(
Megnézett UH-val, nem érik petesejt sajnos... Úgyhogy köv. ciklustól closty-val stimulálni fog. Azt mondta, reméli most már dűlőre jutunk :) Hát, én is remélem!!

Azért bízok benne hogy ha már egyszer jók a hormonjaim, hátha érik petesejt csak picit később. Múltkor is akkor jött össze mikor fölírta a régi dokim a closy-t, hátha most is szerencsét hoz :)

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Nagyon szépek vagytok, Bixi!!! Én is örülök, hogy minden jól sikerült.

Zita, tök jó, hogy jók a hormonjaid!
A diétát, amit emlegettél, magadtól kezdted el?

Veró, hogy vagy?

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Igen, magamtól kezdtem a diétát. Bár a doki azt mondta, nem KELL, én nem akarom abbahagyni. Ártani nem fog, az biztos.

Mindjárt kezdem AVIVA-zni, aztán vacsizok mert éhen halok...

Zsoff, mit mondott a doki???
Veró! Mizújs?
Bixi! Várjuk a további képeket :)

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Hát, érdekes volt... Kicsit csalódott vagyok. Nekem nem jött be annyira. Biztos nagyon okos, meg jó orvos, de nekem fontos, hogy vki közlékeny is legyen, meg az is, hogy érezzem, hogy "segíteni akar". Alapvetően nem volt vele baj, de mást vártam, úgyhogy még csalódottabb vagyok... Bementem, kérdezte, hogy miben segíthet. Elmondtam, miért jöttem, mi volt korábban. Néhány dolgot kérdezett a történtekkel kapcsolatban, de tényleg csak néhányat, és ez furcsa volt. Kérte a hőgörbéimet, és nagyon megdicsérte őket. :D (Ennek nagyon örülök!!!) Nem kell mennem hormonvizsgálatra. Azt mondta, nem indokolt, mert a hőgörbéim teljesen jók. Aztán mondtam, hogy az elmúlt napokban vérezgetek. megnézett uh-n, semmi elváltozást nem látott, csak annyit, hogy a méhnyálkahártya szerkezete rendezetlen, egyébként 8,6 mm vastag. A vérzés oka nagyon érdekelt volna engem, de csak annyit mondott, hogy valami megzavarhatta a ciklusomat... :? Ezzel nem lettem kisegítve. Egyébként most vagyok a 16. napon, és még nem emelkedett a hőm. nemtom, mi van, de most nem parázok annyira, még várok vele.Egy Trombózishajlam-szűrésre kell majd még elmennem, ha annak meglesz az eredménye, azzal kell visszamennem. Kicsit úgy érzem, nem lettem okosabb. Ráadásul hirtelen még türelmetlenebb lettem. :(

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Érdekes, nekem is azt mondta a doki hogy a méhnyálkahártyám nem egynemű...
Ha épp peteérés előtt vagy, nem nézte meg UH-n hogy érik-e pete?

A doki stílusához nem tudok hozzászólni mert én nem voltam nála. Asszem nem is leszek.

És akkor elkezdtek próbálkozni??

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Még ezt a trombózishajlamot megvárjuk, aztán meglátjuk. Olyan gáz vagyok, de annyira félek... Pedig annyira szeretném...

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


De ez most mennyire jelent rosszat, hogy a méhnyálkahártya nem teljesen ok? (Gondolom, így nehezebb a beágyazódás.)
??????????????????????????????????????????????????
:?: :?: :?: :?: :?:
(Peteéréses dolgot nem mondott, se azt, hogy van, se azt, hogy nincs, és akkor az baj.....) :?

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Kép Kép Kép Kép

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Bixi, nagyon-nagyon szépek vagytok, és a fotósnak üzenem, hogy gyönyörűek a képek.

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Nemtom mi van ezzel a méhnyálkahártya dologgal...
Furcsállom hogy nem mondott valamit a peteérésről.- És te nem láttad az UH-n hogy van-e nagyobb tüsző a petefészkedben? Én láttam hogy van sok, kerestük ketten az egy nagyobbat de nem láttuk...
Csinálom az LH teszteket, egyelőre negatív, de nagyon reménykedek hogy lesz még poz. is.

Bixi, nagyon szépek vagytok!!!
Veró, nagyon eltűntél :(

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


A monitort egyáltalán nem láttam. Még az uh előtt mondtam, hogy az LH teszt nem mutatott eddig semmit, és a hőm is alacsony. Szerintem nincs pé.... Nem is érzek semmit, pedig szoktam érezni a peteéréseket.
Te hányadik napon tartasz?

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok, csak kicsit lestrapáltan. :-)

Bixi! Gratulálok, álomszép voltál, s a fotóst is szuperül választottátok ki.

Lányok, úgy látom szépen, lépésenként haladtok a vizsgálatokkal. Mi még csak várunk, azt nem mondom, hogy türelemmel.

A munkahelyemen nagyon kedvesen fogadtak, annyira diszkrétek voltak a főnökök, hogy kollégák közül senki nem tud semmit, s "örülnek, hogy meggyógyultam". Így szerencsére nem akar mindenki biztatni, s vigasztalni.

Nagyon lefárasztott ez a hét, semmit nem csináltam, csak hazaestem, megvacsiztunk, s már aludtam is. Remélem ez változni fog, s egy kis magne B6-tal rásegítek. A hét alatt csak 1szer tört rám a sírás bent. A nagyfőnöknek el kellett magyaráznom, hogy módosult a veszélyeztetett terhesekre vonatkozó fizetés, így nem nekik kell táppénzt utalni.

A semmittevés miatt elég lelomolt lett a lakásunk, s szombat reggel telefonáltak anyósomék, hogy dél felé jönnek. Először kétségbe estem, de szerencsére jól sül el a látogatás, jól éreztük magunkat.

A legújabb fejlemény, hogy rendesen fáj, szurkál a jobb petefészkem, lehet, hogy máris peteérésem van? Végülis 14 napja volt a műtét...

Veró

Kép
veroniks22
 
 


Zsófi! 14. napon vagyok. LH teszt eddig negatív. Ma viszont leesett a hőm, kíváncsi leszek mi lesz. Igazából azt sem értem miért volt eddig magas...
Milyen vizsgálta lesz az a trombózisos? Mindkettőtöket néznek?

Veró! Örülök hogy írtál!! Nagyon szuper hogy ilyen diszkrétek a főnökeid! De tényleg.
Mi ez a pénz változás a veszélyeztetett terhesekkel kapcs? Asszem én is az leszek ha újra összejön... Épp ma beszéltük a férjemmel hogy a 2 nyaralásunk attól függ, összejön-e a baba (terhesen nem indulok el), de mi inkább itthon maradnánk :)

Simán lehet sztem már peteérésed. Én is akarooook!

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Zitus!

Annyi a változás, hogy eddig a veszélyeztetett terheseknek 15 napi a munkáltató fizette a táppénzt, s utána az OEP, május 1-től pedig első pillanattól az OEP fizet, s persze kevesebbet. Eddig 15 napig fizu 70%-A volt, mostmár rögtön 60%.

Szerintem simán lehetsz rögtön veszélyeztetett ebben a szituban.

Veró

Kép
veroniks22
 
 


Veró! örülök, hogy megvagy!!!
Szerintem is simán lehet peteérésed! Igazán ritka, hogy ilyen normális főnököket fogjon ki az ember... Jó hallani, hogy létezik még ilyen!
Zita, nekem tök hülye a hőm. Az még oké, hogy eddig alacsony volt, de most még alacsonyabb lett. Ma már csak 36.2 volt. nem értem, hogy mi van. Vmiért nem hiszem,hogy pé-em, semmi olyasmit nem érzetm. Azóta is vérezgetek, a hőm alacsony, néha enyhén görcsöl a hasam,bár talán nem is nevezném igazi görcsnek, csak néha "érzem". Mi a franc lehet ez??? Várok addig, amíg újból meg kéne jönnie, de addig is próbálom ezt a trombózisizét lerendezni. Csak engem néznek, majd, és fogalmam sincs, hogy hogyan. én vérvételre gondolok, de majd kiderül. Utánaolvastam egy kicsit, és azt találtam, hogy a trombózishajlam okozhat vetélést, tipikusan tizenpár hetesen.
A doki felírt egy címet és egy számot (Istenhegyi Géndiagnisztika), hogy hívjam őket fel, ptt adnak időpontot. Ha mondom, hogy olyan napon szeretnék menni, amikor ő van, akkor megcsinálja ő személyesen. (ezt mondta) Hétfőn vagy kedden felhívom őket.

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


ja, és most írt sms-t annak a lánynak a férje, aki megírta pár hónapja, hogy milyen jól vannak stb., hogy ma megszületett a kisfiuk...
Én a múlt vasárnapra voltam kiírva.
megint sz@r a kedvem.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Nyugi, én hétfőre voltam kiírva... :( Tudom mit érzel. És tudom milyen kisbabáról hallani. Kivéve persze sajátról. Eljön az idő mikor róla hallunk!!

Még mindig vérezgetsz? Mitől lehet? Hányadig napon vagy? Nem lehet hogy megjött csak nagyon kevés vérzéssel? Nekem a vetélés óta volt ilyen 3-szor is.

Veró! Hát ez szuper rosszul hangzik... Nem értem miért kell a kismamákat pluszban ezzel is sújtani. Mindenesetre ha a doki majd fél szóval is mondja, azonnal abbahagyom a melót. Csak legyek túl a próbaidőn... Bár a mostani állás szerint max. 8 hetes lehetek mikor vége. És a stimuláló bogyót csak köv. ciklusban kezdhetem.

Egyelőre semmi jele peteérésnek. Ma egy icipici nagyon halvány rózsaszínes valami volt a papíron, nem tudom mire vélni de nem is érdekel.

Bixi, ti hogy álltok gyógyszer téren?

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Nem hiszem, hogy megjött volna bármikor is, mert ma vagyok csak a 18. napon. LH teszten csakn NAGYON halványan látszik a T csík, szóvaé pé is kizárva. Először azért ebben reménykedtem, mert nekem kicsi rózsaszínes vérfolttal jár a pé-em a vetélés óta.
Egyébként erre a lányra (meg a férjére) azért vagyok külön kiakadva, mert direkt megkértem őket nagyon szépen, hogy ne írjanak nekem SEMMIT! Mindegy. Megpróbálok leszállni a témáról.

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


sziasztok.

vagyogatok.
a szterodi ha minden jol megy egy honap mulva fogy el, a masik gyogyszer ugy tunik bevalt :)
jovoheten megyek MR-re.

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Bixi, de jó hírek! :) Akkor nemsokára indul a babaprojekt?

Zsoff! A barátnőd ne érdekeljen ha valaki ilyen tapintatlan, maradjon meg magának. Foglalkozz csak magatokkal!

Melyik a T csík? Nekem olyan hogy a kontroll vonal bizonyos erősségű és a másik kb. annak harmada erős. De látható. Az jót jelent? Egyre erősödni fog? Vagy tök mindegy hogy látszik vagy nem? Tegnap egyáltalán nem látszott, ma igen. Az lenne a T csík? (bocs a hülye kérdésekért :oops: )

Egyébként tudtad hogy ilyen teszt darabja 80Ft? És ugyanennyiért van terhességi is. Én úgy vettem hogy 27 ovuteszt és 3 terhességi, így a 30 db volt 2400. Egész jó ár, nem úgy mint a gyógyszertárban.

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Bocsi, hogy már megint erről a lányról írtam, csak az a helyzet, hogy nem tudom eldönteni, hogy "jogos"-e, hogy így reagálom le ezt, vagy a hiperérzékenységemnek köszönhető. valahogy mindig arra hajlok, amit "józan" állapotomban is megállapítok, hogy tapintatlan és önző, de nagyon... De erről többet nem fogok írni, és megpróbálok nem rágódni ezeken, van más dolgom is.

Zitus, hol vettél ilyen olcsón teszteket? Nagyon érdekelne a dolog engem is!

A csíkokról:
Elvileg ezen is két csík jelenhet meg, mint a terhességi teszten, egy C (kontroll, hogy működika teszt), és egy T (tesztcsik). Akkor pozitv, ha a T legalább olyan erős, mint a C, vagy még erősebb. Ha a C erősebb, akkor a teszt negatív.
Olvasgattam erről is a neten, és azt olvastam, hogy a T csík napról napra erősödhet az LH csúcsig. Viszont 2 napnál nem lehet tovább LH csúcs, ha igen, akkor valami nem teljesen ok a hormonokkal. De szerintem mindenképpen jó jel, hogy látszik vmennyire, úgyhogy HAJRÁ!

Bixi: neked is HAJRÁ, nagyon jó hír, hogy bevált az a gyógyszered :)

Veró, pé-ről van vmi híred? Mérted a hődet?

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Ma pé-"érzésem" volt. csináltam egy tesztet, és majdnem olyan erős a T csík, mint a C. Kíváncsi vagyok, hogy akkor ez most mi... És arra is kíváncsi vagyok, hogy holnapra megemelkedik-e a hőm. Érdekesen működök...

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Teszteket tesz-veszen vettem. Át lehet venni a nyugatinál, odajön a srác, nagyon korrekt. Ha szeretnéd, veszek neked.

http://www.teszvesz.hu/baba_mama/egyeb/ ... 60360.html

Egyelőre nem sikerült pisilnem mióta hazajöttem :P De nemsokára kiderül mi a helyzet. Barátnőm is ma pisilt pozitívat, Zsoff, te is, már csak én hiányzom a sorból...
Amúgy elég viszonylagos dolog ez az "ugyanolyan erős a két csík" téma, nem?

Milyen az a Pé-érzés? Én sosem éreztem még, pedig 3 tuti biztosan volt.

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Megcsináltam a tesztet, most halványabb a vonalka mint tegnap. És meg sem közelíti a kontroll vonalat :( Picit elkenődtem... 16. napon vagyok és egyelőre semmi.

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Én megnéztem a tesztet pár óra elteltével, és a T sokkal halvényabb lett. Hogy ez mit jelenthet...?

Nagyon megköszönöm, ha veszel nekem. Majd írd meg, hogy mikor és hova vigyem a pénzt. Köszi a segítséget, és hogy rátaláltál ezekre!
Én majd 28+2 bontásban szeretném.

Azt olvastam vhol a neten, hogy ezeket a teszteket hosszában ketté lehet vágni, és akkor duplaannyi lesz. (De remélem, nem lesz szükségünk olyan sokra. :wink: )
Nálam olyan a pé-érzés, hogy egy picit szúrkál-fájdogál a hasam, és kicsit erősebb, rózsaszínes a folyásom, néha vérfolt is. Ezt se tudom, hogy normális-e, utánakerestem, és azt találtam, másnál is van ilyen. de szerintem ez is csak a vetélés óta van. (Bár korábban egyáltalán nem figyeltem ilyesmikre, úgyhogy nemtom...)

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Hmm, hasszurka OK, de honnan tudod hogy mitől? Lehet épp rosszat ettem vagy nemtom... És oldalt fáj a petefészkeknél?
Én a vetélés óta többször éreztem olyat hogy görcsölök középtájon ahol a méhem van. olyan mintha mensi görcs lenne, de ciklus közben van és nincs vérzés. Az meg mitől lehet?

Mikor vegyek neked? Nekem még van 18 db, ha hamarosan csíkosodik akkor simán elég a köv. ciklusra is (remélem már nem is kell akkor...).
Ha mondod, megrendelem még ma vagy holnap és a héten meg is lesz. Ha ráér, akkor vegyünk majd nagyobb csomagot együtt (úgy még olcsóbb), de nekem az még soká lesz aktuális. Írhatsz emailt is hogy ezt megbeszéljük, én valahová elhánytam a címedet...

Én is olvastam a kettévágós módszert, de ezek a tesztek úgyis olyan vékonyak... Én is remélem hogy nem kell már sok...

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Nálam tuti a PÉ miatt fájdogált a hasam, mert a folyásom is megváltozott szokás szerint.

Basszus, hogy ti miket meg nem tesztek a babáért... Én úgymond semmit, még a vitamint is abba hagytam amíg nem kapunk zöld utat. Bár nekem most az a legnehezebb, hogy levakarjam magamról a Drágám. Április 21 óta semmi szex. Már nagyon nehezen bírom és még másfél hét a kontrollig. :(

Türelmetlen vagyok, alig várom, hogy léphessünk valamerre. Az a legrosszabb az egészben, hogy fogalmam sincs hova tovább, mi a gond, mikor lesz babánk. Nem vagyok lehangolt alapjáraton, de ha ezen kezd pörögni az agyam, akkor nincs megállás.

Drukk nektek, hogy ne kelljen ilyen "izé" teszteket vennetek. :-)

Szép estét!

Veró

Kép
veroniks22
 
 


Zitus, nekem még ráér a köv ciklus után is, mert még van pár darab, úgyhogy várhatunk még a dologgal.
Ma megint rosszabb lett a kedvem, mert nem emelkedett a hőm. :( Kicsit elegem van a témából.

Veró, nem teszek én sem semmi extrát.
nekem is azért nagyon nehéz a várakozás, mert fogalmam sincs, hogy miért történhetett, merre induljak stb. Abban meg nem merek megbízni, hogy "majd legközelebb sikerül"... és most külön aggódom azért, hogy miért ilyen béna ez a ciklusom.
Szégyen vagy nem, de azt érzem, hogy kezdek becsavarodni... le kéne állnom a témával....
(megvettem az Elevitet, ott várakozik a fiókban. csak akkor akarom elkezdeni szedni, ha már tényleg próbálkozunk. Most csak folsavatm C és E vitaminokat szedek.)

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Ja, és a hasszurka kifejezetten a petefészkem környékén van.
Én is szoktam "érezni" a méhemet, fogalmamsincs, hogy miért.

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Veró! Hülye kérdés, de óvszerrel is tilos a szex? Csak a nyitott méhszáj miatt tilos sztem, meg mert fokozottan esélyes egy fertőzés, de sztem óvszerrel mindez elkerülhető.
Mi 2 héttel vetélés után voltunk először együtt, bár rettegtem tőle milyen lesz újra (mi terhesség alatt sem voltunk együtt, így összesen 4 hónap kihagyás volt...). Akkor még természetesen védekeztünk.

Mit meg nem teszünk a babáért: én ezt csinálom mostmár 3 éve.... :((( (28-án lesz a 3. házassági évfordulónk)

Nekem meg fölment a hőm, erre varrjatok gombot... Kíváncsi leszek úgy marad-e. A teszt ma tök egycsíkos volt. Lehetséges hogy nincs annyi LH a szervezetemben amit rendesen kimutatna és a tegnapi halvány csík vagy a tegnapelőtti volt a csúcs? vagy ez tök hülyeség?

Én csak folsavat szedek meg E-vitamint, akkor kezdem újra a Gravidát ha pozitív a teszt.
Most el is bizonytalanodtam hogy kell-e az E-vitamin.

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Zitus!

Én is gondolkodtam már az óvszeren, de őszintén: félek a kontroll előtt meglépni, s a férjem ilyen téren nagyon szabálykövető. Fél, hogy bármi kárt tesz, így inkább várunk. Ez hülyén hangzott, de én megértem ezt a hozzá állást részéről...

Már csak 9 nap, azt már csak kibírjuk valahogy.

Egyébként majdnem visszamentem a dokihoz, annyira fájt a petefészkem, de rá kellett jönnöm a tavalyi menzesznaptáramból, hogy ugyanígy volt akkor is. Most szörnyen fáj, a következő hónapban meg kimarad majd a menzesz. Utána meg olyan intenzíven jön meg, hogy alig tudom elhagyni a lakást. Remélem nem lesz igazam. :-(

Nagyon várom a kontrollt, mert iránymutatásként élem meg, mely megmondja, hogy merre menjünk a cél felé.

Szép estét!

Veró

Kép
veroniks22
 
 


Holnap megyek trombozishajlam-szűrésre az Istenhegyibe. 15.000 Ft :?
Veró, szerintem is jó, hogy kivárjátok az ajánlott időt. Nekünk mindig az jutott eszünkbe, hogy tök béna lenne, ha a "türelmetlenség" miatt lenne vmi gáz. Ráadásul az orvosok megmondták, hogy nem szabad. 4 hét után volt a kontroll, és akkor kaptunk endegélyt. Neked mennyi idő telt el azóta?
Zitus, az LH tesztekkel kapcs. megállt a tudományom... Viszont lehet, hogy volt pé-ed, mivel felment a hőd, csak nem a legmegfelelőbb időben teszteltél. lehet, hogy ha tegnap két órával később nézed, két csíkod lett volna. De fogalmam sincs...

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Zitus, miért bizonytalanodtál el az E-vitaminnal kapcs.?

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Veró! Megértelek, én is várnék ha a doki kifejezetten mondta. Nekünk soha senki nem mondta hogy nem szabad, 10. napon volt a kontroll. Utána annyit mondtak, hogy 3 hónapig ne essek teherbe.
Remélem jó irányba indít el a vizsgálat és segítenek nektek hogy minden OK legyen!

Zsófi! Jó drága ez a vizsgálat... :( majd meséld el mi volt és mit mondtak.
Én nem értem ezeket a teszteket. Nem tudom a 36,8 magasnak számít-e. Szerinted az? Persze, magasabb mint 36,6, de valahogy úgy érzem, köztes érték. Ma halvány csík volt a T vonal. nem értem :(

E-vitamin: úgy egyáltalán. Olvastam egy cikket ami szerint az E és C vitamin gátolja a peteérést. Ezen kívül a mostani dokim nem mondta hogy kellene. Még van jó sok, de ha elfogy, lehet abbahagyom.

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


2 hét múlva lesz eredményem.
Én se nagyon tudtam, hogy mi számít magas hőnek, de azt mondták, nem a magasság, hanem az emelkedés számít. Azt mondta még a védőnő, hogy ritka, hogy vkinek simán, csak egy pé után (terhesség nélkül) 37 fölé menjen. Úgyhogy te nagyon ügyi vagy, Zita. neked többször is volt ilyen. :D nekem mindig kb. 2-3 tizedet emelkedett hirtelen, majd napról napra feljebb kúszott. és a doki is azt mondta, hogy szép a görbém, úgyhogy mivel több szájból is hallottam ezeket, elhiszem.

A C és az e vit-ról én is olvastam. Most azt csinálom, hogy az E-vitamint szedem (200 naponta), a C-t meg naponta, kétnaponta szedem csak (500). próbálok sok gyümölcsöt és nyers zöldséget enni.

És egy gáz kérdés:
Az vettem észre magamon, hogy a gondolataim kb. 80%-át megint ez a téma tölti ki. Főleg az, hogy mennyire szeretnék babát. Mondhatni, hogy szinte görcsösen. és ugye ez nem jó...
és az a baj, hogy nem mondhatom, hogy üresek a napkaim, azért van időm gondolkozni. Az a baj, hogy bármilyen elfoglaltság közben képes vagyok ilyeneken rágódni... :(
Ti hogy vagytok ezzel?
én iszonyú görcsösen akarom... és ezt le kell építeni magamban...

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Zsófi! Megértelek, kb. ugyanez van velem is. Nagyon akarom!!!

Én nagyon sok zöldséget eszek, főleg mióta elkezdtem diétázni, szinte nem is eszek mást csak zöldséget, húst/halat és sajtot :S Most épp összeszedtem egy csomó olyan sütireceptet amit én is megehetek, hogy tudjunk mit vinni majd nyaralásra. Akarok sütni egy próbakört, ne akkor derüljön ki hogy nem is jó a recept...

Hát nekem amikor volt PÉ-m mindig fölment 37-re... Most 36,6-ról menn 36,8-ra. Végülis a 2 tized emelkedés megvolt...

Lehetséges hogy a teszt csak nap közben mutat ki rendesen eredményt? Én mindig este csinálom 5-6 körül, lehet hogy az a baj? Mindenesetre úgy döntöttem, nem egy ördöngös pénz, csinálom amíg meg nem jön, hátha később lesz még PÉ.

Bixi, mi van veled???

Ki hova megy nyáron?

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!
Bocs hogy ismeretlenül beleszólok, de Zsófinak üzenném hogy nem ezen múlik hogy mennyire akarod. Most azon görcsölsz hogy görcsölsz :) Nekem a 10. héten ment el a babám. Végeztek egy ab-t, a doki azt mondta hogy 2 hónap múlva lehet próbálkozni. Iszonyúan görcsöltem hogy összejöjjön, még az együttléteink alatt is az járt a fejemben, hogy vajon most sikerült e, utána vagy 10 percig még fejen álltam az ágyon stb. És összejött rögtön! Ma már 11 hónapos a kisfiam és most a másodikat tervezzük.
Szóval most ebből azt akarom kihozni hogy ne érezd magad rosszul, mert folyton ez jár az eszedben.
Üdv. Tami
tamara75
 
 


Sziasztok.

En is szeretnek babat, de en nem gorcsolok ezen, sot mondhatnam azt, h alig jut eszembe. Csinalom a dolgomat, elvezem a napokat a ferjemmel. Lehet ez gaz?? Az egyeduli ami eszembe jut neha, h vajon juni vegen a tukrozes utan rabolint-e a doki, h probalkozhatunk. De ezt ugysem tudom befolyasolni, szoval addig foglalkozok massal, masokkal, baratokkal csaladdal.

Megvagyok, bar tegnap este ota mar megint jelentkezett egy kis ver, remelem nem megint a gyulladas jon, csak vmi olyat ettem amit nem kellett volna.
(mostanaban olyan jol vagyok, h nem is dietaztam…)

Amugy porog az eletunk csak ugy szokasosan.

Megvan az utolso tantargyam, 21-en megyek allamvizsgazni.

Jarok jogara es uszni rendszeresen, heti 3x uszok 3,5km-t.
Julius 2-n megyek a Balatonatuszasra.

Ferjem a felmaratonra es a teljes maratonra edz.

Munkahelyen eloleptettek.

Ma megyunk 3 napos team buildingre.

A buzafu kinott, preselem, de az ize eleg borzaszto.
Tovabbra is vasat, folsavat, B es E vitamin szedek (a gyogyszereim mellett)

Nyari program augusztus 12-28 Portugalia, kozben 1 het Azori-szigetek naszut.
Emellett balatoni hetvegek.

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 



puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


best moments :)

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


(zene van alatta vigyazat!)

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Hűű, jó kis magyaros esküvőtök volt :) Szépek voltatok, és látom nagyon jó volt a hangulat! És gratula a fotósnak is mert gyönyörűek a képek!

Leesett a hőm :( Most nemtom mi van. A teszt persze egy csíkos (a másik nagyon halvány). 19. napon vagyok, ideje lenne végre történnie valaminek...

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Tami:
Nem az a bajom, hogy gondolok rá, hanem az, hogy mennyit és hogyan. Meg szerintem elég bonyolult a dolog...
De köszönöm a biztatást.

Bixi, neked még államvizsgád is van... Hát nem semmi, amit te csinálsz!!!
Lehet, hogy lemaradtam vmiről, de a búzafű mire is kell?
Annyira jó az összeállítás a képeitekből!!! Tök jó kedvem lett, ahogy néztem.

Zitus, a tesztekhez már nem tudok mit mondani. Én úgy tudom, hogy inkább estefelé érdemes őket megcsinálni... De fogalmam sincs...

Én táboroztatni megyek 1 hétre a Balatonra :? , majd irány Róma :D !!! Aztán a nővéremék esküvője lesz........................

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?