Sziasztok
Ideértem én is
Stella,
Ez szuper hír
Annyira örülök
Mondtam én, hogy úgy érzem, nagy csoda fog történni veled
Talán nem a mostani mensi elmaradása volt az, hanem majd ez a lombik lesz az
Móni,
Nem pihiztem ma, Pesten voltunk a dokinál
Nicol,
16.héten vérvétel lesz AFP vizsgálatra
A köldökzsinór jó kérdés volt
Pontosan én se tudom. Szerintem ahogy kialakul a méhlepény(úgy a 14.hét tájékára) úgy alakul ki és lesz fokozatosan hosszabb a köldökzsinór. De ez csak az én verzióm
Vali
az Androcur hormongyógyszer, ha a teszt leírása szerint ezek befolyásolhatják, akkor tényleg előfordulhat, hogy csakis ettől nem lett pozitív a teszt
A hőd jó volt, Clearblue nélkül pedig nem lehet pozitív egy teszt
Tessék szerezni egyet és tesztelni újra!!!
Zsuzsci
A Closty önmagában is emeli a progiszintet. Ezt nekem az akkori dokim mondta. Mert amikor összejött Kristóf, akkor érdeklődtem erről nála, mert engem is aggasztott, hogy nehogy az alacsony progiszint miatt ne maradjon meg
Hőgörbe ügyében maximálisan egyetértek Tündivel
Mi ma voltunk a dokimnál, a sajátomnál
Megvizslatta Kristófot UH-on, nagyon alaposan, mindenét megnéztük. Semmi rosszat nem látott. De mikor rákérdeztem, hogy ugye már semmi baj nem lehet, ha vasárnap óta minden oké, akkor csak annyit mondott, reméljük nem. Ez kicsit elkeserített, de megértem. Amíg egy baba meg nem születik, semmit se garantálhat senki 100%-ra. Még egy ekkora hasraesés nélkül se. Csak őszinte volt. De én bízom Kristófomban
Nagyjából megfelel a korának is
A becsült súlya 1082gr
Micsoda nagyfiú már
A fütyijét ma is mutogatta (ezen a héten már harmadszor
), mondta is a doki, ez már tuti pasi lesz
És amin nagyon jót mosolyogtam, hogy telibe mutogatta a tappancsát. Kérdezte a doki, hogy ha már így mutogatja, lemérjük-e, mekkora a talpa, noha ezt nem szokták méregetni. Mondtam, hogy miért ne? És kereken 4cm-es a talpikója
A doki nevetve mondta, hogy mekkora talpa van ennek a gyerkőcnek
Hát tuti az apucijától örökölte
Azóta apuci "big foot"-nak (=nagy láb) nevezi Kristófot
Legközelebb dec. 28.-án megyünk a 32.heti vizsgálatra. Meg persze 11.-én a 4D UH-ra, kép is sajna csak akkor lesz majd
Utána voltunk egy bababoltban, vettünk Kristófnak bébihordozót+autósülést, nagyon nagy szerencsénk volt, pont ugyanolyan márkájú és színű, mint a babakocsi
Nagyon jól néz ki együtt
Vettünk állólámpát a szobácskájába és kapott még 3 iszonyú édi ruhácskát
Hétfőn pedig érkezik a kiságy
Végre!!!
A bútorról még nincs hír
De végre gyűlnek Kristóf dolgai
Babus+ a több, mint 1 kilós Kristóf, 4 cm-es talpikóval