Sziasztok!
Gomboc,
Mi ujsag Nandival? Remelem, jo hirekrol szamolhatsz be!
Drukkdrukkdrukk!
Urszila,
Gyonyoruek a gyerekek, mind egy szalig!
A borzen vettem Petranak egy overallt, ami nem tokeletes, de jatszani teljesen okes, bar nem vizallo, es eleg vekony a kulseje, szoval nem fog sokat birni. (Es nem is biztos, hogy tel vegen meg jo lesz ra.) Igy most egy szepet, jot, eroset, vastagot szeretnek neki, az meg turiban nemtom, van-e. De 18e-t nem koltok ra, az tuti. Talan hetvegen megvesszuk a C&A-ban, 9500-ert.
Toffi,
Szekrenyben ulo Zsombi
Amig Petra alszik delutan, en is szoktam valamennyit pihizni, es ennyi ugy erzem, eleg. Az a durva joslofajas csak egyszeri dolog volt, legalabbis remelem. De holnap megyunk dokihoz, majd o megmondja, hogy birja a mehszaj.
Manocs,
Nagyon ugyesek voltatok a lanykaddal egyutt, hogy ilyen siman atveszeltetek ezt a honapot!
En tiszta depi voltam, mikor apa nemreg annyira nagyon sokat dolgozott, bar asszem, ebbe a terhesseg is rendesen belejatszott.
Tunder,
Jo lehet az a turi, ha ilyen jokat zsakmanyol anyosod!
Kaska,
Vilcsi is ilyeneket mond mar? Nagyon ugyes!
Petra meg csak nagy ritkan mond valamit, de osszekapcsolni meg nem tud, pedig joval idosebb. Inkabb elmutogatja a dolgokat, es kozben halandzsazik.
Ja, es azt, hogy Petra, meg sem probalja utanunk mondani sem, nem hogy magat igy nevezne.
Ha ezzel probalkozunk, az van az arcara irva, hogy ilyen ertelmetlenseget o ugyan miert mondana???
Nadine,
Nekem is nagyon tetszik a Greta nev, az egyik fo eselyes, ha lany lesz, bar apa meg nem bolintott ra.
Andi,
Gratula a kis tokeleteshez!
Es a neme nem latszott? Bar gondolom, biztos irtad volna.
Miszike,
Jaj de jo, en ugy orulok a hirnek!!! Annyit gondoltam am Ratok, meg hogy Te is ugy szerettel volna mar kistesot, es megsem lehetett egyelore... es most megis!
Apa hogy fogadta a hirt?
Kangi,
Jeee, Petra is igy alszik, hogy delelott virgonckodik, a delutani jo hosszu alvas utan pedig mar csak 2-3 orat van fenn, es ezen mindenki ugy meg szokott lepodni. De talan nem lenne tul nagy eroszak, ha kicsit korabban fektetned le, es ha szukseges, rasegitenel, hogy idoben felebredjen, nem? En ugy megneznem a kis dumagepet.
Szalveta-tema:
Csinaltatok mar orat? En vettem hozza cuccokat, de nem tudom eldonteni, hogy hogyan lenne jobb: ha egy egesz (negyed) szalvetat tennek ra, es csak ugy rajta lennenek a mutatok, vagy ha 12 kicsi kepbol, pl. viragokbol, lepkekbol lennenek a szamok helyei. Leccilecci, ha mar vannak ilyen muveitek, ugy megneznem, hogy melyik hogy mutat!
A masik kerdesem pedig, hogy ha egy fa dobozra, zsebkendotartora, ilyesmire nem egesz szalvetat teszek, csak kisebb mintat, akkor milyen festekkel vagy lakkal lehet lefesteni a fat, hogy szep faszinu, esetleg kicsit regies hatasu legyen a fa? En lazurfestekre gondolnek, de e fole tegyek meg lakkot is? Vagy eleg a lakk? Help!!!
Puszi:
Leszter