Sziasztok!
Ines, delfinek
Én biztos szívbajt kaptam volna a cápák láttán.
Hannának és Neked is gyógyulást. Mama tali miatt ne aggódj, majdcsak meglesz 1x.
Orsko, Buksi, Hajni, MI nem vagyunk betegek.
Vagy mi nem vagyunk benne a mindenkiben.
Orsko, Hajni, esti alvás-gondotok meg fog oldódni. Teendő: áttérni a napi 1 alvásra! Komolyan mondom, mi ezzel szenvedtünk jó hónapig, míg véletlenül rájöttem. Ez a hét pedig megerősített benne, hogy jól csinálom, ugyanis Kincsem a héten bealudt 3x is fél 11-kor és aludt 1-2-ig. Aztán meg 6 körül ismét nagyon fáradt volt, de ha hagytam pihenni, akkor éjfélre sikerült ágyba dugni. (Ha nem, akkor nagyon nyügi volt.) Szóval nem volt jó. DE: ha reggel 8-kor kelünk, tízóraizunk (a reggeli valamikor 6 körül a szopi), délig ébren vagyunk játszunk, majd ebédelünk és jön a 3 órás alvás. Ébredés után uzsi, majd este 7-kor vacsi velünk, fürdés s este 8-kor természetes a sírás nélküli lefekvés.
Na jó hosszan írtam le, de nem megy rövidebben. Remélem érthető.
Ildi, hozzá kell szokni, hogy elmaradnak a régi barátok.
Ez van.
Náluk is szótagok vannak, a hapci nem tudom, hogy jött össze. Tegnap viszont spontán tapsolni kezdett Kincsem.
Úgy látszik eddig gyűjtögetett, most meg megmutatja apránként, mit tud.
Ja a pápá is megy, de az elég önkényes. Még nem jöttem rá, hogy nem érti, mit jelent, vagy ha megunt már valakit, akkor inti.
Holnapi oltáshoz mennek a ++++++++++ energiák!!!!
Andi, nálunk is volt stagnálás, mikor beindult Kincsem. Szerintem ne aggódj!
Buksi, ügyes anyuci, ügyes Vencel!
Csendes megjegyzésem a fáradt topikra: az az érzésem, miattam. Viszont, ha így van, én elmegyek, s nem zavarom köreitek.
OFF! Népszavazásra: állampolgárság: szerintem szégyen, gyalázat amit művelnek. Szégyen a számítgatás, hogy mennyibe fog kerülni havonta családonként. Szégyen, hogy 5 millió embert megaláznak azzal, hogy feltételezik róluk, hogy a pénzért szeretnék megkapni. Az erkölcsi értéke sokkal nagyobb számukra, mint az anyagi. Anno a státustörvénynél is 23 millió román került szóba, mégis, tán a 100-at sem érte el a Magyar Igazolvánnyal munkát vállalók száma. Eszembe jut még az a 90 éves bácsi is, aki nem kért eü-i ellátást, oktatási támogatást, utazási kedvezményt, semmit, ami a Magyar Igazolvánnyal "jár", csak azt, hogy a koporsójába tegyék mellé ...
Ráadásul ez nem csak az erdélyi-parciumi magyarokról szól, hanem környező országok magyarjairól, akik önhibájukon kívül lettek megfosztva magyar állampolgárságuktól. Még az jutott eszembe, hogy csak nálunk, magyaroknál gond az állampolgárság megadása, más országban teljesen természetes ...
Kórházprivatizáció: nem szeretném, ha a zsebemben kotornának ellátás előtt, hogy ki tudom-e majd fizetni a kezelés költségét. Ezzel mintegy kimondva a szörnyű ítéletet: ha fizetőképes-megmentendő, ha nem, hadd pusztuljon.
Bocs, ha kicsit indulatosra sikeredett.
ON!
Manóka, a karácsonyfa díszei csak és kizárólag törhetetlenek lesznek.
Lehet, hogy aranydió, aranyalma, na meg szaloncukor Merthogy a karácsony nekünk is az!!!
Zita, de vannak indiai képek is, de azt ide nem teszem fel, mert nincs rajta a gyerek.
Apa egyébként dél-Indiában volt (így kell írni?), az sokkal szegényebb, mint az északi rész.
Szép délutánt és jó csavargást/sétát a délutáni napsütésben Végre nem fúj a szél!!!!
Boró