Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Most csak röviden!

Orsi!
Jobbulástm lumbágó gyanús(idegbecsípődés). Tippem nincs.... Köszönöm a névnapi lapot, mail készülődik, de közben anyunak segítek fordítani....

Nelli!
www.minmegette.hu talán ott találsz valami mértéket.

Talival mi legyen? Kik érnének rá?

puszi
Ines
ini

Sziasztok!

Tünde, csodálkozol, ugye? Kincső mostanában este 9-től reggel 8-ig alszik, max 2* ébred fel. Délelőtt 10 körül elalszik és átlag 2 órát alszik. Délután már csak 1-t, általában séta közben. Beállt nála a rend, már csak az evést kell megoldani.

Ines, eddig úgy volt, hogy megyünk, de eddig nem láttam senkit, hogy jönne, lemondtam róla. Móki reggel írt, hogy beteg Andris, a barátnőm is ápolgatja a babáját. Most már késő, mert fő az ebéd, Kincső alszik és lassan indulnunk kellene.
Majd legközelebb.

Orsi, még nem voltam orvosnál. Napközben nincs kire hagyni a gyereket, vele meg nem rohangálok. Megpróbálok nem emelgetni. Talán dec közepén eljutok oda, anyu szabadságon lesz.

olvasgatok egy kicsit...

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Továbbra sem akarom elkiabálni magam,de se láz,se nyügi,ma már az étvágya is visszatért Vencelnek. Mai talit azért inkább még kihagyjuk,jó szórakozást azoknak,akik mennek!

Ini!

Én már jeleztem,hogy ráérek,legfeljebb kispapi egyedül marad a bébiszitterrel. Már látatlanban is gyanús KépKépKép

Noresz!

Tiszta hülye vagyok,sokáig azt gondoltam,hogy La Leche Liga /LLL/ könyveket olvastál. Nem is értettem Kép A képek nagyon arik,mekkora mosolya van Máténak!

Boró!

Remélem tényleg bejön ez a bébiszitter,mert így látatlanban álomszerű lenne a szitu,de Vencel dönt Kép. Hapci Kép Nálunk még csak "ci" van,ha bárki tüsszent.

Bogi!

Jelentkezz majd,mi volt UH-n és csak optimistán!

Zitus!

Kitartás! Én úúúúúúúúgy utálom,ha érdektelenségbe vagy elutasításba ütközök, most már azért se add felKép!

Tünde!

Hihetetlen,milyen szerény vagy! Tehát még egyszer gratula az álláshoz!

Hajni!

El is felejtettem:azért a Te recepted se semmi Kép! És kösz,hogy intézkedtél archív rendezgetés ügyben!

Ildi!

Remélem jobban vagy már! Mindjárt megy a mél a címeder. Ismertem egy Bazsányi Juditot Miskolcon,nem rokon? Ami vencel súlyát illeti,tényleg hihetetlen módon összeszedte magát,már-már súlyfeleslege van Kép Főleg az döbbenetes,hogy o.k.,hogy dec 3-án van a szülinapja,de azért egy éve azon a napon ő másfél klós volt,majd lefogyott 1200 grammra,és csak január 19-én érte el 2200g-os "álomsúlyt" a hazatéréshez Kép. De amúgy a "rendes" szülinapján,febr. 9-én végülis 3200g volt,ami alapján egy normál súlyú babának mondható,bár akkor 10 hónaposan 10 kg felett lenni nem semmi KépKépKép

Orsi!

Csak ismétlem magam:jobbulást!!!!!! Köszi a bébiszitteres hsz-t,ha eszembe jut vmi kérdezek!

Betegeknek jobbulást!/Rebi!Mi van Csengussal????/

Talisokra irigykedem!

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Ini,

Már tök zizi vagyok,én a a talit szombatra éretttem,bocsi Kép.
kisbuksi

Sziasztok!
Buksi!
Talit én is szombatra értettemKép
Akkor eddig:
Boró,
Buksi
Én.

Még valaki szombaton? Vagy hallasszuk el újévre?
Hanna kicsit szarul van, picit folyik az orra, de lehet, hogy a váladék, amit még mondott a doki, hogy két hétig még nehezen vesznek levegőt e nózin. de az egyik pofácskája piros, múltkor megnéztem, hogy ott félig kint van az utolsó rágók egyikeKép Lehet, hogy aza gond. Megyek altatni.

puszi
Ines
ini

Ini
Mi hétvégén Herenden leszünk. Kép és Kép

Kisbuksi
LLL öööööööö
akkor ez most kasza és szoli kategória ??
Kép
noresz

<pre>

Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.11.24
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek Pocaklakók
Noresz Máté 2004.05.26 3050g/54cm 5 hónap 29 nap 21.szept 19.júl
Mariann Nádja 2004.04.20 3950g/57cm 7 hónap 4 nap 01.aug 31.máj
Móki András 2004.03.15 2800g/51 cm 8 hónap 9 nap 30.nov 06.dec
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 8 hónap 27 nap 29.máj 15.febr
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 9 hónap 0 nap 30.ápr 15.nov
Orsolya Dénes Buda 2004.02.20 3000g/56cm 9 hónap 4 nap 09.okt 31.máj
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 9 hónap 7 nap 21.márc
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 9 hónap 8 nap 11.júl 01.okt
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 9 hónap 8 nap 25.ápr
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 9 hónap 11 nap 28.jún 20.júl Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 9 hónap 14 nap 11.júl 09.ápr
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 9 hónap 21 nap 21.márc 25.aug Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 9 hónap 27 nap 10.szept 24.máj Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergely 2004.01.24 3900g/57cm 10 hónap 0 nap 09.máj
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 10 hónap 3 nap 26.nov
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 10 hónap 8 nap 21.nov 23.jún Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 10 hónap 12 nap 29.ápr 07.okt Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 10 hónap 16 nap 06.febr 10.okt
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 10 hónap 17 nap 14.febr 24.jún
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 10 hónap 18 nap 02.szept 18.jún
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 10 hónap 21 nap 27.júl 26.nov
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 10 hónap 25 nap 05.nov 11.júl
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 10 hónap 28 nap 18.máj 23.jún
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 10 hónap 30 nap 13.jan 24.jún Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 11 hónap 5 nap 20.aug 18.jún
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 11 hónap 6 nap 20.aug 03.júl
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 11 hónap 15 nap 21.júl 16.dec
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 11 hónap 16 nap 15.márc 05.márc Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Nelli Dominika 2003.12.07 3490g/57cm 11 hónap 17 nap 04.aug 12.aug Dorottya 1999.02.18
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 11 hónap 21 nap 28.szept 19.márc
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 11 hónap 23 nap 23.aug 17.márc
Ildi Zsófia 2003.11.20 3600g/53cm 1 év 0 hónap 4 nap 17.szept 09.aug
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 1 év 0 hónap 11 nap 06.jan
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 1 év 0 hónap 16 nap 30.nov 17 és 14 évesek
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 1 év 0 hónap 24 nap 17.nov
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 1 év 0 hónap 25 nap 09.máj
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 1 év 1 hónap 3 nap 21.júl 12.máj
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 1 év 1 hónap 14 nap 25.ápr 31.máj
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 1 év 1 hónap 23 nap 15.máj 22.jún
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 1 év 1 hónap 26 nap 03.dec 27.dec
</pre>
ini

Sziasztok!

Nagyon rendesek vagytok, hogy érdeklődtök CSengusról Kép
... csak róla írok, mert dógomvan... Levi ördögfiókának képzeli magát ...

na szóval az oltás utóhatása, hogy nem bírt ráállni (mondták, hogy valószínű ez lesz.. sok orvos nem is lábba adja, hanem karba, de egyrészt Csengus karja nagyon vékony plusz még hadonászott is vele... Tegnap egész nap ide-oda cipeltette magát.. többnyire csak ült a fotelban, meséket nézett... néha letetette magát a földre, hogy Levivel szórakozzon (=megtépje)Kép .. amúgy meg velem szórakozott.. Anya hozz vizet... nem, almalét... inkább Kubut... mégis vizet .. anyarabszolga meg rohangászott, cipekedett Kép meg anya krémezd be.. anya lámpázd meg .. anya, ez nekem sosem fog meggyógyulni ...Délután elaludt a fotelban, de nem mertem az ágyba vinni, mert tuti hozzá értem volna a lábához, arra meg felébred... Aztán estére meg jól kialudta magát, akkor már óvatosan megpróbált ráállni, de eléggé sántikál... Most már majdnem mindent mer csinálni, úgyhogy gondolom már nem fáj neki annyira (de néha felhívja a figyelmemet arra, milyen galádság történt vele...)

szóval röviden ennyi KépKép

Többi beteg/betegeskedő kicsi/nagy hogy van?

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Orsi, felügyelet mellett más a lépcsőzés. Kép Apa találmánya, hogy a legalsó lépcsőfokok kidekorálta dobozokkal (még van bőven). Így aztán a gyerek nem, de mi is csak nehezen jutunk fel. Kép Képek Kép

Bogi, mit mondott az orvos?

Nelli, de, lehet, ha Te úgy csinálod. Én ahhoz lapokat sütök. Kép De tény, hogy abban tényleg van a grízes krém. Kép

Zitus, képes történet remek! Kép Mikor apa júniusban Indiába utazott, Zoltánom az ingének magyarázott. Kép Érdekes és hihetetlen is volt. Kép
Bosszús javaslat koppintható szabadon. Kép Hideg-meleg dilemmára megoldás: szauna és gőzfürdő. Kép

Pindur, ez szörnyű! Még jó, hogy nem hagytad annyiban a dolgot! Gyors gyógyulást kívánok, s többet hírből se halljatok ilyesmiről!

Tünde, állás kitolt popóval Kép

Hajni, kutyás album Kép

Ildi, önkiszolgáló Zsófi Kép Na meg a mutogatás sem semmi. Mi hiába mondjuk, mutatjuk. Lehet, hogy Kincsem majd 2 év múlva váratlanul megszólal, s azt mondja: itt a fejem, itt a szemem, ez meg az orrom, csak hagyjál már békében vele. Kép
Képek hmmm! Kép Torta miből volt?

Buksi, ha beválik a bébiszittyó, akkor én is kipróbálnám. Kép

Hapci előzménye: még májusban szagolgattuk az orgonát és akkor tüsszentgetett Kincsem az illatától. Így alakult ki, hogy minden virág hapci lett. Kép

Rebi, ha nem csetelsz annyit, akkor ráérsz ide is írogatni! Kép (bebebe!!!)
Csengének nem lehetett volna akkor popsiba beadni azt az oltást? Az is izom. Remélem már nem fáj, neki, csak emlékszik rá és rájátszik. Kép

De jó, Kincsem szétszórta a vasalnivalót. Na összeszedem és megyünk csavarogni, mert süt a nap és végre nem fúj annyira a szél!!! Kép

Boró
femõke

Életüket köszönhetik új-zélandi fürdőzők néhány delfinnek, amelyek egy nagy fehér cápa támadásától mentették meg őket.

Rob Howes, a parti őrség helyi tagja két munkatársával és 15 éves lányával, Niccyvel az új-zélandi Északi-szigeten, Whangareihez közel fürdőzött a tengerben. "Egyszer csak azt vettük észre, hogy néhány delfin úszik oda hozzánk, és egyre szorosabbra vonja a gyűrűt körülöttünk: szabályosan összetereltek bennünket" - emlékszik vissza Howes. A férfi megpróbált elúszni a delfinek között, de azok nem hagyták: két nagyobb példány azonnal közbelépett, és Howes ekkor pillanotta meg a cápát. "Egy körülbelül háromméteres nagy fehér cápa volt, alig kétméternyire tőlem. A tenger kristálytiszta vizében olyan közelinek láttam, mintha az orromat súrolná" - mesélte az újságíróknak. A cápa 40 percen át cirkált a delfinektől körbefogott társaság körül, aztán odébbállt, és Howesék csak ez után tudtak kiúszni a partra - írja a New Zealand Press Association (NZPA). Szakértők szerint megszokott dolog, hogy a delfinek akár meg is támadják a cápákat, ha kicsinyeik élete, biztonsága a tét, s az sem példa nélküli, ha veszélyt észlelve ugyanígy cselekszenek az emberrel is. http://www.origo.hu/tudomany/fold/20041123capatol.html
ini

Sziasztok!

Most csak bekukkantottam.

InesKép
Mama tali, hol? És most szombat? Én szívesen mennék.
Múltkor még kérdezted, szóval a családunk (így én is) sváb származású. Nagyon sok rokonom él Németországban, részint még 46-os kitelepítés miatt, sokan meg a 80-as években mentek ki.
Éppen ezért sokat járunk Németországba, gyerekként egész nyarakat töltöttem kint az unokatesóméknál (Heilbronn körmnyéke). Most decemberben is megyünk, unokahugi azóta Kemptenbe költözött, ami azért jó, mert sokkal szebb helyen vanKép
Delfinest én is olvastam már tegnap. Annyira megható. Nem is gondolná az ember.

Jövök még, de most rengeteg tennivaló vár rám.
tmarianna

Hannának 38,4 a lázaKép
hívtam a dokit, aki műtőtte, mondta iylenkor gyakran lebetegszenek immungyengeség miatt.
Akkor én szívem szerint halasztanám a szombatotKép

puszi
Ines
ini

Biztos azért marad el az összes eheti tali, és azért most beteg a legtöbb pöttöm, hogy a jövő heti Vencelszülinapra mindenki ép legyen és egészséges. Nemde ? Kép

Nelli,
úgy kedvet kaptam a grizestésztára, hogy gyorsan csináltam is egy adagot Kép

botrányna fulladni látszik a vacsora...

tsók
orsko
orsko

Ini,

Jobbulást Hannának!

Orsko,

Jaaaaaaaaaa! Akkor már nem aggódom annyira. Szóval mindenki csak előre kibetegeskedi magát ?! Kép v. Kép

Miféle botrány?????????

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Buksi,
semmi komoly, csak kis nyavajgás...

ámde az alvás! ez a 4. napja az új módinak: altatós szopiba nem belealvás, hanem duhajkodás; altatás feladása, játszás 1-1,5 órát, újabb próbálkozás, nagynehezen elalvás. Nemtom mi lesz a vége...
most már majdnem nagyon elálmosodott DIni a radiátor kalapálásába, de bejött Apa megnézni mivan, ettől persze ismét nagyon jókedve kerekedett. Otthagytam őket, valamikor már muszáj hajat mosnom, 3 napja halasztódik...
ha jól hallom sírás kezdődött, de sebaj, majdcsak elalszik.

na megyek, mielőtt visszatapsolnak...

orsko
orsko

Buksi, Andris is picit betaknyosodott, de jövő hétre teljesen egészségesen megyünk köszönteni a szépszemű szülinapost!

Móki
móki

Helló!

Kidőlt mindenki? Kép
Alexa arcán délután lett két piros folt, olyan mintha túl melege lenne, furán pirospozsgás.
Nem lázas, jó a közérzete, 2 fog kint, nincs melege. Szóval nemtom mi baja van. Kép

A decemberi Kismama újságban benne van a Szilvi és a Dorka! A Kismama Klubban lefényképezték őket Kép

Orsko mi is ugyanezt játszuk hetek óta, altatós szopiba nem bealvás... Kép
Inkább macskapárti vagyok, de Bogyót is meggyűrném szívem szerint Kép

Rebi Csenge lányodat nagyon bírom! Remélem már nem fáj neki a bibi. Anyarabszolga meg talán ki tudja pihenni magát Kép

Ildi köszi a szülinapi képeket, aranyosak vagytok rajta! Főleg az utolsó tetszik Kép

Megyek, mert össze-vissza kalimpálok, inkább alszom amíg lehet...

Puszi
Hajni
Ja és éljenek a delfinek!
Kép
tigribigri

Sziasztok!

Nem vagyok igazán elégedett a mai forgalommal.Kép
Bár nektek biztos van jó pár "nemcsak virtuális" barátnőtök, akikkel lehet úgy igaziból is dumcsizni.
Na nem akarok nyavalyogni, csak olyan szar, hogy az összes ismerősünk egy-két kivétellel már mind Bp-n dolgozik. Az egyik nagyon régi jó barátnőm már tavaly nyár óta dolgozik Pesten, és hát nem éppen arról híres, hogy sokat érdeklődik felőlünkKépKép
Zsófi szülinapján is akkor hívott, amikor pont altattam, kispapi beszélt vele kb. 1 percben, utána vártam hátha felhív még aznap, hogy megbeszéljük milyen hamar elment ez az egy év, meg ilyenek stb... de hát nem hívott.Kép
Másik barátnőm meg annyira a szívén viseli a Vodafone sorsát, hogy már haza is csak havonta egyszer jár. Akkor is úgy letudja a látogatást nálunk, hogy a visszaút előtt beugrik egy kicsit.
Van egy másik kismama, akivel egyszerre szültünk, (a férje még az egyik tolófájásnál premier plánba is látott, mert nem volt elhúzva a függönyKépKép), de annyira nem tudjuk összehozni a találkákat, hogy csak havonta egyszer-kétszer tudunk összefutni. A gyerkőcök kis közös szülinapját is halasztani kell most a szörcsögésünk miatt.

Szóval vagytok itt ti nekem!!!!! És jó nektek írogatniKép Csak jó lenne néha-néha találkozni is. Kép

BuksiKép
Erre a Bazsányi Juditra elnevettem magam.Kép
Több, mint valószínű, hogy a férjem unokatestvére lehet. Csak nem tartjuk a kapcsolatot velük, de látni már láttam egyszer. A történethez tartozik, hogy a férjem szülei már akkor nem éltek együtt, amikor ő megszületett. Az apukája csak egyszer látta csecsemőkorában, utána el is költözött más városba, új családja lett.
De volt egy bátyja aki Miskolcon maradt, az ő lányát hívják Juditnak. Nem tudom miért, pedig anyósom szerette a férjem családját, meg az anyósát is, valahogy megszakadt a kapcsolat.
Amikor a Zsófi megszületett egy barátunk ismerőse, aki ismeri a Juditot azt mondta Zsófira, kiköpött Bazsányi JuditKép Ez utána olyan szállóigévé lett közöttünk, hogy kiköpött Bazsányi Judit, csak jó lenne már tudni, milyen az a Judit. Na ennyit erről.
A meghívó igazán aranyos, tényleg mennénk ezerrel, de majd cserébe gondolunk rátok sokatKép
Vencel meg igazi Csibészke a RumcájszbólKép

BoróKép
Én nagyon meglepődtem bevallom őszintén, hogy egy 11 hónapos babuci azt mondja hapci. Valahogy ez nálunk még annyira messzinek tűnik. De hát így van ez rendjén, nem fejlődnek egyformán. Nálunk csak mostanában alakult ki az, hogy nem má-má-má, hanem ma-ma-ma. Így szótagokat mondogat, hogy ba-ba-ba, meg dej-dej-dej, de hogy hapci, szóval Kicsikincsed igazán nagyon ügyes. KépKép
A torta meg egyszerű csoki volt. Apa mikor meglátta csak annyit mondott: gagyi. Szerinte sokkal szebbet is lehetett volna, de az íze isteni volt!!

Nelli, hogy sikerült a grízestészta??Kép

Akkor talibeszámolót ne is várjak holnap?
Judit merre van?

Tegnap kihagytam a Hajnit isKép,biztos Alexa a lakásban rohangál és nincs ideje ránkKép

MókiKép
Taknyosokkal együttérzek, remélem meggyógyultok hamarKép

OrskoKép
Megkérdezhetem miért nem praktizál a párod? Olyan furcsa, hogy valaki végigküszködi az orvosit, és utána nem a szakmájában helyezkedik el. Azért jó, hogy van szakember a háznál.Kép

Ini, nagy gyógypuszit küldök a Hannádnak, meg Rebi színésznőjének is a lábáraKép

Bogi, mi volt az UH-on?????????
No hány cm-es??????KépKépKép

Holnap jön talán a doki bácsi két oltásraKépKép, nem tudom mikor tudok jönni, igyekszem azért.

Jó éjt!!!!

Ildi
bpildi

Amit kihagytam:

HicuKép
Asziszed nem vettem észre az új albumok között DudukádatKépKépKép Szuper jók a képek. Dehogy mekkora az az Édua!! 11 hónaposan úgy néz ki, és nemcsak a nagyságra értem, mint egy két-három éves gyerek. Mivel eteted, titok???
bpildi

Sziasztok!

Most már annyit olvastam, hogy semmi erőm nincs írni, ne hari!

Azért mégis egy sort.

Peti mióta nem szopizik éjszaka, fogyott. Mondjuk ez várható volt, mivel egy éjelen 3-4x is szopizott, most meg semmi. 10 dekát fogyott az előző hónaphoz képest. Doki szerint még belefér, de azért reméljük ebből nem csinál rendszert. Meg annyita izgága, mozgékony, gondolom emiatt se hízik. Egyik esete megszámoltam 1 perc alatt 16x ült le és állt fel! Ezt én nem is bírnám utána csinálni.

Derékfájósóinak együttérzés! Nekem semmi sem szokott hatni, csak a sok séta. Lehetöleg nem gyerekkel a kézben, babakocsit tolva, hanem ala natur, egyenes derékkal. Nem könnyü összehozni tudom. Kép

Most rám ragadt egy olyan ronda nemkapoklevegöt nátha, a torkom meg mintha parazsat nyeltem volna.

Na, nem panaszkodom tovább!

Mindenkinek sok puszi!
Gyógyulás!
Ölelés!
stb.

Andiék.
andi68

Sziasztok!

Bátran kijelentem: meggyógyultunk. Vencel a betegsége alatt megtanult úgy berregni,hogy közben a kezével is mozgatja a száját,ugyanis nyügi közben ezzel szórakoztattam Kép.Valamint tánc közben már a fejét is rázza, ezt apától leste Kép Egyből érezte,hogy ezek fontos dolgok...És a legújabb,amitől el vagyok ájulva: ajaajaaja gyejegyejegyeje. Ez nekem szól,ha kilépek a szobából,meg ha éjszaka felébred KépKépKép a "gyeje" az még nem mindig ilyen tiszta,néha dej-dej lesz belőle...

Tényleg kicsit megfáradt a topik,biztos a betegség teszi Kép.

Ildi!

A megoldás:költözzetek Ti is Pestre Kép. Amúgy nehogy azt hidd,hogy az én barátnőim ráérősek,hát hiába a kárrrrrrrrrier teljes embert igényel,meg még többet Kép. Bazsányi Judit nagyon helyes csaj az emlékeim szerint,bár ha napokig kellene tippelnem,kire hasonlít zsófi,akkor sem biztos ,hogy eljutnék Juditig Kép.

majd még jövök,jobbulást továbbra is és jelentkezzetek,hogy vagytok!!!!!!

Buksi
kisbuksi

Ha megkérdezem,ki mit gondol a dec 5-i népszavazás két témájáról,akkor azontúl,hogy off vagyok, nagyon felkavarom a kedélyeket? csak érdekel a véleményetek,plusz bizonytalan is vagyok. De nem erőltetem, ha ez megzavarhatja a szép szerelmes hangulatot KépKépKép

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!
Csak röviden, ne haragudjatok, ha nem reagálok mindenre.
Hanna már nem lázas. Egy picit náthás, de elég rekedt, néha köhécsel. Mára nekem is elkezdett fájni a torkom, orrom is teli és most elkezdődött a hidegrázás.
Tényleg milyen szerencse, hopgy ezen a héten lett mindenki beteg. jövő hétre mindenki friss és erős Vencelke szülinapjára.

sok puszi
Ines
ini

Most én is csak gyorsan.

Ini
Jó, hogy Hanna nem lázas, de az nem, hogy Te betegszel le Kép
Gyors gyógyulást!!!!

Kisbuksi
Még én is nagyon tanácstalan vagyok az ügyben. Megpróbálom kifaggatni anyukám a jogi részéről (kettős államp.), a kórházprivatizáció (mindenféle hozzáértés nélkül!) viszont nem igazán tetszik. Azt hallottam, hogy Nagy-Britanniában is azóta sz@r pl. a vasút, mióta szakaszonként megvették különböző cégek. Na, persze az vasút Kép Kép Kép

Ági, hol vagy??

És:
VETTÜNK FOGKEFÉT!!
Annyira édes, hogy akárhányszor meglátom a fürdőben a mieink mellett, elérzékenyülök.

Puszi Mindenkinek
Noresz
noresz

sziasztok,

Szomorúan olvasom, hogy betegeskedtek, de annak viszont örülök, hogy nem vészes a dolog, és gyógyulnak is a babócák.

Nekünk eddig szerencsére sikerült elkerülnünk betegséget, a fiú köhögött, de a STODAL szirup, úgy néz ki, megygógyította.

Pindur,
a történeted tényleg horror, kívánom, hogy mihamarabb rendeződjön a dolog, és csak kellemetlen emlék maradjon.
A pindurkád hogy van, mikor is fogsz szülni? Össze kellene már szedni sztem a "pöttöm kismamákat" is egy táblázatba.

Buksi,
sztem nyugodtan szülhetsz másodjára spontán, én még nem láttam szétvált heget. Úgy gondolom, minden esélyed megvan rá.
A szavazás, na, igen, a 2. kérdésben sztem az igen a megoldás, mert különbenKép
Az elsővel igazából úgy vok, hogy azt sem tudom, mire fogok szavazni, hisz azt majd később fogják törvénybe iktatni, hogy ez mit is jelent. De, ha arra gondolok, hogy egy Romániában élő magyart mennyire fognak szertni amiatt, hogy magyar állampolgárként európai állampolgár is, míg a szomszéd román nem az, hát...........

Fogkefét már mi is használink nagyban, én kb 10 éve az ORAL-B elkötelezett híve vagyok, így természetesen, a gyermeknek is az vanKép

Ini,
Hannácskak gyógyulást kívánok,vigyázzatok magatokra.
A mama talin majd gondolatban veletek leszek, csinálok is egy kis Stahl féle kekszetKépKép

Ti gondoltatok már arra, hogy milyen lesz a karácsonyfa, mert nekem egyre erősebb az a kényszerképzetem, hogy a régi díszeimet feltenni vétek lenne. Most szalma és mézecssüti díszeken gondolkozom. Igaz, ez kicsit időigényesebb lesz, mint a régi, jól megszokott.

Bogi,
ez a negatív energia, ami mostanság sugárzik belőled, őszíntén mondom, engem nagyon elkeserít. Nem ilyan csajnak ismertelek meg!
Sztem ez nem tesz jót egyikőtöknek sem. Komolyan el kell, hogy beszélgessetek egymással a jövőről.
Ja, és a villanyszámlát én is váromKép

Zita,
Matyi nagyon aranyos a képeken, ha felébredt a fiam, meg is mutatom nekiKép

Mi 1 hete már csak napi 1x alszunk, és úgy tűnik, ez megoldás az esti alvásra.
A hideg idővel egyenes anyárban nő a lakás káosz kinézete, tegnap már a fél ruhásszekrényt is kipakolta a fiam, és a szendvicssütőt is sikerült eltörnie.
Igazából nem is tudom, mi legyen, mert az őszinte álláspontom az, hogy had ismerkedjen mindennen, nekem csak arra kell figyelnem, hogy na jusson veszélyes tárgy a kezébe, vagy ne kerüljön veszélybe. Na, meg az esti pakolás, hogy legalább éjszakára nézzen ki valahogy a lakásKép
Tegnap sétáltunk a nyg hóesésben, a fiam nagyonélvezte, és én isKépKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!
Tudtam, hogy ha benézek nem állom meg, hogy ne írjak, pedig most, hogy Matyi alszik gyors dolgozatírás kellene, mert hétvégén le kell adni! Utálom, hogy még az utsó pillanatra is hagyok mindig valamit(vagy mindent).

Pindur: férjemnek is felolvastam, ami veletek volt és ő is szörnyűlködött. Aztán: te bele szoktál nézni a gyerek szájába?- kérdi. Mondom néha igen, meg ugye szopi, de hát ezt valszeg én sem figyeltem volna!!! Azóta rendbejöttetek?

Köszönjük a dicséreteket, bár a fotóst( apa barátja) és Matyit illeti!

Buksi, Ini: jó, hogy jobbúltok Kép, és Juditákkal mi van?

Táblázat: a most írogatók közül csak Bogi adatai hiányzanak, úgyhogy hamarosan küldöm mindenkinek!

Bogi: Jut eszembe, mi van veletek? Mi volt a dokinál, remélem nemsokára írsz, mert nagyon sokszor gondolok rátok!

Manóka: pakolás Kép, nos nálunk is ez a helyzet, bár néha hegyekben áll az edény a konyhában és belelépeget a tálakba, beleül a dagasztótálba, a tálcákat hozza-viszi, a szobai ruhásszekrényekről ne is beszéljünk. Hogy ebből mi lesz? Én sem tudom!

Ildi: annyira jók a képek!! Főleg a szülinap végi, ennivalóan alszik!

Boró: mi is lementünk tegnap, de nálunk akkora szél volt, hogy majd feldöntötte az overálos, beöltöztetett gyerekemet. Így fél óra múlva vissza. Indiából nincsenek képeitek, annyira érdekelne!

OFF:
Buksi: én két igen! első, mert váradi vagyok és tudom mit jelent ez az ott élőknek, csak a tudat! És szerintem nem Magyarország az ő álmuk, hogy rögtön meglépjenek otthonról, annál nagyobb a kötődés. Én alig voltam 15 éves, mikor átjöttünk a szüleimmel, akik azóta már nem élnek, de most legalább a nővéremékkel együtt vagyunk! De 1 éven át sírtam, a barátok, az utca, a ház után. A másikra azért, mert mindent eladni, idegen kézre juttatni, ez a mostani kormány elve; de vajon tényleg csak így lehet megmenteni a gazdaságot? A Vasműt is fillérekért adták el az ukránoknak, most meg bevezetik az építmény és kommunális adót, mert a polgármester illetményére már elúszott a pénz és üres a városi kassza. Arra sincs pénz, hogy a karácsonyt méltóképp megünnepeljék! Na ennyit a mi kedves vörös városunkról, bocsi, ha sok voltam, de annyira bánt, ami most történik! Eladnak mindent, a pénz meg kifolyik a kezük közül, ja persze ide-oda csurran-cseppen valamicske, aztán legyél vele boldog! De csak a mi pénztárcánk megcsapolásával telik meg ismét és ismét. Szerintetek reális az, hogy egy polgármester több milkót kaszál be havonta és még nyereséget is, ha valami "szuperjót" csinál munkaideje alatt????

Megyek, mert csak belehergelem magam...

Bocsi, lányok! Zita
zitus

Sziasztok!

Ines, delfinek Kép Én biztos szívbajt kaptam volna a cápák láttán.
Hannának és Neked is gyógyulást. Mama tali miatt ne aggódj, majdcsak meglesz 1x. Kép

Orsko, Buksi, Hajni, MI nem vagyunk betegek. Kép Vagy mi nem vagyunk benne a mindenkiben.

Orsko, Hajni, esti alvás-gondotok meg fog oldódni. Teendő: áttérni a napi 1 alvásra! Komolyan mondom, mi ezzel szenvedtünk jó hónapig, míg véletlenül rájöttem. Ez a hét pedig megerősített benne, hogy jól csinálom, ugyanis Kincsem a héten bealudt 3x is fél 11-kor és aludt 1-2-ig. Aztán meg 6 körül ismét nagyon fáradt volt, de ha hagytam pihenni, akkor éjfélre sikerült ágyba dugni. (Ha nem, akkor nagyon nyügi volt.) Szóval nem volt jó. DE: ha reggel 8-kor kelünk, tízóraizunk (a reggeli valamikor 6 körül a szopi), délig ébren vagyunk játszunk, majd ebédelünk és jön a 3 órás alvás. Ébredés után uzsi, majd este 7-kor vacsi velünk, fürdés s este 8-kor természetes a sírás nélküli lefekvés. Kép
Na jó hosszan írtam le, de nem megy rövidebben. Remélem érthető.

Ildi, hozzá kell szokni, hogy elmaradnak a régi barátok. Kép Ez van.
Náluk is szótagok vannak, a hapci nem tudom, hogy jött össze. Tegnap viszont spontán tapsolni kezdett Kincsem. Kép Úgy látszik eddig gyűjtögetett, most meg megmutatja apránként, mit tud. Kép Ja a pápá is megy, de az elég önkényes. Még nem jöttem rá, hogy nem érti, mit jelent, vagy ha megunt már valakit, akkor inti. Kép
Holnapi oltáshoz mennek a ++++++++++ energiák!!!! Kép

Andi, nálunk is volt stagnálás, mikor beindult Kincsem. Szerintem ne aggódj! Kép

Buksi, ügyes anyuci, ügyes Vencel! Kép
Csendes megjegyzésem a fáradt topikra: az az érzésem, miattam. Viszont, ha így van, én elmegyek, s nem zavarom köreitek.

OFF! Népszavazásra: állampolgárság: szerintem szégyen, gyalázat amit művelnek. Szégyen a számítgatás, hogy mennyibe fog kerülni havonta családonként. Szégyen, hogy 5 millió embert megaláznak azzal, hogy feltételezik róluk, hogy a pénzért szeretnék megkapni. Az erkölcsi értéke sokkal nagyobb számukra, mint az anyagi. Anno a státustörvénynél is 23 millió román került szóba, mégis, tán a 100-at sem érte el a Magyar Igazolvánnyal munkát vállalók száma. Eszembe jut még az a 90 éves bácsi is, aki nem kért eü-i ellátást, oktatási támogatást, utazási kedvezményt, semmit, ami a Magyar Igazolvánnyal "jár", csak azt, hogy a koporsójába tegyék mellé ...
Ráadásul ez nem csak az erdélyi-parciumi magyarokról szól, hanem környező országok magyarjairól, akik önhibájukon kívül lettek megfosztva magyar állampolgárságuktól. Még az jutott eszembe, hogy csak nálunk, magyaroknál gond az állampolgárság megadása, más országban teljesen természetes ...
Kórházprivatizáció: nem szeretném, ha a zsebemben kotornának ellátás előtt, hogy ki tudom-e majd fizetni a kezelés költségét. Ezzel mintegy kimondva a szörnyű ítéletet: ha fizetőképes-megmentendő, ha nem, hadd pusztuljon.
Bocs, ha kicsit indulatosra sikeredett. Kép

ON!
Manóka, a karácsonyfa díszei csak és kizárólag törhetetlenek lesznek. Kép Lehet, hogy aranydió, aranyalma, na meg szaloncukor Merthogy a karácsony nekünk is az!!! Kép

Zita, de vannak indiai képek is, de azt ide nem teszem fel, mert nincs rajta a gyerek. Kép Apa egyébként dél-Indiában volt (így kell írni?), az sokkal szegényebb, mint az északi rész.

Szép délutánt és jó csavargást/sétát a délutáni napsütésben Végre nem fúj a szél!!!! Kép

Boró
femõke

Majd elfelejtem:

Akit érdekel: www.lidl.hu
Most nyílt, nagy akciók vannak. Vettem pelust, Cien a márka, olyannak tűnik, mint a Libero, de csak 33 Ft/db. Most teszteljük. Kép

Boró
femõke

Megint én. Kép

Buksi,

Vencelnek szánom szülinapra, de Téged kérdezlek. Kép
Van gépen mp3-ban néhány gyerekdal-CD. Érdekel-e, kell-e, le tudod-e játszani? Mert ha igen, kiírom CD-re. Kép

Boró
femõke

Sziasztok!

Ini,

Hát egy kicsit furcsán hangzik ez a "szerencse",hogy mindenki most beteg,de tényleg remélem,hogy mindenki meggyógyul és el tud jönni jövő héten Kép

Judittal most beszéltem,Léna javulgat,de nem rohamosan,még mindig elég kis nyüszükutyu Képők valszeg nem tudnak jönni jövő héten Kép

örülök,hogy egy páran leírtátok a véleményeteket a szavazásról,nekem az a legnagyobb bajom,hogy úgy érzem,kevés infó áll a rendelkezésemre ahhoz,hogy legalább sejtsem, melyik válasz hova vezet. Így a kettős állampolgárságra pusztán érzelmi okokból igen, a kórházprivatizáció még kérdéses,győzzetek meg Kép. Szóval nem gondolom,hogy mindent el kell adni,de azt sem látom,mi fogja egyébként kihúzni a magyar eü.-t a kakiból. Meg pontosan mit is fog jelenteni ez az egész mondjuk rámnézve? És arról is szó volt,hogy ne keverjük össze a tulajdonlást /ezt így mondják?/ és a működtetést. Szóval ha vki nálam tájékozottabb megpróbálná nekem leírni,hogy a konkrét helyzetben mit jelent, milyen következményekkel jár a privatizáció,akkor nagyon hálás lennék.

Zita!

Felkavartak a soraid, nem kis dolgokat éltél át így fiatalon. Megtudhatom,mi történt a szüleiddel? Amúgy nem akartalak felhergelni az egész témával,remélem lenyugodtál Kép

Manóka!

hasonló az álláspontom a pakolásról,bár azért arra törekszem,hogy ne csak magában,de környezetében se tegyen kárt. De ez sem sikerül, mert valahogy mindig másképp nyúl a dolgokhoz,mint képzeltem Kép. Az esti rendrakás egyre reménytelenebbnek látszik,mióta gyakorlatilag mindne helyiséget és szekrényt érint Kép Normál szüléssel kapcs. kösz a bíztatást,hátha...Hóesés????? De jó Nektek! Nekünk műnyagból vannak sima gömbdíszeink /piacos/ selyemszerű vmivel bevonva,olcsó,mutatós,praktikus Kép

Noresz!

Én így hónapok elteltével is elérzékenyülök a nagy családi fogkefebrigádon Kép

Orsko!

Vencel is egyre nehezebben fárad ki este,sőt apa hazatérése után teljes extázisba kerül és fél 10 körül sikerül ágyba dugni.

Andi!

Bocs,hogy nem vagyok képben,de hogy maradt abba az éjszakai szoi? Te akartad vagy Peti?

Puszi:

Buksi
kisbuksi

BoróKép
Már miért miattad lenne most egy kicsit lassabb a topic? Csak sokat vagyunk bezárva, és nincs annyi téma.

IldiKép
Jó lett a grízes tészta, de nem kiváló. Legközelebb a grízt nem csak olajon pirítom, hanem egy kicsi vizet is teszek alá.
Domcsi se mond a ma-ma-ma-nál és a ba-ba-ba-bánál többet. Halandzsázik időnként, de még nem értelmes. Ill. mikor nyafog, akkor az anyját lehet kivenni.

BuksiKép
Én az állampolgársággal kapcsolatban igennel szavazok, a kórház privatizációnál pedig ellene.

Nelli
hnelli

Sziasztok!

Boró!
ezt remélem nem gondoltad komolyan, hogy miattad csendes most a topik. Ezt gyorsan űzd ki a fejedből.

Állampolgárság: én nem szavazhatok, mert nem vagyok magyar állampolgár(német). De, ha szavazhatnék, akkor igennel szavaznék. Többiek már leírták,amit én is gondolok, hogy tulajdonképpen ők tényleg nem akarnak hasznot húzni belőle.
A kórház kérdéssel, még bennem is vannak kérdőjelek info hiánya miatt.Ezt az egészet nem így kéne megoldani, hanem úgy mitn Németo.-ban, hogy több egészségbiztosító van, akinek fizetsz, mint most a tb-nek. Pontopsan nem tudom, hogy hogyan műkődik, de mindenképpen jobban mint itt.
Mondjuk az ami nem tetszik ott, ha jól tudom, akkor kell napi díjat fizetni a kórházba. Ezt itt megint csak nem lehet megcsinálni, mert a halálozás szerintem rohamosan nőne.
Szóval engem is informáljatok, ha hallotok valami infot.
Egyébként a Budai gyerekkórház most csődközelbe volt vagy van. Ha jól tudom az orvosok fogják felvásárolni az egészet. De nekem inkább az a gyanum, hogy az ingatlanra mennek rá vagy pedig arra, hogy még nincs magán gyermek klinika. Az tutti nagy üzlet lenne valakinek.

Na megyek pihizni, túl jól nem vagyok, remélem holnap jobban.
Ha holnap jobban leszek, akkor esetleg megbeszéljünk valami talit vagy teljesen halasszuk el?

puszi
Ines
ini

Nelli!
Akartam kérdezni, hogy írtad, hogy valamit vettél Dorkának karira. Mi az?

puszi

Ines

U.I.: Ma elkezdek(ha jobban leszek)sütni karácsonyi kekszeket, hiszen vasárnap elős adventKép
ini

InesKép
A korábban megvett gyerekmagnó+mikrofon mellé vettem neki egy közepes méretű játékporszívót és egy cliffordos kutyust. Ő most ezeket említette persze sok mással együtt, de azokat a nagyiktól kapja.
Néztem neki társasjátékot, de most nem láttam olyat, ami nincs nekünk, és érdekelné. Majd a februári szülinapjára megnézem újból.

Nelli
hnelli

Nelli!
Melyik a cliffordos kutyus? Az interaktív?
Hanna is kap játékporszívótKép

Ines
ini

Hellósztok!

Buksi! A szopi azért maradt el éjszaka, mert a fiatalúr már óránként ébren volt és besokaltam. Most már átalussza az éjszakát, ez hatalmas nagy dolog mert Kitti is csak 2 évesen aludta át először. Hiába, a második gyereknél már edzettebb az ember! Kép
Részletek itt:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=279&post=392671#POST392671

Tényleg nagyon jól ment!

OFF:
Részemről is igen a kettősállampolgárság, igazából én bízom az Országgyűlésben hogy nem fognak olyan törvényeket hozni, ami nyomorba döntené az országot. Eléggé meglepődtem mennyien támogatjátok az igen-t, én azt gondoltam eddig hogy nem lesz megszavazva, de most reményt öntöttetek belém!
A kórházokról annyit, hogy már most is van szerintem elég magánkórház, ahova a legtöbb ember be sem teheti a lábát, mert mondjuk nincs több mint fél milliója egy szülésre. És akkor még keveset mondtam. SZóval a felső tízezernek elég van már, a többi meg maradjon meg "olcsó" állami kórház. Azért a színvonalon lehetne javítani, nem tiltakoznék.

Jó lenne már megygógyulni, nagyon kevés az oxigénem! Kép (ezt azért írom, hátha hülyeségeket írtam,csak nem vettem észre!) Kép

Puszi!
Andi
andi68

Nelli
Hááát, én írtam a vizet a grízestésztához!!! Kép Kép Kép

Boró
Néha nekem is van "üldözési mániám" jelenlétemmel kapcsolatban, de aztán gyorsan elhessegetem, tegyél így Te is!!!! Kép

Zita
Tgenap mi is nekivágtunk nagy vagányan a sétának, a gyereknek semmi baja nem volt a kocsiban, de nekem majd' lefújta a fejem a szél, úgyhogy bemenekültünk a barátnőmékhez. Így ott partiztunk. Eredetileg egy héten egyszer felváltva buliztunk valamelyikünknél, de ezen a héten ma már harmadszor Kép
És kísérletbe fogtam: valódi forró csoki készítése csokiból és tejből. A mai próba egész bíztató. Kép

Kisbuksi
Mi nem voltunk betegek a héten, de azért remélem, ez nem kizáró ok a szülinapi buliból Kép Na, jó, azt remélem, jövő héten sem leszünk. Bár egy BCG oltást repetázunk kedden Kép

Ini
Gyógypuszi! Kép

Andi
Nektek is!!! Kép

És mindenkinek natúr-puszi
Noresz
noresz

Szia MINDENKI, Boró is Kép!

Légy szíves Boró mond meg, hogy komoly-e ez az üldözési mánia, mert nem bírok (a giffek ellenére sem) olvasni a soraidból! Csak azt látom, hogy mindig van valami negatívnak tűnő sorod. Elnézést, hogyha zavart a "mindenki kidőlt" című mondatom. Hidd el, csak amolyan költői kérdés volt és semmi szándékosannemfigyelekBoróékra célom nem volt vele! Kép
Ugye béke-béke van Kép

Alexánál kint volt ma a doktor néni. Hát úgy tűnik, hogy a panel fűtési szezon és a klóros víz miatt ekcémás a bőre. Sajnos már a combja is nagyon csúnya lett Kép

Ily rövidke voltam, mennem kell családot etetni.
Puszi
Hajni
tigribigri

Sziasztok,

csak gyorsan bejöttem kicsit OFFolni:

a kórházprivaz+tizáció nem azt jelenti,hogy minden kórház magán, vagyis fizetős legyen, hanem a befektetők, akik privatizálják, majd felújítják az épületeket, vesznek új, modern műszereket, meg nem orvos, hanem pénzügyi szakember fog pénzügyekben dönteni.
Illetve, csak "dolgozó"kat fognak alkalmazni.
Ez, nekünk semmiféle fizetési kötelezettséget nem jelent, továbbra is mindent az OEP fizet majd, mint eddig.
Már most is működnek az eűben is KHTk, és eddig úgy néz ki, jól.
Szóval, valami ilyesmi a dolog. Persze, gondolom, lesznek majd + fizetős ún. magasabb szintű szolgáltatások is, amik már most is megvannak. Pl, a mi klinikánkon is van 1 ágyas szoba a gyermekágyas osztályon, amiért fizetni kell. De, ilyen extrák lehetnek majd máshol is.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok,

a napok-beli esti nyügi oka: a 2. fog KépKépKép
meg sem ismeritek majd Dinit fogakkalKép

OFF:
Kettős állampolgárság ügyében szerintem egyszerüen nincs jó döntés. Mind az igennek, mind a nemnek előre nem látható következményei lesznek. Az a szégyen az egészben, hogy ez valójában a belpolitikai hatalmi harcokról szól... én sehogy nem fogok ezügyben szavazni
Kórház: a kórházak 40%-a már nem állami tulajdonban van! Szükség van tőkebevonásra az eü-be, mert ebben a formában kicsit akadozik a gépezet. A privatizáció tulképpen folyamatban van a megkérdezésünk nélkül is, és folytatódni fog ezután is, mert ez egy nagy üzlet (egy nagyob kórház költségvetése milliárdos nagyságrendben mozog), nincs senki, aki meg tudná akadályozni. A kérdés csak az, hogy hogyan történjen: szabadrablás, vagy szabályozott tőkebevonás. Hatékonyságnövelésre is nagy szükség van; az eü gazdaság utolsó olyan területe, ahol megmaradt a szocialista berendezkedés, szemlélet. Kórházak tönkrevágásához pedig nem kell megvárni a magántulajdonost: pl a csepeli kórházat is sikerült kinyírni... pedig de szivesen szültem volna itt! A kórházak függetlenűl attól, hogy ki a tulajdonos, a mi tb befizetéseinkből élnek. Jelentik az elvégzett munkát az Oep felé, és az mindenféle szabályok alapján finanszíroz. A kórházmenedzsment ügyességén múlik, hogy ezt hogyan tudja kihasználni. Persze, hogy jobban szeretik a jól finanszírozott betegségeket kezelni, de ez nem tulajdonosfüggő. Mi átlagemberek igazából nem azt fogjuk megérezni, ha x kórház állami tulajdonból magánba kerül, hanem a betegbiztosítási piac megnyitását, a magénbiztosítók beindulását. Az tényleg végetvet a szépvilágnak. Most Mo-n világszínvonalú ellátáshoz lehet hozzájutni teljesen ingyen. Persze nem mindenkinek, Marinéni Bivalybasznádról nagyjából esélytelen. Ez véget ér, mihelyst a biztosítási piac megnyílik, vagy pl ez az ellátásszervezős izé beindul, mert akkor csak a te biztosítód kórházában kaphatsz ingyen ellátást, amúgy fizetni kell. És előbbutóbb ez be fog következni, úgyhogy mindenki akkor teszi magával a legjobbat, ha addig igyekszik elhúzódó eü problémáit megoldani még ingyen, jó helyen.

bocsi hogy kicsit hosszú lett.

orsko
orsko

Lányok, aranyosak vagytok. Kép

Hajni,
mi az, hogy mindig van negatív az írásaimban???? Ez komoly? Mert akkor megyek dokihoz. Kép Folyton arra törekszem, hogy ha komorabb a hangulatom, akkor vagy ne írjak, vagy ne érezzétek. Erre meg ...
Ja, amúgy nincs harag, dehogyis. Kép

Párásítasz? A fürivíz klórmentesítésére: magasról engedve a zuhanyrózsán keresztül levegőztesd ki a vizet. (A halanak a vizet az akváriumba töltés előtt is így klórmentesítjünk!) Érthető?

Jó étvágyat a vacsihoz.

Boró
femõke

Hogy egy kicsit on is legyek

Boró,
a mindenki beteg amolyan költői túlzás volt, örülök, hogy ti nem.
az egy napközbeni alvásra mi is kezdünk áttérni szépen lassan. Én nem akarom erőltetni, fog az menni magától is. Lehet, hogy ez is ott van a nehézalvás mögött, de most szerintem a fog volt a bűnös. Vagy kitudja.

magunkról még: Dini elkezdte próbálgani a kapaszkodás nélküli állást Kép egyenlőre fixen seggreesik, de nagyon elszánt Kép

tsók
orsko
orsko

NoreszKép
Sajna elfelejtettem a vizet, vagy vmi megzavart. De nem lett rosszKép

InesKép
Clifford kutya=nagy piros kutya a Minimax üzleteiben.

Nelli
hnelli

Halihó!

Kérek mindenkit, hogy ha élettörténetem e zűrös periódusa nem érdekli ugorjon!
OFF:
Már az üdvözlésemmel is jelezni szeretném, hogy nem gurultam be, csak kicsit lelkizősebben nyilatkoztam a kérdésben. Nagyon örülök, hogy rákérdeztél Buksi, mert kicsit úgy érzem szívügyem a dolog. A két igen, azt jelenti, hogy legyen kettősállampolgárság a magyaroknak és ne legyen kórházprivatizáció. Bár Manóka nagyon sok pozitívummal érvelt a privatizáció mellett és mindez szép is, csak bennem is az merül fel, hogy mi lesz az így is kispénzű emberekkel. Jó, csak a fenntartás változik, de mi van mondjuk, ha egy sokba kerülő, de sokakat ellátó kórházat, rendelőt számolnak majd fel, mert nem éri meg fenntartani. Majd átbattyogok a beteg gyerekemmel a városon a "legközelebbi" még működő rendelőbe? Amúgy nálunk úgy nézett ki, hogy az egyik rendelő épületét át akarták alakítani mássá??, most meg magánrendelőket kívánnak benne felállítani, mert az önkormányzat képtelen az épületet fenntartani. És már fillérekért ezt is eladták!!!
Most meg aláírásgyűjtés folyik, mert az eladott Vasmű eddigi olcsó fűtésenergiáját a város-vezetőség nem akarja, hanem egy egészségre ártalmas gázmotoros erőművet építettek. Most meg kiderül, hogy még nem is engedélyezték a magas légyszennyezettség miatt. Na ezt adjátok össze! Szóval ilyen jó itt a mi kis szocoalista városunkban.

Magamról csak annyit, ha már rákérdeztél Buksi, hogy 1988-ban települtünk át a szüleimmel. Nővéremék már itt éltek, így családegyesítésről volt szó, de ez is majd 2 évbe tellett. Addig a román hatóság meghúrcolta a szüleimet minden lehető módon. Ha érdekel valakit, majd elmesélem!
Nos anyukám valszeg ennek köszönhetően 1 évvel a magyarországi áttelepülésünk után szívinfarktust kapott. Ekkor én 16 éves voltam. Édesapámat pedig 2 éve veszettük el, szintén hirtelen, szintén szívinfarktus. Ezt nehéz feldolgozni, mert mindketten nagyon-nagyon hiányoznak. Főleg, hogy Matyi nem ismerhette őket! de azért lenne mit mesélni. Elkezdtem írni naplót is, majd halálom előtt kiadatom Kép

Ágiról van ám hírem! Olvas minket, de nagyon sok a dolga, de jönni fog!!! Dani pedig édes rosszcsonttá lett időközben!

Karácsony: mi vettünk Matyinak, vagy inkább a szülinek(?) a Tescoban favasutat. ég kicsi hozzá, de mostanában annyit autózik! És berreg hozzá, meg sihu-hu-zik! És kötöttem neki egy pulcsikát is. Meg még lesz valami!

Na jó megyek, mert Matyi rángatja az egeret és elégedetlenkedik.

Puszi, mert már jobban vagyok ám! Zita

UI: És nem vagyok ám bús vagy ideges, stb..., mert olvastam Az élet játéka c. könyvet és aszerint rendezkedtem be itt a fejemben!
zitus

Majd elfelejtettem: Boró, hol lehetne képnézegetni az indiaiakból?
zitus

Sziasztok!

Üldözési mániától szenvedők:irgum és burgum,itt nincs ilyen,ez egy felnőtt topik /ugye 18+ Kép/,kérjük mellőzni az ilyen butus érzéseket Kép! viccet félretéve, tényleg biztos vagyok benne,hogy ez nem így van,Boró drága!!!!!

MégmindigBoró!

Olyan drága vagy! Mondanám,hogy ne mááááááár,meg ilyenek,de gyerekdalok mindig jól jönnek,úgyhogy köszike,köszike előre is KépKépKép

Zita!

Engem majd mindneképp érdekel a történeted,ha megosztod Velem. meg a könyved is,mely szerint berendezkedtél ott bent Kép!

Mindenkinek köszi avéleményeket szavazás ügyben,azt nem állítom,hogy kórház ügyben határozottan billene a mérleg nyelve bármelyik irányba...

Andi!

Ez jól hangzik! Mindjárt elolvasom!

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Jól telt a mai napunkKép Reggel a doktor bácsink telefonált, hogy most meg ő beteg ezért nem tud jönni oltani, majd csak a jövő héten. PEdig már úgy rákészültem, hogy akkor túlleszünk rajta.
Drága csepplányom ma háromszor is úgy levágta magát a földre hiszti címén, hogy csak néztem, ezt honnan látta. Rendesen hanyattfeküdt, ahogy illik. Először amikor bezártam vagy hetedszerre előtte a konyhaszekrényt, utána altatás közben, amikor nem akartam vissza ölbe venni, mert folyamatosan tolt el magától és már attól féltem kiejtem a kezemből. Harmadszor meg anyukámékhoz sétáltunk át kocsi nélkül, igaz nem laknak tőlünk messze, de beöltözve egy kicsit nehéz volt hát letettem, hogy jöjjön mellettem, de a kezét nem hagyta fogni. Erre odébsétáltam egy pár métert, és mondtam neki: szia, pá-pá itthagy anya. Na erre legörbült a szája és leült a földre, majd onnan egyenes háttal hanyattvágódott a járdán és nézett rám.
Na szerintetek erre mit csináljak????????
Otthon egyértelmű volt, hogy otthagytam a földön, még a konyhakövön is, összeszedte magát és jött utánam rögtön, de hát az utcán csak nem hagyhatomKépKép
Pedig nincs minden ráhagyva, nincs kényeztetve, sőt néha még olyan érzésem van, hogy én szívem szerint több mindent is megengednék neki mint anyósom, vagy az anyukám. Teljesen tanácstalan vagyok hogy kezeljem az ilyeneket.Kép
Azt már észrevettem, hogy sokszor ha nincs kedve valamihez, úgy elengedi magát, tartás nélkül csúszik össze. (öltöztetés pl).
Plíz, valami ötletet szívesen vennék!!!

ZitusKép
Nagyon sajnálom, hogy ennyi tragédia ért ilyen fiatalon. Te biztos át tudod érezni ennek a szavazásnak a jelentőségét. Most már én is úgy érzem, nem engedhetem meg azt a kényelmet, hogy nem foglalkozom ezzel a kérdéssel. MErt bevallom őszintén ezt az egészet én is Orsokhoz hasonlóan, csak belpolitikai hatalmi harcnak tulajdonítottam.
Avagy hogyan hozza a fidesz még lehetetlenebb helyzetbe az mszp-t, majd ha sikerült megnyernie a határon túl élő magyarokat, több esélye lesz a köv. választásokon és utána ha mégis többben települnének át, biztos lenne megkölönböztetés állampolgárság és állampolgárság között. Hiszen már most visszafele táncolnak, hogy hát azért nem úgy... Az mszp meg a saját anyját is eladná, sőt hazudoznak hónapról-hónapra.
Egyszóval hánynom kell az egésztőlKépKép
És idáig úgy is gondoltam nem foglalkozom az egésszel.

Az élet játéka c. könyvre meg én is kíváncsi vagyok. KépKép
Örülök, hogy jobban vagy, az én hangom még erősen hegyibarbarás, a férjem szerint meg
don corleónésKépKép

HajniKép
Ekcéma ügyében sajna elég tájékozott vagyok, most is van egy kis fellángolás nálunk.Kép
Ha bármi kérdésed van szívesen segítekKépde biztos mondta a doki is, hogy az ilyet kezelni kell és a gyerekek többsége úgyis kinövi kisgyerekkorára. Úgyhogy bizots elmúlik Alexának is. Valóban nem jó a klóros víz, mi ezért nem is tudunk járni úszásra, de a tengeri levegő és az élővíz kifejezetten hasznosKépKép

OrskoKép
Hát akkor nagy gratula a felállós, meg seggreesős DininekKépKép

Boró, NoreszKép
Milyen üldözési mániáról beszéltek?
Nekem itt valaki azt írta a legelején, jöjjek jó sokszor és írjak jó sokat. Hát ennek próbálok eleget tenni mindennapKép

BogiKép
Még mindig nem tudjuk az UH eredményét, még meddig csigázol minket?? Én nagyon kíváncsi természetű vagyokKép

NelliKép
Az ilyen új receptek mindig a legjobbak. Pirított grízestésztaKép
Régi már, tudod, hogy készül a babos lecsó?
Kettőt lapozol a szakácskönyvbenKépKép

Most jutott eszembe az egyik ismerősünk felesége nem volt egy nagy ász a konyhában. Ki akart tenni magáért és csinált egy este tojásos nokedlit. A férj vacsi közben kérdezi, jó-jó hát végül is meg lehet enni, de hol van róla a tojás. Hát azt beletettem mondta a kedvesKépKép

Na leragad a szemem, holnap is jövök és írok jó sokat Nektek!!!

Mindenkinek jóéjszakát!!

Ildi
bpildi

Mindig sikerül egy nagy tiszteletcsíkot húznom magam után. Legközelebb jobban odafigyelek ígéremKép
bpildi

Ildi,
mindig várom, hogy valami meglepi lesz a hozzászólásod alján, csak jól eldugod Kép

orsko
orsko

Sziasztok!

Alexa jelenlegi tevékenysége:
Kép
tigribigri

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?