Új privát üzeneted érkezett!

Dike,
nem tudtam,h névnapod van,de nagyon sok boldog névnapot akkor :-)
én nem tudom soha a névnapokat,mert mi nem tartjuk...
miért nem bírtál aludni? azóta sikerült legalább egy kicsit aludnod?

nekem meg úúúúgy fáj már a csöcsöm,hogy utálom,utálom,utálom...
be is van durranva... de ez legyen a legnagyobb bajom :-)
Vendég
 


Zitácska,

mi felszedtünk 3 adagot, és ebből csak 1 volt rosszabb ízű. én édesköményt főztem neki, de szerintem bármibe bele lehet tenni, anyatej, tápszer, stb. én utánna az infacolos adagolóval adtam neki, kanálból nem akarta.

Lombikbaba,

:shock: :shock: :shock: :shock:
nekünk nem volt semmi baj, viszont a hasfájás egyből elmaradt.

Meli,

köszi az infót. már régóta eszembe van, csak féltem megkérdezni. de lényeg, hogy jól vannak.

Kép
gota79
 
 


Sziasztok,

Lombikbaba
Frankó mellékhatások :? nagyon örülök :?

Gota
az jó, ha rögtön használt, én még nem érzem, hogy használna, kapott belőle tegnap este 7-kor és ma reggel 7-kor. Most alszik és közben azért most is húzogatja a kis lábait álmában :( mennyi idő kb. mire hat? gondolom nem rögtön az első papaverin adag használt. Nekünk a doki 3 ml-t (napi max. 3-szor), egy kávéskanál adagot javasolt, mellé pedig a gripe watert fogom adni.

Zita

Kép
zitácska79
 
 

 
 

délután talán vissza tudok olvasni, ma is még rohanás van:)


és akkor: tegnap reggel elmentünk ugye Gödöllőre 1 órát álltunk dugóba az Mo-son...felhívtam a palit, h késünk. előtte este ő már hívta anyut, h van e pótkulcsunk...mondta h nincs mert elhagytam...na aztán én hívtam az M0ról, kérdezi h van pótkulcs, mondom hát mondta anya h nincs...az nagy baj...le kell vonni az árát,visszahív h mennyi kb 50ezer..faszaaa...nem hívott, odaértünk pénzzel, papírokkal stb...elkérte az alvázszámot, mert h az alapján tudja megnézni milyen kulcs kell, és h mennyibe kerül..de gondoltam utána néz tüzetesebben az autónak km-nek...mi rendszeresen vittük szervizbe,mi nem buheráltunk vele semmit, de végül kiderítette h Németben anno 2005ben visszatekerték a km órát egy 30 ezerrel, és kinyögte h így nem veszi be....nem hittem a fülemnek, kiszaladtam, keservesen sírtam, nagyon bele éltem magam....!!!!!sokáig nem bírtam abbahagyni, apát is hívtam...úgy sajnált..! megérkeztünk Fehérvárra Nst-ott minden ok, bár baba szívhangja átlagban 120- de azt mondták nyugodt,mozgásra 140re ment fel. meg kaptam a laboros beutalókat, meg az összes tenyésztés eredményét, ami negatív. utána elmentünk a merci szalonba megkérdezni h ők mennyiért vennék be az autót, meg volt ott is egy fehér merci...ők is utánanéztek...nem vehetik be a km miatt...de aztán apa mondta h leszarja, megveszzük azt a fehéret itt, részletre mert az drágább volt. aztán mi hazajöttünk, apa telefonál, h nagyon szutyok az a fehér megnézte tüzetesen, le van élve stb...mennyünk el Mosonmagyaróvárra megnézni azt a Bmw amit a férjemmel már 2 hete megnéztünk csak nem volt annyi pénz rá, de ő nagyon jó árban be is számította volna a miénket. elmentünk most az egész család...alkudozás, és végül este 10re hazaérkeztünk a gyönyörű hófehér Bmw-vel 520sal, ami az álom volt:))))))))))))
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520 ... vi-4772079

KépKép
dike
 
 


Dike,

nagyon örülök,hogy végre sikerült az autó vásárlás... :-)
én személy szerint drágának találom mert sok a kilométer szerintem benne. de az tény,h gyönyörüüüü :-)
én japán autó fan vagyok :-) nekünk toyota avensis kombi van, nem egy luxus kivitel, de én nem is vagyok nagy igényü :-) a kedvenc autóm pár évvel ezelött még magyarországon egy 1974-es zsiguli volt. gyönyörü állapotban és annyira élveztem vezetni,hogy nagyon... sokan meg is néztek minket,és biztos,h sokan azt gondolták,h úr isten,de én olyan büszkén ültem benne :-) viszont sokan meg is csodálták,mert tényleg gyönyörü volt...
megkeresem a képet mindjárt... hmm,nagy a kép...
talán így is menni fog... :

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

[/img]
Vendég
 


bazsa! elhiszem h fáj, nekem meg az egész terhesség alatt,tök sokszor ég, de nagyooooon! tényleg nagyon szép állapotban van,volt a verda! nem ennyi volt....lejött a regadó, meg még 200at alkudott apu is,meg ugye az enyémet is beszámították 2M9be:)

Zita! na az tényleg fasza! :twisted: :o

köszönöm a köszöntéseket!

KépKép
dike
 
 


mindegy, a lényeg,hogy boldog vagy és élvezd az autót...
Vendég
 


Zitácska,

ha jól emlékszem néhány nap kellett nekünk is :cry: :cry: :cry:
én mást nem adtam neki. elég volt ez is. én is naponta 3x adtam, ha jól emlékszem. talán 4hós koráig. 3hó után próbálgattam elhagyni, ha fájt neki, akkor újra elkezdtem adni neki. végül csökkentettem az adagot, majd teljesen elhagytam. ha jól emlékszem volt 4 hónapos, mire sikerült. kitartást...

Kép
gota79
 
 


Dike
Tényleg kicsit drága, bár én annyira nem vagyok képben az autó árakkal, de a lényeg, hogy sikerült megvenni és jól érzitek magatokat benne, s azért egy BMW, mégiscsak márkás autó :) bár én Audi fan vagyok, majd remélem egyszer lesz Audim :)

Anett
láttam a képeidet, nagyon csini vagy rajtuk :) szép nagy már a pocid :)

Gota
Mi most csakis a Gripe Watert használjuk, semmi mást, papaverint egyáltalán nem. Most is nyögdécsel álmában, de talán amikor fent van, akkor nem olyan vészes neki, mint eddig volt. Bár a leglehetetlenebb időpontokban ébred fel, az eddigiekhez képest, most újra kezdtük az éjjel 1 és fél 5-öt, reggel meg fél 8-ig aludt :shock: :shock: tegnap meg 7-ig :shock: :shock: ha használ a gripe water, akkor én nem fogom adni neki a papaverint. Azt észrevettem, hogy nem olyan puffadt a hasa, mint az espumisan mellett :) s nem sír egész délelőtt, hanem alszik. Szerintetek lehet olyan mellékhatása a Gripe Waternek hogy többet alszik??? Szódabikarbóna és kapormagolaj van benne, így meglepődnék. Lombikbaba szerinted? Én arra gondoltam még esetleg, hogy azért alszik többet, mert talán nem szenved annyit a pocijától.

Zita

Kép
zitácska79
 
 


megrepedtem, sírni tudnék!:((((((((((((((((((((((((((((((((((((

KépKép
dike
 
 


Zitácska,

mi nem használtuk a grape watert, de sokan mondták nekem is utólag. ha úgy látod, hogy jó, akkor szerintem ne add neki a papaverint. ha viszont úgy látod hogy mégis fáj neki, akkor próbáld meg. nekünk a hasfájósság abból állt, hogy minden nap 13-15ig, 18-20ig mint a sakál, úgy ordított. és egyszerűen nem tudtunk mit kezdeni vele. semmi nem volt jó. a szívem sajgott érte. volt hogy a szüleimnél ebédeltünk, és már majdnem apukám is sírt, ott járkált, hogy csináljunk már vele valamit, mert nem bírja hallgatni a szenvedését.
és erre még egyszer én is rátettem egy lapáttal. eszembe sem jutott, hogy rossz lehet neki, és megettem egy tál cseresznyét. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: 4-5 óra hosszat ordított, még az ügyeleten is voltunk, mert nem tudtuk mi a baja, és nem akartunk így neki menni az éjszakának. hát ott felhomályoltak...

Kép
gota79
 
 


dike,
hogy hogy megrepedtél? az mit jelent?
Vendég
 


huuu csajok reggel távozott a nyákdugóm egy darabja(gondolom én nyálkás nyúlós, kicsit véres:)) úgy örülök, remélem én azok táborába tartozom, akiknek napokon belül beindul a szülés!:))))))))))

KépKép
dike
 
 


Gota
Igen, sajna a cseresznyét nem lehet megenni, bár én annyira nem is vagyok oda érte. Nálunk a megevett kajától független a hasfájás, én nem iszok tejet már mióta fáj a hasa, már azt sem tudom, hogy mi az a tej, nem eszek főzeléket, mert azt is azzal szoktam csinálni, vagy tejföllel. Sajna adnom kellett ma is papaverint meg tegnap is a gripe water mellé :( nálunk általában nyögésekkel van tele az egész nap, egész nap fáj a pocija, de volt pár nap, amikor mint a sakál úgy üvöltött délelőttönként :(

Dike
Nagyon drukkolok! :) nekem éjfél után ment el a nyákdugóm negyed órával és még aznap este megszültem :)

Zita

Kép
zitácska79
 
 


ja, és mi repedt meg Dike??? :shock:

Zita

Kép
zitácska79
 
 


bazsa! a hasam repedt meg kicsit:(

miután elment a nyákdugó elmentünk a barátnőmmel Mosonmagyaróvárra a kocsi pótkulcsáért, én vezettem persze, anyósom rosszul volt, de én nem:)) hazafele elkezdett fájni a derekam, de ennyi...mindig este van inkább fájdalmam, panaszom, a csontom, néha a combtőbe is belesugároz! de beszélek sokat Árminhoz, h jöjjön nyugodtan, nagyon várjuk!

KépKép
dike
 
 


elfolyott a magzatvizem irány a korház!

KépKép
dike
 
 


Dikeeeeeeee,
huuu de izgiiiiii,
nagggyon drukkkolok....
áááááá,de örülök...
Vendég
 


Sziasztok!

A másikon olvastam, Dike hírek:

"Megszületett kisfiunk, Varsányi Ármin 23:55-kor, 2640 grammal, 52 centivel! Ügyesen szopizik! Jól vagyunk!"

Kép

Kép

KépKép
anett_1
 
 


Dike, gratulálok! Jó egészséget, sok tejcit és mielőbbi felépülést kívánok! Nagyon ügyesek és gyorsak voltatok!:D

Kép

KépKép
anett_1
 
 


anett,

köszi a hírt, wow, ez tényleg gyorsan ment...


dike,

gratulálok Ármin érkezéséhez, örülök,h jól vagytok, élvezd minden pillanatát ennek a csodálatos tüneménynek és gyere majd a hírekkel...
Vendég
 


Dike: gratulálok, sok-sok boldogságot kívánok nektek!

Anett: bocsi, hogy nem írtam, nem voltam túl jól, kerültem a netezést, ahogy csak lehetett. Szóval emlékszel a nyuszimra:-)

Puszi mindenkinek

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli
 
 


Dike!
Gratulálunk!Nagyon sok boldogságot az új családtaghoz!Jó egészséget és rengeteg tejcsit!

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


csak gyors! nagyon szenvedek, hatalmas fájdalmam van az aranyerem kint van, és tehetetlen vagyok miatta, se ülni, se állni se feküdni semmi se jó! egy percet még nem aludtam...:((((nagyon kivagyok merülve. Ármin ügyesen szopizik, és alszik:) de nagyon lelkiismeretfurdalásosom van, h alig írom emelgeti, nem tudom dédelgetni, mert ugye se ülni se állni...stb..:((((
előbb sírtam egy hatalmasat, mindenki böszme vele....csecsemősök..:(((
köszönjük a sok drukkot!

KépKép
dike
 
 


Dike
Gratulálok!
Ülés: próbálj beszerezni egy úszógumit :wink:
Aranyérre: Haemorid, Reparon

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba
 
 


reparon kúpot,krémet használom..úszógumit most hozatok!:)
de mára kicsit jobb...aludtam egy jót éjjel!
most kaptam hashajtót,mert még nem sikerült produkálnom.....
Ármin jól van ügyes, szopizi!

KépKép
dike
 
 


Szüléstörténet(amire jelenleg nem szívesen emlékezem:(

Szombat reggel ugye elment a nyákdugó egy része-no para sokan mondták akár még 2 hetet is elhúzhatok innentől.aznap vezetés, jövés menés, estére grillparti szervezése. délután fél 5kor apa neki is állt mindennek, én meg mondom átpakolm a másik utazótáskába a kórházi cuccot,mert a másik kicsi...befejeztem..,leülök a kanapéra,és elönt a forróság,mondom apaaaaaaaaaaaa mi ez? ő kapkod,néz,h ne szívassam, én meg röhögök mint állat. ami addig tartott még a szülőszobára nem kerültem, addig bolodogság öröm, h meg lesz, nincs vissza út!zuhany, pakolászás, apa kapkod, az se tudja mit kezdjen, én még megborotválkoztam.stb...vendégek felhívása, grill lefújva. kocsiba 2 törölközőn ültem meztelen, nagyon folyott végig. szülészeten átöltöztem,megvizsgáltak 2 ujjnyi, vérnyomás 155 uhh sose volt,mondták h az izgalom...meg h ez szülőszoba. be is fektettek, majd jött apa is, gépre tettek.szívhanggörbe végig rossz volt,minden fájásnál leesett a szívhang. megérkezett fél órán belül a szülésznőm,dokim(imádom őket, nagyon nagyon kedvesek voltak,mindent megértek)....tanakodtak lehet császár? doki kitalálta h álljak fel hátha jobb lesz a szívhang..kicsit jobb is volt, nem esett le annyira, de nekem mindenem leszakadt, álltam vagy egy órát 2 percesekkel. akkor kértem, ha nincs fájás addig hagy üljek le, olyan kor kicsoit leültem az ágy szélére,fájásokor fel. na aztán felfeküdtem kb 3szor nézett méhszájat, tágított én meg sírtam annyira fájt.szörnyű volt az 1-fél perces fájásokkal, a derekam leszakadt, magamon kivül voltam 1 percig mikor először azt mondta h nyomjak egyet, és akkora de akkora fájdalmam volt, h ordítottam...aztán észhez tértem....ja a legrosszabb még h végig minden fájáskor hánynom kellett, tették oda a tálkát, közben arra is koncentrálni. aztán éreztem, h nyomni kell, nem is tudtam volna visszatartani, nagyon fájt, de nagyon jól nyomtam,hosszan erősen, oda le, és 4.re kint volt Ármin egyben kisuhant. na onnantól már jó volt minden!méhlepény simán kijött kicsusszant, varrás nem fájt,utána a zuhany nagyon jól esett.
amikor kiemelték Ármint és megmutatták, hát nem hittem a szememnek h ilyen picurka csöppség és csak a miénk, és őz akire ennyit vártunk, csodálatos érzés volt, apa nagyon sírt!!!

KépKép
dike
 
 


DIKE
Hatalmas gratula!!! Nagyon ügyes vagy!!!
Igen, minden szülés pokolian fáj :D De most ott a pici aki csudaszép, látom, kárpótol.
Aranyérrel én is szenvedtem, zuhanyozz minden pisi után, vagy legalább nedves törlőkendőzz, rengeteget számít! Meg tömködd vissza :oops: De lassan javul csak :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


bazsa
nem emléxem a pontos időpontodra, ez a hét, vagy a következő?

Zita
Nekünk Szaffi kb 3 hós koráig sírt minden nap délután 4 és este 7 között valamikor 1,5 órát ok nélkül, sztem nem a hasa fájt, csak "így adta ki a feszültséget" :) Mi ilyenkor cipeltük a kis fenekét, amitől nem sírt kevésbé, de legalább elhittük, hogy mindent megtettünk :D Utána viszont álomba zuhant és éjfélig fel se kelt :roll:

Lujzedli
Gratula a terhességhez, nekem is januári cicalányom van, tökéletes hónap babázáshoz :) Karácsony egy kicsit eltereli az ember figyelmét az utolsó napokban :wink:

Anett
Te vagy a következő! :lol:

Csajom fejlődési ugrásban lehet, össze-vissza eszik, viszont a minap végre ivott vizet, rögtön 50 ml-t :shock: igaza van a gyerekorvosnak, iszik ő ha szomjas, nem kell aggódni :)
Apa bejelentette, hogy azon a héten, mikor költözünk, Düsseldorfba kell mennie :shock: következő héten meg már anyámék meg unokatesóm is nyaral, és ők segítettek volna összepakolni. Fogalmam sincs, hogy lesz ez... de most inkább azon stresszelem magam, hogy pénteken utazunk Mvhelyre, és cicalány max fél órát bír sírás nélkül a kocsiban újabban :) Remek hét lesz, és ráadásnak ugye anyósékhoz megyünk :lol:
Na megyek az elmühöz szerződni, remek hivatalban sorbanálni picilánnyal :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


dike,
megkönnyeztél... mármint te engem :-) jajjj de szeretném én ezt a sok fájdalmat már átélni... mindig a végeredmény a lényeg... amikor nagyon fáj valami,mindig gondolj arra,h sokan lennének a te helyedben minden fájdalmat megérhet egy baba :-) persze azért még sajnálom,és kitartást hozzá... látod rekuja már el is látott jó tanácsokkal... ilyenkor lenne jó,ha lenne a wc mellett egy s-e-g-g mosó hihi
:oops:


rekuja,
ezen a héten csütörtökön megyek a dokihoz,majd jövök a hírekkel.
amikor még otthon voltam,dolgoztam az elmünél,látod most segíthetnék ha még ott lennék :-)
hát nem irigyellek költözés ügyben... ilyen ez ha a férjnke pßénzt kell keresni... nincs más ismerös,aki tudna segíteni?

csajok a mellfájás az lehet,h fogamzásgátlótól volt inkább? most hogy abbahagytam,alábbhagyott a fájdalom...
Vendég
 


rekuja: köszönöm,bár ahogy látod, még nagyon az elején vagyok. Most éppen azon izgulok, hogy legyen baba a petezsákban, előző ultrahang 5 hetesen volt, ott még csak petezsákot látott a doki,de csak ott van abba a kis lakosztályba a kis kincsem. Gyönyörű Szaffi:-)

Dike: csodás történet, én is szeretném megtapasztalni, és mégegyszer sok-sok boldogságot kívánok.

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli
 
 


lujzedli,
megy a drukk akkor...
ezek szerint te is most kezdted? na akkor egy másfél-2 hónappal járhatsz elörébb,mint én? de jó neked...
persze,hogy meg fogod tapasztalni, csak pozitívan...
már kezdtem azt hinni,h mindenki itt megszül nekem,aztán egyedül maradok itt a topicban :-)
Vendég
 


Bazsa: igen,most kezdtem, 6.hétnél vagyok. úgyhogy még maradok.

Te mikor kezded? Volt már lombikod?

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli
 
 


Bazsa: bocsi,nem láttam a vonalzódat,hogy 4 nap van a tesztig. Érzel valamit?

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli
 
 


lujzedli,
ez csak a ciklus miatt van,nem tesztelek még. gondolom pénteken vagy jövö héten veszik ki a petesejtjeimet. ez lesz az elsö lombik... izgulok nagyon...
Vendég
 


Szurizod akkor magad?

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli
 
 


Dike,
nagy gratula Ármin babához!Tényleg nagyon kis édes!Jó egészséget, sok tejcit, és boldog életet kívánok Nektek!
Bizony, a szülés fáj!De ez édes fájdalom! :D Én Lellével 10órát vajúdtam, az sem volt könnyebb!Nálatok Ármin nagyon hamar meglett! :wink:
Aranyeret sajnálom, sajnos tudom mit érzel...... :cry: :cry: :cry: :cry:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84
 
 


lujzedli,
igen,harakiri minden nap :-) majd csütörtökön derül ki,h hogyan tovább...
neked elsö lombik volt?
Vendég
 


Sziasztok!

Dike, még hogy nem fér ki..... :lol: Ilyen gyorsan, ilyen ügyesen!! Káromkodás volt? Jöhettek ma haza?
Az autóhoz is gratulálok, gyönyörű! Nektek az esküvői autó is fehér BMW volt, ugye?

Zitácska, szépen fejlődik Olivér! :D Bár látom ez a hasfájásos dolog még nincs teljesen rendben. :( Nagyon rossz lehet látni, ha szenved.
Köszönöm a dicséretet! :D Ti sem panaszkodhattok, gyönyörűek vagytok a fotókon! :D Nem úgy nézel ki, mint aki egy hónapja szült, csinos vagy, ragyogó, Olivér meg nagyon tündér kispasi! :wink:

Rekuja, pörögsz tovább az új lakás projekten..... Nem semmi, amit egyedül (pontosabban Szaffival) le kell vezényelned! :? Ha jól számolom július elején költöztök át?
Szemes sztorid nálad sem lehetett egyszerű! :(
"Termékbemutató"-n és Szaffi helyfoglalásán nagyon jókat derültem! :lol: :lol: :lol:
Igen, én vagyok a következő! :wink:

Melinda, édes kis Lelle a Scamp napozóban :D A rajta lévő felirat meg nagyon igaz!

Lombikbaba, a Te kislányod meg a dinnye ruhácskában... :D

Bazsa, drukk, drukk, drukk!!! Nem tudom elégszer leírni! :wink: A Decapeptyl tűje elég sokszor kaka tompa, hiába forgatod a legjobb szögbe, nem mindig olyan könnyű beszúrni.... a lényeg, hogy határozottan. Kb. két hete lesz csütörtökön, hogy szúrod, igaz? Onnantól számítva még kb. 10-14 nap lesz a leszívás. Most fogod megkapni azokat a szurikat, amiktől elkezdenek majd növekedni a tüszőid. A Decapeptyl a leszívás előtti napig megy majd. (Nekem legalábbis így volt több lombiknál is.)
A Zsiguli tényleg szép, egyik unokatesóm a mai napig nagy rajongójuk. A hajadtól viszont elájultam! :shock:

Lujzedli, gratulálok!!!! :D Mikor lesz újabb uh? Igen, emlékszem a nyuszira!
Mi volt a baj, mi történt, hogy nem volt kedved a nethez?

Mi is betöltöttük tegnap a 37.hetet. :D Szemem szerencsére már meggyógyult, bő egy hét kellett hozzá. Nem volt egy jó kaland.... de a lényeg, hogy már oké.
Én is megtudtam, hogy milyen finom illatuk van a babaruháknak :lol: Sokat mostam, vasaltam, pakoltam. Maradt még válogatni való a kapott ruhácskák között, de az alap már megvan.
Múlt héten voltam uh-on, babácska már 2.500-2.800 gramm körül volt, minden rendben vele. :D Tegnap voltam a 3. NST-n, ott is minden oké, tenyésztések negatív, kaptam vérvételre beutalót, azt még holnap el kell intéznem.
NST közben beszélgettem a szülésznőmmel, többek között Dike szüléséről. NST után le is mentem hozzájuk az osztályra, háááát, teljesen kééész voltam! :D Ármin nagyon-nagyon szép baba, formás, minden porcikája tökéletes a pöttöm kis léleknek! Hosszú, sűrű, sötét hajacskája van és szép kis barna bőre. :D Édes nagyon! Dike meg sugárzik a boldogságtól, már jobban van testileg is, várja a hazaindulást. Büszke apukával is összefutottam, jó volt látni az örömüket.

Én továbbra is jól vagyok, bár egy hete elkezdett vizesedni a lábam.... tiszta "kiskacsa"... széle hossza egy :? A szülésznőm mondta, hogy délelőtt és délután is feküdjek le 2 órácskára, de hát ismerve magam ez nem nagyon fog megvalósulni.... csinálok továbbra is mindent, mint eddig. Ma is házimunka, délután bank, bolt, jóga stb.
Fotókat tettem fel iwiw-re és facebook-ra. Majd ide is hozok egyet a tegnapi állapotról, csak le kell mentenem a gépről és kicsinyíteni.
Privikre is megpróbálok ma válaszolni.

Szép napot mindenkinek!

Georgiáról van valami híretek? Nagyon hiányolom! :oops:

Kép

KépKép
anett_1
 
 


Grrr, most nem látom Lujzedli és a saját vonalzómat! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

KépKép
anett_1
 
 


anett,

igen, csütörtökön lesz két hete,h adom a dacapeptyl-t.kösz a felvilágosítást,mert fogalmam sem volt,h mi lesz. de csütörtökön sokkal több infoval leszek gazdagabb.
elájultál a hajamtól? olyan szörnyüüü??? :-))))) igen,sokan megirigylik... az utcán a kislányok a legirigyebbek,olyan édesek,néha oda is jönnek,h huuu de szép hosszú hajam van :-) én meg szoktam nekik mondani,hogy ha türelmesek,akkor nekik is ilyen lesz :-)
a vizes láb az nagyon vicces tud lenni... a tesómnak ha sokáig ült egy helyen,néha kis tócsa lett a lába alatt... én jókat röhögtem rajta... majd biztos visszakapom :-)
37. hét? hát akkor már bármi megtörténhet :-) mennek oda is a drukkok :-)


nekem meg megjött ma és senki nem készített fel rá. életemben nem szedtem fogamzásgátlót... felhívtam a praxist és megnyugtattak,h ennek így kell lennie. olyan kis bugyutának érzetem magam... én azt hittem,hogy a menstruáció elött még meglesz a leszívás :oops:
jó hát ez az elsö lombikom és fogalmam se volt a folyamaaról csak nagy vonalakban. egyszerüen megbízom a dokimban és kész,ö tudja mit csinál :-)
Vendég
 


jaaa és Georgiának írtam sms-ben a Dike híreket,de nem kaptam választ. a jó múltkor beszéltünk telefonon, akkor viszonylag minden rendben volt,annyi,h a kakilás még mindig nem volt az igazi,de javult...
majd írok neki megint,h mi van vele..
Vendég
 


csak gyors,időm semmire sincs:) itthon vagyunk,minden rendben!

képek facebookon varsányi-winkler tünde......sajna nincs időm ide feltenni kicsinyítgetni!

KépKép
dike
 
 


georgia hírek!!!!

ma felhívott délután, elnézést kér mindenkitöl,de kórházban vannak 4 napja,mert szorulása volt a csöppségnek. most már jobban vannak, már tudott egyedül kaksizni. georgiának már nem emlékszem mióta de több hete (azt hiszem) megvan és öt is megnézték,h nem e veszített sok vért... még pár napig kórházban maradnak, aztán majd jönni fog a híerekkel.

Dike, neked is gratulálni szeretett volna,de egyszerüen nincs ideje, de majd biztos be fogja pótolni :-)


nekem meg délután volt az a kis vér aztán ennyi... most olyan mint mikor már vége a menstruációnak és csak kevés barna cucc van... hmmm...
Vendég
 


jó reggelt,

na mára beindult egy kicsit... :-)

hol vagytok lányok????
Vendég
 


mégegyszer jó reggelt....

hooool vaaagytoooook?????
Vendég
 


sziasztok! meg volt az első nagyon nehéz éjszakánk, úgy néz ki hasfájós lesz a picikém:((
tejci van, de fejnem kell, h több legyen mondta a védőnő mert nem valami kemény még. kézi aventos fejőm van, de nem megy vele...egyszer sikerült..de miért nem megy????de van tej benne...a vákum nem szívja:((((rosszul tartom???passz.

az a baj, h szopizik, elalszik, büfiztetéskor még úgy ahogy alszik, de mindig akkor jön a kaki,minden kaja után és tisztába kell tenni ugye amire meg felébred, és utána nem akar vissza aludni:(((de kakiba se akarom hagyni.

félek h nem gyarapszik, este lemértem, ma este majd megint kiváncsi leszek..de ennyi kaki után?

a légzésfigyelő 2szer besipolt...én fürödtem apának orditottam h gyorsan emelt fel a gyereket...nagyon félek, féltem sírtam...:(((

de tényleg hagy ki levegővételt:(

szopizásnál meg 4szer előfordult már h félrenyelt vagy nem tudom de nem kapott levegőt, gyors hasra vágtam a karomon ütögettem a hátát...nagyon durva:((((((

homeopátia stafizagria vagy mi mellett igyak még szoptatós teát??

annyi mindenre kell figyelni....huuu teljesen be vagyok kattanva...már 3szor volt sírós kiborulásom:(

aranyér, gát javulgat!

KépKép
dike
 
 


Dike
Nyugi!!!!
Picurok erősebbek, mint gondolná az ember... :wink:
Védőnő érdekes :roll: :roll: :roll: :roll: nekem sose volt kemény a mellem... és talán 1-2 alkalommal fejtem csak....
Vegyél egy nagy levegőt... fogd a kisfiadat, 2-3 napig kapcsolj ki minden zavaró tényezőt, minél sűrűbben, akár 1,5-2 óránként tedd mellre... az a legjobb tejszaporító...
Kicsi még, aluszékony lehet... Sárgaság?
Elegendő a tej, ha van napi 5-6 bőven pisis pelus, ha nedves a nyelve...
Szopizásnál komoly munka neki a levegővétel... ha félrenyel, fogd meg a lábiját, lógasd fejjel lefelé és ütögesd meg a hátát...


Holnap megyek 3. napi vérvételre....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba
 
 


dike,
szerintem ez természetes,h az ember fél az elsö babájánal,a növérem is tiszta paragép volt,nem gyöztük nyugtatni,már ha másképp vette a levegöt,beparázott... egy éjszakát nem tudott átaludni,mert minden kis nyöszörgésnél megijedt... a második babánál már könnyebb volt...
a sírás ilyenkor mindenképpen jót tesz,aztán majd egyszer szép lassan meg fogsz nyugodni.
szerintem én is hasonlóképpen fogok viselkedni...
föleg mi,akik annyit harcolunk egy babáért,persze,hogy sokkal jobban félünk és féltjük...

lb,
mindent bele mára :-)

én tegnap voltam dokinál,minden rendben van. elkezdtem a puregont adni magamnak.tök vicces ez az adagoló patron vagy micsoda, és tök könnyü vele beadni. az ára nem volt olyan vicces :(
de mindegy,valahogy átvészeljük és szerintem ha meglesz az eredménye,akkor már nem fog a pénz érdekelni.
jövö kedden megyek vissza ellenörzésre és kiszámolta a doki,h kb 20-án fogják a petesejteket kiszívni. kiderült,h mégsem altatnak, pedig én azt hittem. georgiának nagyon fájt, a többiek tapasztalatát is szivesen fogadom :-)
uh csajok junius végén már lehetek terhes :-) jujjj de izgi :-)
Vendég
 


Dike
Óriási gratula a kisfiatokhoz! :) nagyon sok örömet kívánok nektek, most már végre te is anyuka lettél! :)
Olvastam a szülésről, hát... nem könnyű az biztos, bár én a teljes folyamatot nem élhettem át, de a vajúdás állítólag a legnehezebb!
Mégegyszer nagyon sok boldog órát, napot, évet kívánok nektek Árminnal!

Zita

Kép
zitácska79
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?