Sziasztok!
Dike, még hogy nem fér ki.....
Ilyen gyorsan, ilyen ügyesen!! Káromkodás volt? Jöhettek ma haza?
Az autóhoz is gratulálok, gyönyörű! Nektek az esküvői autó is fehér BMW volt, ugye?
Zitácska, szépen fejlődik Olivér!
Bár látom ez a hasfájásos dolog még nincs teljesen rendben.
Nagyon rossz lehet látni, ha szenved.
Köszönöm a dicséretet!
Ti sem panaszkodhattok, gyönyörűek vagytok a fotókon!
Nem úgy nézel ki, mint aki egy hónapja szült, csinos vagy, ragyogó, Olivér meg nagyon tündér kispasi!
Rekuja, pörögsz tovább az új lakás projekten..... Nem semmi, amit egyedül (pontosabban Szaffival) le kell vezényelned!
Ha jól számolom július elején költöztök át?
Szemes sztorid nálad sem lehetett egyszerű!
"Termékbemutató"-n és Szaffi helyfoglalásán nagyon jókat derültem!
Igen, én vagyok a következő!
Melinda, édes kis Lelle a Scamp napozóban
A rajta lévő felirat meg nagyon igaz!
Lombikbaba, a Te kislányod meg a dinnye ruhácskában...
Bazsa, drukk, drukk, drukk!!! Nem tudom elégszer leírni!
A Decapeptyl tűje elég sokszor kaka tompa, hiába forgatod a legjobb szögbe, nem mindig olyan könnyű beszúrni.... a lényeg, hogy határozottan. Kb. két hete lesz csütörtökön, hogy szúrod, igaz? Onnantól számítva még kb. 10-14 nap lesz a leszívás. Most fogod megkapni azokat a szurikat, amiktől elkezdenek majd növekedni a tüszőid. A Decapeptyl a leszívás előtti napig megy majd. (Nekem legalábbis így volt több lombiknál is.)
A Zsiguli tényleg szép, egyik unokatesóm a mai napig nagy rajongójuk. A hajadtól viszont elájultam!
Lujzedli, gratulálok!!!!
Mikor lesz újabb uh? Igen, emlékszem a nyuszira!
Mi volt a baj, mi történt, hogy nem volt kedved a nethez?
Mi is betöltöttük tegnap a 37.hetet.
Szemem szerencsére már meggyógyult, bő egy hét kellett hozzá. Nem volt egy jó kaland.... de a lényeg, hogy már oké.
Én is megtudtam, hogy milyen finom illatuk van a babaruháknak
Sokat mostam, vasaltam, pakoltam. Maradt még válogatni való a kapott ruhácskák között, de az alap már megvan.
Múlt héten voltam uh-on, babácska már 2.500-2.800 gramm körül volt, minden rendben vele.
Tegnap voltam a 3. NST-n, ott is minden oké, tenyésztések negatív, kaptam vérvételre beutalót, azt még holnap el kell intéznem.
NST közben beszélgettem a szülésznőmmel, többek között Dike szüléséről. NST után le is mentem hozzájuk az osztályra, háááát, teljesen kééész voltam!
Ármin nagyon-nagyon szép baba, formás, minden porcikája tökéletes a pöttöm kis léleknek! Hosszú, sűrű, sötét hajacskája van és szép kis barna bőre.
Édes nagyon! Dike meg sugárzik a boldogságtól, már jobban van testileg is, várja a hazaindulást. Büszke apukával is összefutottam, jó volt látni az örömüket.
Én továbbra is jól vagyok, bár egy hete elkezdett vizesedni a lábam.... tiszta "kiskacsa"... széle hossza egy
A szülésznőm mondta, hogy délelőtt és délután is feküdjek le 2 órácskára, de hát ismerve magam ez nem nagyon fog megvalósulni.... csinálok továbbra is mindent, mint eddig. Ma is házimunka, délután bank, bolt, jóga stb.
Fotókat tettem fel iwiw-re és facebook-ra. Majd ide is hozok egyet a tegnapi állapotról, csak le kell mentenem a gépről és kicsinyíteni.
Privikre is megpróbálok ma válaszolni.
Szép napot mindenkinek!
Georgiáról van valami híretek? Nagyon hiányolom!