Jó reggelt!
Köszi,azt kentem rájuk.De ugye az van a dobozon,hogy felbontás után 1 évig jó.Gőzöm sincs,hogy mikor bontottuk fel,de tudom,hogy nem ezzel kezdtük,mert asszem Babét vettem,de nagyon kenhetetlen volt,és odaadtam apukáméknak,utána vettem ezt a vishy 50-est.
Babus,bocsi,elsiklottam felette,pedig tudtam volna vinni a könyvet a játszóra.Valamelyik nap jöttök ide a kastélyparkos játszóra?Akkor elviszem a könyvet.
B és B engem is érdekel!
És mi volt Tamival a tescoban?Miért volt a hiszti?
Zsófi,szerintem is stodál.Jobban vagytok?
Timi,na én is ettől félek,hogy feltöri a lábukat.Na meg ahogy Zsófi is írta,hogy szűri a homokot
Strand érdekel,csak ki kéne fogni,hogy jó idő legyen,mert mostanában délután sokszor vihar van.Hogy szoktatok indulni,alvásidőben,és alszanak az autóban?Vagy alvás után?
Tegnap engem is kiakasztottak,valószínű túl sok volt délelött a keksz,az ebédet meg csak túrkálták,Noémi a kanál másik végével akarta enni a levest,persze se megfordítani nem lehetett a kanalat a kezében,se adni közben neki másikkal,mert attól elszállt az agya,és sírni kezdett,huh,már nagyon pipa voltam rá,persze Balázs utánozza,de ő legalább engedi,hogy etessem közben.
Törpi,hernyó
Hétvége megint zsufolt volt?
Mi tegnap délelött pelus-bugyiban nyomtuk a kertben délelött,gondoltam legyen kicsi szine a testüknek is,persze bekentem őket naptejjel,nem is látszik,hogy sütött a nap
Itt voltak az unokatesóék délelött,annyira imádják őket,olyan csodálattal néznek rájuk,mennek utánuk,csinálnak mindent amit ők,nagyon cukik együtt négyen
Délután megint különprogram,most csere,apa ment Noémivel fagyizni,meg hintázni,mi meg a Balázzsal a játszóra kismotorral.Be is bizonyosodott,hogy nem tudnám együtt kivinni őket kismotorral,egy centit se haladtunk amíg a motoron ült,minden fűszálat,hangyát,parkolóautólámpát,oszlopot,nénit-bácsit meg kellett nézni,persze addig meg se moccant,végül mondom szálj le,és sétáljunk,úgy meg gyönyörűen jön.Noémi meg csak a motorral halad,ugyanazokat a dolgokat csak akkor nézi meg,ha gyalog megy.
Ja,és egyedül isznak pohárból
persze ruhában még nem adom nekik,de tegnap bugyiban kipróbáltuk.Ha már bohóckodni kezdenek,akkor azért megy mellé.
tegnapelött nagyon jó kis itatós poharat próbált Noémi a játszón,csöpögésmentes szívószálas
Állítólag auchanban 800 forint körül van.