Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: peluscsere édes! Csak lesek miket tudnak a lányaid! :shock: :lol: Olyan édesek lehetnek! Én is pityeregnék örömömben, ha így szeretnék egymást. Emma éjszakai mászkálása hajmeresztő tényleg! :shock: Tv-kikapcsolás ismerős. Folyton kapcsolgatja Alexa. :(
Nekem az a fura, hogy a gyerekeim nem mondják a "nem"-et, bár nem hiányolom! Ma délelőtt meg nem győztem őket dícsérni, mert olyan kis szófogadóak voltak, mint még soha!

Babus: kreatív család! :lol:

Ma megint külön kellett Alexát szednem alváshoz. ehhez apát előbb fel kellett keltenem (éjszakás volt), hogy a kisasszonyt valahol le tudjam tenni aludni és a Hangát se keltse fel. most megint utazóágyban szunyál úgy fél órája a mi hálónkban. Hiába próbáltam a vállamon elringatni, annyira szorított, hogy majdnem megfulladtam. Félhet? De mitől? A mi szobánkban még sötétebb is van, mint náluk, úgyhogy nem hiszem, hogy a sötétségtől, meg nem is sír, csak szövegel meg "panaszkodik", énekel. Mi lehet ez? :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi! de édesek, jó olvasni ezeket tényleg megkönnyezi az ember az ilyeneket


Timi! Altatás nálunk is balhés volt ma :evil:

Móni
KépKép
reunion
 
 

 
 

Nyuszi: nem tudom meddig van, de elég csúnyán köhögnek a srácok reggelente, és nekem is szúr a mellkasom. Most elkezdem használni a Baby luuf krémet, és hátha használ az nekik.

Törpi: nem semmik a lányok egymást pelusozzák :lol: :lol: :lol: Az éjszakai lopakodás nálunk is volt, csak hát később voltak a lányok külön alvók, és én hallottam, mert recseg a parketta!

Timi: Johanna mostanság sokat átjön, mondván hogy fél, rosszat álmodik. Ahogy mondtam, 4-5 év között rendeződik majd az egész!

Szép napot mindenkinek!

Kata
labkat
 
 


Jó reggelt!

Törpi,de jó olvasni a lányokról,ahogy elusozzák egymást :lol: És az egész ahogy zajlik,nagyon édesek!
Éjszakai mászkálás,hű,biztos megrémülnék,pedig én is alvajáró voltam,remélem ez nem örökletes.
Köszi,Noémi már teljesen jól van!
Fogacskák kibújtak?Ti hogy vagytok?
jó pár estém és reggelem ment a keresgélésre,kitartásból nincs hiány,aztán meglátjuk,fogtam már mellé így is :lol:

Timi,hű,ez a délutáni alvás nem egyszerű :shock: Mégis mi lehet vele?
Remélem tényleg jó választás ez a nyaralás,csak még nem tudjuk,hogy a bungalowba menjünk-e,vagy a főépület emeletére apartmanba.
Végülis árban azonos,de a bungalowban nincs klíma.Azt mondták tervbe van véve,hogy klimatizálják azokat is,de még 42 fokban is csak 25 fok van benn,így eddig nem tették,de a nyaralók megnyugtatására,hogy ott a klíma,végülis majd lesz.Már be is ajánlottam apát :lol:
És a főáépületi apartmanban sarokkád van,bungalowban zuhanyzó,bár asszem van kiskádjuk.Rácsos ágyakat adnak,és állítólag a kanapé is kényelmes a bungalowban,így végül afelé húz a szívünk.Még nem foglaltuk le,küld e-mailt még képekkel,meg szabad időpontokkal,aztán majd döntünk,de azt mondta,amíg nem érkezik meg az e-mailje,és a válaszunk,addig tartja nekünk mindkettőt.Nagyon szimpatikus férfival beszéltem,remélem tényleg korrektek.

Babus,majd átküldöm nektek is az e-mailt,ha megérkezik,tegnap még késő délután hívtam,azt mondta mindenképp küldi,csak kicsit behavazódott.
Illatos porszívó :lol: Lányok dumája király,apának kiadva a feladat :lol:

Kata,na akkor jobbulást nekik!Meg neked is!

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: juj köszi küldd majd én is irtam nekik emilt de még nem válaszoltak
most találtam apartmant 11ezerper éj 2 hálo 70-80 méter a part-strand az elég közel van :)
Kata: jobbulást :wink:
Timi: hu mi lehet ez az alvás-azaznemalvás? :? este simán elalszanak?
nálunk megint buli volt este :? de most du 3 orát aludtak na ja bepotolták az elözö nemalvást de elötte meg csak 1,5et igy nem látom az összefüggést :? de már ennyiszor megfogadtam h nem is keresek :oops: :lol:
Törpi: juj egymás pelusozása nagyon joooooooooooo :wink:
szép hétvégét Mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Kata: jobbulást nektek!!

A tegnapi alvásmizériából az lett, hogy Hanga 3/4 12-15.30-ig aludt, akkor is úgy keltettem fel. :shock: Alexa úgy 1/4 2 körül alhatott el, őt is keltenem kellett fél 4-kor. Mentünk usziba délután meg ha tovább hagyom őket este nem lett volna alvás. Nem tudom mi lehet ez Alexánál, mert este meg simán elalszik. :?

Nyulasz: én is a bungalowt választanám, bár a klíma tényleg vonzóbb. :lol: Mutattam K-nak, jövőre oda megyünk! :lol: Lehet addígra lesz klíma is!? :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus,az is jo kozel van.kivancsi vagyok mikor irnak vissza.

Timi,jo lenne ha apa klimazna :lol:
akkor vegulis jo nagyot aludtak :D

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: de jó ám! :wink:

Ma 5 perc alatt elaludtak, remélem jó sokáig, mert délután menni akarunk bringázni Velencére és ha az időjárás is úgy akarja még strandolunk is egyet. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok,

Timi, nem tudom, mennyire rémlik, de az én lányaim 1 éven át külön szobában aludtak. Rendszeresen ki is aludták magukat, mert nem keltették egymást. Bezzeg most! Az egyik még kómázik, a másik meg kis híján a fején ugrál, és nem hagyja aludni, mivel ő már kipihente magát. Én meg nem vagyok olyan gyors, hogy előbb felérjek a zajra, mint ahogy az éber kikel az ágyból. Ma reggel kivételesen nem arra ébredtem, hogy Míra ordítva, könnyezve követeli az apja arcába a kakaót, hanem hogy szétrámolták nagy egyetértésben a ruhásszekrényüket. Át sem jöttek hozzánk :shock:

Bezzeg éjjel! Először Míra, aztán hamarosan Emma is ott volt. Persze mindkettőnek anya kellett, így elég kevés levegőhöz jutottam. Aztán mikor láttam már, hogy Emma is alszik, szóltam neki, hogy menjen vissza az ágyikójába. Szó nélkül megtette. Mírát felnyaláboltam, visszatettem az ágyába, csak kicsit ellenkezett :lol:

Nyuszi, örülök, hogy Noncsi jól van. Emma is alakul, persze láza már múlt hét közepe óta nincsen, de továbbra is visszafogottan eszik, és kizárólag az ölemben :shock: :? És persze senki más nem etetheti, csak én. Mindeközben szerencsére Míra egyedül megkajál. Csak korábban Emma is evett már egyedül, nem tudom, mi ütött belé. Talán így akarja a több törődést kierőszakolni magának, ugyanis Míra mostanában nem csak csimpaszkodik, de nagyon kis szeretgető is. De szerencsére Emma is visszatalálni látszik régi önmagához, már sokkal kezelhetőbb, alig hisztizik. Badával mi a helyzet?
Nem vagy semmi, jó kis üzletasszony vagy! Nyaralsz és közben jó kis zsíros melót szerzel apának!!!!! Mindig elámulok a leleményességeden!!!!
Kérdezni szerettem volna, ha nem sikerül megszereznem a könyvet, nem lehetne esetleg elküldeni Timivel, mikor nyaralni jönnek (ha szegényekhez befér egyáltalán még), aztán mikor mennek haza, viszi is. Egy hét talán elég lesz nekem is :wink:

Timi, szerinted akad ennyi hely még nálatok? Tudod, két doboz tápszer minusszal gyere :wink:

Babus, jaj, ezzel az alvásmizériával annyira egy cipőben járunk! Hihetetlen, de rájuk tényleg nem vonatkozik az, mint mások gyerekére. Nem alszanak többet, ha délután kevesebbet aludtak, nem dőlnek ki előbb, ha korábban keltek, nem számít sem szabad levegőn való egész napos lét, sem semmi. Két teljesen öntörvényű, logikátlan (számomra) rendszerben - ill. nem rendszerben alszanak az én lányaim is, hol keveset, hol kevesebbet :lol: :lol: :lol:

Kata, jobbulást! Remélem nem súlyosbodik a helyzet Nálatok!!

Emma nálunk kicsit taknyos lett, és mintha Míra sem lenne 100%-os, de én ezt nem arra fogom, hogy tőlem kapták el, hanem hogy tegnap reggel 100szor vették le a zoknijukat és mezítlábaztak. Én meg már a végén belefáradtam az állandó papolásba :oops: Nesze, most iszom a levét. Velük együtt :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi, starndolás!!!! De jó! Azért kicsit irigy, én megyek gyerekestül anyámék építkezésére :? Apa meg Bécsbe bulizni :? Ahelyett, hogy mi is pancsolnánk a medencében :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: na látod, hogy Míra is tud szeretgetős-aranyos-tündér lenni!? Naná, hogy lesz egy könyvnyi hely! :wink:

Csajoknak vettem macikávét, tegnap reggel kaptak a tejükbe egy kiskanálnyit kóstolás végett. Megitták a 2 dl-t, aztán még követelték a repetát, kaptak még 1-1- dl-t, de az már sima tej volt, azt is benyomták. Ma már simán egyből a 3 dl ment. :shock: A kakaót is innák, csak Alexa szorulása miatt azt nem kaphatnak, de a tejeskávé nagyon bejövős! Apa öltöztetett reggel, megállás nélkül pfujjogott a teli pelenkák miatt. :lol: Néha-néha ő is szívhat! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: enyémek először kényeskedtek mezítláb, aztán uzsgyi neki, már a kavicsok sem számítanak, csak visszavesznek a tempóból. Most a puhatalpú sznadikat fogtam be kintre, nagyon jó.

Mi ma tudtunk kicsit bringázni meg velencei-tóban pancsolni, csak kevés volt. Hanga olyan hisztit vert le, hogy ki kellett mennie, még ilyet nem is láttam. Ez a gyerek olyan kacsa, mint az anyja! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt!

Törpi,persze,szívesen elküldöm a könyvet Timivel!
Tényleg milyen szépen evett egyedül Emma mikor nálatok voltunk.Biztos hamar visszaáll a rend :wink:
Bada még mindig bedurvul,bosszantja Noémit,lökdösi meg ütögeti,és amikor megkérdezem tőle,hogy megmutassam ez milyen,akkor rémülten vágja rá,hogy nemnem!Pedig mintha enyhülne Noémiben az anyásság.
Remélem nem lesztek betegek,egyik délután ők is mezitláb voltak itthon,és végig féltem,hogy ne fázzanak meg,aztán amikor Noémi lázas lett két nap múlva,akkor is azon aggódtam,hogy felfázott.Szóval inkább puhatalpúban nyomjuk.

Zsófi,gondolom jó érzés újra edzeni járni :D Ilyenkor viszitek őket is,és apa figyel?
Én még nem vettem le róluk a szandit,Noémi akaratosságát ismerve soha többé nem venne fel a játszóra cipőt :lol:
No nem ám betegnek lenni!

Timi,ilyenkor mit csinálnak a tóban a lányok?Merülnek ott is? :roll:
És a bringán van gyerekülésetek?
Irigy a velencei tóért :oops:



Lányok,amíg Timiék nem mennek nyaralni,kéri valaki a könyvet?
Szóljatok ám,itt van nálam!

Szoktatok szandit adni a gyerekekre zokni nélkül?Nem töri fel a lábukat?

A tavalyi naptej jó még idén?Majdnem tele van,és olyan drágák,sajnálnám kidobni :oops:


Tegnap délután megint jól sikerült különprogramon voltunk,apa ment Balázzsal fagyizni,meg egy lakásba karbantartani a klímát,én meg Noémivel kimentem a játszóra kismotorral,annyira élvezte :D
Ha egyedül megyek velük,akkor nem tudunk így motorral menni,mert nem egy a tempójuk,de így tök jó volt.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: igenigen én kérnémszépen :wink:
rá van irva a szavatossága nem? de sztem nem járnak le 1 év alatt nem? :oops:
juj nálunk nagyon rákaptak a mezitlábazásra én meg parázok ezerrel holnap felhivom a dokinénit h mennyire árthat a dolog :? :oops: én szoktam de nem huzamosabb ideig csak pl hazajövetelnél már nem vesszük vissza a zoknit vagy elviszem a papucsot azt könyebb kipucolni a homokbol :lol:
Zsófi: köszi :wink:
na :( jobbulást :wink: stodal??? hurutos vagy szárazra kimondottan van rhinatiol is esetleg...

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: jobbulást minél előbb!

Nyulasz: tavalyi naptejet használjuk mi is, szintén tele van. Tegnap délelőtt apa nem adott rájuk zoknit a szandi alá, Alexának fel is törte a lábát. Most puhatalpú szandiban vannak kint, az majdnem olyan, mintha mezítláb lennének, de mégis védi kicsit a lábukat. Azt legalább nem állnak neki leszedni, mert a zokni-szandál kombót már szedik, mert melegük van.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: tóban még nem vittem víz alá őket, tegnap csak ismerkedtünk vele, a tavalyit már biztos elfelejtették, meg ahol voltunk ott egyből mély a víz, de majd a rendes strandon be tudnak sétálni meg kint a partról tudnak játszani, ott van egy homokos rész. Jó kis strand, jöhetnétek ti is! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Csajok BésB érdekel vkit ha nincs még meg? kaptam emilben lehet h tudom továbbküldeni :wink: remélem legalábbis :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: ez a Bogyó és Bobóca? Nekem jöhet! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi, Stodal nálunk is játszik ilyenkor. Jobbulást!!!!!

Nyuszi, köszi a könyvet akkor!

Timi, Neked meg a futár szerepet :wink:

Babus, ez a most moziban játszott új B&B? Mert az engem érdekel. A régit már rongyosra néztük és a könyveket is :lol:

Lányok nézegetik az Interspar Garfildos képeit. Emma Mírának: Mutasd meg Emmának a hernyót! Légyszíves! Míra megmutatja. Erre Emma: Hát persze, ez hernyó.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: :lol:

Alexának ma megint rossz napja van, ezáltal mindenki másnak is. :( Olyan hisztit vert le az udvaron, hogy be kellett hoznom őket és még idebent is folytatta. Most nem működött a megölelem és megvárom míg elcsitul módszer, mert elcsitult, játszottunk, de ahogy le szerettem volna tenni az ölemből kezdte előröl. És már az is elég, ha mondom, hogy most le szeretnélek tenni. :cry: Nem értem, hogy mi ez és olyan tehetetlennek érzem magam. Ma még akkor is hisztérikus sírásban tör ki, ha Hanga elesik és elpityeredik. Ma úgy sikerült a hisztit abbahagyni, hogy nem vettem róla tudomást. Eddíg ez nem működött, mert fulladásig hergelte magát inkább. De jó is lenne tudni mindíg, hogy mit kell éppen tenni és mi válik be! :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi: ööö fogalmam sincs melyik milyen nem is tudom h több van-e vagy mi :oops: több rész van benne most hirtelen az ugrik bwe h volt Télapos is :lol: ez segit?
édi matricások :lol: juj mi is nézzük matricát :lol:
Timi: továbbküldöm majd mondd lécci h sikerült-e letölteni :wink: hu ma nálunk is volt hiszti persze a tesco közepén :oops: Tami leült és moccani se akart én meg a honomalácsaptam és vittem :oops: mázlim volt Lalu jött kézenfogva :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: köszi, most töltöm le. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus, köszi, az van meg, az első 13. Most megy a mozikban a következő széria, de az még nem megszerezhető. Mozi meg még kicsit korai lenne, bár Emma tuti végigülni.
Tesco, öööööööööööööööööööööö, ismerős. Enyhén kellemtlen, de csak az nem tudja milyen ez, akinek sosem volt gyereke.

Timi, asszem bagoly vagyok a témában, nem mondom verébnek, mi az okos :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jó reggelt!

Köszi,azt kentem rájuk.De ugye az van a dobozon,hogy felbontás után 1 évig jó.Gőzöm sincs,hogy mikor bontottuk fel,de tudom,hogy nem ezzel kezdtük,mert asszem Babét vettem,de nagyon kenhetetlen volt,és odaadtam apukáméknak,utána vettem ezt a vishy 50-est.

Babus,bocsi,elsiklottam felette,pedig tudtam volna vinni a könyvet a játszóra.Valamelyik nap jöttök ide a kastélyparkos játszóra?Akkor elviszem a könyvet.
B és B engem is érdekel!
És mi volt Tamival a tescoban?Miért volt a hiszti?

Zsófi,szerintem is stodál.Jobban vagytok?

Timi,na én is ettől félek,hogy feltöri a lábukat.Na meg ahogy Zsófi is írta,hogy szűri a homokot :lol:
Strand érdekel,csak ki kéne fogni,hogy jó idő legyen,mert mostanában délután sokszor vihar van.Hogy szoktatok indulni,alvásidőben,és alszanak az autóban?Vagy alvás után?
Tegnap engem is kiakasztottak,valószínű túl sok volt délelött a keksz,az ebédet meg csak túrkálták,Noémi a kanál másik végével akarta enni a levest,persze se megfordítani nem lehetett a kanalat a kezében,se adni közben neki másikkal,mert attól elszállt az agya,és sírni kezdett,huh,már nagyon pipa voltam rá,persze Balázs utánozza,de ő legalább engedi,hogy etessem közben.

Törpi,hernyó :lol:
Hétvége megint zsufolt volt?

Mi tegnap délelött pelus-bugyiban nyomtuk a kertben délelött,gondoltam legyen kicsi szine a testüknek is,persze bekentem őket naptejjel,nem is látszik,hogy sütött a nap :lol:

Itt voltak az unokatesóék délelött,annyira imádják őket,olyan csodálattal néznek rájuk,mennek utánuk,csinálnak mindent amit ők,nagyon cukik együtt négyen :D

Délután megint különprogram,most csere,apa ment Noémivel fagyizni,meg hintázni,mi meg a Balázzsal a játszóra kismotorral.Be is bizonyosodott,hogy nem tudnám együtt kivinni őket kismotorral,egy centit se haladtunk amíg a motoron ült,minden fűszálat,hangyát,parkolóautólámpát,oszlopot,nénit-bácsit meg kellett nézni,persze addig meg se moccant,végül mondom szálj le,és sétáljunk,úgy meg gyönyörűen jön.Noémi meg csak a motorral halad,ugyanazokat a dolgokat csak akkor nézi meg,ha gyalog megy.

Ja,és egyedül isznak pohárból :D persze ruhában még nem adom nekik,de tegnap bugyiban kipróbáltuk.Ha már bohóckodni kezdenek,akkor azért megy mellé.

tegnapelött nagyon jó kis itatós poharat próbált Noémi a játszón,csöpögésmentes szívószálas :D Állítólag auchanban 800 forint körül van.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: küldtem :wink: tetyko csak szokásos indultunk haza és Tami nem akart jönni pedig az összes játékra is felültünk na nem dobott anya pénzt csak ültek :oops:
csütörtökön mennénk játszora ha az jo :wink: mit szolsz??? és elöre is köszi

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Kicsit elaludtam. :D

Nyulasz: strandra szerintem alvás után jó menni, 4 után olcsóbb a belépő is (legalábbis tavaly így volt :? )
Ez a strand az: http://www.vvvstrand.com/

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: de jo neked :wink: hánykor kelttetek??? :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: fél 9-kor :oops: :lol: De akkor Alexa már nagyon kiabált. Mire átmentem már hanyatt fekve "követelte" a tejcit! :lol: Épp arra gondoltam, mennyivel jobb lesz, ha már nem kiságy lesz, szépen felkelnek és lemennek játszani a nappaliba vagy mesét nézni. Csak a hangerőt vegyék le! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Taknyosan, és köhögősen, de jól vagyunk. Bár Gergő kicsit aggaszt a reggeli köhögéseivel, de aztán egész nap jól van, és jobbára reggel köhög csak. gondolom mert össze gyűlik a cucc azért...

Voltunk sétálni, jó korán keltünk. Mosok, és teregetek, meg valamit főzni sem ártana. Bár lehet mondom férjnek vegyen valamit, mi meg eszünk húslevest gazdagon :D

Fáj a fogam, jó lenne már elmenni fogorvoshoz, de szerintem húzás lesz, és azt inkább nem várom!

Szép napot!

Kata
labkat
 
 


Kata, Zsófi: jobbulást! Jól benyeltetek valamit! :(

Zsófi: milyen lekvárt főzöl be?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hali!

Kata,jobbulást nektek!Fog :(

Zsófi,nektek is jobbulást!Eperlekvár?Nyami!Jó termést!
Idő itt is ilyen,néha leszakad az ég :twisted:

Timi,nem tudom hogy fog apa ráérni,de ha mentek a strandra,akkor szóljatok!
Nosza,vedd le a rácsot :lol:

Babus,babócát köszi,nyolcadik nekifutásra sikerült letölteni.Mindig megszakadt,de én győztem :D Nem áztatok el?Mi igy kicsit,pedig 2 perc alatt itthon voltunk.Úgy sajnáltam,enyémek most feltűnően jól elvoltak.

A többieknek írom,délelött játszóztunk Babusékkal,de 11-kor lelépett mindenki,nagyon dörgött,és csúnya felhők jöttek.


Noémi délutáni alvás után levette a pelusát,és belepisilt az ágyába :twisted: még jó,hogy kaki nem volt a pelusban.Eddig csak a bodyt patentolta ki,meg a zoknit-nadrágot vette le...szép kilátások.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Nyulasz: Noémi nem semmi! Tényleg szép kilátások - ránk nézve is, bár a body patentolását igyekszem titokban tartani.

Tegnap mi csak apával áztunk el, főleg én, mint hangvezérelt kapunyitó. :lol: Elmentünk vásárolni, gyerekekkel anyós volt, vettünk bilit ismerkedési céllal, hát nekem jó szolgálatot tett kalapként, hogy a kocsiból a házba jussak. :oops: :lol: Lányoknak is tetszik, már mutatják, hogy abba kell pisilni - fogják elöl a pelust és mutatnak a bilire, rá is ülnek. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: nem áztunk el :lol: köszi a könyvet sztem jövö héten adom is vissza ;) már olvastam is tegnap alvásidöben :wink:
hu nekünk is volt egy peluslevevös korszak :? elmult :wink:
Zsófi, Kata: jobbulást :wink:
Zsófi: jo eprezést :wink:
Kata: van még ovi?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Hű, de nagy volt ma itt a csend! Nekem van alibim! Nyulaszéknál voltunk, még az esti fürdést is majdnem lekéstük itthon úgy elszaladt az idő! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hali,én is itt,Timi alibijét igazolom :lol: Nagyon jó volt!!! :D

Babus,remélem tetszik a könyv :D

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: igen :lol:
képek lesznek???
de jo h taliztatok nem volt esö aszem legalábbis :oops: :lol: mi is vendégségben voltunk du kolléganömnél Csajok fejvesztve menekültek ha 1,5 éves kisfiu meg akarta ölelni öket :oops: :lol: meg kutyáztak ezerrel :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Csajok nem láttatok vhol esökabátot? :oops: rájöttem mégiscsak jo lenne az :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,nem volt eső :D 3 képet csináltam :oops: annyira beszélgettünk,meg úgy elvoltak,hogy elfelejtettük :lol:
Kisfiú :lol: ilyen szemérmesek a lányok? :lol:

Éjjel 1-kor beugrott,hogy esőkabát kéne? :shock: én most nem láttam,de teszveszen biztos van :roll:

Törpi,tegnap elfelejtettem :oops:
Szociális és Munkaügyi Minisztérium Ügyfélszolgálata
felvilágosítás gyesről,gyedről,családi pótlékról,munkajogi érdésekről.
B.,V.,AKadémia u.3. Tel.: 06-1-475-5860

Horváthné R.Mónikát megtaláltad?
http://www.kismamatb.hu/szakerto/kerdez ... akertotol/

itt van telefonszáma is:
http://www.delbuda.imami.hu/forum/horva ... a-valaszol

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Babus: milyen kis szégyenlősek a lányok! :lol: Tényleg elfelejtettünk fotózni a nagy beszélgetésben- mert tudtunk tőlük, olyan jól eljátszottak. :D

Na gyorsan összedobom a kaját, aztán irány a fodrász!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: néztem teszen de semmi jot nem találtam :( néztem itt a kinaiban olyan simát se persze nincs méret csak nagyobbak voltak pedig olyan kis sima is jo lenne nekem :(
ebayen tök jot találtam meg is nyerték nekem a licitet aztán irt az elado h bocsi nem egyforma méret :evil: :evil: :evil: pedig az nagyon tetszett :cry:
Timi: na de jooo csinifrizu :wink: de Neked mindig olyan jo a hajad :wink: mi lesz?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


én annyira béna vagyok mindig elfelejtem az ünnepeket :evil: :evil: mehettünk volna most pihizni egy hétvégére...a multkor simán elfelejtettem h vmi ünnep volt és nagybevásárolni akartam volna :oops: :evil:
(a naptárunk dmes fényképes naná h nincs benne a pirosbetüs ünnepek na többet se lesz ilyen az tuti :evil: :oops: :lol: )

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: köszi nem csinálok vele semmit, jól vágja a fodrász, még beszárítanom sem kell.:oops: nekem melír meg vágás (bár most növesztem kicsit), Hangának meg vágás. Szegénynek már a szemébe lóg.
Ünnepek: én sokszor azt sem tudom milyen nap van, ezért van rendes asztali naptárunk, csak néha ahhoz is segítség kell, mert ha nem tudom épp milyen nap van nehéz viszonytani. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Van Siófokon június 12-17-ig lefoglalva egy 6 fős apartmanunk ahová nem tudunk elmenni. Ha valaki megvenné tőlünk 55 ezer Ft-ért írjon a tigriske24@freemail.hu emailcímre. Kaja nincs benne és napi 1000 Ft a parkolás pluszba.

http://www.club218apartman.hu/

Kép
tigriske1978
 
 


Nyuszi, köszönöm!!!!!

Nyúzott vagyok, fáradt és kedvetlen mostanában, ezért nem is jönnék fárasztani Titeket, azért majd összeszedem magam és jelentkezem. Pussz!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne mááááá nem ér nem jönni :wink: gyere mesélj :wink: ha mégis magányra vágysz ám legyen remélem csak az idö miatt :wink:
Tigriske: remélem jol vagytok :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: igenis tessék jönni! Legalább megvitathatjuk melyikőnk érzi rosszabbul magát! :wink:

Tigriske: mi van veletek?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babusok: Sajna nem. Zita magára rántotta a meleg teát és leégett a karjáról a bőr. szerencsére szépen gyógyul, pár napot kórházban voltunk, és azt mondják nem marad nyoma, de nem akarom őket most még egy nyaralással is megzavarni. Pedig hónapok óta készülünk. Még januárban fizettük be és ezért ennyire olcsó. Bababarát, saját parttal+fedett vízi komplesszúmmal. Szóval nagyon szuper lett volna. Sajna pénzt nem adnak vissza és ha nem veszi meg senki akkor elúszik az ára. Bár ez most a legkevesebb.

Kép
tigriske1978
 
 


Timi: A baleseten kívül semmi különös. Én dolgozom a csajok mellől és semmire sincs időm. Csajok nőnek mint a gomba. Már szalad mind a három, néhány szóval és mutogatással kommunikálnak. Koruknak teljesen megfelelőek.
Néha olvaslak Titeket, de sosincs időm reagálni semmire.

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske: szegény Zita! Nagyon sajnálom és mielőbbi gyógyulást!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?