Sziasztok
Tegnap melóztam, be se tudtam nézni...
Zsanka, ne aggódj szerintem az ismerőseim 95%-ánál volt ciszta és felszívódott, nem lett a babáknak semmi, de semmi baja
nagyon jó lett a kombid, meg a méretek is stimmelnek, nem hiszem, hogy amniot javasolna a Krisztina..
4D, mi voltunk a 16. héten ugye, az nagyon jó volt
csak kicsit hosszú, 30 perc... (élveztem, csak a hasam keményedett be...) elvileg a 25. héten megyünk újra, meg a 30. hetit is 4D-ben kértük... nagyon rossz, a barátnőknek mindig átkapcsol a doki pár percre 4D-be a sima vizsgálatnál, nekünk soha, pedig az a gép is tudná
így mi fizetünk, mint a katonatiszt...
Sok sok babamozgást kicsit irigylem, Samu nagyon lusta, rengeteget alszik... nincs ezzel baj, az Isten tartsa meg a jó szokását
csak néha olyan rossz, hogy már nem olyan kommunikatív...
Szopipárna: nekünk egyelőre nincs, én még szuperül alszom oldalt, de főleg a hátamon, meg a takarót gyűröm pocak alá, az is jó
de majd szeretnénk, mert nem akarok ágyban szoptatni... vagyis nem fekve, úgy értem...
Légzésfigyelő: mi is akarunk venni, a védőnőnél van is kint plakát, hogy tartanak babaelsősegélyt, hogy mit is kell tenni, ha beriaszt a cucc, de bevallom, nem szeretném, ha riasztana... ettől függetlenül én is nyugodtabban alszom... az én férjemnek is az a véleménye, hogy felesleges pénzkidobás, de mindegy, ebből egy pillanatig sem engedek, a temetés többe kerül... (bocsánat, hogy ilyen morbid vagyok, de vele is közöltem, hogy a kiskádon hajlandó vagyok spórolni, vagy a peluson, de ezen nem!!!! [talán lehet azért is, mert amikor megtudták az ismerősök, hogy tartok ettől, végbe kellett hallgatnom a 21 rémes történetet a 2-6 hónapos halott babákról, akik csak úgy meghaltak...]) de persze az, hogy ez engem megnyugtat nem biztos, hogy már számára is szükségessé teszi, csak nekem minden ismerősöm, aki kisgyerekes azt mondta, hogy érdemes...
Én meg bízom nagyon a jó időben hétvégén, megbeszéltük, hogy megyünk állatkertbe
nagyon mennék már, 4 éve ígérgeti a férjem, ideje most már asszem