zita
együtt alvásról: Szaffi jó alvó volt mindig, fgtelnül attól, hogy saját vagy mi ágyunkban durmol. Oké, ez az éjjelre értendő, nappal pont ellentéte
Nálunk apának van leginkább igénye a Szaffival való együttalvásra, most pl Balatonon ő vette oda közénk, mindig vmi nem létező kifogással (fázott/melege volt/félt). Hozzáteszem, minden alkalommal nyugodtan aludt
Na jó, egyszer lerugdosta a takaróját és a kis angolpólya nem volt elég vastag neki
Melinda
Nem is reagálltam a kis napozódra, de bunkó vagyok
pedig iszonyú cuki, mutattam is apának, hogy nekünk is kell ilyen
Dike
Kitartást a varratszedéshez, az már nem szokott fájni! már csak 3 hét! Gondolj bele, mennyi ideje vársz erre a babára, ahhoz képest ez a 3 hét már smafu
lombikbaba
micsoda dinnye-lány
és milyen ügyesen áll a kis gömbőc-lábujjakon. A lábujjak az egyik legcukibb alkatrészek a babákon!
Akkor még kb2 hónap az olvasztásig. Ehhez is vannak speciális előkészületek?
bazsa
szurikkal nem mindig egyforma. Elsőre az ember még tart tőle, aztán meg a kézreeső helyek belilulnak és kellemetlen, majd megkeményedik a bőr... szóval mire belejösz, újabb gátak keletkeznek. Meg nem is minden tű egyforma, bár kint nemtom mi a helyzet, itthon néha olyan sz@r tűt kaptap, hogy hajlékony volt, vagyis nem csúszott be, hanem ha a bőr egy kicsit ellenált, akkor elhajlott
már úgy vadásztam a gyógyszertárban, hogy a barnás-narancssárgás van, akkor nem kérek, ha lila, akkor jöhet
(ez a keverőtűs rész, amit a fecskendőre külön húzol/tekersz rá). A legjobb, mikor fecskendővel együtt van az anyag, azok mindig jó minőségű tűk