Timi,én már beszéltem anyóssal,apa sajna dolgozik,anyós bevállalta,de mondtam még nem tuti.
Zsófi,nemár,ez annyira gáz,sajnálom,hogy nem sikerült megnézni a koncertet.Várom a képes beszámolót!
Mi ugye Noémit nem vittük,apa elment vele hintázni,én meg a Balázzsal elmentem a camponába,busszal mentünk,jujj,de élvezte,aztán amikor meglátta azt a rengeteg körhintát,meg mindenfélét a campona elött,láttam teljesen ámulatba esett.Volt vizisí,vizibicikli meg egy-két dolog,amiket itt még sosem láttam
Ahogy Zsófi írta kicsik vagyunk ehhez,ugye még az ugrálóvárba sem engedtem be a sok nagyobb gyerek miatt.Gondoltam felülünk az egyik körbe-körbe kisvonatra,csak az elöttem levő apuka sokkot kapott,amikor közölték vele,hogy az 500 csak a kislánynak,ha fel akar a másfél éves gyerek mellé ülni,akkor az már 1000.Na,hirtelen én is meglepődtem,és továbbsétáltunk.Nnemrég felültünk velük egy körhintára,de akkor nem kellet magunkra is fizetni.Végül gondoltam egy másikra felülünk,az egy mini hullámvasút volt,de élvezte ám,szóval megérte. A dodgembe akartam vele beülni,de végül nem mertem,mert annyian voltak,és azért nem kicsit üt,amikor nekünk jönnek.Így sétáltunk egy nagyot,és bementünk a camponába,vettünk neki baseball sapit,aztán a mekiben vacsiztunk,végül apáék jöttek értünk hazafelé menet.Olyan kis ügyes,semmi hiszti,asszem Noémt jövőre sem visszük gyereknapozni
Ja,és Zsófi,most így jobban belegondolva enyémek is most kaptak először és utoljára gyereknapra ajándékot...
Ó,és majd elfelejtettem,fél5-ig aludtak ma
1-től
Jó éjt!