Oké, nem jövök pár napig, rögtön követhetetlenné váltok. Ennyit a read-only üzemmódról. Bocsi ha vki kimarad, memória-kapaciátásom vége, tele van etetési időpontokkal meg utolsó kakikkal
Zita
Láttam, közben megoldódott a hasfájás
Mi kb 1 hetes kora óta infacolozunk, pár nap alatt kezdett használni. Úgy 3 hónapos korában leálltam fokozatos csökkentés után, na 4 napra rá itt szenvedett, tiszta pezsgőfürdő volt a pocijában, szóval újra kezdtük. Kb minden 2. kaja előtt kap, hátha ettől megtanulja magától
A másik amit akartam, de látom rájöttél, hogy én is sok sírást fogtam hasfájásra, pedig csak cipeltetni akarta magát
Nos én kitartóan cipeltem, és már egyre kevésbé kell, szóval nem lett túlságosan hozzászokva, még ha anyám károgott is
:D:D Az első 2 hónapban szinte egész délelött kendőben volt, aztán délután vagy úgy aludt, hogy fotelben és rajtam, vagy elalvás után sikerült visszacsempészni az ágyába
Volt egy nehéz hetünk, mikor rajtam már kényelmetlen volt neki, de az ágyába nem tudta megnyugtatni magát, hát akkor kb 4 napig sírt, mindegy volt a kezemben van-e vagy sem, a megoldás az volt, hogy végre elfogadott 1 cumit úgy, ha tartottam a kis szájába. Azzal tanult meg az ágyában elaludni. Persze ma már a cumi sem kell neki, de ha eléggé biztonságban érzi magát, eleget volt kézben és kielégült az anya-érezni-akarlak feeling (ami apától is tökéletes), akkor betesszük az ágyba, nézelődik 10 percet és szunyál
A lényeg, hogy én a következő babát is cipelni fogom, amikor csak kéri. (ma pl reggel8 és 9 között félkómásan a kezemből ismerkedett az erkéllyel, a zongorával, a tápikészítés rejtelmeivel)
dike
Nyugi, a gát ne is most táguljon, majd csak ha jön a baba! Én nem masszázsoztam, nem nyúlkáltam (dokim mondta, hogy ő nem nyúlkál, nem piszkál be, gondoltam, akkor én se
) és nekem a gát gyönyörűen, gyorsan és repedés mentesen tágult (hüvelybe repedtem
). Nem azt mondom, hogy a masszázs meg az olajok értelmetlenek, de ha ezzel stresszeled magad, hát, sztem ennyit tuti nem ér. Elég lesz a szüléskor szenvedni, ne akarj most is
:D:D mi pl nem szexeltünk a terhesség végén már, szóval nem az tágított
Apának nagy az önbizalma, fél bekopogtatott volna Szaffihoz
Taépfájásra nekem bevállt, ha lábkörzök hosszan. Mármint a lábfejjel. A lábammal esélytelen lett volna. Talán körzővel ment volna...
Anett
Hát a felújítás megint érdekesen alakul, ma tárgyaltam egy másik festővel délelött (gyerek rajtam) aki 150 ezerrel alálicitált az előzőnek
oké, látszik rajtam miközben lóg rajtam a gyerek, hogy tök átverhető vagyok, de ennyire?! Most ezek csinálják majd. Most olyan leszek, mint ti a vizsgálatokkal: Jövő hét villanyos, 2 hét múlva burkoló+légkondi átvitel 3 hét múlva festő utána konyhabútor+tűzhely végül költözés. Kéne csinálnom egy vonalzót, hogy már csak 6 hét és jön az új lakás
Azért nem vagy semmi ezzel a sok programmal, én a végén már nem bírtam 1 órát pisilés nélkül ülni
A jóga nagyon jó, én gyógytornázhoz jártam, aztán neten néztem, hogy a jógán ugyanaz a mozdulatsor van
De ez legalább ingyen volt az sztkban
Anyajegyekről: nekem itt az sztkban simán leszedtek egyet tök ingyért, pedig pici volt, csak egyszer gyulladt be, mert a bakancsom kidörzsölte. Ezen felbúzdúlva nővérem elment a hátán levő kb 1x1,5 centis nyáron erősen nedvedzővel, hogy vegyék le, mert az utóbbi években le kellett ragasztania ha spagetti pántosban volt, mert kilóg, nap éri és ilyen véres trutyi jön belőle. Mire közölték vele, hogy ez szépészeti beavatkozásnak minősül és nem finanszírozza a tb
meg hogy jöjjön vissza, ha gennyedzik, majd beszélhetnek róla. Mire mondta, hogy épp hogy nem akar várni nyárig (ez kb februárban volt). A végén egy plasztikai sebészeten szedték le aszem 20e-ért. Tényleg alig látszik a nyoma, de hát neki nem ez volt a fő ok. Úgyis a hátán van, nem látja ha csúnya
Szemes sztorid megkönnyeztem, szó szerint. Nekem szemfóbiám van, de tényleg, inkább nyúlkáljon belém minden szembejövő nődoki (bár mi lombikosok ezen már mind túlvagyunk, tiszta átjáróház a lukam), csak a szememtől maradjanak távol!!! Egyszer vonatablakon kihajolással szedtem össze egy szálkát, hát, ahogy a szemész mondta, ennyi fájdalomcsillapítóval már egy óvodást is megműtött volna. Mondtam oké, kimegyek az utcára, behozok neki egyet, kínozza azt. Jajj, de útálom! Máskor meg annyira felhergeltem magam egy vizsgálaton, hogy visszarendeltek, mert felment a vérnyomásom és ez megváltoztatta a szemgolyóban a nyomást vagy mi. Vagy csak elegük volt a hisztimből?
bazsa
hát nem mondom, hogy elsőre megértettem, ki-hogy került ki németbe
De legalább nekem is összeállt a kép. Párod mért nem szereti? Mért kellett hazajönnöd „bepasizni”?
Melinda
Jaj, nagyon cukin figyel a pici lányod
És a számok alapján tényleg szépen növekszik
Öltöztetés:
melegben kis body+ zokniban van itthon is meg babakocsiban is, esetleg a zoknit leveszem. Ha alszik, rádobok egy takarót. Éjjelre még ráadom a rugit, de akkor csak pelussal takarom be, mert melege van. Apja vére...
Milyen ruhadarab a napozó? Újatlna body? És a kombidressz?
Csajom most kezdte az arcon csúszásos hadműveletet, egy élmény ahogy kommandózik. Arcát a szőnyegbe fúrja lábait kinyújtja, seggét emeli és csúszik előre. Apának meséltem, hogy egész délelött ezt csinálta, de nem értette, úgyhogy gondoltam bemutatom, le a szőnyegre hason, arcom befúrom, lábam kinyújtom... mondom kinyújtom... hát, a seggem maradt ahol volt, csak én gurultam be majdnem a kaktuszba (nem kell valakinek egy 180 meg egy 130 centis nem gyerekbarát kaktusz?). Apa meg fetrengett a röhögéstől. Másnap felbúzdúltam, mondom csak nem nyom le egy 4 hós mozgásban... kemény másfél percig bírtam a háton fekve utánzom játékot
hihetetlen, hogy ennyit rúgkapál és nem fárad el, én 10 perc után úgy durmélnék mint diákjaim a trigonometria dogák alatt. Kis energiabomba.