Szijjjasztok!
Na, mostaztán idetelepszek a gép elé és kiírok magamból mindent!
OFF:
Kezdem a nem túl jóval
: Niki(a lassan 10 hónapos lyánykám) szombaton valami úton módon kikapcsolta az egyik fülbevalóját és a szájába vette
...minden igyekezetem ellenére sem tudtam kiszedni a szájából, míg végül úgy döntött, hogy lenyeli.
Szo-hétfőig a baleseti sebészet napi "vendégei" voltunk, mivel a nyitott fülbevaló látszólag nem nagyon akart továbbhaladni a gyomrából. De végül a mi kis "trükkös baba"-nk(ahogy a dokik hívták) vasárnap estére "kitermelte" a nem odaillő testékszert.
Ha mással történne mindez, lehet el sem hinném...
ON:
Viszont történtek jó dolgok is, sőt!!!
TADADADAM!!!
Saját magam menedzselése folytán lassan már 1 hete, hogy üzletben is árulják a képeimet!
A héten fogok menni egy másik üzletbe is igaz még csak mutizni viszem a képeket... + A 7végén szerencsét próbáltam a helyi piacon és lám
eladtam az 1. képemet!
Emellett sokan megálltak megnézegetni a képeimet és remélem az ünnepek közeledtével egyre többen vesznek is majd belőlük!
Néhány fotó az eladásra szántak közül:
Angyalkás 1. Angyalkás 2. Angyalkás 3. Boros (Continak ajánlva, ez most a kedvencem) Sielő hóember (Paat után én is kiprószáltam ezt a műfajt) Jegesmacik (itt már nagyobb volt a kihívás) Rózsás Szőlős Majdnem elfelejtettem lefotózni őket, így némelyik már celofánban lett lekapva.
Ezek között még nincs benne a másik kedvencem...amit ugye eladtam
Lányok!
Mindenkit bíztatok, hogy próbálkozzatok az eladással!
Anyko, Ánizs, Timtim, Orsi és mindenki, aki mostanában fúj gyertyát:
Boldog szülinapot! Timtim!
Nagyon szépek lettek a képek!
Húú, élőben is megnézném az elsőt!
Mi a fényképkeret alapja? Már én is tervezgettem, hogy jó lenne valami egyedi fényképkeretet csinálni...
Minimaxi!
Csodásakat alkottál ismét!
Éshát a repesztéseid...hmmmm nagyon szépek! Mennyit vársz a replak után a 2. réteg felvitele előtt?
Orsi!
Engem érdekelne az egyiptomi kiöntőforma! És szabad ilyet titokban tartani!? Enyje-benyje...
Ánizs!
A repesztéssel kapcsolatban csatlakozom Minihez, kicsit legyen hígabb a 2. réteg, mert akkor szebb lesz!
És HAJRÁÁÁÁÁ! Várjuk a képeket!
Pussz
Sztigris