Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyorsan válaszolok judo-nak, aztán visszaolvasok rendesen...

Egyik barátnőm járt így, na neki aztán minden eredménye gány lett, úgy nézett ki, hogy nagyon beteg a baba. Levetették az amniot is, de csak nem jelentkeztek. A csaj nem merte felhívni őket, aztán mégis, kiderült, hogy még neki sem kezdtek a dolognak, így átmentek máshová (nem tudom, hová), ahol 2 hét alatt meglett az eredmény, és ki is küldték nekik, negatív lett, csont egészséges a baba!!!!! pedig 3,5mm tarkóredőt mértek neki, a kombija 1:65höz lett, meg sorolhatnám, nagyon car lett minden ereménye, az AFP pláne borzalmas volt, és mégsincs baja a kicsi lánynak, szóval nyugiiiiiiiiiiiiii :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


buuni: Varsányi Antalnál szültem. Igazából ő nyert meg, mert a választott orvosom (Horváth Ferenc) a 30. héten azt mondta, hogy biztos nem lesz ott a szülésemnél nyaralni fog. Két hetet túlhordtam, bent volt a kórházban, de rám sem bagózott. Úgyhogy azalatt az 1 hét alatt amíg túlhordással bent voltam majdnem minden orvossal találkoztam :) Zsigmond doktor egy tündér, a Bálintokat és a Barnákat pedig csak tudnám megfizetni :)

Kép

Kép
lilidomi
Gyömrő
 
 


Na, többiek :D

Kaqk, ha Emmát Debrecenben könnyebben tudod biztos kezekre bízni, akkor tényleg jobb úgy... de terhesgondozásra meg Pestre jársz? Vagy ezt most nem nagyon értem... (szerintem valahol elvesztettem a fonalat, de így csütörtökre elnézést kérek ezért :oops: :roll: ) Dalma nagyon szép, bár a Liza is :) párodnak melyik tetszik? :)

Reni, mi pont fordítva voltunk, de a lány névvel mi is vért izzadtunk :D olvastam egy jó módszert erre, le kell ülni és összeírni pár nevet, ami tetszik. Ha van a 2 listában olyan, ami egyezik, azokból érdemes válogatni :)

Anyamci, nagyon örülök, hogy jobban vagy :) Akkor már nem is dolgozol? álomkór itt is tombol :D

Zsanka, hajrá puhítás :D

Buuni, a vonatra és a buszra szerencsére végállomáson szállok fel, általában van hely, vagy ha az esztergomi vonattal megyek haza, ott is le tudok ülni. A metró meg nem lenne gáz, mert csak 3 megálló. Én csak a bunkókat nem szeretem, akik megütne/fellöknek/letolnak... ma reggel is majdnem lelöktek a vonatról, ráadásul saját kollégám!!! :shock: bár a srác eléggé retard, így nem is vártam mást tőle... :roll:

Biceboca, akkor nem unatkozol :) amúgy szerintem nálunk is ez lesz, ha már nem jövök dolgozni... :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

 
 

lilidomi: jó hallani, hogy Zsigmond doki egy tündér, ha a "terv" szerint halad minden akkor nála fogok szülni :)

jeanner: azért vigyázz magadra, főleg a retardokkal!!!! ;)

KépKép
buuni
Budapest
 
 


Jeanner: Hát igen, itthon lenen kire bízni, és tudom hogy a nagyiknál bátran maradna, másnál nem hiszem, főleg ha ott kellene aludni vagy oviba vinni..:-(
Itthon járok terhesgondozásra , meg egy barátunk a dokim...szóval ezt nem szeretném feladni, ...úgyhogy vagy hazajövünk anyuékhoz 2 héttel szülés tervezett ideje előtt, vagy január körül költözünk...
Pesten semmit nem ismerek, mi hol, hogy....nem merem bevállalni a szülést ott..... :oops: Így is kellene majd egy jó gyerekorvos, meg nekünk háziorvos....itthon a háziorvos is barátunk, a gyerekorvosunk is majdcsak családtag......szóval nem lesz egyszerű. A nagyik meg dolgoznka, ők sem nagyon tudnak sok időre elszabadulni.... an mindegy nem rinyálok itt tovább..:-)


Ma voltam terhesgondozáson, + belgyógyászaton. minden ok. 4 hét múlva terheléses cukor vizsgálat :-)

és bicózhatok..csak ne essek el éás tegyem fel a nyerget..:-) heheheh nagyon vicces a dokim.

pocim olyan pici..alig látszik hogy lassan 5 hónapos leszek. Mondjuk széles a csípőm..van hely a gyerkőcnek..:-)

Úgy tűnik a Dalma lesz a nyerő. Ez mindenkinek tetszik!!! ( párom, én, Emma ) meg jól illenek, Emma, Dalma..:-)


:oops:

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Kaqk: a Dalma nagyon szép név.

Jeanner: nem irigyellek, hogy ennyit kell utaznod, nagyon fárasztó lehet. Csak addig csináld ameddig úgy érzed, hogy megy a dolog.
Én Noellel május elejéig dolgoztam és június 5-én született, de 10 percre volt a munkahelyem kocsival és egész nap szinte ültem. Nagyon nehezen akartak a helyemre tenni valakit. Mikor meg már itthon voltam még hetente egyszer bementem segiteni az új csajnak, a főnök meg megkérdezte, hogy mit tudok itthon csinálni egy hónapig?

Tegnap voltam dokinál, megnézett minden rendben van a gyerkőcöket is megnézte nőttek pár mm-t hétfő óta. Viszont a hétfői uh-t ami lett volna eltolta két héttel, pont ezért mert hétfőn is voltam genetikain meg ő is megnézte őket. Anyamci igy nekem is csak a 20 hét után nézik meg őket, úgyhogy szerintem ez miatt ne aggódj.
A nevek már megvannak Kardos Bendegúz és Kardos Marcell, viszont a Bendegúzzal én sem vagyok annyira kibékülve, főleg úgy, hogy mindenki azzal jön, hogy csúfolni fogják. Apa viszont nagyon szeretne egy kis Bendegúzt. Szerintetek őszintén nagyon gáz név a Bendegúz, nyugodtan irjátok meg, csak kiváncsi vagyok mások véleményére is.
Jah a másik egyfolytában mindenki azt kérdezi, hogy nem vagyok-e elkeseredve azért, hogy mind a kettő fiú és igy három fiam lesz. Nem értem az embereket, azért legyek letörve, mert három egészséges gyerekem van, és ráadásul még ketten ikrek is, teljesen spontán. Arról meg nem is beszélve, hogy egyáltalán lettek, vannak olyanok akiknek egyáltalán nem lehet.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
praszlera
Etyek
 
 


Bendegúz: hát elég karakteres bevállalós név. Eg ybarátunk kisfiát így hívják, de sosem használják, csak Rugózzák..:-)

helyette: Benedek?

De ha neketek tetszik!!! akkor ez lesz a jó!!!

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Praszlera: gratulálok az ikrekhez!!!! Csodálatos lehet amikor 3 + 1 fiú imád Téged :lol:

Kép

Kép
lilidomi
Gyömrő
 
 


Sziasztok!

Bocsi,hogy ismeretlenűl írok néha szoktalak titeket olvasgatni én 2008.októberére vártam a kisfiamat és jó nosztalgiázni :D

Praszlera!Szerintem nagyon is jó név a Bendegúz én fiam is Bendegúz igaz a második neve de jobban illik rá mint az első de azt is szeretem :lol: Minket mindenki hülyének nézet minek neki 2.név és miért pont a Bendegúz.Ha nem találtunk volna Zs betűvel olyat amivel jól cseng a vezeték nevünk akkor csak az lett volna de így még jobb!Most lesz óvodás és azt mondták baj lenne-e ha ott Bendegúz lenne mert az egész oviban nincs még egy, Zsomborból viszont 3 is van :lol: Ne törödj ki mit mond ha nektek ez tetszik akkor tartsák tiszteletben mit választotattok és igazad van 3 egészséges fiad lesz miért lennél szomorú :wink:


Jó babavárást Mindenkinek! :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Szia Kata! Jól mondod! :-)

Fiuknál szerintem jó a két név, lánynak nem adnám. nekem is 2 nevem van..és így hogy férj vezetékneve-én vezetéknevem-keresztnév1-keresztnév2......olyan hosszú hogy nem fér rá egy borítékra....
de kinek hogy tetszik!!!! főleg ha nem tudnak a szülők dönteni!!! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Kaqk, ha tényleg ide jöttök III. kerbe, itt a védőnők is jó fejek és segítőkészek, és állítólag a háziorvos is normális (én még nem voltam nála), szóval no para :) Emma, Dalma, tényleg jó :) ja a másik, mivel gyanítom itt senkit nem ismersz, ha úgy gondolod, szívesen segítek az elején, elvégre is itt élek már egy ideje ;)

Pareszla, nekem nagyon tetszik a Bendegúz és elég elterjedt név, én ismerek vagy 5 kisgyereket, szerintem pont ezért nem fogják csúfolni :) ha meg apának tetszik és te is megbékéltél vele, akkor meg pláne ne foglalkozz másokkal!!! Nekem az Illangót hurrogta le egy ismerősöm, hogy lepkének fogják csúfolni a kislányt, mondtam, hogy én anno örültem volna, ha úgy csúfolnak, pedig a Zsanettbe nehéz belekötni :D szóval hajrá Bendegúz :)

Főnököd egy tapló!!! Én meg is mondtam az enyémnek, hogy vagy talál valakit júl. 1-ig, vagy megoldja, mert én nem járok be egy órára sem :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Praszlera!

Fiúk: Na igen, engem is kezd felbosszantani a téma :roll: :? . Mikor kiderül, hogy fiú a második is, ilyen reakciókat kapok, hogy "Nem baj, egészséges, az a lényeg", meg "Akkor majd talán a harmadik.", meg "de azért nem vagytok elkeseredve, ugye", és a kedvencem "nem baj, a fiú is gyerek" :shock: :? . Persze akkor mosolygok ezeken, de belül carul esik, a kisfiam nevében :roll: :lol: . Mert Botondnál meg mindenki ujjongot, hogy húúú, de ügyesek vagyunk, hogy elsőre megvan a fiú, meg hogy így az igazi, meg juhuuu, trónörökös...stb. Mivel "ér kevesebbet" másodikra egy fiú, és mivel ér kevesebbet elsőre egy lány?! Az ilyen sztereotípiáktól megőrülök :? . Vhogy olyan érzésem van, mintha a kicsinek kevésbé örülnének körülöttünk, ami tök rossz érzés miatta :( .
Pedig mi is kislányt akartunk inkább, de nem azért mert a fiú ne vált volna be :lol: . (Sőt, konkrétan két közeli család is azért vállalt 3. gyereket, mert "beleszerettek" Botondba :lol: :wink: ). Csak kíváncsiak lettünk volna, milyen egy kislányt is nevelni. De így, hogy nem adatik meg, minden előnyét élvezni fogjuk ennek a helyzetnek :wink: . Ahogy élveztük volna a vegyes párosnak is :wink: . Nem értem miért jobb egyik a másiknál? :roll:
Amúgy a környezetünkben minden egynemű testvérpár jobban kijön egymással - felnőttként is - mint a vegyes párosok. Sztem egyik a szülőknek jobb, a másik a gyerekeknek :wink: . (Nekem bátyám van, húdeideális felállás, ehhez képest kb. 8 éves koromól nem csináltunk együtt semmit, kamaszként nem bírtuk egymást, most meg elvagyunk, de nincs köztünk igazi tesvéri kapcsolat. Ünnepeken találkozunk, és ennyi :? . Sztem baromira nem a nemektől függ, sőt;)).

Bendegúz - 2-t is ismerek, és sose csúfolja őket senki! Egyikük Bende néven fut, a másik Beni (Ebből amúgy 3 van csoportjukban csak más "alapnevekből"). Manapság a Bendegúz egyáltalán nem ritka név, a gyerekek megszokták/ják, nincs mit csúfolni rajta! Nekik nem fog a Regős Bendegúz eszükbe jutni :wink: :lol: . A kicsiknek - ahogy hallom az ovisoktól - ma már cikibb egy Lacika, vagy Pisti, mint egy Bendegúz, Koppány, vagy Brendon.
Szóval a felnőttek véleményére szte ne adj :roll: . Ha nektek tetszik, vagy ez teapa szíve vágya, bátran legyen Bendegúz :wink: . A nagyszüleink még kiakadtak Bencén, Martinon, vagy Milánon, pedig ma már tök hétköznapi nevek. Szóval sztem hajrá :wink: .
(Mikor említettük a dokimnak, hogy talán Hunor lesz a kicsi, azt mondta ez csúfnév, apósom meg kérdezte, hogy "mér' jönnek a törökök? :twisted:". De ez csak mégjobban meghozta a kedvem hozzá :twisted: :lol: :lol: . Cipőt se olyat veszek, ami az apósomnak tetszik, vagy amit a szomszéd néni is felvenne, nevet pláne nem úgy fogok adni :wink: :lol: .

Mi voltunk tegnap 4D a Rózsakertben, mert a cukrom miatt "illik" csináltatnom egy alaposabb szívultrahangot. Manócska egészséges, mint a makk, szépen növekszik, most 355g-ra saccolták :wink: . Eddig minden UH-n vagy arccal a méhembe bújt, vagy eltakarta a pofiját, hát, most is :twisted: :lol: . De azért egy képet majd teszek fel, mert sztem vicces, hogy már most milyen kis husi keze van, már most "gumi van a csuklóján" :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 



KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Kicsidodi:

Nagyon édes a kisfiatok :D Már most milyen husi :D :D

Praszlera:

Szerintem szép név a Bendegúz, nem hiszem, hogy csúfolni fogják :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
zsanka84
Budapest
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a sok eggyüttérzést!!!!!!Ide tényleg az a lényeg hogy nekünk nem lett semmi bajunk,bár apa azért siratja egy kicsit az autót.Előző nap jött ki a szervizből egy totál felujitásról….
Reni:Még nem volt kint a kárszakértő,de ránézés alapján azt mondta a szerelő,hogy valószinű gazdasági totálkárra fogják venni…(azt hiszem ez azt jelenti,legalább is apa azt mondta,hogy meg lehet javitani,de többe kerülne a javitás mint amennyit a biztositó fizetne)igy lesz egy összeg amit a biztositó mond,meg még felteszik egy oldalra ahol ilyen törött ,de papirokkal rendelkező autók vannak,és ha elmegy akkor a kettő összegét kapjuk meg.
Bicebóca:Jobbulást nektek.Te ihatod köhögésre az ACC-t nekem legalábbis a dokim ezt ajánlotta..

Nálunk a Botond,Barnabás,és a Zsombor közül esett a Zsomborra a választás..Kiss Zsombor
Praszlera:Szerintem se foglalkozz mások véleményével ha nektek tetszik a Bendegúz akkor azt adjátok neki..
Kicsidodi:Nagyon édes baba!!!!!!!!Ja és utólag Boldog Névnapot Botondnak!!!
Viki:Milánnak is Boldog Névnapot!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03
 
 


Sziasztok!!!

Visszaolvastam,hát volt mit,és bevallom,már nem mindenre emlékszem.

Ancsa:Köszi a köszöntést.
Még jo hogy tényleg ,"olcson" megusztátok a balesetet.

Kicsidodi:Cuki a 4D-és kép..nagyon édes baboca,és tényleg jo husis a kis keze.

Praszlera:Sztem is szép név a Bendeguz,és a lényeg ,hogy nektek bejön...

Jeanner:Sztem a vendégláto normál esetben is huzos,nemhogy még pocakosan..

Anyamci:Örülök hogy jobban vagy már...

Érdekes,hogy én már 2-szer szültem a Szent Imrében de egyik doki neve sem ismerös.Én Csabafinál szültem mind a 2 törpömet,de a 2.-nál már erösen csak a pénzre hajtott.Ráadásul bent voltam tulhordással,és egyszer sem nézatt felém,csak amikor szültem.Mert ö csak csütörtökönként jár be a korházba.Jaa és varratszedésre is a magánrendelöjébe hivatott be,ami a 9.kerületben van.Szoval nem jött be ekkor mág,ezért is váltottam.Pedig nem kevés pénzt fizettem neki...de hát ez van,pénz beszél.....
A mostani dokimmal viszont megvagyok elégedve,rendes,elmond mindent,ugy hogy én is értsem a dolgokat,méreteket.Szoval 1 tünemény doki...
Bocsi kicsit hosszu lettem megint....sorry...

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


Szia Jeanner!Köszi a bizatatást!Remélem minden rendben lessz.Az Afp is megvan,ha esetleg leírom neked az adatokat,nemtudnád nekem úgy nagyjából megmondani,hogy mit látsz?Mert a doki azt mondta,hogy normális,de szerintem csak nem akarta megmondani,hogy nem is olyan jó ez a lelet.Köszönöm!Puszi Judo
judo86
Vizslás
 
 


jeanner: Nem nem dolgozok,mert lejárt az oviban a szerződésem amit csak márciusban akartunk volna hosszabítani de ugye addigra volt egy pocaklakóm :lol: Amúgy meg jobb is mert nem nagyon bírnék ennyi gyerekkel lenni mert iszonyat hamar elfáradok akár mit is csinálok.Séta,takarítás,stb...Én ennyire az elején se voltam fáradt.A házidoki szerint a vérszegénység miatt lehet :S majd szerdán kiderűl.

kaqk:Én is szívesen bicajoznék csak nem merek :D Nekem meg a pocim olyan mintha lassan szülnék! :oops: :lol:

praszlera:Igen már én is megnyugodtam,hogy csak a 21.héten látjuk az öcsit :D Bízok a dokimban (kop-kop)
Mint írtam már oviban dolgoztam és nálunk iszonyat sok volt a Bendegúz,Benedek..és semmi probléma nem volt sose.Akik ismerik Bendegúzt azok már fenőttek a mostani és a leendő generáció nem fogja tudni ezt a storyt nyugi :wink:

Kicsidodi: Nagyon kis husiiii édesss!!! :)

Na a fiús téma!Hát igen kapok én is hideget meleget! Pl: juj!a 2 lány mellett nehogy elmelegedjen...vagy túl lányos legyen :shock: Pfff..na ilyet hogy lehet mondani???!!!! :twisted:
Na meg természetesen a téma:hogy mered bevállalni ilyen fiatalon a 3.-at erre a világra??? :twisted: Már ne hari senki meg aki idősebb nálam nem bántok senkit csak magamról beszélve!Miért lenne nekem olyan húúú de jó 35-40 évesen 3.-at szülni,mikor most is alig bírom a terhességet néha pedig még csak a felénél vagyunk.Így is halálra aggódom magam akkor idősebb koromra még jobban aggódós lennék!!Na meg addigra a csajok is sokkal nagyobbak lesznek(így is nagy a külömbség)na meg az erre a világra téma: Miért mikor mi születtünk vagy a szüleink olyan jó volt a helyzet?Mikor alig jutott zsíroskenyérre nekik a gyerekkorukba vagy nem volt rendes új ruhájuk és cipőjük.Mindig csak a panaszkodás megy ha azokról az időkről beszélnek.A másik meg szerintem minden kor minden generációnak nehéz!!!Persze ha nem születtél jó helyre vagy nem leszel egyszer pont jó helyen és lesz egy remek lehetőséged.
Már nem foglalkozok ezekkel mi örülünk és a család is persze anyóst kivéve..de ő hát...nem tud mozgatni .

Csajok!: nektek is szokott lenni olyan nap mikor nem mozog annyit a baba mint máskor?Ma alig éreztem a szokásoshoz képest.(mindig van min aggódnom ) :oops:

vikianya: Milánnak Boldog Névnapot! Na ésss persze az Én pici Milánomnak is

:oops: :lol: Édes volt ma Dorina az oviban.Mondta az óvónéninek,hogy ma van a "kishugom" Milánnak a névnapja :lol:

Én is jó hosszú lettem..de csak,hogy olvassatok sokat :lol:

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Csajok!!!

Izguljatok értem egy kicsit! :) Pár óra és megyek ultrahangra, ahol remélhetőleg kiderül ki lakik odabent!!!!! :)
Utána majd mesélek!!!!

Addig is aludjatok jól és kezdődjön jól a napotok!!! :)

KépKép
buuni
Budapest
 
 


Sziasztok. Jó sokat írtatok :D

jeanner
Azt hiszem mégiscsak a Levente lesz a nyerő nálunk. Valahogy többször mondogattam már magamba, és még jobban megtetszett és a szívemhez nőtt. Levi baba lesz :lol:
Na meg adjuk meg páromnak is azt az örömet,h ő választhatta a kisfiának a nevet. A lányunknak én adtam, ő sem szólt bele, de tetszik neki :lol: Aztán ki tudja lehet,hogy a terhesség végén mégiscsak más neve lesz :D :D :D :D

Praszlera
Szép név, de saját véleményként nekem ennek a rövidített alakja a Bende jobban tetszik. Ha esetleg nem vagy teljesen kibékülve a Bendegúzzal, vesd fel apukának, hogy legyen Bende a neve a gyereknek. Attól ő még szólíthatja Bendegúznak :D :lol:
Nálunk mikor még nem voltam terhes úgy volt, hogy ha egyszer fiúnk lesz, akkor a párom nevét fogja kapni a Viktort. Most viszont meggondoltuk magunkat. De a család többi tagja azt mondja,hogy nekik mostmár akkor is viktorka lesz :D :D

kicsidodi.
Nagyon szuper a kép. Igazán aranyos a kisbabád :) Tényleg kis husis. És azért látszik az arca is. Nagyon cuki :) Már én is alig várom,hogy menjünk 4D-re. De mi olyan 24 hetesen szeretnénk.

ancsa.
:? Még mindig azt mondom, ne foglalkozzatok semmivel (tudom könnyű mondani) de a lényeg tényleg az, hogy nem lett bajotok. (Sajnos nekem a testvérem autóbalesetben halt meg, 21 évesen, vétlen áldozatként. :cry: Mennyire örültünk volna ha csak a kocsi megy tönkre....)

anyamci.
Őszintén megnyugtat,hogy nem csak én agyalok ilyesmin :lol: Amúgy nekem vagy 2 kete volt olyan,hogy 3 napig nem éreztem a babát, aztán belémrúgott egy nagyot, hogy szia anya,itt vagyok :) Szerintem el tudnak még bújni, na meg nekik is lehet laza napjuk :lol: Persze nyugtatlak, de attól függetlenül nekem is ilyeneken jár az eszem ha nem érzem :oops: :lol:

buuni.
Drukkolok. Kíváncsian várom, hogy milyen nemű babátok lesz :)

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs
 
 



Buuni


Drukkolok, remélem kiderül, ki lakik odabenn :D

Anyamci

Én sem érzem minden nap mozogni a babót, ilyenkor én is azon agyalok, hogy nehogy valami gond legyen...
Valamikor szinte órákon keresztül mozog, tegnap pedig alig éreztem, de remélem tényleg nincs semmi baj, ahogy a Reni írta, még el tudnak bújni, sok a helyük :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
zsanka84
Budapest
 
 


Sziasztok!
Megjártuk a védőnénit.Nagyon aranyos de tényleg.Minden rendben kivéve azt,hogy nagyon de nagyon vizesedek :( 5 kg-ot híztam 4 hét alatt de azt mondta ez szinte mind víz lehet ahogy elnézegetett és nyomkodta a lábam :( Van valaki még aki nagyon vizesedik????
A vérnyomásom meg a vizelet jó volt amúgy.

Reni,Zsanka: Én ezt a terhességet úgy kezelem mint a porcelánt :D Pont mondtam a védőnőnek,hogy már alig várom,hogy kint legyen mert a terhesség végére full ősz leszek annyit aggódok miatta (ami nem jó!!!tudom..de hát .. :oops: :) )
Na és igen!Van helyük bőven ezt most tapasztaltam is.Megnéztük a szívhangját meg a mocorgását.Folyamatosan mocorgott(amiből Én semmit nem éreztem!!!) de hallottam ahogy elment meg mikor megtaláltuk a szívhangot rögtön átment a másik oldalra és nem hallottuk,hogy ver.Aztán megnézte a másik oldalon és gyönyörűen vert a pici kis szíve :) Hangsújozom semmit nem éreztem közben! :lol: De édes volt.

buuni: Én is szorítok nektek,hogy megmutassa magát!!!!++++++ Amúgy mit szeretnétek jobban? Bár gondolom mind1 mi lesz :)

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Buuni: ????? megmutatta??? Tényleg Ti mit szeretnétek ha lehetne választani??

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Jeanner: előre is köszi a felajánlott segítséget, lehet élni fogok vele..:-)

anyamci: vizesedés.:-( sajnálom....és erre nem tudnak adni valamit??

Én eddig 4-4,5 kg-t híztam..pocim alig látszik....folyton keresi mindenki. :? Mondjuk széles a csípőm, így van helye gondolom így is.Emmával sem volt nagy pocakom...:-)

nekem a vérnyomásom volt magasabb tegnap...de hirtelen olyan meleg lett..meg sokat kellett előtte lépcsőzni....de mondta a védőnő, h ma mindenkinek magasabb picit..:-)

a többi ok.

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Reni:Sajnálom a testvéredet,és persze hogy örülünk hogy nekünk semmi bajunk nem lett..

Kép

Kép
ancsa03
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a biztatást ami a Bendegúz nevet illeti. Kicsidodi mi is igy vagyunk vele, hogy már csak azért is kitartunk a Bendegúz mellett, mert az anyósom mást akart. Nehogy már ő határozza meg.
Anyamci amiket irtál durva, de sajnos ilyen hülyék az emberek. És tényleg, a másik duma az az szokott lenni, hogy te jó isten három gyerek ebbe a világba, és hogy hogy fogok birni három fiúval.
A hizással kapcsolatban már akartalak titeket kérdezni, hogy ki hogy áll, bár tudom, nem lehet összehasonlitani, mert mindenkinek más a testalkata, a szervezete stb. Csak azért érdekel, mert az anyósom egyfolytában piszkál, hogy nem normális, hogy még nem hiztam egy kilót sem, sőt fogytam kettőt. De most mit csináljak, az elején nagyon szarul voltam, azért nem tudtam enni, most már tudok enni, de soha nem voltam egy nagy étvágyú ember, annyit eszek amennyi jólesik. Ha megkivánok valamit megeszem. Meg amúgy is, egy örökmozgó 2 éves gyerek mellett, aki után egész nap menni kell, elég nehéz pihenni. Ráadásul a doki szerdán mondta, hogy hanyagoljam az emelgetését, mert nem tesz jót a lepényeknek. Jah és az előző terhességemnél is a 20-dik hétig nem hiztam semmit, utána meg volt olyan hét, hogy 4 kg is. Úgy gondolom előbb-utóbb be fog ez is indulni.
Sajnos én még nem érzem, hogy mozognak, de remélem hamarosan eljön ez is.
Buuni: kiváncsian várom, hogy mi lesz az uh-n?
Jah és kicsidodi zabálnivaló a kisfiad kis duci keze, nagyon édes.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
praszlera
Etyek
 
 


kaqk: Semmit nem lehet rá szedni most :( Só és fűszermentes diétát kell csinálni szülésig.. Hírtelen azt meg se kérdeztem,hogy egyáltalán nem lehet sósat vagy csak kevesebbet mert ugye a só az benne van mindenben..kenyértől...elkezdve minden.Kicsit el is keseredtem,hogy még csak a 20.hét de már ilyen gondok vannak. ADorcsival ennyi kg voltam mikor szültem akkor mi lesz most :cry: Ráadásúl alig eszek de tényleg.Reggel és ebédre este 6 után már nem még ha tudnék is enni akkor is csak ritka az h este eszek valamit.Na ez van
praszlera:Én már nem foglalkozok senki véleményével,mondjon a sok ostoba azt amit akar.Én boldog leszek pár hónap múlva a 3 gyerkőcömmel :wink: :lol:

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Anyamci, az nem igaz, hogy semmit nem lehet rá szedni, van 3 féle schüssler só, én a natrium sulfuricumot szedem, mert hízásra is hajlamos vagyok, 2 hete egyáltalán nem vizesedek!! :) patikákban lehet kapni, csak kérdezz rá, hogy kell szedni :) ja meg sok alma, paradicsom, zeller, és mindjárt itt a görögdinnye szezon :D goodbye vizesedés :D munkát megértem... :( mármint, hogy nem bánod :D

Fiú téma: én a szomszédunkon voltam kiakadva... nagyon rendesen, rém jófejek, de tényleg, nagyon kedvelem őket, de... ugye megtudták, hogy mi is babát várunk, és azt is, hogy fiú... jajj de jó, de nagyon király, hogy ők milyen irigyek, mert a bácsi fia is "csak egy lányt tudott nemzeni, amilyen béna..." mondom mi van??????? és a saját unokájuk!!!! (nagyon bájos kislány...) kiakadtam... :shock: tény, hogy Samunak nagyon jó dolga lesz, de akkor is!!! :(

Rena, a Levente nagyon jó név, nekem is nagyon tetszett, csak párom azt sem engedte :D

Kaqk, ne fogd magad vissza, azért ajánlottam :)

Judo, küld nyugodtan, de én sajnos nem értek hozzá :( de ha ide bemásolod, szerintem meg fogják mondani a többiek, hogy jó-e vagy nem :)

Kicsidodi, nagyon nagyon szép a babátok :) rokonokkal, ismerősökkel ne foglalkozz!!! :)

Buuni, na mitek lesz? :)

Zsanka, nyugi, normális, hogy nem érzed minden nap :) olyankor még én sem éreztem :) még most is van, hogy hogyha front van, akkor meg sem moccan... nyugi, ez normális ;) én pont ma beszéltem erről a védőnővel, azt mondta, hogy túl nagy még a helyük, ezért lehet ilyen :)

Praszlera, én nagyon irigyellek... :) én már +4 kilónál tartok... és hidd el, lassan beköszönt a farkasétvágy, na majd fogsz hízni :D de amúgy anno anyum sem hízott velem, nekik ki volt adva parancsba, hogy nem lehet ('80as évek... :? ) és őt ugye altatták 2 hónapig, hogy ne szülessek meg 22 hetesen, így hát még fogyott is, mégis meglettem :) igaz picit kicsi voltam, de pontban időre jöttem és makk egészséges lettem :) szóval nyugi :) barátnőm meg beteg lett az elején nagyon, és valami 6 kilót fogyott, és csak 26. hétre ment rá vissza 4 kiló... azóta még +4nél tart, szóval nyugiiiiiiiiiii :)

Na, mi is megjártuk a védőnénit, meg lettem dicsérve, mert csak 1 kilót híztam 14. héthez képest, és a vérnyomásom, vizeletem is rendben volt :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


jeanner:Komoly???????Még ma megveszem akkor! Pontosan hogy tudom,hogy a 3 közűl nekem melyiket kell szedni??Te honnan tudtad?Örülök mert nagyon elkeseredtem ma :(

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Anyamci: látod csak, ne keseredj el, de tényleg a sót amennyire csak tudod mellőzd, az ugye megköti a vizet!

Jeanner: köszi..:-)

Fiú vagy lány...nem normálisak az emberek..egyébként sokan nem is tudják mit is reagáljanak, ...

Buuni: ????????????????,

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Jeanner: Kaszásdűlőn lakom. Ti merre?

Vikianya: A régi dokim magánkórházban dolgozik és terhesgondozást sem vállal sajnos, pedig nagyon meg voltam vele elégedve. 12. hétig jártam hozzá, a frissen megállapított inzulinrezisztenciám miatt 2 hetente volt ultrahang. Magánkórházra egyébként se lett volna pénzünk, szóval mindenképp másik doki után kellett nézni. Nagyon sokan SOTE 2-t és a Szent Imrét javasolták.Mivel senkit senkit nem ismertem, az egyik kolléganőm ajánlása alapján választottam dokit, aki mindkét kisfiát Barnánál szülte. Azt az egyet sajnálom, hogy apuka nem jöhet majd be a babához látogatni, de azt mondják a már tapasztalt anyukák, hogy jobb is így, hogy nem járkálhatnak be a rokonok.

Kaqk: A Római hozzánk is elég közel van:) szerintem nagyon szeretni fogod! Én is szívesen segítek, bármi infó kell. A helyedben egyébként én is otthon maradnék arra a kis időre az ismerős környezet miatt. Egyébként, ha lányunk lett volna, akkor mi is a Lizát választjuk. A Dalma már a végleges név?

Prasztrela: Szerintem is nagyon jó név a Bendegúz! Nekünk is ez volt a Botond mellett a másik verzió.

Kicsidodi: Nagyon aranyos a babátok:) Neked is inzulinrezisztenciád van?
szilda5
Budapest III. kerület
 
 


Haliho!!! :)

Elvileg kislány lakik a pocakomban, 99 %ra mondta az ultrahangos dokinő, hogy kislány, de 7re megyek a saját dokimhoz, ő is csinál egy UH-t biztos ami biztos!!! :)

Annyira de annyira örülök!!!!! :) :D

Később még részletezek, meg remélem tudok majd képet is feltenni!
Szép délutánt csajok!!!! :)

KépKép
buuni
Budapest
 
 


Bocsánat, hogy ki-kimaradok... megkezdődött a vizsgaidőszak, közben dolgozom is...

Gratulálok a kisfiúkhoz, kislányokhoz! :lol: :lol: :lol: :lol:

Munka
Én talán szeptemberig fogok dolgozni. Kényelmes, irodai munkám van. Meglátom, hogyan bírom...

Preszlera
Az egyik unokaöcsém Bendegúz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egy édes rosszcsont :lol: :wink:

Judo
DRukkok mennek!
Vendég
 


Buuni.
Dejóóóó!!!! :D Gratulálok!! Csak erősödik a lányos tábor is:) Elsőre én is kislányt akartam, és bejött :) Olyan jó a csini rucikat,és hajcsattokat venni. Most meg, örülök,hogy fiam lesz,mert megtapasztalhatom ezt is. Lesz egy kis szerelmem :D

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs
 
 


Anyamci!

Én Botonddal nagyon-nagyon bevizesedtem, szó szerint nem volt se bokám, se térdeim, és semmilyen cipőm, vay papucsom sem jött fel... Baromira fájt is, úgy feszített, hogy azt hittem megőrülök, és nem használt rá semmi :( . Végülis emiatt lett programcsaszim (csak Botond pont aznap reggel el is indult kifelé magától :wink: ). De ez nekem drasztikussá csak az utolsó másfél héten vált, ilyenkor még semmi se volt szinte, csak amennyi normális... :roll: .
Most is van rajtam víz, érzem, de sztem 2-3 kiló össz.

Praszlera!

Hát, sztem is illett volna hízni, főleg ikrekkel :roll: . De tényleg, ahogy mondod, nem vagyunk egyformák: én pl. tökre igyekszem, hogy keveset hízzak, mert már most nagyon zavar, ahogy kinézek (na nem a pocakom vagy a cicim, hanem a fenekem, meg a csülkeim, meg a karom :twisted: ), mégis csak lassítani sikerül a hízást:? . Eddig 4,5-5 kilót híztam, ami nem lenne gáz, csakhogy eleve 4-5 kiló plusszal kezdtem az "ideális" súlyomhoz képest, ezért nem szeretnék sokat hízni, mert van tartalékom bőven :( .
Nézd, itt tök jól le van vezetve a "standard", és még ikrekkel is kalkulálhatsz :wink: .

http://anyuci.hu/kalkulatorok/terhessegi-sulytablazat

Sztem egyél, amennyi jól esik, nem kell tömnöd magad! De minden étkezésedben legyen szénhidrát, még a joghurtba is tehetsz egy kis műzlit tízóraira, vagy a kávé mellé egyél pár szem kekszet vagy cantuccinit :wink: . Ha mindenből eszel rendesen, akkor nem lehet baj, de ne fogyj, főleg ha vékony alkat vagy! :wink:

Jeanner!

Hű, ezt a sót én is felírom :wink: .

A dícséreteket köszönjük mindenkinek :wink: . Kis ufónauta még, de Botond is ilyen volt, asztán meg szumóbébi lett :lol: .

Szilda!

Én cukorbeteg vagyok 6 éves korom óta :roll: . De a terhességemre se Botondnál, sem most nem volt különösebb hatással. Ugyanúgy ettem/eszem, és ugyanolyan inzulint kapok, mint előtte. Igaz, a hormonoktól ugrálnak a cukraim néha, de rengeteget mérek, és szaladok utánuk :lol: . Így a babának "fel sem tűnik". :wink: :D

Buuni!

Gratula! :D :D :D

Carotta!

Vizsgaidőszakhoz hajrá :wink: ! Én Botonddal a pocakban két vizsgaidőszakot nyomtam le, aztán meg baba mellett még 2-t, meg az államvizsgát :twisted: . Fasza volt :lol: . De nem csinálnám másképp, mert mostanra mindkettő megvan, és egy kis erőfeszítéssel, egyiket sem kellett halasztanom: se a sulit, se a babát :lol: . Viszont annak örülök, hogy most nincsenek ilyen "terheim", csak a kétévesem után szaladok :lol: .

Kíváncsi leszek, bírod-e majd a melót, mert azért nem könnyű annyit ülni a vége felé :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


buuni: Nagy gratula a kislányhoz :) Már túl sok lett volna a kispasiból :lol:

carotta: Sok sok ++++ a vizsgákhoz!

kicsidodi: de neked ilyen korán elkezdődött Botonddal a vizesedés?

jeanner: Köszi a tippet nagyon! Nekem is azt ajánlották amit te mondtál!Remélem nekem is bejön.Kaptam egy füzetet amiben le volt írva pár tünet ,meg betegség.Elég hasznos volt :)

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Anyamci!

" ilyenkor még semmi se volt szinte, csak amennyi normális..."
:wink:
Szóval gyakorlatilag nem vizesedtem, csak amennyit menszinél vissza szokott tartani a szervezetem. 1-2 kilót.

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


anyamci!
én is baromira be vagyok vizesedve. A bokám gyakorlatilag már 2 hete nem látszik. Korán reggel még úgy-ahogy, de délelőtt már bazi vizes. Estére az egész vádlim baromira bedagad. Azt mondta a védőnő, hogy vigyázzak a kilókkal, mert még rosszabb lesz. Néztem természetes víhajtókat, asszem a zsurló tea nagyon jó, csak még nem néztem meg, hogy terhesség alatt lehet-e inni. (szerintem nem) Én 7 kilót híztam eddig, de szerintem a háromnegyede ennek víz.

Elkészült a cukor és az afp vizsgálatom eredménye. Szerencsére mindkettő jó lett :)))))))))))) Úgy örülök. Már alig várom a 31-ét, akkor tudom meg hogy kisfiú v. kislány a pocaklakóm.

Szilda, én is kaszáson lakom, ill. picit kifelé, a Bogdáni út felé :))) Te is Margitos vagy?

Kép
ativerus
Budapest III. kerület
 
 


Ááááááááááá, mennyi szomszédcsaj :D én aquincumi, szinte szomszédok vagyunk :) 106-ossal mindkét hely közel van :)

Anyamci, én a natrium sulfuricumot szedem, mert én nagyon hajlamos vagyok hízásra is, de nekem be is vált :) füzetke hatásos, elektronikusan is fenn van, ha valakit még érdekel:

http://www.homeopatia.info.hu/index.php ... &doc_id=15

Vizesedés
A várandósság vége felé gyakori probléma a végtagok vizesedése. A vérnyomást, és a vizelet fehérjetartalmát ilyenkor ellenőriztetni kell!

BOVISTA
Az ujjak éjjel zsibbadnak, nappal duzzadtak.

NATRIUM CHLORATUM
Sovány, fáradékony kismama. Bokák, ujjak, vagy a szemhéj vizesedik.

NATRIUM SULPHURICUM
A lábak és a bokák vizesednek, gyakran hasmenéssel jár együtt. Telt, hízásra hajlamos nőknél ajánlott inkább.

A következő problémák orvosi kezelést igényelnek. A felsorolt homeopátiás
szerek kiegészítésként közepes (30 CH, C30) potenciában javasoltak.

ezek a javasoltak, hát szerintem mindenki látja, mije vizesedik ;)

Buuni, csajszihoz gratulálok!!!!!!!!!!!! :)

Ativerus, éljen jó eredmény :D mi 30án megyünk... jó lett volna a 31 nekünk is, talizhattunk volna... :) (gondolom, ti is margit :D )

Kicsidodi, vizet sajnálom :( 2-3 kilónyi rajtam is volt, de ez a csodasó lehajtotta :)

Mi jól vagyunk, csak nagyon kemény érzetű a pocakom (nem kemény, csak feszít), vagy a gyerek, vagy a front... ma kimegyek a corába, szétnézek a babarészlegen, sajna úgy alakult, hogy egyedü vagyok most itthon, de szerencsére csak holnapig :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Ja, anyamci!!! A másik schüssleres füzim szerint napi 4x1et kell nyelv alá tenni, én úgy kezdtem, nagyszerű volt, csak ugye se előtte se utána egy órával (vagy féllel) nincs kaja, így most már csak 2-t szedek, de így is működik :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Ha már a szomszádcsajoknál tartunk, mi az Árpád hídnál lakunk :D
az sincs messze Tőletek :D

Buuni gratula a kislányhoz, neveken már gondolkoztatok?

Szerencsére én még nem vizesedek, de gondolom előbb-utóbb biztos nálam is lesz...
Én is csupa jót hallottam ezekről a sókról..
Ami még nagyon jó a láb vizesedése ellen az a hideg meleg zuhany felváltva, persze terhesen csak a lábat sokkoljuk hideg vízzel, más testrészt ne nagyon :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
zsanka84
Budapest
 
 


ativerus: Hát akkor hasonló cipőben járunk :S Neked mit mondott az orvosod és a védőnő???

jeanner:Igen Én is olvostam.Tényleg hálás vagyok az ötletért.Már csak nagyon bízok benne,hogy nekem is fog hatni.
Ma már sószegényen ettem :lol: Rántott husit csináltam főtt újkrumplival meg gyümimártással.Na és magamnak külön főztem a krumplit só nélkül az én 2 szelet husimra csak épp 1 ici pici sót tettem .Meg lehetett enni.De sajna apa megette az 1 husim véletlen míg pihiztem így bűnöztem,de csak a felét ettem meg :wink: :lol:
Nekem ez is haladás. :oops: :D

Jó nektek,hogy ilyen közel laktok egymáshoz.Én meg a világ végén hozzátok képest.(23.ker.soroksár)Viszont ilyenkor már javában sokat megyek a szigetre a gyerekekkel.Majd Milánnal is ki fogok járni sétálni :lol: Alig várom már.

Azért belegondolok...nagyon hamar elértük a félidőt.Már nincs ennyi és 1-2 babuci már meg is születik :)

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Jahh: jeanner: Neked mennyi idő múlva hatott ez a csoda szer?

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Anyamci, nekem aznap, amikor elkezdtem szedni :) de mondom, én 4-gyel indítottam, aztán másnap 3, aztán most kettő, ha nagyon durvul/bűnöztem, akkor ... de ma is voltam a parton, sült krumpli, majonéz, rántott sajt, egyik sem volt az én kedvemért sótlan, mégsem vizesedtem fel :)

Zsanka, nem bizony, te is a szánkban vagy :D egyszer akát össze is futhatnánk, ha már ilyen közel vagyunk :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!Köszi mindenkinek a drukkokat.Hívtam pesten a genetikát és azt mondták,hogy minden rendben van a kislányommal!Nagyon örülünk neki!Mondjuk biztosak csak akkor leszünk benne,ha majd másodikán mikor menni kell fel a leletért a doki megerősíti!Mindenkinek boldog babavárást kívánok!
judo86
Vizslás
 
 


Judo, ez csodálatos!!!!:) viccesek ezek a kislányok :D (barátnőmnek, akiről meséltem, nekik is lányuk lesz :D )

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


judo, ha azt mondták a genetikán, hogy minden rendben van, akkor bizony az úgy is van :) nagyon, nagyon, nagyon örülök!!!!!!

anyamci, nekem nem mondott semmit a védőnő, azon kívül, hogy ha tehetem, polcoljam fel a lábam napközben, igyak nyugodtan, ne vonjam meg a folyadékot, és ne hízzak mert rosszabb lesz 8) dokinál ezidáig egyszer voltam,mivel nincs, és nem is lesz fogadott orvosom, de terhesgondozásra majd mindig ugyanahhoz az orvoshoz fogok járni, csak nem kérem, hogy legyen jelen a szülésnél, majd szülök az ügyeletes dokinál. Azaz a dokim még semmiit sem mondott a vizesedésre, de kb 2 hét múlva megyek terhesgondozásra, és majd jól rákérdezek...

jeanner olyan jó, hogy te találtál rá megoldást, hétfőn első dolgom, hogy megyek a patikába, és megveszem a csodaszert :) remélem gyorsan hat, mert sok rövidgatyóm van, amit az elefántlábak miatt eddig nem tudtam felvenni, és a hosszúnacik már baromi melegek.

A kedvesemtől kaptam ma egy nagyon tuti kismamanacit! annyira örülök, mert tök jól áll :oops: c&a-ban ma minden kismamaruházatra 20 % kedvezmény volt. Jókor szólok, de lehet, hogy holnap is lesz, érdemes szerintem benézni...

Kép
ativerus
Budapest III. kerület
 
 


ja és egy kicsit dicsekenék is...
Képzeljétek, kaptam a munkahelyemtől egy 3 napos wellness hétvégét visegrádra. A kedvesemmel megyünk júliusban. Már alig várom... "szerelmesek hétvégéje" a program neve. Van a jegyben egy kétszemélyes szeráj kincse masszázs, és egy tejes-illóolajos-virágszirmos páros fürdő :) Ez lesz az első családi nyaralás, igaz a bébi a pocakban, de ő is ott lesz :)

Kép
ativerus
Budapest III. kerület
 
 


Judo:

Nagyon örülök,hogy minden rendben :D :D :D :D

Ativerus:

Nagyon szupi a wellness hétvége
Létezik ilyen munkahely? :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
zsanka84
Budapest
 
 


Jeanner!

Csak egy gyors kérdés: amit szedsz, az nem okoz szorulást :roll: ? Mert nekem is az kéne, és látom, írja, hogy gyakran hasmenéssel jár együtt ez a fajta vizesedés, nekem viszont az nagyon nincs (és Botonddal sem volt a víz ellenére), sőt szorulásom van már így is :( . Szóval ilyen téren nem tapasztaltál vmilyen hatást? Köszi :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?