Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.
Sajna már egy ideje (az én egészségügyi problémáim miatt) nálunk sincs. Szegény párom! De szerencsére nagyon megértő! :)
Na tegnap kezdtem elölről! Délutánra úgy bedagadt a lábam, hogy majdnem nem volt miben Berciért mennem. Egyszerűen nem tudtam semmit a lábamra húzni. :shock: Végül sikerült megoldanom. A vérnyomásom tegnap óta 130 körül mozog, és a lábaim térdig úgy bedagadtak, hogy a bokacsontom eltűnt, és a lábfejem egyáltalán nem tudom behajtani. :( Nem tudom, meddig jövök még. :?

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado
 
 


Nammado a bokacsontom már nekem sem látszik :? .
Mondjuk a vérnyomásom 104/68,meg a cipőim is jók még. De a 130 sem sok!! Bercivel nem voltak ilyen dagadós problémáid?

Összebújás nálunk sincs már.

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Köszönöm a dicsérő szavakat, e biztos, hogy ugyanazt a képet nézzük? :)))) Azért híztam ám jó 14 kilót, a védőnő pedig 11-ről tud, persze, mert a 11. héttől nézi. :D
A szoba pedig azért ennél extrább, csak mos nem tudtam fotózni, mert befogadtam egy egész pici kismacskát egy hétre és feltekertem a szőnyegeket addig és ide tettem be. De majd mutatok képeket utána, ha elviszik és ismét rendben lesz a szoba is. A kiságyat használta már Gergő és Míra is, sőt ez a szétszedhető változat, amiből gyerekágy, éjjeliszekrény és íróasztal lesz, az egyik legpraktikusabb bútordarab itthon, gyakorlatilag 2001 óta folyamatosan használatban van valamilyen formájában. :)
Összebújás: Hát nekem ugyanolyan intenzíven megy még. :oops: Néha gondolkodom rajta, hogy vissza kéne venni, de folyton elcsábulok. :oops: De semmi bajom tőle, úgyhogy akkor miért ne. Az viszont tény, hogy nagyon leleményesnek kell lenni a változatossághoz, mert nehéz már a hozzám férés. :D
Vérnyomás: 1-2 napig nem baj, ha 130 körül van, nekem is volt mindháromszor egyszer-egyszer, pedig átlagban inkább alacsony. Inkább akkor baj, ha nagyfokú vízvisszatartással párosul és napok után, pihenésre sem múlik.
A lábamon nekem is van már minimális vízvisszatartás, amit csak én látok, a belső bokám nem olyan kiemelkedő, de szerencsére csak ennyi.

Zsófiról nincs hír?
A lábamon

Judit

Kép

Kép

Kép
migej
Pécs
 
 

 
 

Összevissza írtam. :D Gondolom azért kitaláljátok hova mit terveztem írni. :D

Judit

Kép

Kép

Kép
migej
Pécs
 
 


Lanyok, masodik este, hogy nem birok aludni. Felkeltelm pisilni es inni es konstataltam, hogy nagyon faj a derekam. Az a "meg fog jonni" erzes. Kicsit hanyingerem is van. Kijottem netezni, remelem, hamarosan elalmosodom es kulloghatok vissza aludni.
Lefekves elott is nagyon ramatyul voltam, a gyerek megint a hasam jobb felso negyedebe kuckozott be (legalabbis ott volt egy bazi nagy pukli, a tobbi tok uresnek tunt), fajt az oldalam, a derekam...

Remelem, kozuletek mindenki bekesen szuszog az agyaban!

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


andrejja! van h én is fent vagyok éjjel, általában fél 3tól 5ig:((( de csak nem tudok aludni...sehogy se jó! nekem is van szinte már minden nap hányingerem:( sajnálom:( azóta jobb? visszatudtál aludni?derekad?

ma voltunk mi is 4d-n, azért annyira szépen tényleg nem lehetett látni...nagynak tűnt az orra,de mondta a doki, h senki sincs kibékülve a baba orrával..tehát h azt a gép teszi:) dvd lett,külön kép nem, úgyh még mutatni se tudok, de nekem a legszebb:)) bpd 83,fl 65 többire most nem emlékszem fejből, és kb 2300gramm,aminek nagyon örültem.....bár lehet most tévedtek éppen,mivel 31 hetesen csak 1500volt.passz,de mindegy is. méhlepény 2es fokozatú, átlagosnál kevesebb a magzatvíz. ultrahangos(nem a saját dokim) azt mondta nem kell vele foglalkozni. én csak tőletek kérdezem, h volt vkinek ilyen? milyenn következményei lehetnek, vagy minek a következménye ez?
amúgy fent volt végig, nyitogatta a szemeit, nyújtogatta a nyelvét, és nagyon nagy körmei vannak:DDD remélem nem karmolja ott bent agyon magát!:)

vettünk a Baumaxba szőnyeget, meg elmentünk anyummal Budaörsre az Elefániba, vett magának ő is babakocsit vektor4.et, vettünk még vékony plédet,fürdőköpenyt, párásító készüléket.

tényleg azt nyáron is kell használni? még télen mértem akkor kevés volt a páratartalom...majd meg kéne mérnem most is..csak vennem kell mérőt,mert múltkor egyik bnőm jött messziről aztán neki volt azzal mértük meg.

mama babakocsija: csak kék színűbe:)http://elefani.eu/spd/120-090303/Espiro_Vector4_Lite_multifunkcios_babakocsi_Citro

párásító: http://elefani.eu/spd/200-518114/Momert ... asito_1811

KépKép
dike
 
 


Na, lányok, a gyerek már most szivat. :shock:
Uh-ról jövök, két kérdésem volt a dokihoz:
befordult -e, és még egyszer a neme.
Mindkettővel meglepett, faros és fiú. :P Egész a hasam aljában éreztem csuklani, nem tudom, hogy csinálta, hogy a fenekével csuklott.
Valamint a ruhái csupa lepke-virág-cica rózsaszín kombinációkból van összerakva, úgyhogy kezdhetem előlről. Ráadásul neki sem merek állni, mert mi van, ha mégis lány.....
Amúgy pedig továbbra is kisebbnek mérik másfél héttel, 2400 g körül van. Most vagy picike tényleg (ami nem baj, ha faros marad), vagy pedig tényleg fiatalabb (akkor meg még hátha befordul).
Mindenesetre most elkezdem megkeseríteni az életét az indiai híddal. :D Azt mondják, ha csak kényelmi funkciókból nem fordul, erre rámozdul. Hát... szorítsatok....szívesebben állnék neki fejvégű babával a szülésnek. :(

Judit

Kép

Kép

Kép
migej
Pécs
 
 


Ma este gondoljatok rám leveszik az anyajegyet fél 8kor, nagyon félek:(((

Holnap pedig az első nst,nagyon nagyon várom,persze senki nem tud velem eljönni...mehetek egyedül .Sad((

Tegnap volt az első házassági évfordulónk, voltunk vacsizni:)

én már nagyon türelmetlen vagyok csajok, úgy szeretném ha már kibújna, jó még 2 hetet maradhat, de ne tovább:))

Migej! nagyon nagyon szorítok h beforduljon, ezt meg nem akarom elhinni, h most meg fiúnak látták! hát én betojnák,ha most azt mondanák lány..........mindenem fiús,ahogy neked lányos....azt a mindenit!!:)))))))))

KépKép
dike
 
 


Judit aztaaaa :shock: , nem semmi. Hát én is lehidalnék, ha kiderülne, hogy Julcsi Barnabás, mindenünk rózsaszínű. Bár nálam ez eléggé valószínűtlen, volt amniocentézisem, így orvosi csodaszám lennék, ha így is tévednének :D .
Gergő mekkora súllyal született?

Dike mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!! Én is egyedül voltam ctg-n és most szerdán is egyedül megyek, de nálunk mindenki egyedül volt, direkt sasoltam :wink: . Akkor Te is előbb kezded az nst-t? Mert elvileg a 36. héttől kéne menni, vagy nálatok máshogy van?

Többiek???? Remélem mindenki jól van. Zsófival is remélem minden okés, csak a laptopját nem vitte magával..

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Sziasztok!

migej, nem semmi :shock: :lol: Akkor gratula a kisfiúhoz :)

dike, én is egyedül jártam CTG-re Zsófival, az elég uncsi ám a kísérőnek :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


jól van csajok....már én is úgy gondolom h egyedül megyek, max a 38 héttől jön velem valaki...de azért nekem 60km le kell vezetnem,mert ugye más városba szülök.

kisbarack! passz ekkora hívott a doki...nem bánom:)

KépKép
dike
 
 


Én mondjuk nem ennyit vezettem, csak be Pestre kellett mennem (20 km), de Zsófival a 41. héten is egyedül mentem, Fruzsival meg fura módon két nappal a szülés előtt éreztem, hogy én már nem szeretnék vezetni, akkor jöttünk haza egy másik városból Zsófival ketten, és mikor hazaértünk, mondtam is Zolinak, hogy ez volt az utolsó egyedüli vezetésem szülésig. Szóval amíg jól érzed magad, ne aggódj :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Migej, egesz eddig ugy volt, hogy kislany, es most hirtelen megvaltozott a doki velemenye?
Lennek bajban, ha fiam lenne megis, nem is tudom, mit tennek :). Majdnem minden ruha kifejezetten csajos, a babakocsi lila, a pihenoszek rozsaszin... :D
Faros fekves: talan meg megfordulhat, nem?

CTG: nekem egyszer volt, az is csak azert, mert bementem a szuleszetre derekfajas-kemenyedes miatt.
Jovo heten, 38 hetesen kell dokihoz mennem, kivancsi vagyok, utana kell-e jarni CTG-re majd.

Vezetes: meg ketszer vezetek be Kortrijkba, holnap es csutortokon. Szombaton baratoknal voltunk, en vezettem, es abszolut nem erezetm mar biztonsagban magunkat. Egyreszt lassabban reagalok dolgokra, masreszt nem tudok mar forgolodni, mozgolodni.

Viszont ma szarnyakat kaptam. Itthonrol dolgoztam (vagyis inkabb csak ugy csinaltam), kozben kitakaritottam, delutan elsetaltam a kisebbik lanyommal a cipoboltba (ut kozben 1 Eur-ert vettem esovedot a babakocsira), visszafele zoldseges, hazajottem, foztem egy nagyon finomat, felmostam az egesz pecoban a kovet, es tok jol vagyok. Ma csak az orrdugulasom idegesit.

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


meg volt az anyajegy leszedés, szuri azért fájt, nagyon féltem, megfeszültem, alig kaptam levegőt,szerintem én császárnál elájulnék, a tudattól, h vágják a hasam, mert most is a tudat okozta ezt a nem tudom elmondani milyen érzést,ami rosszul létet vált ki. a varrásnál meg azt éreztem, ahogy húzza meg a varratokat,nem fájt, csak áhhhh....de már most átázott,véres, úgy h holnap az első utam a patikába vezet,kötést cserélni. 4 napig nem érheti víz. 2 hét múlva varratszedés.

KépKép
dike
 
 


Dike de jó, hogy túl vagy rajta. Jobb már? nem vérzik? 2 hét múlva varratszedés :arrow: ezt jól kiszámolták, akkor már Ármin is jöhet, nem lesz korababa. :wink:

Érdekes, hogy a ctg/nst is ennyire máshogy működik más országokban. Tényleg Dike, mi volt? Ma mentél először ha jól emlékszem..

Lassan mindannyian belépünk abba az időbe, hogy már bármikor jöhet a baba, nem lesz koraszülött :wink: .

Én már nem merek vezetni.
Ja, és a bokám elkezdett dagadni. Mondjuk csak akkor, ha sokat megyek, pihenésre elmúlik szerencsére.

Andrejja milyen nagyon finomat főztél?? :)

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Kisbarack, egy jo kis mediterran jellegu csirket csinaltam padlizsannal, sarga kaliforniai paprikaval, fekete olivabogyoval, hagyma, fokhagyma, oregano, kakukkfu, mascarpone, tejszin, parmezan, teszta. Jo kis dietas :D. Isteni finom volt!

Mar csak egy nap az irodaban! Buszke vagyok magamra, hogy kibirtam :).

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


Hűűű ez tényleg nagyon fincsi lehetett, de a látvány sem volt semmi gondolom, az a sok szín együtt...hű de éhes lettem:).

Tényleg büszke lehetsz magadra, hogy eddig kibírtad, most jöhet a megérdemelt pihi.

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Hat meg nem, mert a majusban vegig itthonrol dolgozom (de igy tudok sunnyogni kicsit :)).

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


kisbarack! nem fáj a cicim picit se,tök jó!!!


a védőnőm mondta h 5 órától számoljam a magzatmozgást a bal oldalamon fekve, és a 10.után tegyek egy x-et a táblázatba amit adott.ja és h max 20 perc de általában 10-15 perc alatt megszokott lenni a 10 mozgás. na hát tegnap 50 perc után lett meg.

ezt ma el is mondtam a szülésznőmnek, mivel ő is adott egyet amit vezetni kell,és a dokim nézi is. mondja akkor legyen a 7 óra....hát ma 5től 25.perc után volt meg, 7 órától meg 8ra:)) tehát a 7 se vált be....hm...nem tudom még holnap próbálgatom...aztán kiválasztom a legmegfelelőbb időpontot és 1 táblázatot fogok vezetni.
meg volt az nst is...4szer mozgott összesen de akkor szépen felment 140ről 160ra szívverése. szülésznőm külön behívott egyből egy helyre,ahol csak én ültem voltam, jót dumáltunk, mért vérnyomást,homeopátiás szereket felírta, meg h vajúdásnál van egy jó vajúdó olaj, 3600ft ha ő rendeli, döntsem el, h homeo vagy az....de h azt nagyon szereti ő kenegeti vele a hasam...meg masszíroz,hát azt választottam. aztán levittem a dokihoz a leletet, akinek letelefonált,bementem,megnézte,panasz?nincs...meg se vizsgált, meg se uh-zott és kenetet sem vett, mert h mennie kell a műtőbe,remélem jövő héten ez nem marad el!szerdán megyek majd!

KépKép
dike
 
 


37.het... atyagatya, el sem hiszem!
Ugy nezem, kicsit mashogy all a hasam. Megmertem, koldoknel 118 cm. Nem semmi :).
Hetfon doki. nem tudom, mit fog csinalni, ketlem, hogy lenne UH, de mehszajvizsgalatot meg nem szoktak, szoval kivancsi vagyok.

Ti hogy vagytok?

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


Kérlek aki levetette az őssejtet, az írjon nekem róla. mik a lépések,kihez forduljunk, h van ez, melyiket kell választani..az a baj, h hiába olvasom nem értem. ki hol hogyan csináltatta?

andrejja! köszi én jól....nekem 107 a pocakom köldök vonalban.grat a 37.héthez!:)

KépKép
dike
 
 


sziasztok!

Zsófival mi lehet????
remélem minden oké nála...

hát én már tegnap óta tök passzív vagyok,egész nap csak aludnék
és ma mintha érezném a vesztem még gyorsan kitakarítottam...
ma volt 1-2 fájásom,de még rendszeresnek sem mondanám...


migej!
nem semmi,h így a végén derül ki,h mégsem kislány..

CTG-re én is egyedül járok.tök felesleges mást is odarángatni...
egyszer vittem Kiarát,m apa nem ért időben haza,de odajött érte
és el is vitte,m elég uncsi várni mindig...

én pont holnap is megyek,pediig most hétfőn végre minden oké volt,
de ettől függetlenül mennem kell kontroll ctg-re...

bocsi,de csak most ennyire futja.ha tudok még jövök vagy max
babafotókkal jövök :wink:

Kép
Kép
csibe83
 
 


sziasztok!
bocs, hogy csak ismeretlenül jövök, s írok.
Dike,
Mi levetetjük a köldökzsinór vért. http://www.cordbloodcenter.com/hu/Magya ... oport.alej - velük szerződtünk.
Náluk a menet a következő:
1. felveszik az adataidat telefonon (ha gondolod, privátban elküldöm a kontaktomat)
2. elpostáznak egy szerződést, melyet kitöltve, aláírva vissza kell küldened
3. előbbivel párhuzamosan egy futár kihoz egy kis hűtőtáskát, benne hűtő aksival, az orvosok számára szükséges eszközökkel. Ezt a pakkot neked kell vinned a szülésre. Az orvosok már tudják, hogy mi a teendő vele
4. a pakkban van egy igazolás, melyre a futárnak van szüksége a vér szállításához. Ez is legyen ott szülésnél kitöltve
5. Szüléskor akár a nővérek akár te v apa felhívja a megadott számot, és jönnek elszállítani a vért. (ha du 5 utánra esik a szülés, akkor másnap reggel viszik el, de ez nem jelent gondot)
6. Megvizsgálják, hogy megfelelő minőségben és mennyiségben sikerült-e levenni a vért. Ennek eredménye kb 3-4 hét. Visszajeleznek majd neked, hogy minden oké-e, és ha igen, a szerződés csak innentől lép életbe, és a levétel egyszeri v akár havi törlesztőjét csak ekkor kell részükre megfizetni.
7. a tárolás éves díja 11 ezer Ft

Viszont, ha szeretnéd mindezt elindítani, akkor szerintem mihamarabb, mert a papírok ide-oda postázása időt vesz igénybe!

Mindenkinek minden jót! Üdv, Panni
panini
 
 


panini! köszönöm szépen a tájékoztatást!

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!
Az előbb elszállt, amit írtam, úgyhogy kezdhetem elölről. Velem semmi küli nincs, azon kívül, hogy járok szülésfelkészítőre és terhestornáre. A tornát elég nehezen bírom már, utána alig tudok menni, annyira elfáradok. A kis betyár nagyon aktív, kb 2 óránként bejelntkezik alaposan szétrugdal, aztán pihen egy kicsit. Különösen "jó", amikor a csípőmnél lévő idegeket találja el, akkor mindig összerándulok. Aludni már alig tudok, mert az oldalfekvésben elfáradok, lezsibbad az oldalam. Notorius háton alvó voltam, néha most is arra ébredek, hogy véletlenül hátra gördülök, hiába támasztom ki magam párnákkal.

Migej, nem semmi a fordulat. És most ez már tuti??

Dike, mi a Kriónál fogjuk levetetni az őssejtet, kb ugyanaz a folyamat, mint amit panini leírt, csak itt úgy tudok 24 órás a futár szolgálat. Ez nem hátrány amúgy, mert sógornőmnél, aki 40 fokban szült anno majdnem az volt a gond, hogy a hűtőtáska nem tudta megfelelő hőmérsékleten tartani, amíg kiért a futár.

Csibe, drukk! De jó lesz neked:)
20140503222551
 
 


Na, picit lehiggadtam már, és úgy döntöttem, hogy majd lesz valami és kész... :D
Igazából nem tudom, mennyire biztos az is, hogy fiú, mert egyszer ezt mondták, egyszer azt. Végülis nem is ez bosszantott igazán, mert beszereztem pár fiúcuccot, max. a lányos holmit majd eladom (vagy a fiúsat), nem izgat. Sokkal inkább a fekvése, szerdán a dokim már harántosnak tapintotta, lehet, próbál befordulni. Viszont a dokim abszolút nem aggódik a faros szülés miatt sem, azt mondta, neki tök mindegy, csak ne maradjon harántban, valamijét tegye le, és onnantól részéről oké. Szóval inkább emiatt aggódom, a neme mindegy végülis, csak legyen egészséges és lehetőség szerint simán szeretném megszülni.
Ma megyek az első nst-re, labor is lesz, és két hét múlva még kért az orvos egy uh-ot a több magzatvíz miatt.
Hát ennyi velem, elég kihalt most a topic, mindenki készülődik?

Judit

Kép

Kép

Kép
migej
Pécs
 
 


ma déltől 3ig olyan hasfájásom volt,pont akkor kezdődött mikor odaértünk Mosonmagyaróvárra megnézni egy autót, meg megmutattuk a miénket, alig bírtam kiszállni a kocsiból, ott és hazafele majd meg őrültem, de nem múlt el...volt h erősebben, de 3 órán keresztül maga a fájdalom meg volt, keményedett is. hazaértünk, elmentem nagy wc-re és elmúlt.....fuuuuuu pedig nem éreztem h az lenne a gond!megijedtem.

autó téma: nagyon tetszett áhhhh, de próbáljuk összekaparni a pénzt...hétfőn kiderül...

ja és beszéltem ma a területi képviselővel, szerdán találkozunk,megkötni a szerződést.mi is a kriót választottuk a klasszikus plussz csomagot.

migej! írj majd mi volt ma! drukkk h beforduljon!

KépKép
dike
 
 


Nekem tegnap este voltak jóslóim, három egymás után 10 percenként, aztán szerencsére ritkult, én is betojtam :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


sziasztok!
én ma reggel 6kor arra ébredtem,mintha szivárogna a magzatvíz,így
7kor már a kórházban voltam,de szerencsére vaklárma volt,viszont
ctg-t megint meg kellett ismételni és a méhszájam 2111,
utána szerettem volna délbe aludni és pihenni egyet kiarával,de pont
akkor indultak be a fájások,ami 5-10percesek voltak és egy órán át
tartott.később
is voltak még fájásaim,de elmúltak,viszont sztem tényleg nincs sok hátra
már...
konkrétan felkelni pisilni alig tudok...
doki is mondta,h pihenjek sokat,h kipihent legyek a szüléshez...

Kép
Kép
csibe83
 
 


Huh, csajok, ugy latom, alakulnak a dolgok.
Nekem is faj hol a derekam (ez mindig kemenyedessel jar), hol a hasam, hol lent-alul, de az egvilagon semmi rendszer nincs meg benne.
Megmondom oszinten, nem bannam, ha jovo het vegen ugy dontene a baba, hogy na, mostmar eleg :).

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


Lányok tegnap én is azt hittem, megszülök. Fájt a hasam, a derekam, rossz volt a közérzetem stb.. Korán le is feküdtem, 8-kor már aludtam, reggel 6-ig még pisilni sem keltem fel, úgy aludtam, mint a bunda, ilyen jól 8 hónapja nem aludtam.
Most nagyon jól érzem magam, bár még reggel van.
Nehezen viselem ezt a meleget :roll: .

Csibe hűűű neked tényleg nincs már sok hátra, drukkolok!!!!

Az én méhszájam még csak 2000, szóval tágulni nemigen tágulok egyelőre, de nekem még ki kell bírnom legalább 2 hetet, mert Boriék írják a sok évvégi felmérőt, és tanulnunk kell.

Migej mi volt az nst-n?

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


jól van csajok alakulunk:)

Csibe! neked nagy drukk., te tényleg nagyon közel vagy!!!!!!!!

KépKép
dike
 
 


Minden oké volt nst-n, tök ügyes volt a babám, 15 perc alatt végeztünk, jó sokat mozgott. A napokban irtóra fészkelődik, remélem sikerül neki jól helyezkedni. Már azt sem bánom, ha farral, csak ne keresztbe feküdjön.

Csibe: Szép apránként tágulsz, hamar túl leszel így rajta. :) Jól csinálod. :) Én még elég zárt vagyok, pedig 3. gyereknél ez nem jellemző.

Dike: Hogy van az anyajegyed helye?

Judit

Kép

Kép

Kép
migej
Pécs
 
 


kisbarack: én is tök jót aludtam az éjel, pedig mostanában felébredek fél5-5 körül és nem bírok visszaludni. Ma aludtam majdnem 7-ig. :)

Judit

Kép

Kép

Kép
migej
Pécs
 
 


Hogy vagytok ma?

En lelkileg/erzelmileg kicsit padlon, nem tudom, miert. Semmihez nincs kedvem, a sz.r is izetlen. Ma mar (megint) ketszer aludtam napkozben.
Annyi mindent szeretnek csinalni, de azt meg fizikailag nem birom. Mindenbe belefogni meg nem akarok.

Legszivesebben tullennek az egeszen. Ha azt mondana a dokim, gyerunk szulni, mar rohannek is.

Enni sem birtam ma igazan, mondjuk ezt nem is banom.

Remelem, holnap mar jobb kedvem lesz...

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


migej! örülök h minden ok volt nst-n:) köszi jól van, szép, nem fáj abszolut, már kezd viszketni:)

andrejja! te már rohanhatnál is szülni...37 héttől már én is mennék bármikor! holnapi nap csak jobb lesz. egész nap punnyadtam én is.

KépKép
dike
 
 


Sziasztok,

Hat ugy tunik, nem rohanok meg szulni :).

Voltam dokinal, sok minden nem volt.
Sztreppto negativ.
UH nem volt.
Sulyom: egy kg-t fogytam, hurra!
Szivhang tokeletes, hastapi volt kivulrol, baba fejvegu.
Kerdezte, megvizsgaljon-e belulrol, kerdeztem, mi a velemenye?
Azt mondta, nem szoktak, csak ha a kismama kivancsi es kifejezetten keri (meg az idos dokik).
Kerdezte, sok kemenyedesem van-e es fajdalmasak-e, mondtam, hogy napi 5-10 es nem mind fajdalmas. Azt mondta, akkor nem indokolt a vizsgalat, en meg mondtam, hogy akkor hagyjuk.
Jovo penteken ujra megyek.
CTG/NST itt csak a 40.hettol van.

Mindenesetre jokat rotyogtem az embereken (magamon is) a varoban - ma hatarozottan jobb a kedvem, mint tegnap volt!

Ti hogy vagytok?

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


Sziasztok Lányok! :)

Mi is megvagyunk ám még! :) Sajnos nem változott semmi. Továbbra is vizesedek. Pár napig egész jó volt a vérnyomásom (az eredeti 100-110 helyett 120), de most megint magas. :( (130-140 között ingadozik, sőt ma 159/96-ot is mértem! :shock: ) Nehezen mozgok, hamar fáradok, a pulzusszámom napközben majdnem mindig 100 fölött van, pedig semmilyen megerőltető dolgot nem teszek. Lehajolni már egyáltalán nem tudok, mert Pocok teljesen kitölt, hiába feküdt be szépen a helyére. Sokat kell pihennem, így keveset ülök géphez. Ha valami lesz, akkor Kisbaracknak megírom. Csütörtökön megyek a nődokimhoz. Arra készülünk, hogy be fog fektetni. :roll: Majd meglátjuk...

Andrejja
Nem sokára ismét anyuka leszel! :D Meg tudlak érteni, hogy már túl szeretnél lenni rajta. Bercimmel nagyon nehéz volt a vége, már megváltás volt, amikor végül megcsászároztak. Most kezdek hasonló tüneteket produkálni, mint anno vele, amikor toxémiás lettem. Csak vele már ilyenkor bent feküdtem...
Hamar a kezedben tarthatod Te is a Picuridat. Kitartás! :wink: :D

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado
 
 


nammado! sajnálom a vizesedést, a magas vérnyomást! remélem nem kell befeküdni! én is elkezdtem vizesedni, holnap megyek védőbe,kiváncsi vagyok a vérnyomásomra!

andrejja! az szuper h minden rendben!!!!!!!!!

holnap elkezdem a homeopátiát, a málnalevél teát, gátmasszázst! valaki valamit?

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Nammado sajnálom. Én is vizesedek már sajnos, ha sokat mászkálok, olyan a bokám és a lábfejem, mint egy elefántnak. Még a papucsot is kínszenvedés felvenni, mert ilyenkor fáj is. Nektek is fáj? Reggelre meg gyönyörűen lemegy a dagadás. Holnap megyek dokihoz, majd mondom neki én is.
A pulzusom nekem is 90-100 között mozog :roll: .

Érdekes, mert az eddigi terhességeim során nem emlékszem, hogy ennyire dagadt volna a lábam. Mondjuk az is igaz, hogy Bori októberi, Marci márciusi, tehát a végén már nem voltak ilyen nagy melegek mint mostanság.

Képzeljétek, egy volt osztálytársamnak tegnap megszületett a kisfia a 37. hétre, 3200 grammal és 50 centivel. Reggel ctg-n volt ami teljesen negatív lett, mondta is az orvosa, hogy még legalább 2 hete van. délután elfolyt a magzatvíz, este 8-ra megszületett a picifiú. Nagyon gyorsan történt minden, még fel sem fogta, hogy anyuka lett:)

Dike nem tudsz képet lementeni a múltkori 4d-ről? Mekkorának mérték Ármint?

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Andrejja de jó, hogy minden okés!!!!! :wink:

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Sziasztok,

Nekem nincs vizesedes, legalabbis nem ilyen mertekben, ahogy ti irjatok.
A labfejem nagyobb es az egyetlen cipo, amit konnyen fel tudok venni, kicsit szorit, de maga a labfejem nem az a nagy buci valami :).
A kezemen az ujjaim is picit mintha vaskosabbak lennenek, de a gyurumet meg igy is siman fel-le tudom venni.
Legalabb ettol a nyugtol mentes vagyok.

Viszont mostanaban olyan alvaskenyszer van rajtam, mint az elejen volt. Napi 2-3-szor alszom. Reggel felkelek 6 ora korul es 8-kor mar vissza kell fekudnom. Persze lehet, most pihenem ki, amit eddig nem tudtam es elvezem, hogy aludhatok, mert mar nem kell bejarnom az irodaba.

Aztan olyan bajom van meg, hogy neha, ha allok es csinalok vmit, iszonyuan megfajdul lent a derekam. Tegnap is le kellett mennem kutyaba, epp csak nem vonyitottam. De aztan elmulik.

Kisbarack, a sztori, amit irtal, nem rossz :).
Epp ezert mondom, hogy nem sok ertelme van ennek a sok vizsgalatnak. Attol, hogy most epp a CTG semmit nem mutat ki, delutanra beindulhat barmi, es ugyanez van a nyitottsaggal.
Ezert sem forsziroztam, hogy vizsgaljon meg a doki tegnap.
Most mi van, ha megtudnom, hogy pl kicsit nyitva van a kulso mehszaj? Azzal hetekig "ellebecolhatok".
Ha meg tok zart, csak elkeseredem (pedig az sem jelenti, hogy mondjuk tulhordom).
Itt mi nem nagyon avatkozhatunk bele a tortenesekbe.

Most kivancsi lettem, a masik ket szulesnel miket irtak a kiskonyvembe (ez meg Magyarorszagon).
A nagyobbik lamyommal ket hettel a szules elott C=1100 volt, es megsem tortent semmi sokaig.
A kovetkezo bejegyzes erre 4 napra az volt, h kicsit magasabb lett a vernyomasom es a vizeletben mar volt vmi, ami miatt be kellett fekudnom a korhazba (ez utan par napra voltam kiirva, aztan vegul egy hettel tulhordtam).

A kicsivel 34.heten C=3000.
39.heten C=3100 es ugyanez az ertek volt egeszen a 40.hetig. Ot is tulhordtam.
A szules meg erdekesen alakult, mert bementunk egyik este, hogy fajasok vannak, de 2 oras megfigyeles utan hazakuldtek. Masnap este ismet mentunk (egesz nap fajtam), ekkor mar nem kuldtek haza, de nem akartam nyilni, a CTG meg sosem mutatott rendes fajast, pedig eskuszom az egre, en mar majd betojtam :).

Na, errol ennyit.

Eszem egy kis gyumolcsot :).

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


Kisbarack! sajna nem tudok lementeni:(( 2300-nak mérte a 34.héten.
huhuu tényleg gyorsan meg szült az ismerősöd!gratulálok neki. nekem a talpam fáj kegyetlenül.

KépKép
dike
 
 


Dike: Én iszom a málnalevélteát egy ideje, ill a gátmasszázs is megy. Homeopátiát nem akartam rutinszerűen csak "szedegetni", (pedig a szülésznő ajánlott), de van mindenem, pl. Caulophyllum ha repedne a burok, de nem lennének fájások. Plusz beszereztem az Arnica C200-at is szülés után sebgyógyítónak.

Kisbarack: Én sem vizesedem igazán, rámjön az összes cipőm, szandim, picit szorosabb, és a belső bokám nem találom, de ennyi. Pedig jó sokat mászkálok, és a meleget is nehezen bírom, nem fáj semmim, de nyűgös vagyok. Vérnyomásom oké, gyanítom inkább sokszor alacsony, viszont a pulzusom nekem is 90-100 között van.
Védőnőhöz már nem is kell mennem. Lehet, dokihoz sem jutok el, marad a heti 1 nst, ill. jövő péntekre még van egy uh-om. Szerintem csak akkor megyek dokihoz, ha a vérképem nem stimmel, vagy az uh-on nem jó valami, ja vagy nst-n, de akkor úgyis odahívják szerintem.

Lányok, nekem inkább az a bajom, hogy le kéne állítsam magam. Itt a sok termés (eper, borsó, bodza), amit most kell eltenni, mert különben tönkremegy, és folyton fagyasztok, dzsemet és szörpöt főzök, ami nem gond, de közben a napi dolgokat is elvégzem (főzök, mosok, takarítok, bevásárolok). Közben dolgozok még heti 1 napot, jövő héten kettőt, plusz a gyerekekkel kapcsolatos elfoglaltságok....Azon veszem észre magam, hogy egész nap pörögtem és este elájulok... Pedig jól esne picit többet gondolni, készülni a picire, pihengetni, de amíg az orrom előtt vannak a tennivalók, nem hagyom abba.

Judit

Kép

Kép

Kép
migej
Pécs
 
 


migej! hát nem semmi h ennyit pörögsz...én is keveset pihizek....olyan nyűgös vagyok ma:(( én most főztem meg a teát, jól beízesítettem, csak úgy tudom meginni...de ilyen melegbe nagyon szarul esik. 2 bögre egy nap elég nem? gátmasszázst h csináljam?

iszonyú hőség van...és fájnak a talpaim azok mitől?nyűgös vagyok:(

megcsináltam a málnalevél teát,marha jól esik ilyen melegbe blőőő.este gátmasszázs,kíváncsi vok h megy...

védőnél 125 vérnyomás, vizelet ok,18 kiló plussz,de ebbe már van víz azért:)

holnap nst izgulok:)

KépKép
dike
 
 


Judit a gátmasszázst hogyan csinálod? Mivel és hányszor? Gergőnél és Míránál is csináltad? bevált?
De jó nektek, hogy ennyi finomság megterem nálatok. Azért vigyázz magadra!

Dike a talpad szerintem a súlytöbblet miatt fáj.
Holnap nekem is ctg+doki.

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Sziasztok,

a vizesedés nálam már rég megvan, de az utóbbi hetekben brutális méreteket öltött. A kezemen eddig sem tudtam már gyűrűt hordani, de most már behajlítani is alig tudom az ujjaimat. Nammado, sajnálom, hogy neked még a vérnyomás is gázos. Én is mérem állandóan, mert engem is frusztrálnak a toxémiával, de eddig inkább alacsony volt, mint magas.

Dike, én is kb ott tartok súlytöbbletben és azzal nyugtatgatom magam, hogy ennek nagy része víz:)

Csajok, engem is érdekelne ez a gátmasszázs dolog. Orbáncfű olajjal vagy mivel és hogyan? Pont ma néztem egy herbáriában az orbáncfűolajat, valami pöttöm üvegcsében volt egy kevés és 2000 Ft volt, úgyhogy dobtam egy hátast és nem vettem meg.

Holnap megyek CTG-re én is. Kivácsi leszek, nekem mostanában nem voltam görcseim, most úgy érzem, hogy ki fogja várni az idejét a kis huncut. Bár Kisbarack története elgondolkoztatott, végülis egy kis front is bármit hozhat. Csak azt nem tudom én hogyan bírom ki ezt a meleget. Találkoztam néhány nyár végére kiírt kismamával, na belegondoltam, hogy egész nyáron ebben a melegben szegények hogy fogják bírni... szóval még szerencsésnek is kezdtem érezni magam.
20140503222551
 
 


lányok én a Dm-es Weleda-val fogom csinálni a gátmasszázst. de kurva drága, én a vateráról rendeltem 500Ft-ért tele üveget, 3800 helyett kb.

tinus! sajnálom a vizesedést, én nem durván de ez is kényelmetlen érzés.

KépKép
dike
 
 


sziasztok!

én is még egyben,tegnap voltam ctg-n és dokinál.mégszájam még mindig
2111...
csütörtökön ismét ctg és ha szombatig nem lesz semmi,akkor onnantól naponta,m
a vonalzómat még nem javítottam,de elméletileg 28ra vagyok kiírva...

kisbarack!
hát tényleg jól hangzik a barátnőd szülése...

Kép
Kép
csibe83
 
 


csibe! 28?????????????az igen!!!:)) de izgi huhuuuu! kinek írsz smst?????

áhh de szar ez a gátmasszázs...igaz nem égetett vmit biztos szarul csináltam, de kurva kellemetlen, én annyira de annyira szűk vagyok, h egy ujj alig fér be....h fog ez kitágulni számomra hihetetlen!

KépKép
dike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?