Sziasztok,
Nekem nincs vizesedes, legalabbis nem ilyen mertekben, ahogy ti irjatok.
A labfejem nagyobb es az egyetlen cipo, amit konnyen fel tudok venni, kicsit szorit, de maga a labfejem nem az a nagy buci valami
.
A kezemen az ujjaim is picit mintha vaskosabbak lennenek, de a gyurumet meg igy is siman fel-le tudom venni.
Legalabb ettol a nyugtol mentes vagyok.
Viszont mostanaban olyan alvaskenyszer van rajtam, mint az elejen volt. Napi 2-3-szor alszom. Reggel felkelek 6 ora korul es 8-kor mar vissza kell fekudnom. Persze lehet, most pihenem ki, amit eddig nem tudtam es elvezem, hogy aludhatok, mert mar nem kell bejarnom az irodaba.
Aztan olyan bajom van meg, hogy neha, ha allok es csinalok vmit, iszonyuan megfajdul lent a derekam. Tegnap is le kellett mennem kutyaba, epp csak nem vonyitottam. De aztan elmulik.
Kisbarack, a sztori, amit irtal, nem rossz
.
Epp ezert mondom, hogy nem sok ertelme van ennek a sok vizsgalatnak. Attol, hogy most epp a CTG semmit nem mutat ki, delutanra beindulhat barmi, es ugyanez van a nyitottsaggal.
Ezert sem forsziroztam, hogy vizsgaljon meg a doki tegnap.
Most mi van, ha megtudnom, hogy pl kicsit nyitva van a kulso mehszaj? Azzal hetekig "ellebecolhatok".
Ha meg tok zart, csak elkeseredem (pedig az sem jelenti, hogy mondjuk tulhordom).
Itt mi nem nagyon avatkozhatunk bele a tortenesekbe.
Most kivancsi lettem, a masik ket szulesnel miket irtak a kiskonyvembe (ez meg Magyarorszagon).
A nagyobbik lamyommal ket hettel a szules elott C=1100 volt, es megsem tortent semmi sokaig.
A kovetkezo bejegyzes erre 4 napra az volt, h kicsit magasabb lett a vernyomasom es a vizeletben mar volt vmi, ami miatt be kellett fekudnom a korhazba (ez utan par napra voltam kiirva, aztan vegul egy hettel tulhordtam).
A kicsivel 34.heten C=3000.
39.heten C=3100 es ugyanez az ertek volt egeszen a 40.hetig. Ot is tulhordtam.
A szules meg erdekesen alakult, mert bementunk egyik este, hogy fajasok vannak, de 2 oras megfigyeles utan hazakuldtek. Masnap este ismet mentunk (egesz nap fajtam), ekkor mar nem kuldtek haza, de nem akartam nyilni, a CTG meg sosem mutatott rendes fajast, pedig eskuszom az egre, en mar majd betojtam
.
Na, errol ennyit.
Eszem egy kis gyumolcsot
.