Abbey,
nem tudom te hol tartasz ezzel a náthával, de nem valami gyorsan múlik, néha olyan, mintha a közérzetem egyre szarabb lenne.
Kissé elegem van már.
Olyan jó lenne egy kollektív találkozás. Lenne babanyüzsi, bár mi még kicsik vagyunk hozzátok képest.
Lotion,
remélem a privimet megkaptad, majd fussunk össze itt a környéken valamikor.
Irigyellek a konzerv kaja miatt enyémek köpik ki, nem hiszem el, már próbáltam Univert és Kecskemétit is, egyik sem, még az sem ami Boti fiamnál nagyon bejött...csak a házikoszt.
Megszívtam. Kellett nekem anno panaszkodnom, hogy Boti nem eszi amit én csinálok, na tessék, most duplába nyomhatom, plusz idő, nem is kevés.
Lehet a Hipp ízlene, de arra ne szokjanak rá, mert az nagyon drága.
Mi holnap megyünk Szonjával Dévényes tornára, nekünk 4000 Ft és nagyon kíváncsi vagyok mi lesz, reménykedek, hogy hasznos, mindenkitől ezt hallom amit te is írtál.
Szivvi,
kitatás, kitartás, tudom gáz ez a duma, de nem lehet mit tenni, mi már mindent kipróbálunk és alkalmazunk, hogy Levi aludjon és mi is. Le sem írom, hogy alszik mostanság...
tiszta ciki, de alszik.
Most tulképp mi bajuk a piciknek? Nálunk a Botondnál nincs vége a takony szutyi bulinak, múlt héten megkoronáztuk kötőhártya gyuszival is, az most elmúlt, akkor nem kapták el a törpék, de Levi gyorsan belekapott Szonja jobb szemébe, most az gyulladt be. Király, viszem holnap Dévényesre fél szemmel, de engem nem érdekel, le nem mondom az időpontot az tuti.
Jukka,
nálunk a pelus a favorit, Botinál is az volt sőt a mai napig, hurcoljuk az oviba is. Szerintem ez a legtutibb dolog én elejétől adtam is oda nekik, hogy megszokják. Plüst nem akartam, mert azért szöszös és allergizálhat is, ezek a DM-ben is kapható pici macis rágó rongyi meg túl picike. A cumit sokszor beletekerve találom a pelusba, ha nem az ágy alatt, mert valahogy oda küzdik le mindig.
Valakinek van jó saláta főzi receptje babáknak, még sosem csináltam felnőttben sem, nemhogy bébinek. Ki akarom próbálni.
Lányok kezdem azt hinni, hogy ez a szél éve lesz. Bármilyen szép idő van ez a nyomorult szél fúj.
Szilvi