Sziasztok!
Kicsit lemaradtam, de most bepótolom!
Ildi
Meg tudsz bocsátani szegény figyelmetlen fejemnek??? Plííííííííz, légyszi (ez itthon a varázsszó, ugye Nálatok is?)!!!!
Zsófia lányodnak utólag is nagyon boldog 1 éves szülinapot kívánok!!!!
Képkicsinyítés: Judit leírta. Meg Tünde is.
Persze programfügő.
Sátor remek. Ha pestre jöttök, hozzátok.
Marianna,
Hova utaztok? Jó utat és jó pihenést - rátok fér!
Orsko, nagyon élvezte - a friss levegőt. Az utat oda-vissza kis híján végigaludta!!!
Az öltözködést viszont utálta. A hótól félt, elhúzódott tőle. De mondjuk elég vizes is volt, szóval nem az az igazi debelehempergőznék hó volt.
Hogy állsza az activitycenterrel?
Esküvőről lemaradás
Festés
Zitus, apa is hegyimádó? Nem csodálom, ilyenkor Petőfire gondolok.
Matyinál eztán az étrend része lesz a Milky?
Neked gyógyulást kívánok, meg sok citromevést.
Ines, talira apa rábólintott azzal a feltétellel, hogy reggeli-ebéd-vacsora séta- és fürdőcucc, pelus és kellékei felcímkézve kikészítve ...
Minek a rumba tök?
Móki, közben sikerült választ kapnod kérdésedre manókától.
Nekem a keresztanyám szülésznő, de ő annyira félt a fájdalomtól, hogy programcsászárral szült - altatásban.
A Szulákot én is hiába kerestem, nincs rajta.
Manóka, köszi a távoktatást.
Nekem tűt szúrtak, a helye még látszik. Kandász
dohogj csak nyugodtan, engem is bosszant, hogy mindent mutat, csak azt nem ami érdekes. Éppen ezért az új részekből csak 2-t láttam a neten.
Szilvih, cicin alvás
Bíztatnálak: lesz olyan is, hogy nem akarja elengedni, annyira fogja a fogával.
Már biztos úton vagytok, de akkor is, így is jó utat és pihenést kívánok!
Betegség meg el fog múlni!
Ed, buli
tapintatlan férfiak. Javaslat a bosszúra: ők otthon a gyerekkel míg Ti NŐK buliztok.
Fotó remek, azok a kék szemek és kintmaradt nyelvecske.
Buksi, a Juditéknál tali miatt irigy irigy. Még akkor is, ha lebetegedtetek. De szerintem a vihar volt a bűnös. Amúgy gyógyulást és láztalanságot a kis nevető-pancsoló kakócásnak!
TTT
Mi is lehetünk klubtagok?
Bébiszitter: melletted lakik és csak 350 Ft/óra!!! Tudod, hogy mekkora mázlista vagy? Nekem egyik barátnőm (nagymama, de képzett bbszittyó) 800/óráért vállal!!! Ezért nem is ajánlom senkinek. Igaz, éppen ezért ide se jár. 1. alaklommal én kis idő múlva elvonulnék mondjuk mosogatni vagy sütni, de minimum olvasni/pihenni a szomszéd szobába.
Recept
A zuram eleinte nem értette ... szóval hagyjuk a szőkéket békén.
Rebi, szimuláns Csengus
Levi meg nagyon ügyesedik! Mi az istennek se akarunk tapsikolni, pedig születése óta mutatom, de hiába. Viszont, ha kedvünk tartja, mutatja, hogy pápá.
Ügyelet - a minap a barátnőm is az Adyt említette. Nem tudom miért a másikat írtam be a Juditnak, valszeg nagyon gyorsan akartam segíteni ...
Noi, kismenyasszony lekörözött!
Hiába, nekem lusta fiam van, csak az anyja kötőjébe kapaszkodva élet az élet.
Pocakra vigyázni!!!
Hajni, Alexa
Judit, engem nem hívnak céges bulikra, igaz, nem is mennék.
Beteg Lénának sürgős gyógyulást kívánok!
Tünde, majdnem ott jártunk, ahova nyáron az sms-t küldted.
Ciciharapás: próbáld mélyebben a szájába tolni olyankor, mikor harapna. Ettől meglepődik. Nálunk működött, s nem harapott tovább. Aztán majd jön a nemharpokcsakfogomacicit időszak is.
Fogcsikorgatás
1 éves korra elmúlik.
Csak addig kell kibírni. Én mindig frászt kaptam, hogy kitöri a kicsi fogát. Hát nem.
Orsi, beszámolót az útról lásd fentebb.
Kutyus
Nekünk apa németjuhászt akar - a telepen van 1 kislány, s annak akar kölyköket tavaszra. Na abból szeretne hazahozni 1-t - ideiglenesen. Hát nem is tudom van-e kedvem a pisiltetéshez, meg a papucs/szőnyeg/ágy meg minden pakolásához, hogy ne rágja meg.
Fájdalmaid lehetnek a cipeléstől is!
Fényképek remekek. Te engeded felmenni a lépcsőn? Csak mert nálunk is menne, ill. megy is. 1 pillanat alatt fenn van a tetején, de frász van bennem, hogy leesik, mert lejönni még nem tud, csak gurulva.
Andi, bezzeg most milyen sokat írtál lázügyileg! Köszönetképpen és büntiből mindig legalább félennyit kell írnod magatokról!
Túlöltöztetés: jó a meglátásod. Én tartom még magam a +1 réteggel többhöz: a +1 az overall.
Nelli, butaságot a Pöttömökbe nem írunk! Süti kimentve, alkalomadtán megsütve.
Köszi érte. Nem is tudtam, hogy vasárnap lúdlábtortát csináltam.
Igaz én grízes krémmel töltöm, lehet, hogy azért?
Noresz, mindennapi masszázunk!
Kérdés: Mi végre tudnánk menni a holnapi jászóházi talira, de ki jönne még????
Rólunk:
Vasárnap behordtuk a virágokat a teraszról. A pálma a nappaliban kapott helyet a gyerek kisfotele helyén. Kincsem rá se hederített - hétfőig. Ugyanis tegnap játszunk a földön, egyszercsak feláll, rámnéz, majd a pálmára, majd újra rám, mutatójj kinyúlik hosszan (rámutat), majd gyerek újra rámnáz, újra a pálmára és azt mondja: Hapci (orgonanyílás óta nálunk ez a virág). Jelenet megismétlődik +1x. Következménye: anya ledöbben, elsírja magát örömében, majd összevissza puszilgatja Édeskicsikincsemszívemegyetlengyöngyszemebüdöskölköt.
Bezzeg apának nem ismételte el este.
Na befejezem, mert így is jó hosszú lettem.
Pussz: Boró