Új privát üzeneted érkezett!

<!--attachment: Szak_csk_nyv_kismam_knak-130468.doc*mime_msword.gif*application/msword*22.5**Szak%e1csk%f6nyv+kismam%e1knak%2edoc --><center><pre>
Kép
Szakácskönyv kismamáknak.doc (22.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
tigribigri

Buksi, Unicumos pulyka, nagyooon jópofa! Kép
tigribigri

Kép Kép Kép

egyre jobb

Máté túlaludta magát, és most kissé nyügi

puszi
Noresz
noresz

NoreszKép

Nem, egyáltalán nem nehéz.

Lúdláb recept (miénk):

Piskótát kell csinálni:
- 6 db tojás
- 6 nagykanál cukor
- 6 nagykanál rétesliszt
- 1/2 csomag sütőpor
- 1 nagykanás kakaó

A tojásfehérjéket fel kell verni habnak, utána bele kell verni a cukrot és tojássárgáját, majd óvatosan belekeverni a sütőporral összekevert lisztet. A masszát kivajazott tepsibe/tortaformába (amelyik tetszik) kell önteni, és előmelegített sütőben kell megsütni kb. 20 percig (első 10 percben nem szabad a sütőt kinyitni).

Főzőkrém:
- 6 dkg liszt
- 6 dl tej
- 1 tojás

A tejbe bele kell keverni a lisztet és a tojást. Tűzön fel kell főzni (amig nem lesz krémszerű és nem rotyog). Ki kell hűteni.

Krém:
- 1 ráma
- 30 dkg cukor
- 5 dkg kakaó

Robotgépbe ki kell keverni, utána bele kell keverni a főzőkrémet. Majd a piskótát meg kell kenni. Lehet rátenni csokimázt.

Bocs, ha hosszú lettem.

Nelli
hnelli

Sziasztok!

Minden beteg babónak jobbulást! Remélem hamar túl lesztek rajta.

Orsi, nagyon ügyi Bence! Jók a képek, főleg az utolsó! Kép De amit magadról írtál, nem hangzik valami jól. És mit mond a doki? Nem küld tovább kivizsgálni?

Rebi, nem semmi Csengus, tényleg igazi színésznő! De még jó, hogy csak szimulált Kép

Ines, köszi, de miattam nem kell átteni a találkát. A vasárnapok se mindig egyszerűbbek. Főleg, így vizsgák környékén. Inkább próbálom kihasználni, hogy jön anyukám, és addig tanulnék valamit.

Buksi, unicumos pulyka Kép

Ildi, képfeltöltés: előbb le kell kicsinyíteni a képet. Van más módszer is, én a Painteset ismerem. Szóval megnyitod a képet Paintbe, és ott a Kép/Nyújtás-döntésnél a 100%-okat állítsd át mondjuk 25%-ra. Mentsd el. Aztán amikor írod a hozzászólást, rákkantintasz a melléklet feltöltésére, ott kikeresed a képet és már jöhet is.
Igen, Kitti is csak taknyos volt. Illetve első éjjel volt egy kis hőemelkedése, de szerintem inkább a sok sírástól melegedhetett ki. Tőlünk is rögtön azt kérdezte a doktornő, hogy milyen színű a váladék, és vírusfertőzést állapított meg.

Szerencsére már úgy tünik túl vagyunk rajta, ma már nem is tüsszögött. Viszont azt hiszem azért még a héten szerdán nem megyünk, főleg, hogy biztosan ott tudjunk lenni a jövő heti Vencel bulin.

Pusza,
Tünde
rtünde

Szoszi

nézd meg a www.babaszoa.hu -n, a csere-bere rovatban... ott szokott árulni vki ilyen játékokat ( http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=329923;BCID=A26A16D1-64E098FA-1695AF0F-C034EACD - elvileg ez az egész hosszú a link)

------------------------------------------------

Receptek tutik KépKépKépKép

Csengus művésznő köszöni az elismeréseket Kép ... bár most igaziból szenved az oltástól... talán még 1 napig, a tapasztalatait későbbi alakitásaiban kamatoztatja Kép

Na Levi végre elaludt... kezdtem aggódni, hogy megint éjfélig pörög...

Minden betegnek - kicsinek, nagynak - gyógyKép-ok Kép

... húzok aludni, amg lehet...
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Nagyon-nagyon jól esett, hogy szorítottatok nekünk! Tényleg jó ide tartozni, ahogy Buksi is írta. Kép
Sajna kicsit zombi vagyok, D. tegnap éjjel is óránként felsírt a torka miatt, ma is volt már 1X. Mindenkinek puszi, majd jövök és mesélek.

Zsófinak boldog szülinapot, Olinak névnapot!

Vencelnek gratula a 10 kilóhoz!

Holnap ilyenkor már Sousse-ban leszünk, kop-kop-kop! Ha nem, az egész összeget buktuk! (Vagy nem ért oda a gép.Kép)

Pusszancs

Szilvi + nyügi Dorka, aki azért vigyorgott egy fél órát apára, amikor hazaért!

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Nelli köszi a lúdlábat is Kép én sütiben inkább az ilyen csokis édes dolgokat szeretem. Nálunk mostanában a muffinok mennek dögivel, nagyon fini az amelyiknek a közepébe Bounty csoki darabkákat rakok. Az almás Apának biztos fog tetszeni Kép
Buksi a csirkeburgerre is összefutott a nyál a számban Kép

A héten mi sem megyünk játszóház, mert dedikáltatjuk az új Leslie L. Lawrence könyvet és Laci bácsit ki nem hagyom, imádom! Kép Igaz 17-kor kezdődik a dedikálás, csak előtte jó lenne már kicsit ajándékok terén is körülnézni. Mindjárt itt a karácsony Kép de az az érdekes, hogy én inkább Alexa első szülinapját várom Kép

Ágiboszi mi van veletek? HuncutDanival mizujs?

Csenge színészi alakítása engem is lenyűgözött Kép

Most mennem kell, mert Apa kitúrt Kép

Puszka
Hajni
tigribigri

Kép
bpildi

Sziasztok,

Na, megint jó sokat írtatok, alig bírtam elolvasni az összes hozzászólástKép

Minden kis betegeskedő babónak gyógyulást kívánunk, jó sok C vitamin, és meggyógyultok hamarKépKép

Szilvi,
már lehet, hogy nem is olvasod, de jól tetted az antibiotikumot, és érezzétek nagyon jól magatokat!Kép

Andi,
a túlöltöztetéssel tökéletesen egyetértek, én néha nagyokat nézek, hogy lehet szegényeket annyira felöltöztetni+az a rengeteg pléd, és még csak védekezni sem tudnakKép

Buksi,
ügyes vagy a bébicsőszt illetően, tényleg nagyon jónak hangzik, meg sztem az is jó, hogy otthon vállal.

Recepteket köszönöm én is, elmentettem, meg is csinálom a hamburgert ma vagy holnap.

Ildi,
a csaj nagyon édes, és már milyen nagy, én sem bánnám, ha a 2. lány lenneKépKép

Legyetek jók ma is, anyukám elvitte a fiút, így én rendet akarok csinálni, és tanulni is sokat- sokat, majd este beszámolokKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Kicsit ingadozó kedélyállapottal a torokfájás miatt,de azért jól vagyunk Kép Íme betegen,hűtőfürdőzés közben:

http://babanet.hu/album/main.php?album=3795&page=2&image=91503

Most visszaolvasok,és remélem hamarosan reagálni is lesz időm...

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok
Hétfőn dokibácsi kijött, azt mondta, hogy vírusos torokgyulladása van, NO ANTIBIOTIKUM, úgyse használ!! Nurophen szirupot ajánlotta, ami láz és fájdalomcsillapító, főleg torokfájdalmak esetén hatásos. A második adag után mintha kicserélték volna a kislányt.
Kúszik, mászik, nincs láza.KépKép Doki állítása szerint húzódhat az a szemét a gyomrára, fülére, légcsövére. Sajnos hányás be is jött. Nem hajlandó semmi szilárdat megenni, és a korábban forrón elfogadott tápszereket is elutasította. Pisimeleg higított tápszer bemenet, de ki is hányta. Most diétás tápszert (HN 25nevű rémség) kap, és az apukájával otthon nyomják az ágyat.
Nekem muszály volt dolgozni jönni. Lázra azt mondta a doki, hogy a 38-39közötti láz a ún 'gyógyító láz' és nem érdemes csillapítani, csak felette. Ami meg az ülőfürdőt illeti 30fokos víz a leghűvösebb, amibe tenni szabad, és legalább 20percig (!), ennél kevesebb idő egyszerűen nem használ, csak kínlódás. Hát itt hibáztam, de reszketett és könyörögve sírt a kislány 10perc után...
Legalább egy hét, mire rendbe jön, és még 2nehéz napot jósolt nekünk. Szerintem túl vagyunk a nehezén, de nem akarom elkiabálni.

Ami meg titeket illet, lányok. Tényleg olyan melegség öntötte el a szívemet!! Mindenki egyszerre mozdult meg, és máskor magányosnak hitt oldal egyszerre csak tele lett együttérzéssel, segítséggel, szeretettel. Nagyon jó, hogy így összetartunk, remélem semmi nem teszi ezt tönkre Kép

Rebi
szimulálásban én is nagymester voltam, egészen addig, amíg arcüreggyulladást nem szimuláltam és 20x fel is szúrták az orromatKép Csengus nagyon édes lehetett, amikor a tejszelet gyógyító hatását ecsetelteKép
Csangus egy hős amazon!

Szilvi
mi lett veletek??? Vigyél esteleg ilyen Nurophen szirupot magatokkal, recept nélkül lehet kapni.

Orsi
Kutya ügyben nagyon irigyellek, én is szeretnék, de úgy érzem, hogy nem lenne időm még a szobatisztaságra szoktatásra, a sétáját LÉNA napirendjébe illeszteni, és a magaméba. Önző dög vagyok. Ami a fajtákat illeti, Huskyt ne vegyetek, inkább boxert, vagy más nagyobb testűt. Husky nagyon makacs, okos ugyan, de öntörvényű, bagy mozgásigénnyel, és sok-sok szőrrel (szüleimnél 2kuytából ez az egyik).
Boxer volt a nagyinál, aki 6gyerek mellett nőtt fel...

Buksi
jobbuljatok, biztatásképp: hamarosan jobb leszKépKép

Bocs akinek nem írtam személy szerint,de udvaroltam nektek, illetve inkább szerelmi vallomás volt. Köszönjük a segítséget, aggódást, drukkokat és együttérzést.
Köszönjük.
J
holophernes

Sziasztok!

Kisbuksi
Édes ez a kis "hűtött" Vencelínó Kép

Nelli
Köszi a receptet, mentettem Kép Tényleg nem olyan nagyon-nagyon nehéz Kép Meglepem vele valamikor a Kispapit.

Tünde
Örülök, hogy gyógyultok Kép

Szilvi
Jó utat, szép őszölést, érezzétek jól Magatokat!
Vencel-szülinapra jössz? Azaz megyünk együtt? Kép
Vagy már nem is olvasod Kép

Rebi
Hát bizony én jól betojnék, ha Máté ilyen művészi alakítással kedveskedne Kép Örülök, hogy nincs komolyabb baja Csengusnak.

Hajni
Régen én is rengeteg L.L.L. könyvet olvastam. Nálam ez egy szakasz volt, mint Jókai-dömping vagy Stephen King. Mostani favorit: Mario Vargas Llosa Kép

Ildi
Aranyos ez a rózsaszín csajszi Kép

Tettem fel egy-két új képet, de nem csak az album végébe!! Kép
http://babanet.hu/album/main.php?album=3698

Puszi
Noresz
noresz

Itt is vagyok. magunkról tényleg nincs mit írni,kicsit bújós,nyüszögős Vencel,de ebben ki is merül a baj,úgyhogy optimista vagyok. Egyenlőre semmit nem kap,ha láztalan marad,akkor nem is fog. Jó sokáig kellett visszaolvasni,de megpróbálok mindenkinek reagálni.

Judit!

Remélem jobban vagytok! Apának meséltem a "melegítős" érzékenységed,annyit mondott,hoyg "na,akkor csak barátkozzatok..." Kép

Ini,

Most akkor mi van a gyereknélküli talival hétvégén? jó lesz,ha mindenki máskor ér rá. legfeljebb te talizol du. 5-től másnap reggelig és mindenki befut vmikor Kép.

manóka!

Neked mi a véleményed a császár utáni normál szülésről?

Ildi,

Juj,nagyon cuki ez a kép Zsófiról!!!! Akartam Nekd mélt küldeni,de nem tudom a címet. Ami a receptet illeti,ha Neked Vilmos lenne jó kuktának,ám legyen Kép!

Orsko,

Na hol van az csudakendő? Kispapi szombati bénasága Kép

Tünde,

Akkor ezek szerint Kitti álldogálásához lehet gratulálni Kép?

Orsi,

Bencén tényleg látszik,hogy mindne percben képes vmi új mókát kitalálni Kép! A Rólad szóló híreknek viszont nem örülök,jobbulást!!!! Tapasztal bébiszitter fogyasztóként írnál pár dolgot? Most jön szombaton,és gőzöm nincs,hogy zajlik az első ilyen alkalom...

Hicu,

nagyon kedves Tőled,hogy időt tudtál szakítani ránk,és "rohantál" segíteni Kép!

Andi!
Hintás hűtés Kép

Zita!

Mi újság játszóház ügyben? Benéztem a lakóhely szerinti topikokba,hát első körben nem tűntek aktívnak a kismamik...Kép

Ed!

Jók a cipők,holnap elnézünk oda mi is! Ti nem betegedtetek meg ugye?????

Buksi
kisbuksi

Szilvi!

ha még benézel... Jó utat!

B.
kisbuksi

Rebi!Kép
Koszonom!!!! A Ti topikotokban is csak szep gyerekek szulettek(meglestem), hogy van ez?Kép
szoszi
szoszi

JuditKép
Hát nem hangzik jól, amit a betegségről írtál, de jó, hogy már túlvagytok a nehezénKép
Drukk, hogy teljesen meggyógyuljon a gyerkőc.
Hát nem mondom, jól esett a szerelmi vallomásodKép

NoreszKép
Remélem a meglepi lúdláb jól sikerül majdKép

Végülis rendeltem diafilmeket az általatok ajánlott honlapról. Ma hoztam el. Este kipróbálom Dorkával a diafilmezést. Kiváncsi vagyok, tetszeni fog-e nekiKép
Nekem a gyermekkoromat idézi felKép

Tegnap szegény Domcsi elesett Dorka szobájába, beverte a pofikáját, este pedig az erélyről esett be a nagyszobába. Ekkor a feje lett kék-lilaKép Még azt hiszik, verjük őtKép

Szerdán lesz tali? Ha vihar lesz (mert azt mondanak), akkor Ti hogy juttok el? Én akkor valószínű nem vállalom be a BKV-t. Pedig már nagyon hiányzik a taliKép

Nelli
hnelli

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam, de most bepótolom! Kép

Ildi
Meg tudsz bocsátani szegény figyelmetlen fejemnek??? Plííííííííz, légyszi (ez itthon a varázsszó, ugye Nálatok is?)!!!!
Zsófia lányodnak utólag is nagyon boldog 1 éves szülinapot kívánok!!!!
Képkicsinyítés: Judit leírta. Meg Tünde is. Kép Persze programfügő.
Sátor remek. Ha pestre jöttök, hozzátok. Kép

Kép

Marianna,
Hova utaztok? Jó utat és jó pihenést - rátok fér! Kép

Orsko, nagyon élvezte - a friss levegőt. Az utat oda-vissza kis híján végigaludta!!! Kép Az öltözködést viszont utálta. A hótól félt, elhúzódott tőle. De mondjuk elég vizes is volt, szóval nem az az igazi debelehempergőznék hó volt.
Hogy állsza az activitycenterrel? Kép Esküvőről lemaradás Kép Festés Kép

Zitus, apa is hegyimádó? Nem csodálom, ilyenkor Petőfire gondolok. Kép
Matyinál eztán az étrend része lesz a Milky? Kép Neked gyógyulást kívánok, meg sok citromevést. Kép

Ines, talira apa rábólintott azzal a feltétellel, hogy reggeli-ebéd-vacsora séta- és fürdőcucc, pelus és kellékei felcímkézve kikészítve ... Kép
Minek a rumba tök? Kép

Móki, közben sikerült választ kapnod kérdésedre manókától. Kép Nekem a keresztanyám szülésznő, de ő annyira félt a fájdalomtól, hogy programcsászárral szült - altatásban. Kép
A Szulákot én is hiába kerestem, nincs rajta.

Manóka, köszi a távoktatást. Kép Nekem tűt szúrtak, a helye még látszik. Kandász Kép dohogj csak nyugodtan, engem is bosszant, hogy mindent mutat, csak azt nem ami érdekes. Éppen ezért az új részekből csak 2-t láttam a neten.

Szilvih, cicin alvás Kép Bíztatnálak: lesz olyan is, hogy nem akarja elengedni, annyira fogja a fogával. Kép
Már biztos úton vagytok, de akkor is, így is jó utat és pihenést kívánok! Kép Betegség meg el fog múlni!

Ed, buli Kép tapintatlan férfiak. Javaslat a bosszúra: ők otthon a gyerekkel míg Ti NŐK buliztok. Kép Fotó remek, azok a kék szemek és kintmaradt nyelvecske. Kép

Buksi, a Juditéknál tali miatt irigy irigy. Még akkor is, ha lebetegedtetek. De szerintem a vihar volt a bűnös. Amúgy gyógyulást és láztalanságot a kis nevető-pancsoló kakócásnak! Kép
TTT Kép Mi is lehetünk klubtagok?
Bébiszitter: melletted lakik és csak 350 Ft/óra!!! Tudod, hogy mekkora mázlista vagy? Nekem egyik barátnőm (nagymama, de képzett bbszittyó) 800/óráért vállal!!! Ezért nem is ajánlom senkinek. Igaz, éppen ezért ide se jár. 1. alaklommal én kis idő múlva elvonulnék mondjuk mosogatni vagy sütni, de minimum olvasni/pihenni a szomszéd szobába. Kép
Recept Kép A zuram eleinte nem értette ... szóval hagyjuk a szőkéket békén. Kép

Rebi, szimuláns Csengus Kép Levi meg nagyon ügyesedik! Mi az istennek se akarunk tapsikolni, pedig születése óta mutatom, de hiába. Viszont, ha kedvünk tartja, mutatja, hogy pápá. Kép
Ügyelet - a minap a barátnőm is az Adyt említette. Nem tudom miért a másikat írtam be a Juditnak, valszeg nagyon gyorsan akartam segíteni ...

Noi, kismenyasszony lekörözött! Kép Hiába, nekem lusta fiam van, csak az anyja kötőjébe kapaszkodva élet az élet. Kép Pocakra vigyázni!!!

Hajni, Alexa Kép

Judit, engem nem hívnak céges bulikra, igaz, nem is mennék. Kép Beteg Lénának sürgős gyógyulást kívánok!

Tünde, majdnem ott jártunk, ahova nyáron az sms-t küldted. Kép Ciciharapás: próbáld mélyebben a szájába tolni olyankor, mikor harapna. Ettől meglepődik. Nálunk működött, s nem harapott tovább. Aztán majd jön a nemharpokcsakfogomacicit időszak is. Kép Fogcsikorgatás Kép 1 éves korra elmúlik. Kép Csak addig kell kibírni. Én mindig frászt kaptam, hogy kitöri a kicsi fogát. Hát nem. Kép

Orsi, beszámolót az útról lásd fentebb. Kép Kutyus Kép Nekünk apa németjuhászt akar - a telepen van 1 kislány, s annak akar kölyköket tavaszra. Na abból szeretne hazahozni 1-t - ideiglenesen. Hát nem is tudom van-e kedvem a pisiltetéshez, meg a papucs/szőnyeg/ágy meg minden pakolásához, hogy ne rágja meg.
Fájdalmaid lehetnek a cipeléstől is!
Fényképek remekek. Te engeded felmenni a lépcsőn? Csak mert nálunk is menne, ill. megy is. 1 pillanat alatt fenn van a tetején, de frász van bennem, hogy leesik, mert lejönni még nem tud, csak gurulva.

Andi, bezzeg most milyen sokat írtál lázügyileg! Köszönetképpen és büntiből mindig legalább félennyit kell írnod magatokról! Kép
Túlöltöztetés: jó a meglátásod. Én tartom még magam a +1 réteggel többhöz: a +1 az overall. Kép

Nelli, butaságot a Pöttömökbe nem írunk! Süti kimentve, alkalomadtán megsütve. Kép Köszi érte. Nem is tudtam, hogy vasárnap lúdlábtortát csináltam. Kép Igaz én grízes krémmel töltöm, lehet, hogy azért?

Noresz, mindennapi masszázunk! Kép

Kérdés: Mi végre tudnánk menni a holnapi jászóházi talira, de ki jönne még????

Rólunk:
Vasárnap behordtuk a virágokat a teraszról. A pálma a nappaliban kapott helyet a gyerek kisfotele helyén. Kincsem rá se hederített - hétfőig. Ugyanis tegnap játszunk a földön, egyszercsak feláll, rámnéz, majd a pálmára, majd újra rám, mutatójj kinyúlik hosszan (rámutat), majd gyerek újra rámnáz, újra a pálmára és azt mondja: Hapci (orgonanyílás óta nálunk ez a virág). Jelenet megismétlődik +1x. Következménye: anya ledöbben, elsírja magát örömében, majd összevissza puszilgatja Édeskicsikincsemszívemegyetlengyöngyszemebüdöskölköt. Kép
Bezzeg apának nem ismételte el este. Kép

Na befejezem, mert így is jó hosszú lettem. Kép

Pussz: Boró
femõke

Sziasztok!

Nelli, szerintem mi megyünk szerdán, mert amúgy is dolgunk van arrafelé. A diafilm jó ötlet, remélem megőrizte Após a diavetítőt, apámék a sok filmet. Én is szeretnék majd vetíteni.

Buksi, köszi, mi jól vagyunk. Érdemes benézni a boltba.

Jobbulást minden beteg bébinek!

Olyan furi, hogy Kincső mostanában 2 órákat alszik délelőtt.
Így van egy kis időm mással is foglalkozni, pl ebédet főzni. Megyek is, nehogy leégjen.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Gyorsan irok, amig Bence alszik.

Szegénykém náthás lett, folyik az orra és tüsszög. Pedig hétvégén elutazunk Zalakarosra. Remélem addigra jobban lesz. Van vkinek vmi csodaszere orrfolyásra?

Mindenkinek köszi a kutyával kapcsolatos hozzászólásokat. Én szivem szerint még várnék a dologgal, merthogy úgyis rám marad majd a takaritás és sétáltatás, hiába a férjem lelkesedése és igérgetése. Még Bencét se tette tisztába ...

Buksi, mindenképpen beszéljétek meg az elvárásaitokat, tisztázzátok a fontosabb dolgokat, elveiteket. Gondolom először megpróbálnak összeismerkedni Vencellel. Nem tudom milyen hosszúra tervezitek az első talit, de sztem eleinte inkább gyakrabban jöjjön a lány, mint hosszú időre. Ami fontos lehet, hogy próbáld őket kettesben hagyni. Nem kell otthonról elmenned, sőt, ne is tedd, mert Vencel megrémülhet, csak épp menj át másik szobába. Engedd át az etetést, pelenkázást, ezek egyszerű dolgoknak tűnnek,de nem biztos, hogy Vencelnek is az. Ha van kérdésed ird le, hátha tudok segiteni.

Judit, hát ez nem jó hir, mármint a betegség, de legalább a nehezén lassan túl vagytok! Sok gyógypuszi Lénának!

Ildi, látom azért a kutyus a háttérből most sem hiányozhat! Melyik az államigazgatási? Le lennék maradva?

Zitus, háááát én meg úúúúggggyyyyyyy várok valamire!!!!!

Ines, no most aztán jól elbizonytalanitotál kutyatémában. Olyan nagy a mozgásigénye? Irtam ám!

Nelli, én számtalan dologgal vagyok úgy, hogy ez az én gyerekkoromban milyen jó volt ... aztán döbbenek, hogy pl. a 8 éves keresztfiú inkább számitógpezik, mint legozik ... meg a playstation, meg nem ám disney-film, hanem terminátor. Szegény Domcsi! Rájárt a rúd! Aztán meg tényleg veritek ... Kép

Ági, hol vagy?

Tünde, a doki csak vérvételre küldött tovább. Egyenlőre. Bár ő még a derekamról nem is tudott... Hogy álltok az állással??? Tortasütő férjedhez gratula! Az enyém is főz, de nem süt, azt lnkább én.

Rebi, szép kis alakitás! Sztem mihelyst lehet, irasd be szinitanodába CSengét! Az a tuti! A tejszeletben pedig lehet vmi, hiszen csokis, és ugye a csoki csodákra képes ... Kép

Közhirré tétetik, hogy tegnap du, sirtam a fájdalomtól, amit kedves derekam produikált. Van vkinek tapasztalata lumbágó, sérv, vagy egyéb finomságok terén? Tünetekre lennék kiváncsi, meg a fájdalomcsillapitásra. Hozzáteszem Bencének épp tegnap támadt rettenthetetlen anyázhatnékja, ami csak ölben, sétálva, ringatva ... elégithető ki. Sikerült ebéd után komoly fél órát aludnia, úgyhogy együtt üvöltöttünk délután. Ő az álmosságtól én a fájdalomtól. Szép pár voltunk ... Kép Kép Kép

pussz
Orsi

sorry, akinek nem irtam
orsi17

Sziasztok!

Még élek Kép
Holnap megyek orvoshoz, aztán majd valamikor UH-ra. Akkor kiderül, hogy van-e még pocaklakóm Kép

Amúgy semmi különös nincs.
Lili szépen fejlődik, szerintem karácsonyra menni fog. (10 hónapos lesz akkor).

A férjem még mindig ugyanolyan Kép
Hol jó kedve van, hol rossz.
Tegnap kaptunk egy 45329 Ft-os villanyszámlát, na attól elég rossz kedve lett.
Karácsony előtt és a fizetési határidő előtt 5 nappal kaptuk meg a számlát. Nem semmi.
Olyan idióta az áramszolgáltató, hogy évente egyszer olvas le, pedig minden más szolgáltató negyedévente, pont azért, hogy elkerülhető legyen az év végi magas elszámoló számla.
Most kérünk részletfizetést, mert nem tudjuk kifizetni.

Más nincs Kép

Na puszi, doki után jelentkezem.

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Bogi, kissé negativ a leveled ... Kép

Boró, felfele engedem, persze szorosan rátapadva, lefele még nem tud jönni ...

Orsi
orsi17

Lenne egy kérdésem.

A két kicsi, éppen kibújt foggal kell tenni valamit? Mármint "tisztogatni" bármi módon? ("jók a fogaid, Laci!" Kép )

Köszi
noresz

OrsiKép
Nekem Domcsi makacs náthájánál a dokinő által felírt barna orrcsepp hozott csodát + C-vitamin (cebion cseppek) + orrszívás.
Tényleg igaz, amit leírtál. A mai gyerekek mások. De én pl. nem engedem playstation-özni Dorkát, se számítózni, csak a Disney mesefilmek mennekKép

BoróKép
Nem lehet, hogy mézes krémest csináltál?

ÁgiKép
Tényleg, hol vagy?

BogiKép
Tényleg nagyon negatívan írsz? Mi az, hogy megvan-e még a pocaklakó? Persze hogy él és virulKép
Férj változó kedveKép (Csak nem ő terhes?)
VillanyszámlaKép SzemétségKépKérjetek mindenképpen részletfizetési kedvezményt, addig se kell fizetni.

Nelli
hnelli

Sziasztok!

BoróKép
Természetesen Zsófia hercegnőm megbocsátóKép Köszönjük szépen a köszöntést!Kép

NoreszKép
Mi az egy kis fogát is már mostuk, a férjem bátyja fogorvos és szerinte már el kell kezdeni a rendszeres tisztítást. Sőt az anyának kéne mosnia a gyerek fogát kb. 14 éves koráig, mert ő maga még nem tudja rendesen pucolni. Főleg a szénhidráttartalmú ételek után, de jó lenne minden étkezés után fogat mosni. Na ez most nálunk sem így néz ki, mert Zsófi se hagyja ám, hogy naponta 4-5-ször fogat mossunk. De lefekvés előtt mindenféleképpen.
Fogkefét a 2 éves gyerekeknek való Oral-B-t, fogkrémet meg a gyerek Elmexet használjuk.

BogiKép
Tegnap elfelejtettemKép Neked írni, de istenbiza, hogy este eszembe is jutottál, hogy mi lehet veletek. Ne légy már ilyen kis szomorú, hát persze, hogy minden rendben van veletek.KépKép
A telefonszámla meg egyértelmű, hogy részletfizetésre szorulKépKép

Litániámnak vége, Zsófia felkelt, de jövök még!!!
Rengeteg mindenkinek akartam még írni.

címem: bazsa@chello.hu
bpildi

Orsi!
Deréktáji fájdalom:
én rögtön arra gondoltam, hogy vesekő, ugyanis állítólag az tud jobban fájni, mint a szülés...Kép
Mivel 16 éves korom óta állandóan veseköves vagyok, és kiderül, hogy az a bajod, elég dskat tudok neked mesélni a dologról.

Láz, hányás van? Mert első kőnek sajna ez is velejárója szokott lenni.

Remélem, hogy mégsem ez a bajod, "csak" becsípődött egy ideg, vagy elfeküdted!!!****
Minél hamarabb menj el orvoshoz!
Drukk-drukk-drukk!!!!

Noresz! Az első fog kibújásától már mosni kel a fogakat ha lehet. Egyszerű babafogkefével, játszva és fogkrém nélkül. Azt elég egy éves kora körül kezdeni.
Egyébként az ELMEX a legjobb, de egy fogorvos barátnőm szerint a babafogkrémek annyira pöpecek, hogy szinte mindegy melyiket használjátok majd, mert azok között nincs olyan nagy különbség, mint a felnőttfogkrémek között...

Mi őgy szoktunk fogat mosni minden evés után, hogy én is mosok és Dudunak is odaadom az övét, játszik vele, mejd átveszem a nyelet és én is dörzsölöm vele a kis fogincákatKép

Buksi!
Minden nap legalább egyszer elolvaslak titeket, de sajna nagyon kevés az időm a reagálásra...Kép
Ha van valami amiben tudok segíteni, azonnal írok!Kép

Millió puszi nektek!!Kép
Emőke+Pocak

hicudzsi

Sziasztok,

Csak beugrok, mert extra nyűgös napunk van ma - nem nekemKép

Gyógypuszik a betegeknek:
Kép Kép Kép Kép Kép

Micsoda receptek! Nyamm! Kisbuksi, a pulykás se rosszKépKép

Holnap mentek a játszóházba? Ha enyhül a nyűgösség, lehet, hogy beneveznénk Andrisommal.

Pusza,

Móki
móki

Mi biztos kihagyjuk a talit... randa az idő, CSengus meg nem tud a lábára állni... Kép
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Móki, mi megyünk, jön egy barátnőm is a 3 hónapos fiával. Gyertek!!!

Orsi, mostanában nekem is fáj a derekam, olyan, mint a 9. hónapban.Kép Kegyetlen. Jó lenne tudni, miért van és mi a gyógymód rá.

Hicu, jó hogy írtad a fogmosást, már nekem is eszembe jutott, hogy kéne valamit kezdeni a 4 fogacskával. De akkor még ráér.

Gáz ez az idő, nem lehet menni sétálniKép

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Ed!
Egy éves kor körül a fogkrémet elég elkezdeni. Most csak vizezd be a fogkefét, úgy dörzsölgesd neki vele!
Egyébként amikor látom, hogy bújik ki egy fogacska és Dudu szenved, akkor is fogkefével dörzsölgetem neki és nagyon szeretiKép
Volt, hogy úgy mentünk sétálni, hogy a fogkefét rágcsáltaKép nem volt hajlandó elengedniKépKépKép

Ja ez az idő baromi rosszKép Most picit sétáltunk, ne maradjon levegőzés nélkül a gyerek...

hicudzsi

Ildi, Hicu
Köszi a tanácsokat.

És hol vegyek fogkefét? Ahol felnőttet is? Rossmann, DM, gyógyszertár, sarki vegyeskereskedés Kép

A sétát ma kihagytuk, mert baba-mama találka volt minálunk (egy lánnyal, akivel együtt pocakos-tornáztam)...klassz volt, keksz, kávé (nem a kanapén!! Kép ) duma.

Hicu
És hogy vagy? ja, és most hanyadik héten is Kép Kép

Rebi
Csengusnak gyors talpraállást! Kép

Ed
Nekem meg a hátam szakad be szinte egész nap Kép Kép

Puszi
Noresz
noresz

Sziasztok!

Drága fiam bealudt 6-kor, sose szokott ...

Nelli, én is disney-s gyerekkort tervezek, de persze csak megpróbálom terelgetni báránykámat. A cebion recept nélküli?

Noresz, én a DM-ben, ill. Auchanban vettem az OralB fogkefét. Hátfájás Kép ezzel is együtt tudok ám érezni!

Ed! Tényleg jó a fogzásnál, ahogy Hicu irta, a fogkefe! Bence is rágcsálja ezerrel, meg nálunk a fogmosás is kb. ennyi, ill. én elveszem egy picit és megsuvickolom, amennyire engedi. Derékfájás sajna nekem rosszabb, mint anno. Sőt, szinte nemis fájt annak idején. Te voltál vele dokinál?

Hicu, szerencsére se hányás, se láz, "csak" fájdalom, Viszont kenegetem Aloe Verás géllel, ez vmennyire segit enyhiteni. Ha hétfőig nem múlik megyek MRI-re ... Szomorú, hogy ennyi idősen olyan vagyok, mint egy nyanya ...

Utálom én is ezt az időt!!! Bence főleg! Inkább a hó esne, mehetnénk szánkózni!

pussz
Orsi
orsi17

Rebi, ez most komoly?
orsi17

Jókedvcsinálónak:

Kép

Ugye, hogy gézengúz vagyok?
orsi17

Sziasztok!

Akkor lássuk a hsz-t, hátha nem jut időm magunkról már írni, mert biza apa fején táncol Matyi. De meg is teheti, mert ma meglátta az albumban apját és- idézet Matyitól:"Ap". Szóval már nem csak a vau-vau érdekes. Erre persze mutatom a saját képem és csak rámnéz, majd a képre, majd rám és egy apró mosoly, semmi hozzáfűznivaló. Na majd legközelebb.

Ildi: tündéri a kislányod,az a kezében egy kifli? Matyi teljesen szétáztatja a szájában, majd a lapos, kiflire már egyáltalán nem hasonlító lisztförmedvény elegáns mozdulattal a padlóra küldi. Náthából mielőbbi gyógyulást!

Buksi: hűtőfürdős Vencel szemei ugyanolyan élénkek és szépek mint egészségesen, ezért hát hihetetlen, hogy lázas lenne. Jobbulást!! A játszóház odáig fajult, hogy megismerkedtem egy anyukával, akinek a kislánya 2 hónappal idősebb( Véda a neve) és vele felváltva fogunk hol náluk, hol nálunk talizni. No meg egyik barátosném 2,5 éves kisfiával is ugyanígy. Sajna nemigen érdeklődők és az egyetlen óvodavezető, akit ismerek lerázott. De azért nem adom fel, talán csak sikerül megtalálni a megfelelő embert, aki segíteni tud vmilyen formában.

Judit: jobbulást Lénának is! Odafigyelés és segíteni akarásban valóban kitűnőre vizsgáztak a Pöttöm-mamik!

Orsi: hátfájás KépKép Menj dokihoz, bár az enyém gyógytornára küldött, ami ugyebár reggel fél kilenctől van Kép Sokat tornáztatom, de van hogy csak rosszabb...
...írom, írom, de ma is félbemaradt, mert a nővéremék jöttek és vittek esőben-szélben számítógép-vadászatra bennünket.

Nelli: diafilmekhez jó szórakozást, mi is majd minden este vetítettünk kiskorunkban. Csak mindig azon "veszekedtünk", hogy ki ne olvasson!
(2 nővérem van, gondolhatod ki olvasott mindig Kép )

Boró:pálmás sztori Kép; Ed-nek tett javaslat a bosszúról tetszik, alkalomadtán én is kiprób. Nálunk apa hegyimádó, én meg tenger és meleg, így ebben a hidegben utálok!!!

Noresz: fogakat( még csak 4,5) mi elejétől mossuk. Azaz eleinte egy műanyag fejű és sörtéjű fogkefével sikamikázott, fogkrém nélkül, mi előjátszottuk neki a mozdulatokat, most már van saját sörtés keféje. Imádja, és ha elfelejtenénk, akkor mutogat ezerrel, hogy ott-ott Kép

Bogi: szorítok értetek, remélem jó hírekkel jössz a dokitól!

Hicu: nem is írsz magatokról és Duduról is hiányolom már a képeket!

Receptek elmentve, majd írok én is néhányat, hátha kedvetek támad elkészíteni. De nem most, mert már apa integet, hogy jó lenne átvenni a felügyeletet.

Ági: mi van veletek? Dani?

Pindur és Danija is eltűnt???
Puszival még spórolok, mert nátha semmit nem javult Kép
Zita

UI: elnézni beteg fejemnek, ha kihagytam valakit!
zitus

SZiasztok,

Orsi, a kutyaügyről:
előrebocsájtom, hogy én kutyás ember vagyok, és a kutya nálunk nem kertitartozék, hanem kb családtag, jön velünk, ahová lehet, és sportolunk vele (egy év kihagyás után). Ámde szerintem várjatok a kutyuval még kb fél évet. Elsősorban a gyerek miatt, nem mindegy, hogy mekkora korában találkozik a kutyuka által elkerülhetetlenül hazahozott új kórókozókkal. Másrészt a nyár kellemesebb időszak a kiskutyázásra, többet lehet kint lenni vele, és nem tűnik olyan nagyon borzalmasnak hajnalban pisilni vinni. Az addigi fél évet jól kihasználhatjátok a fajta és a tenyészet kiválasztására. A labrador elsőre jó választásnak tűnik, elég családbarát fajta, jól kezelhető. Mindenképpen szukát vegyetek kisgyerek mellé!!! És azt nagyon gondoljátok meg, hogy még a legjobb fajta kutyából is nagyon könnyen idegroncsot lehet csinálni, nem is kell hozzá más, csak az, hogy ne foglalkozzanak vele. Tehát mindenképpen időt és energiát fog igényelni tőletek. HA tudjátok válallni, hajrá, mert szerintem is leet kutya nélkül élni, csak minek Kép Keressétek meg majd a hozzátok közel lévő jó kutyaiskolát (ahol nem csak örzővédőznek) és járjatok oda, nagyon megéri. Jövő ilyenkor ez már Bencének is érdekes program lehet.
Hirtelen ennyi, mennem kell, őfelsége meunta a polcpakolást

szia
Orsko
orsko

És a másik jókedvcsináló...
Tényleg lefotóztál a fogacskáimmal?

Kép
zitus

ja még azt, hogy holnap mi nem játszóházazunk, nem merek még, a szörcsögés nem akar elmúlni. Elmegyünk inkább orrgyógyászhoz.

tsók
orsko
orsko

Sziasztok!

Szilvi, remélem minden rendben lesz, jó utat, és érezzétek jól magatokat! Kép

Ildi, örülök, hogy sikerült a képfeltöltés! Nagyon édi Zsófi! Min csodálkozik annyira? Kép

Buksi, ilyen vagyok betegen? Nincs is beteg azon a képen! Kép Álldogálás, igen, valami olyasmi, azért lehet gratulálni, köszi! Kép

Judit, de jó, hogy már túl vagytok a nehezén és nem lázas Léna. Reméljük az evés is hamar rendeződik.

Nelli, gyerekverés ejnye-bejnye! Kép Bár már engem is vádoltak ilyennel. Kép

Boró, köszi a tippet ciciharapáshoz. Majd kipróbáljuk. Édeskicsikincsed édi lehetett a pálmával. Kép

Ed, 2 óra alvás délelőtt? Hogy csinálod? Kép

Orsi, gézengúz Bencének jobbulást! Kép Orrfolyásra nekünk bevált a Nasivin orrcsepp, és a porszívózás. Cebiont még korábban vettünk, recept nélküli. Neked is jobbulást, szörnyű lehet az a fájdalom. Állással úgy állunk, hogy próbálkozik Kitti. Sokszor húzná fel magát, nem mindig jön össze, vagy úgy sikerül, hogy szépen kitolja a fenekét. Kép

Bogi, drukk a holnapi UH-hoz!

Noresz, mi is két kicsi foggal kezdtük a "fogmosást". Esténként előjön a fogkefe, először én megmosom a két és fél fogát, aztán odaadom Kittinek a fogkefét és ő is megmossa magának, vagyis inkább rágcsálja a fogkefét. Fogkrémet nem használunk. A fogkefét a DM-ben vettük. Ha van baba bónuszod, abban van egy kupon fogkefére.

Zitus, Matyi nagyon édi! És hol vannak azok a fogacskák? Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Na, jó akkor itt látszanak a fogakból 2,5-en!
Kép
Megyek altatni!
Jó éjt, Zita
zitus

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés - ha már a fogakról van szó, leírom, mi történt velünk. Megpróbálom röviden.
Dani ma egy hete, este belázasodott. Szerdán orvos, azt mondta, nem lát betegségre utaló tünetet, egyelőre legyen lázcsilapítás csak. Másnap, csütörtökön már 39 fokos láza volt, úgyhogy délután bevittem a gyerekrendelőbe, bár nem a mi dokinőnk rendelt. Orvos megnéz, talán kicsit piros a torka, lázcsillapítás. Másnap, pénteken újra saját orvosunk, ő mindenképpen látni szerette volna Danit, hogy még mindig lázas. Azt mondta, piros a torka most már egyértelműen, úgyhogy vírusfertőzés. Szombaton már csak este ment föl a láza, de még mindig 39 fokra. "Kicsit" aggódtam már, hogy miért lázas ilyn hosszű ideig. Vasárnap már csak hőemelkedése volt, viszont délelőtt, ahogy véletlenül az ablaknál állva jobban belenéztem a szájába, megláttam egy iszonyúan ronda, gennyesnek tűnő, nagy foltot az ínyén, fölül. Apa nem volt itthon, de apukám elvitt az ügyeletre, ahol az orvos azt mondta, ez semmiség, nem gennyes, csak jön a foga, a torka viszont csúnya, most már szedjen antibiotikumot, mivel lassan gyógyul. Engem ez a fog-dolog nem hagyott nyugodni, borzasztóan csúnya volt!!! Kb. három centi hosszú, gennyes valami, szinte végig az egész ínyén. Hétfőn, tegnap délután újra elmentünk a saját dokinkhoz, akinek mondtam ezt az egészet, megnézte Dani száját, és láttam rajta az iszonyú döbbenetet, hogy milyen csúnya. Azt mondta, ő még ilyet nem látott. Elkezdett telefonálgatni: a gyerekfogászat nem fogadott minket, mert hogy ez nem az ő asztaluk, a felnőtt szájsebészet igen. A doktornő ott is jól ledöbbent a látottakon. Tályogos fogínygyulladás, mint kiderüüllt. Valószínűleg az ínyt áttörő fog valamitől begyulladt, elgennyesedett. Kitisztították, fertőtlenítették. Hadd ne írjam le, milyen érzés volt az ölemben fogni Danit, miközben pucolták a sebét (minden érzéstelenítés nélkül). Jóformán magam is belázasodtam a traumától. A héten minden nap kell mennünk sebkezelésre, szerencsére ez már csak néhány percet vesz igénybe.
Szerintem fájhat neki, elég sírós mostanában, a keményebb falatokat nem fogadja el, de szerencsére étvágya végig volt a betegsége alatt (mert torokgyulladás is tényleg volt). Remélem, most már hamar meggyógyul, bár még gennyes neki, de a szájsebész szerint már sokkal jobb, mint tegnap, mikor először látta. Igaz, ma este megint hőemelkedése volt. Kép
Néha rámtör a lelkifurdalás, hogy miért nem vettem észre előbb, de aztán alábbhagy, mert hiszen látta orvos a torkát szerdán, csütörtökön, pénteken, vasárnap, és senkinek nem tűnt föl. Valószínűleg gyorsan lett ennyire csúnya.
Bocs a horrorért. Kép
És hogy hosszú lettem, de meg akartam Veletek osztani a történetet.
Figyeljétek nagyon a manócskák fogait!!! Bár nem ijesztgetni akartalak Titeket - ez valószínűleg úgyis nagyon ritka dolog.
Betegeknek jobulást!!!!

Pindur
pindur

Sziasztok!

Juj Pindur ez nagyon durva! Szegényke! Még jó, hogy nem hagytad annyiban a dolgot!!! Egyáltalán ne legyen lelkiismeretfurdalásod! Te hogy vagy amúgy, a horrort leszámítva?

Zitus nagyon tetszenek a képek!

Ildi mit eszik Zsófi a képen, almát? Nagyon menő a szerelése! Kép

Orsko muti már azt a kendőt! Kép
KépKutyikkal kapcsolatosan van egy "élményem". Szoktam nézegetni a friss albumokat itt a Babaneten. Az egyiknek valami olyasmi címe volt, hogy a mi kis angyalkánk. Gondoltam milyen helyes kisbaba lehet benne, hát megnézem. Erre egy hatalmas kutya pózolt minden irányból Kép Aztán találtam még vagy 3 friss hasonló albumot Kép
Már akartam kérdezni, hogy a párod jelenleg nem gyerekorvos?

Orsi csudahelyes gézengúzod van! Kép

Noresz én is a DM-ben vettem OralB fogkefét, az volt ráírva, hogy 4-24 hónapos korig, 1-es méret. Nagyon jópofa! Alexa is hasonlóképp szereti, mint Dudu. Bár mi még sétálni nem voltunk vele Kép

Hicu és a fogorvos barátnőd felnőtteknek melyik fogkrémet ajánlja leginkább?
Ez a vesekő dolog nem hangzik túl jól! Kép

Nelli én is tartok tőle, hogy a mi kis diavetítős feelingünket a gyermekeink már nem fogják túl nagyra értékelni. Annak idején még hétfőnként tévé sem volt (Alexa ezt majd el sem hiszi). Olyankor mindig korán lefeküdt a család, persze miután a csehszlovák adón megnéztük az esti mesét Kép

Bogi a budapesti Elmű sem piskóta. Legutóbb mi is így jártunk, ahogy ti, kicsit ugyan kevesebb volt az összeg, de nekünk elég megterhelő volt. Ráadásul mire zöldágra vergődtem az ügyfelezős csajokkal... áááá, inkább nem is részletezem.
Babóka biztos kapaszkodik erősen, nyugi!

Boró nagyon husi lehetet a virágos hapcis Kincsed! Kép Alexa is szokott hapcizni, de csak akkor ha valamelyikünk tüsszent Kép

Buksi Vencel lázasan is vagány! Kép

Judit, udvarlás Kép Hogy vagytok?

Tünde álláspróbálkozás szuper! Kép
Van már kép a popsi kitolásról?

Rebi remélem Csenge lábikója már helyrejött, ezt az oltást oda adják?

Mindenkinek puszi!
Hajni
tigribigri

Hú Pindur,ilyesmire nem számítottam Kép. Azért remélem,most már sokkal könnyebb napok jönnek.Lelkifurdalásod meg ne legyen,az ember nem turkál folyamatosan a gyereke szájában,főleg ha orvos napok óta nézegeti amúgy is. Jobbulást!

Ugye már minden horroron túl vagyunk?

Holnap jövök!

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Hát mit írjak, voltam már jobban is. A hangom vészesen kezd elmenni, ma este inkább nem nagyon beszéltem, mert hátha megijed Zsófi ettől a rekedt kappanhangtól.Kép De ő jobban van, nem is nagyon taknyos, inkább olyan mintha be lenne dugulva az orra.

Pindur
Hát nem semmi amit átéltetek, még olvasni is borzalmas volt. Szegény Danika, biztos az én szívem is meghasadt volna amikor kezelték, gratulálok annak az ügyeletes orvosnakKép
Az a lényeg, hogy már jobban van és akkor ezek szerint már eszik is.KépKép
Nagyon gyors jobbulást kívánok Nektek!!!!KépKép

ZitusKép
Kis gézengúzos fogasmatyikád vanKép
Zsófi imádja a félkiflit, ez már önkiszolgáló rendszerben működik, megy, nyitja az edényest és elveszi a kiflit, a fogyasztás mennyisége az éhségétől függ, de inkább a kutyát kínálgatja veleKép
Gyógyulj meg!!Kép
Nem kaptam még táblázatot, vagy még más se?
Kép bazsa@chello.hu
Pedig nagyon várom.

OrsiKép
A cebion-csepp recept nélküli. A hátfájásra is biztos használ, nem tudom mennyira vagy fájdalomcsillapító-barát, a spedifen granulátum
(vényköteles ). A férjem négykézlábas vesekőgörcsét is elmulasztotta, de azért menjél orvoshoz, az a biztos.
Nekem jókedvem lett ettől a képtől. Olyan édesek már ezek a kisgyerekekKépKép
Az államigazgatási meg a Ménesi úton van - a Budapesti KÖzgázzal vonták össze -, régen TanácsakadémiánakKép hívták, ilyen kis igazgatásszervezőket képeznek, mint amilyen én vagyok, akik azután mindenféle hivatalokban dolgoznakKép
Erről jut eszembe ezer éve nem voltam Pesten.Kép

TündeKép
Köszönöm a képfeltöltés trükkjét, de úgy nem tudtam, ahogy írtad, csak az ACDSee-ben, a próbaterületre tettem először, utána megpróbáltam ide és képzeld el SIKERÜLT!!!
Már nem tudom mit nézett ott annyiraKép

HicuKép
Tényleg nem írsz semmit magatokról+a pocakról, egyébként az én Zsófim is rajzolgat vonalakat, ha a keze ügyébe kerül egy toll, meg ütögeti vele az asztalt, ami azután ott is hagyja a nyomát rendesen.Kép

BuksiKép
A TTT Vencel kékszemű csodabogár, milyen ez a gyerek ha nem betegKép
Zsófi 13 nappal hamarabb született, mint ő és még csak 9.73 kg. Na de aki vigyáz a vonalairaKép

NoreszKép
Fogkefét én a Rossmann-ban szoktam vásárolni neki is meg magunknak is.
Egyébként jó próbálkozást a mosáshozKép

ÁgiKép
Te valamin nagyon dolgozolKépKép

JuditKép
Remélem Léna babád jobban van márKép

Boró!
Tényleg ilyet mondott Kicsikincsed? Figyelemre méltó igazánKépKépKépNagy puszikát neki, ha ilyen ügyesKép

Nálunk a mai foglalkozás végeredménye, megmutatja, hol a foga, ezt nem is tanítottam neki, és ha megkérdezem milyen nagyra fogsz nőni, akkor meg mind a két kezét felemeli, ezt meg anyukám mutatta neki a reggel.
Szóval hihetetlen, főleg ez a szájmegmutatás, amit tényleg nem mutattam neki, ellenben a hol a hasad, vagy a hol füleddel. Kezdem azt hinni, hogy ezek a gyerekek lassan mindent értenek amit a felnőttek beszélnek.

Jó sokat sikerült megint írni, aki kimaradt attól ezer bocsánat, holnap pótolom!!!

Jó éjszakát!

Ildi
bpildi

Sziasztok,

Pindur, ez horror volt Kép még felnőttnél is az lett volna...

Hajni,
akkor itt jött el a pillanat, hogy betegyek egy képet... na nem a kendőről, mert arról még nem készült Kép (apa nem ér rá lefotózni minket), hanem a kutyáról Kép
szóval a Bogyó:
Kép

Apa már nem orvoskodik, de a családot és barátokat ellátja jótanácsokkal azért.

Ide való, hogy mondtam neki, hogy a fogmosás a téma, és, hogy írtátok, hogy a fogorvosok minél előbbi kezdést javasolnak. Erre mondta, hogy ez ellen az szól, hogy a fogmosás alapvetően nem egy természetes folyamat (őseink hírből sem ismerték a fogkefét), ami során a fogakon megtelepedett baktériumokat erőteljes sikálással belenyomjuk egyenesen a véráramba. Szerinte ezt egy kicsinél még nem kéne megtenni, de majd megkérdezi a tudósokat is.
VAlszleg nő Dininek a 2. foga. Nagyon duzzadt, és megint folyamatosan lóg a nyála. Mikor mászik, olyan mint egy csiga: húzza maga után a csíkot Kép

Bogi,
karácsony elötti melankólia? vagy tényleg a villanyszámla? NEkünk egyszer volt már olyan is képzeljétek, hogy visszakaptunk év végén! Bizony! Igaz, hogy ehhez az kellett, hogy egész évben fizessük az előző és alapján megállapított havi számlát, ámde ne lakjunk a lakásban...

jajde akartam még írni... Dini felébredt, megyek megnézem.

jóéjt mindenkinek,
ja, Szilvi, jó utat!!!

tsók
Orsko
orsko

Na nehogy azt higyjétek, hogy megússszátok szülinapi képek nélkülKépKép
Már ha sikerül....KépKépKépKépKép
ez meg a buli végén voltKép
bpildi

Lányok! Segítsetek légyszi: Hogy kell csinálni grízes tésztát? Még soha nem csináltam, de nem találom sehol leírva.

Köszi.

Most ennyi, mert Domcsi a kezemben ugrál.

OrsiKép
A cebion tényleg receptmentes.
Nelli
hnelli

Szia Nelli!

A grízt először egy kis olajon megpirítod, majd öntesz hozzá vizet, amit felszív és csomókba áll tőle. Aztán fakanállal addig forgatod a tűzön az edényben, míg újra morzsákra esik. A tésztát szokott módon főzöd Kép
Én így tudom.

Mindenkinek köszi a további fogkefés tanácsokat!!!! Kép Kép Kép

Pindur
Horror Kép Hát tényleg durva, hogy mik elő nem fordulnak, de igazán nem tudtál semmi többet tenni. Ha már ennyi doki és ennyiszer nézte, de nem látta Kép

Hajni
kutyaalbum Kép Kép

Ildi
naggggyyon jóóók a képek Kép Kép

Gyorsan küldöm, hogy Nelli tudjon főzni

Puszi
Noresz
noresz

NoreszKép
Köszi szépen. Kb. Mennyi gríz kell 1/4 kg tésztához?

Nelli
hnelli

Kép Kép Kép
ha most lenne tudatlan-vállvonogatás jelem, betenném Kép Én mindig csak ránézek Kép
noresz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?