Sziasztok!
Megvagyok én is....... túl éltem a felújítást. Már csak egy-két fúrás faragás és készen vagyunk. Soha senki ne az utolsó 2 hónapban álljon neki:) Vagy csak nekem van ennyi eszem????? Eszméletlen milyen nehéz volt ez így ebben az állapotban, amikor tök tehetetlennek érzed már magad.
Két munkatársam nagyon édes volt, kijöttek a múlt hétvégén és minden lesikáltak nálam. Ajtókat, ablakokat, szekrényeket....így lassan a végére érek.
Múlt héten megvettem a Pocoknak mindent, azt hiszem:) Majd csak a kenceficék lesznek vissza, de azt a gyerekorvos írja majd fel, így azzal van még kis időm.
Sajna a bútor nem jött még meg, holnapra ígérik, hacsak nem ma este, de kétlem. Addig nem tudok elpakolni, minden nagy dobozba van. Közben jött a telefon, egy óra és jön a bútor...juppi:)))))
Kisruhákat szerencsére nem kellett vennem, tesómnak nyolc hónapos a kislánya, így mindent félre tett nekünk, rengeteget kaptunk 56-62-68-as méretekben. Minden van a csomagban a hálózsáktól a kiskabátig, minden amire szüksége lehet. .....egy hatalmas zsák, némelyik árcédulával. Ezzel nagy mákom volt. Keresztlányomék cipelték haza húsvétkor, egy teljes 20kg-os bőrönd lett belőle, még jó hogy a reptéren nem kellett fizetniük.
Most dobok fel pár képet, hogy hogyan vagyunk mindez idáig.....na persze kórházi cuccom még szanaszét... kellett vennem papucsot, tépőzárasat, mert nem fér a lábam semmibe. Egy cipőt tudok csak hordani:) Vizesedek sajna, olyannyira, hogy 4-5 óra mászkálás után a vádli és környéke tele van vörös foltokkal. Látta már bőrgyógyász, sokat kéne pihentetnem, ő azt mondja, hogy ez az ödéma másodlagos tünete. Pár órát mászkálok, és érzem hogy ég, csíp....majd mire rápillantok már vörös foltos. Mondjuk rám a kilók is jönnek rendesen, 23-nál bizti járok, csak szerencsére kifogyott az elem, így nem tudom magam megmérni:)) És valahogy mindig elfelejtek venni.
Szerdán jön a védőnő hozzánk, csak nem hoz mérleget:) Én pedig majd egy hét múlva kell hogy menjek.....na ott majd megtudom:) De a vérnyomásom hál'Istennek rendben. Nagy vonalakban ennyi, Jah, van még valaki aki dolgozik? Én jövő héten pénteken hagyom abba, most már csak minden másnap dolgozok, veszem ki a maradék szabikat. Hiányozni fog, furi lesz itthon, de van mit csinálnom. Kisruhákat rendbe kell raknom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára milli80 2011.05.12 20:19-kor.