Új privát üzeneted érkezett!

Nammado, koszi :). Egy csomoan nem lattak ki a fotobol semmit, de nekem egybol elojott a kis profilja/pofija :).

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


Én is ki tudtam venni. Az a baj ezekkel a képekkel, hogy túl szürkék. Nincs kontrasztjuk. Bercimnek én is úgy csináltam, hogy lefényképeztem, és sötétítettem rajta, így már ő is ki tudta venni a tesót. :)

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado
 
 


andrejja! örülök h minden a legnagyobb rendben veled, és a babával, és, h a szüléshez is ilyen jól állt hozzá a dokid!:)))
én is kitudom venni, nagyon édes!!!!

Zsófi!???

ma nagyon sokat takarítottam..a derekam majd le szakadt,huu soha többet egyedül...aztán elmenetem műkörmöshöz,hazaértem, és jött a védőnő. 15 percet ha itt volt....támogatásokat még egyszer átvettük, de aztán semmi különöset nem mondott...amibe belekezdett én folytattam..azt mondta én mindent tudok:D
amúgy holnap megyek hozzá tanácsadásra. meg utána már hetente kell,mennem hozzá, mert vérnyomást, és pisit folyamatosan ellenőrzi.

az anyajegyem jövő hét hétfőn szedik le este fél 8kor Balatonvilágoson. huuu de félek.

be akartam jelentkezni 4d re a hétre csak ide Fehérvárra...kérdezi a csaj hány hetes vok,mondom 34..azt mondja akkor már nem látni semmit, meg h 3 hét múlva lenne amúgy is időpont! tök kár, pedig nagyon nagyon elmentem volna:(((

KépKép
dike
 
 

 
 

Sziasztok!

Közérdekű: a Babaneten már van lehetőség zárt - mások által nem olvasható és nem is hozzászólható - topikok létrehozására! Ha szeretnétek ilyen topikot nyitni, küldjetek levelet a szerkeszto@babanet.hu címre. A Tárgy sorba írjátok be: ZÁRT TOPIK.

Aki pedig nem rest kommentelni a Babanet cikkeihez, az ezen a héten három ruhát választhat a gyereknek a Mumoo's-tól. Részletek itt!

Kép

Szép napot!

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Dike
Nekem úgy kezdte a védőnőm, amikor Pocokkal mentem, hogy "Magának mit tudnék még mondani?" :) Azt hiszem Bercimmel kicsit sokkoltam anno. :) Hetente kell menned? Van ennek konkrét oka? Lehet lemaradtam. Nem tudok róla, hogy ez alapból így lenne. De persze az előző alkalommal a 36. héten kellett volna mennem hozzá, és akkor már nem jutottam el, mert a kórházba csücsültem. Na mindegy. Szerdán én is hivatalos vagyok az enyémhez. (Hozzánk már ki sem jött. :) )
Nyugi, azt mondják, hogy nem olyan vészes ez az anyajegy dolog. Hamar túl leszel rajta.

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado
 
 


Sziasztok!

Megvagyok én is....... túl éltem a felújítást. Már csak egy-két fúrás faragás és készen vagyunk. Soha senki ne az utolsó 2 hónapban álljon neki:) Vagy csak nekem van ennyi eszem????? Eszméletlen milyen nehéz volt ez így ebben az állapotban, amikor tök tehetetlennek érzed már magad.
Két munkatársam nagyon édes volt, kijöttek a múlt hétvégén és minden lesikáltak nálam. Ajtókat, ablakokat, szekrényeket....így lassan a végére érek.
Múlt héten megvettem a Pocoknak mindent, azt hiszem:) Majd csak a kenceficék lesznek vissza, de azt a gyerekorvos írja majd fel, így azzal van még kis időm.
Sajna a bútor nem jött még meg, holnapra ígérik, hacsak nem ma este, de kétlem. Addig nem tudok elpakolni, minden nagy dobozba van. Közben jött a telefon, egy óra és jön a bútor...juppi:)))))
Kisruhákat szerencsére nem kellett vennem, tesómnak nyolc hónapos a kislánya, így mindent félre tett nekünk, rengeteget kaptunk 56-62-68-as méretekben. Minden van a csomagban a hálózsáktól a kiskabátig, minden amire szüksége lehet. .....egy hatalmas zsák, némelyik árcédulával. Ezzel nagy mákom volt. Keresztlányomék cipelték haza húsvétkor, egy teljes 20kg-os bőrönd lett belőle, még jó hogy a reptéren nem kellett fizetniük.

Most dobok fel pár képet, hogy hogyan vagyunk mindez idáig.....na persze kórházi cuccom még szanaszét... kellett vennem papucsot, tépőzárasat, mert nem fér a lábam semmibe. Egy cipőt tudok csak hordani:) Vizesedek sajna, olyannyira, hogy 4-5 óra mászkálás után a vádli és környéke tele van vörös foltokkal. Látta már bőrgyógyász, sokat kéne pihentetnem, ő azt mondja, hogy ez az ödéma másodlagos tünete. Pár órát mászkálok, és érzem hogy ég, csíp....majd mire rápillantok már vörös foltos. Mondjuk rám a kilók is jönnek rendesen, 23-nál bizti járok, csak szerencsére kifogyott az elem, így nem tudom magam megmérni:)) És valahogy mindig elfelejtek venni. :D Szerdán jön a védőnő hozzánk, csak nem hoz mérleget:) Én pedig majd egy hét múlva kell hogy menjek.....na ott majd megtudom:) De a vérnyomásom hál'Istennek rendben. Nagy vonalakban ennyi, Jah, van még valaki aki dolgozik? Én jövő héten pénteken hagyom abba, most már csak minden másnap dolgozok, veszem ki a maradék szabikat. Hiányozni fog, furi lesz itthon, de van mit csinálnom. Kisruhákat rendbe kell raknom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára milli80 2011.05.12 20:19-kor.

Milli

Családient.hu vonalzók
milli80
Aba
 
 


nammado! nincs konkrét oka...ő mondta, h a végén hetente kell vérnyomást ,és pisit nézni a toxémia miatt. mármint nem vok az....csak h időben felismerni...aztán majd kiderül h lesz.

Milli! de rendesek a kollégáid! hu mennyi melód lehetett....! de meg van az eredménye gyönyörű minden,annyira tetszenek a színek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a bútorokról is tegyél majd képet!:) sajnálom a vizesedést,most már tényleg vegyél vissza a tempóból! pocak jó nagy,és nagyon szép!!!!

KépKép
dike
 
 


Andrejja bevallom én néztem egy darabig a képet mire megláttam rajta a Kisasszonyt, de így, hogy megláttam, teljesen egyértelmű. :wink: Szépséges!! Szuper, hogy minden rendben volt a dokinál és ilyen normálisan áll a dolgokhoz. Hűűű tényleg Te mindjárt belépsz a 36. hétbe :roll: .

Dike 34 hetesen már nem látnak semmit?? Legalább megpróbálhatták volna megnézni. Én Marcival anno 36 hetesen voltam és teljesen jól lehetett látni az arcát. Mondjuk egy kicsit össze volt lapítva, de látszódott mindene. Ezek szerint mégis leveszik az anyajegyet? Drukkolok!!!!!!

Milli szépséges a pocakod!!! A Kamilla-birodalom pedig igazán gyönyörű lett. Vizesedés :( .
Kifogyott elem :lol: :lol: , jót nevettem :lol: . Hát már csak nem cipeli el a mérleget :wink: .

Én holnap megyek a védőnőhöz, azt beszéltük, hogy ez lesz az utolsó látogatásom, mostmár jönnek a ctg-k, gyakrabban lát majd a doki is, így felesleges hozzá is mennem. Szerdán ctg+vérvétel, drukkoljatok, hogy a nyavalyás trombocytám jó legyen, de legalább ne menjen a kritikus érték alá.

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


kisbarack! drukkolok nagyon szerdára!

én sem értettem miért mondják h már túl nagy a baba...:(

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Milli
Szép pocak. :) Nagyon szépek lesztek. A pici biztos jól fogja érezni magát ebben a szép szobában. Egyből külön szobába rakjátok majd?
A vizesedéssel vigyázz, pihenj sokat! Most már tényleg itt az ideje!
Hú, mi majdnem egyszerre fogunk szülni!

Kisbarack
Természetesen megy a drukk!! :)

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado
 
 


Milli, nagyon aranyos lett a szoba, igazi csajos bababirodalom!
Es nem vagy semmi, hogy munka mellett meg felujitani is van idod/erod.
En is dolgozom meg egesz majus vegeig,4 napot az irodabol (ebbol az egyik ma lesz), a tobbi napot itthonrol.

Vegre esik az eso! Itt vagy 2 hete olyan boduletes meleg volt (27 fokok), hogy csak ventillator mellett tudtam aludni. Most vegre esik es annyira jo levego van. (Belgiumban ez a meleg tavasz szokatlan, itt az eso lenne a megszokott es pont ebbol volt hiany mostanaban).

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


Sziasztok!

Milli, szép lett a szoba :)

kisbarack, holnap drukkolok :)

Lányok ma csanában lesznek, úgyhogy ma elmegyek, és megveszek minden hiányzó dolgot, már nyugodtabb lennék, ha meglennének a kórházi cuccaim. Gábor ruhái kimosva, már csak vasalni kell pár dolgot, és kész :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Panndi! jó vásárlást!!!!!!!!!!!!

na megyek 4D-re Fehérvárra szombat reggel, csak nem a kórházba:) király!:))))

ma voltam védőnőnél, minden a legnagyobb rendben, és brutál de 16 kiló plussznál járok.

KépKép
dike
 
 


Ma van Ármin névnapja:D

KépKép
dike
 
 


Dike most jövök a védőnőtől és én is 16 kilónál járok. Amúgy velünk is minden rendben.
Isten éltesse Ármint! :D

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


akkor kezet foghatunk,bár 1 hét van köztünk:)

köszike!

KépKép
dike
 
 


Sziasztok.

Andrejja
Jó hűsölést! :D

Panndi
Én is hasonlóan gondolkodom. Már majdnem minden össze van rakva. Hol vannak a lányok?

Dike
Ez jó hír! Kérünk szépen majd képet... Én egyelőre 13 kg-nál járok.
Árminnak Boldog Névnapot! :D
Te a MÁV-ban fogsz szülni? (Mostanában nem láttam táblázatot.) Azt látom, hogy majdnem egy időben várjuk a Picurit.

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado
 
 


nammado! nem, én Székesfehérváron fogok szülni!

köszönjük a köszöntéseket!

KépKép
dike
 
 


Hmmm... Pedig milyen jó lett volna. :)

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado
 
 


Hoztam egy mai képet. (8 nap van az előző és e között a kép között. :) )
Kép
Pocokkal a 34. héten.

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado
 
 


nammado: sokat nőtt a hasad :)

Családi napköziben voltak, mindketten járnak, Zsófi kicsit többet, Fruzsi kicsit kevesebbet, mikor hogy jön ki a lépés.

Én megvettem mindnet, Gábor ruhái kimosva, kivasalva a szekrényben, már csak a cuccaiamt kell majd táskába dobálni, és kész :) Bár nem tervezek még szülni, de jobb, hogy megvan minden :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


nammado: sokat nőtt a hasad :)

Családi napköziben voltak, mindketten járnak, Zsófi kicsit többet, Fruzsi kicsit kevesebbet, mikor hogy jön ki a lépés.

Én megvettem mindnet, Gábor ruhái kimosva, kivasalva a szekrényben, már csak a cuccaiamt kell majd táskába dobálni, és kész :) Bár nem tervezek még szülni, de jobb, hogy megvan minden :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Panndi
Igen, én is úgy látom. :)
Szerintem az a biztos, ha minden egy helyen van. Bercimnél a szekrény külön polcára pakoltam össze, így amikor bennragadtam, páromnak csak be kellett raknia a táskába. Most már táskában van minden.

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado
 
 


Hűű, mennyi elírásom volt, látszik, hogy fáradt vagyok :roll:

Holnap én is táskába teszek mindent, engem mindig megnyugtatott, hogy ha van valami, csak fel kell kapni, és indulás :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Sziasztok!

Szép poci, nammado.

Lányok én is próbálom összeállítani a kórházi csomagot, de mindig rájövök, hogy még hiányzik valami. Pedig jó lenne, ha már össze lenne rakva, mert valahogy nekem az az érzésem, hogy csak még 3 hetet húzzak ki, aztán bármi megtörténhet. Hétvégén görcsöltem egy kicsit. A védőnő tegnap járt nálunk ő mondta, hogy szedjek magnéziumot még legalább a következő 3 hétben, aztán már görcsölhetek...

Az alvás egyre rosszabb és én már alig tudok itthon takarítani, annyira elfáradok. Még szerencse, hogy anyu segít.

A másik, hogy Szevi baba nagyon mozgékony, ráadásul érezni, hogy erősödik és most már azért tud olyanokat rúgni, hogy szidom apát, hogy ilyen nyughatatlan fia van. Van, hogy egész nap nem hagy békén.

Ti hogy vagytok?
20140503222551
 
 


Jó reggelt!

Gábor is nagyon erős, sokszor fáj, amit művel. Nekem szombat óta görcsölget a hasam, de ezek csak jóslók, szóval én még nem szülök :) Még nem is szeretnék :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Sziasztok.

Tinus
Köszi. :)
Akkor nem csak én vagyok így ezzel. Valahogy olyan gyorsnak tűnik az idő. Én a takarítással már teljesen elakadtam. Most is félbe kellett hagynom a mosogatást, mert a lábaim megfájdultak...

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado
 
 


nammado! nekem negyede a hasam, gyönyörűűűűű!!!!!!!!!!!!!!4

Panndi! milyen az a jósló fájás? ma nekem reggel óta fáj a hasam alja...de nem keményedik a hasam, hanem görcsöl.

nekem már mindenem a táskában van:)

gyönyörű idő van itt:)

KépKép
dike
 
 


nagyon rosszat álmodtam....egyik barátnőmnél voltam, és azt vettem észre h megy össze a hasam...és Ármin a kezeit úgy kinyomta, h a hasamon keresztül meg lehetett számolni az ujjait,meg látni úgy mond...és beindult a szülés,megszültem és egyedül kocsival, az ölemben Árminnak, akit hol a vállamra tettem hol az ölembe ültettem, köldökzsinórostól,mindenestől....száguldottam vele be a kórházba, de csak ide Mórra..a túrbó közbe elment alig haladtam....beértem,doki megvizsgálta,mondta h csak azért maradt életben mert annyira akartam, és h nekem köszönheti az életét stb... és semmi de semmi baja nem volt....de nagyon szörnyű álom volt!

KépKép
dike
 
 


Olyasmi, mint egy menstruációs görcs, és egyre gyakoribb.

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Dike

Köszi. :)
Hát nem rég még nekem is kisebb volt. Pocok extra növekedési hormont kortyolt. :D De nem számítunk kicsi gyerkőcre. Épp a múlt héten gondolkodtam rajta, hogy ha a 33. héten 1974 g-ra saccolják, akkor hogy lesz ebből nagyobb baba, mint a fiam volt? (Igaz őt a 30. héten 1500 g-ra saccolták, a 37.-en - két nappal a szülés előtt - 3300 g-ra, és végül 3490 g lett!) Úgyhogy Pocok sem akar lemaradni - úgy tűnik. :lol:

Álmok: Nekem is volt már néhány szebb-rosszabb szülésem álmomban. Azt hiszem, most készülünk lelkileg a dologra. :wink:

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado
 
 


Nekem is rengeteg jóslófájásom van, be is keményedik a hasam rendesen, olyankor meg kell állnom mindennel. Múltkor bele is álmodtam a fájást az álmomba, csak végül annyira bekeményedett, hogy fel is ébredtem rá. Naponta van vagy 10-15 minimum, viszont egyre hosszabbak... Ami nem gond, pénteken töltöm a36-ot, onnan nem is koraszülött, de szerintem a jóslóimmal is kihúzom a kiírt időt, vagy még rá is húzok. :D Én úgy szoktam. :)

Judit

Kép

Kép

Kép
migej
Pécs
 
 


Jaaa, én sem fogok előbb szülni :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


sziasztok!

még én is itt és egyben...
nekem már vagy 4-5 hete vannak jóslóim...
pocik nagyon szépek és nagyok már...

nekem holnap CTG.egy héten kétszer kell mennem,m az első CTG-t
meg kellett ismételni,m kisöcsi végig aludta és utána a doki inkább
behívott csütörtökre,de akkor is végig aludta az egészet és az aszisztenssel
bármit csináltunk csak aludt...
most hétfőn direkt hamarabb mentem,h kisöcsi ne aludjon,erre most
meg a baba szívverése nem tetszett neki és ezért kell holnap visszamennem...

én ma összeraktam végre a csomagom,igaz kicsit későn,de még nem
maradtam le semmiről...

pénteken meg az uccsó uhu jön.kiváncsi leszek,m nekem a 31.héten mértek 2 kilót :roll: :roll: :roll: :roll:

én már semmit sem bírok,de muszáj,m Kiara igényli...
ráadásul most kezdjük a bilizést...
szóval én ugyanúgy csinálok még mindig mindent mint eddig,csak már
nem bírom...

Kép
Kép
csibe83
 
 


ja és én úgy érzem,h vasárnap megindul kisöcsi,akinek még neve nincsen :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83
 
 


Hát Csibe...
Nem kapkodtátok el a névválasztást. :) Nem irigyellek a picivel. Nekem sokkal szerencsésebb a helyzetem a "nagy" fiúval. Most, hogy Apa nincs itthon (1 hét nyaralás engedélyezve neki :wink: ) Bercikém sokkal önállóbb lett. Már a fürdővizét is egyedül készíti el, egyedül fürdik, én csak megtörlöm. (Alacsony vagyok, és Pocok rohamosan növekszik. Így kevés a helye, és bármennyire is szeretnék már egyáltalán nem tudok talajszint közelébe jutni. :shock: )

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado
 
 


Hát ez az, hogy gyerekek mellett muszáj mindent csinálni, én is lassulok, és érzem, hogy nehezebb, de az élet nem áll meg, a lányok is igénylik a közös játékot, stb. De nem baj, jó ez így :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Hűű mennyit írtatok tegnap, nem győzök visszaolvasni :) .

Csibe nagyon kíváncsi vagyok, mekkorának mérik a kisfiad. Tegnap én is voltam ctg-n, Julcsi is aludt, aztán beudáltak neki, szegény akkorát ugrott, hogy azt hittem megszülök. :roll:
Drukkolok, hogy minden rendben legyen, bár már koraszülött nem lesz, ez tuti. Azért lassan találjátok ki a fiatalúr nevét :wink: .

Tegnap megkérdeztem az orvosomat, hogy mikortól nem számít koraszülöttnek egy baba, és azt mondta, hogy a 37. héttől és 2500 gr-tól. Szóval ezek szerint ez is kórházfüggő.
Amúgy totál zárt vagyok, úgy néz ki, Julcsi is kivárja az idejét. Jóslóim nincsenek, de nekem eddig sem voltak soha, viszont már keményedek, azért készülget a méhem.

éééés képzeljétek jó lett a vérképem, köszi a drukkokat!!!huhhhhh.....Azért izgultam ám rendesen. Borit anno a rossz értékem miatt kellett előbb megszülnöm. Mondjuk nem sokkal előbb, a 39. héten indították be a szülést, de szörnyű emlékeim vannak.

Nammado jó nagyot nőtt a pocid 8 nap alatt. Szép nagyon.

ZSÓFI????????? ÍRJ, HA TUDSZ!!!!

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Sziasztok, en is itt vagyok am, utolso irodas napokat gyurom (main kivul van meg ketto, tobbi otthonrol).
Iszonyat labfajasom van, derektol lefele terdig huzodik, de ha otthon vagyok, erdekes modon nem olyan veszes.
Most epp kemenyedik a hasam es ezzel egyidoben a derekam is faj. Szegyen vagy nem, harmadik terhessegnel nem tudom, hogy ez most joslo vagy micsoda?
Csomagom meg mindig nincs osszeszedve, hetvegen megcsinalom. Ha nem tennem, hetfon csesszetek le, legyszi! 

Nem birok mar a munkara koncentralni, es nem is vagyok motivalt. Legszivesebben otthon henyelnek (merthogy hazimunkat ellatni sem megy igazan, csak feloras szunetekkel. Mindent reszletekben csinalok. Felallok, bepakolok a mosogatogepbe. Visszaulok. Fel ora mulva felallok, ami nem fert a gepbe, elmosogatom. Leulok. Felallok, letorlom a konyhapultot, a tuzhelyet.Leulok. Felallok, bepakolok a mosogepbe. Leulok. Felallok, megigazitom a haloszobaban az agyat. Leulok. Stb. Ezzel el is megy az egesz nap .)

Ti tudjatok mar, milyen ruhaban jon haza a bebi a korhazbol?

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


Andrejja, mintha rólam írtál volna :lol: .

Kedden kérdeztem a védőnőt, hogy egy nyári babát hogyan kell öltöztetni, mert ugye nekem ez eddig kimaradt. Azt mondta, hogy hosszú ujjas rugi kell az elején, mert rossz még a hőháztartásuk,nem mozognak olyan sokat, sőt még vékony cérnasapika is kell. Szóval én beviszek egy r.ujjú bodyt, egy hosszúujjas pamutrugit, egy vékonyabb pamut kardigánt és egy vékony sapikát. Aztán majd meglátjuk, milyen idő lesz, ha kell, behozatok egy kis plédet is, de nem hinném, hogy az kelleni fog. Amúgy sem vagyok egy túlöltöztetős tipus.

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


En sem vagyok tuloltoztetos.
Itt nem nagyon hasznalnak rugit, ami rugi, az itt pizsama.
Ha huvosebb van, ezt gondoltam:

Kép

Ha olyan meleg lesz, mint a napokban (27 fok), egy body, ra kisruha, kiscipo, kissapi termeszetesen es vekony pled.

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


Óóóó de cuki :wink: .
Igen, hallottam, hogy sok országban (pl Angliában is) csak alvórucinak használják a rugit. Én szeretem, az elején amig kicsik voltak a gyerekek, szinte csak azt használtam.

Akkor már tényleg nincs sok hátra, ezt a két napot fél lábbal is kibírod :wink: .

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


csibe! uu te már tényleg nagyon a végét járod! kitartás drága!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!írj h mi volt a ctg-n drukkkk!!!!

kisbarack! örülök h jó lett a vérképed!!!

andrejja! h ujjú body,ujjatlan rugi.....ha kell egy kiskabát. nagyon cuki a kiválasztott ruci tényleg!


nagyon rossz éjszakám volt 3tól negyed 6ig...csak nézelődtem..nem tudtam aludni:((

KépKép
dike
 
 


Mi lehet Zsófiékkal??? Pont egy hete írt utoljára...

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Kép Kép oldalról azért ilyem ám :) Kép

Hoztam pár fotót, még nem töltöttem nektek.:)

Zsófi tényleg jelentkezhetne, remélem, minden oké velük.

Ma voltam védőnőnél, minden rendben van, ha a doki nem ragaszkodik hozzá, nem is kell mennem többet. Bár inkább hozzá megyek, mint orvoshoz, ha muszáj valahova, egyrészt ingyen van, másrészt közel van, harmadrészt várnom sem kell. Így ez egyezkedés tárgya lesz az orvossal.:)[/img]

Judit

Kép

Kép

Kép
migej
Pécs
 
 


Migej, milyen fura, a szembefoton nem latszik nagynak a pocid, oldalrol pedig mar egesz mast mutat! :)
A kisagy pedig nagyon edi es jo a szine a falnak!

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


Migej! gyönyörű a szoba! pocid is nagyon szép, alakodért pedig nagyon irigy vagyok!

Remélem Zsófiék még egyben!

KépKép
dike
 
 


Migej nagyon csinos vagy!!!!! A szemből készült képen nem is látszik, hogy babát vársz, nagyon vékony vagy.
A szoba gyönyörűséges. nekünk is ilyen ikeás lámpánk van, csak a virágos dizájn :wink: .

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Lanyok, egy intim kerdes: ti hogy alltok az osszebujassal?
En bevallom, este betamadtam a ferjem, de az elso erintesere elkezdett brutal modon kemenyedni a hasam, igy aztan csak neki volt jo :oops: .
Nem mertem kockaztatni...

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


andrejja! szeptember óta 2szer volt...mint kétszer nagyon fájt..azóta se próbálkoztunk többször....mondta a dokim, h hormonálisan vok ilyen...azok okozzák...nem a kívánással van a baj...hanem a behatolás abszolut nem megy....:( szóval nálunk nincs.

KépKép
dike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?