sziasztok lányok!
vagyok most már, csak rendbe kellett tennem magamban bizonyos dolgokat. a változás számomra nehéz dolog és most sok mindenen kell változtatnom, de tele vagyok tervekkel és így egy kicsit könnyebb lesz. átgondolni valóm is volt rengeted, kicsit tegnap "magamba szálltam" és eldöntöttem, hogy mit akarok. most már világosan tudom, hogy SZERETNÉK még egy gyerkőcöt, eddig változó volt ezzel a kérdéssel kapcsolatban a hozzáállásom. második dolog, hogy orvost váltok, nem fogunk ebbe anyagilag tönkremenni, ha van még államilag támogatott lehetőségünk. amúgy is csalódtam a dokiban és csalódtam az egész csoportban, mert semmi másra nem mennek rá, csak a lóvé lehúzására.
teljes erőből be kell dobnom mindent, hogy sikerüljön, mert nekem a fél gőz kevés ahhoz, hogy elérjem a várt álmot, sajnos. kezdetnek elkezdem a vérvételeket, hogy friss eredményeim legyenek és már tudom, hogy kihez fogok elmenni, jó orvosnak tartják, én is megpróbálom. remélem megnyitja nekem a kiskapukat, mert nem igazán bírnám lelkileg még a 4 inszemet, amit kötelező lenne megcsinálni.
rendes menstruációm van, de azért az eredményhírdetés napján kell tesztelnem egyet, ez kötelező, de totál biztos vagyok a dologban, 6. terhességem lenne, azért ismerem már a tüneteket sajnos. most gyanús volt, hogy a cicim nem jelez, pedig nekem az az első. kezdetnek elszívtam féld doboz cigit ennyit már 5 éve nem szívtam, de valahogy most kell nekem, hogy ne robbanjak szét ebbe a nagy csalódottságomban. de nem is értem, hogy hogy gondolhattam azt, hogy simán fog menni, botiért is sokáig küzdöttem, most meg rögtön akartam mindent, nagyon feltettem egy lapra az egész dolgot és +an álltam hozzá és jól pofára estem. amit máshogy csinálnék az az, hogy előbb el kellett volna kezdeni a tesó projektet,csak a kurva pénztelenség miatt mindig toltam az időt, hogy egy normális endokrinológushoz eljussak, elinduljon a fogyásom én ehelyett elpocsékoltam legalább 1,5 évet a hasztalan kúráimra. de most már azért hála istennek a fogyás is kezdett beindulni, ezt folytatom és megyek tovább ezen az úton. már május van, decemberig egy lombik tuti belefér, de talán kettő is. de lehet, hogy nem is kell csak egy, ezt már csak a jóisten tudja. utána még mindig van 2 hónapom ami szabi idő és valamennyi táppénzem is. visszamenni jelen helyzetben nem fogok tudni, mert elsők között lennék, akit kirúgnának. de addig még közel egy évem van.
köszönöm az együttérzéseteket, sajnos nálunk a természetes út kizárt, mivel a férjem eredményei is borzalmasak lettek, egy későn észrevett, illetve észre sem vették addig amíg gond nem lett, herevisszér miatt. az eredménye bőven indokolja a lombikot
azt szerettem volna kérdezni tőletek, hogy mivel kevés az időm és mindenképp kéne egy kis méregtelenítéssel egybekötött villándiéta is, hogy szerintetek nekünk ir-el lehet csinálni a turbó diétát? csinálta már közületek valaki? vagy marha nagy kárt tennék a javuló félben lévő inzulin eredményemmel? nem merek a rencz doktornőnek írni, mert minden kérdésért jön a 3 ezres szla. most már meggondolom az emailekt, nekem azt mondta, hogy írjak neki lombik előtt közöltem az eredményeket és távkozninak számították, szóval most már odafigyelek, nehogy egyszer csak jöjjön egy nagyobb szla