Új privát üzeneted érkezett!

Anyamci: én ettől a szeles hideg időtől vagyok most álmos, meg eset ha felébredek nem tudok visszaaludni..na azt napközben szeretném pótolni csak nem lehet....8 kor már majd elalszok....:-)

ja nem tudom, de a picurka nagyon lent lehet mert a legjobban csípőre tolt nadrág is szorít és akkor tiltakozik. Csak kismama nacit bír elviselni..:-( De itthonra kellene vmi naci!

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Anyamci, nem lehet, hogy az idő miatt van rosszul? Ezt csak onnan gondolom, hogy nekem is jobban fáj most mindenem...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner!

Gratulálok a kisfiadhoz, nagyon édes :D Ti hol voltatok 4D-n?

Én is álomkórban szenvedek, minden délután alszom egy kicsit...
Viszont a farkasétvágyam elmúlt, mióta az Elevitet lecseréltem a Hipp Natalra, nekem nagyon bevált ez a vitamin :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
zsanka84
Budapest
 
 

 
 

Zsanka, örülök, hogy elmúlt a farkas étvágy :) mi a 4D Genesisnél voltunk, tényleg nagyon jó az UHjuk :)

Anyamci, hogy vagy???

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!!!

Anyamci:Valoszinüleg a rosszidötöl,széltöl,idöjárásváltozástol vagy rosszul.Vagy legalábbis remélem ,hogy nincs komoly baj.Hogy vagy amugy???
Nekem mindig ilyenkor esönél,hüvös idönél vannak a "gyengébb" napjaim. :cry:

Jenner:Nagyon cukik a képek,tényleg nagyon szépen kivehetö hogy a kukija... :) Gratula a kisfiuhoz...

Ma bográcsozni akartunk,de közbeszolt az idöjárás,és most kicsit pipa vagyok....igy a gulyás bent készül el...

Amugy megvagyok.Álmos vagyok nagyon,pedig kb. fél orája ébredtem,de elnyom ez az idö!!!
Pocaklako sokat mocorog,nagyon aktiv szinte egésznap...

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


Sziasztok!
Most jól vagyunk köszi...este tettem egy kis borogatást a pocimra(olvastam ,hogy az jót tesz)na és bevettem egy nospat(amiről nem is tudom lehet-e nem néztem utána de nagyon görcsöltem ügyeletre meg nem akartam menni,hogy feleslegesen bent tartsanak stb..)na de a lényeg,hogy elmúlt és el is tudtam aludni.De babóca se olyan aktív mint szokott.Tuti ez a nyavaja idő...
Remélem ti jól vagytok

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


anyamci!Nem lehet,hogy magne b 6-ot kellene szedned?
ddia74
Mór
 
 


Csajok, eléggé be vagyok tojva .
Pár napja sokat keményedek, és baromira feszít a hüvelyem, meg olyan érzés, mintha az egész "berendezés" be lenne vizesedve, meg vhogy kijjebb lenne . Konkrétan olyan, mintha ki akarna jönni a bébi ... Ja, és szex közben is tökre fájt, pedig eddig ilyen nem volt.
Fosok, nehogy nyíljon a méhszájam... .
Botonddal is éreztem ilyet, de vhogy sokkal később rémlik, nem ennyire korán...
Vkinek ilyen tapasztalat?

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Kicsidodi
Amíg nem biztos, hogy zárt vagy, addig sem szex, sem ülőfürdő, amint lehet, orvosi csekkolás.
Nekem is a sűrű keményedés és a hüvelyfeszülés a 30. hét után emlékezetes. De ez simán lehet a szextől, szerintem mostantól cölibátus... nincs két egyforma terhesség, amit az egyik gyereknél vígan, az lehet, hogy a köv. gyereknél már nem lehet... ez van.
Magnéziumot vegyél be, pihenj, aztán lásson orvos is.

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 


Sziasztok,

Nagyon hosszú volt a hét és szerencsére a hétvége csak a pihenésről szólt! :) elvileg szerdára meglesz az afp leletem, remélem minden rendben lesz!!!!

kicsidodi: nekem is ilyen érzéseim vannak, szex közben is fájt, ami furi mert eddig nekem sem volt ilyen.... jövő héten megyek a dokihoz egyébként is, akkor majd rákérdezek erre is...

anyamci, nekem a magne b6 tökéletesen bevált!!! érdemes tenni egy próbát!

Jeanner!!! tündéri és gratulálok!!! :)

KépKép
buuni
Budapest
 
 


Én pont ma megyek a genetikai UH-ra, szóval rákérdezek, de remélem minden oké :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Kicsidodi, én szex után (ha nekem is jó volt) csak simán bekeményedek, szerencsére más nincs... tudom, hogy nekem még kicsi a terhességem, de erre tényleg érdemes lenne rákérdezni... :S drukkolok, hogy minden oké legyen!!!!!

Buuni, köszi :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


KicsiDodi: Ma UH?? de jó! Kérdezz rá, de remélem minden ok lesz! ++++++++++++++++++++++++++

Mi jól, továbbra is fájnak a csontjaim.:-(, picurka rúgkapál. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Közérdekű: a Babaneten már van lehetőség zárt - mások által nem olvasható és nem is hozzászólható - topikok létrehozására! Ha szeretnétek ilyen topikot nyitni, küldjetek levelet a szerkeszto@babanet.hu címre. A Tárgy sorba írjátok be: ZÁRT TOPIK.

Aki pedig nem rest kommentelni a Babanet cikkeihez, az ezen a héten három ruhát választhat a gyereknek a Mumoo's-tól. Részletek itt!

Kép

Szép napot!

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


KicsiDodi: Remélem minden rendben van, majd írj, hogy mi volt az ultrahangon..

Nekem már többen mondták, hogy hatalmas a hasam ahhoz képest, hogy 15 hetes terhes vagyok...pedig a baba akkora, amekkorának lennie kell, nem tudjátok, hogy ez mitől lehet? Az asszisztens szerint azért lehet, mert elég vékony testalkatú vagyok, így hamarabb látszik, de több ismerősöm is vékony volt, mégsem volt ekkora hasa ennyi idősen...
Ha így folytatódik, nem tudom, mekkora lesz a pocak október végéig...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
zsanka84
Budapest
 
 


Voltunk UH-n, kisfiam, mint a makk 8) :D :D .
BPD: 45 mm
OFD: 58 mm
HC: 166 mm
AC: 137 mm
FL: 31 mm
HUM: 26mm

Kb. 24 centi hosszú lehet, és 290g :wink: .
A méhszájam is tökéletesen zárt, hála Istennek, a feszítésre azt mondta, normális, csak szívás :twisted: , a keményedésre is, hogy ha óránként 4-nél kevesebb, akkor semmi gáz . Anyu mondta neki, hogy emelgetem Botondot, doki azt mondta, jól teszem, ez a dolgom :wink: :lol: . Mondta, hogy higgyem el, anélkül nem lehet gyereket nevelni, hozzá van szokva a testünk, ez olyan, mint hogy aki sportolt előtte, nyugodtan folytathatja, csak ne terhesen kezdje . A magnéziumra azt mondta placebo, de szedjem, ha jólesik :twisted: . Mindig úgy enged el, hogy éljem az életem úgy, mint normál esetben, csináljam nyugodtan, ami jólesik, semmi sem tilos, ez nem betegség, minden rendben . (Persze ez csak így érvényes, hogy minden oké). És mindig hozzáteszi, hogy akármi van, bármikor érzem úgy, menjünk hozzá nyugodtan, inkább lásson, mint ne.

Kérdezte, hogy az UH-n korának megfelelő volt-e a baba (nem ő csinálta), mert szte bazinagy a méhem :twisted: . Pedig napra pontosak a baba méretei, magzatvíz normál mennyiségű, csak ilyen alkat vagyok. Szívás :? . Mondjuk Botond ilyenkorra már 4-5 nappal nagyobb volt a koránál, ezért kicsit reménykedem hááátha nem lesz nagyobb, sőt talán picit kisebb, mint ő... :roll:

Ja, az AFP-m alacsony lett, de legyintett rá, mivel az UH-k, a kombinált, meg a HCG szintem tökéletes. Ő is azt mondta, hogy elavult vizsgálat, magánemberként azt mondta volna, ne csináltassam meg, de hivatalból nem mondhatja. Anyu kicsit megijedt, de én egyáltalán nem, mert tényleg minden más rendben, ezek meg csak viszonyszámok, az UH sokkal jobban nyom a latba, az meg mindig szupi volt :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Dodi: De szupi! Gratulálok a nagylegényhez!!!

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Zsanka, nekem is hatalmas volt, feszített, nyúlt, majd' meghülyültem és most egyelőre abbahagyta... :lol: már egy hete nem nőtt :) szóval nem biztos, hogy böszöm nagy lesz, lehet valahol neked is megáll majd :)

Dodi, gratulálok a kisfiúhoz :D és a szép eredményekhez is :D

Magnézium lehet, hogy placebo, de nekem keményedéseknél segít... :?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Csajok!

Szerintetek mennyi az az összeg, ami reális egy bölcsőért?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!
Végre jobban vagyunk..szedek magnéziumot,igaz nem magne B6-ot hanem csak pezsgőtablettát...(az is elég nem?) :?

Zsanka: Nekem is elég nagy a hasam a korához képest.Bár nekem a 3. és azt mondta a védőnő,hogy lazábbak már a kötőszövetek és azért.Majd lefényképezem milyen nagy :D Ez alkat kérdése is szerintem.Tehát nyugi!!Majd szülés után lemegy vagy ledolgozod :wink: :)

Dodi Gratula a jó eredményekért.
Én is ma tudtam meg az AFP-t és tök rendben van a doki szerint.Hozzá majd csak 2 hét múlva megyek akkor látom és akkor csinál majd Uh-t.

Janner: Hát nem tudom mennyi lehet reális.Én személy szerint nem vagyok a híve!Szerintem kicsit felesleges.De ez az Én véleményem!!!Bőven megteszi a kiságy is.(ált az olcsóbb is...)



vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Szia Jeanner!
Nekem van egy szép új rózsaszín bölcsőm(most fiam lesz)csak az átfestetés 10000ft.Attól függ milyen típust veszel vagy,hogy használt vagy neked mennyit ér meg.Első babánál érdemes szerintem szebbet venni de nem fogod tudni sokat használni se elnyűni.
Szia Zsanka 84!Nekem a három első babám nagyon soká látszott meg Dézi(pedig nála a sok edzéstől csupa izom voltam :oops: )nagyon hamar meglátszott.Gondoltam azért ,mert már a 4. és most megint nem látszott pedig jó husiban vagyok.Pár napja egy napon jelezte a férjem és este mikor megjött a nagy fiam,hogy megnőtt a hasam.Az idegenek még mindig csodálkoznak,hogy én 18 hetes vagyok.

Családient.hu vonalzók
ddia74
Mór
 
 


Anyamci, nekem azt mondta a dokim, hogy a pezsitabi jobb is, mint a magneb6, mert abban nem sok magnézium van sajna :) ha esetleg váltani akarsz tabira (olcsóbba jön ki), jobb a magnerot, és olcsóbb a magnex :D (mindkettőben 300mg magnézium van, napi 5 a beszedhető maximum) :) szintén nőgyógyász ajánlotta :)

Bölcső: kineziológus ismerős javasolta, nem tudom, miben segít, de elvileg valamire nagyon jó, én meg értelmes áron szívesen elringatom, de úgy fest, meg is találtuk az igazit :)

Ddia, köszi szépen, én is abban bízok, hogy az összes gyereket kiszolgálja, akárhány is lesz, és húgomnak sem kell majd vennie, ha szeretne :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner, barinőm ilyet vett, talán már olvastad a blogját, a listámban van:
http://kri-baba.blogspot.com/
itt:
http://www.babaeden.hu/bolcsok/bolcsok- ... fabol.html

Akik próbálták a bölcsőt, azok áradoznak róla. Remélem, hogy nálatok is bejön, ha vesztek. Én most már nem veszek, ha az első kettőnek sem volt..., de a hintázás tényleg jót tesz a bébiknek (idegrendszerüknek?), ezért is mondják, hogy kifejezetten hasznos, ha pocakosan hintaszékezünk stb.
Nálunk a pihenőszék volt hintáztatható :lol:

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 


Zsebbi, Krisztit én is olvasom, onnan böffent fel megint az ötlet, hogy bölcső, aztán mindenki azt mondta, hogy vegyünk csak, vegyünk, nagyon jó...

Köszi a linket :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Az első pár hónapban biztos ki tudjátok használni, aztán kinövi a bébi :) De még ráértek, addig meg csak kerülgetnétek, fogyna a garancia :wink:

Kicsidodi, gratulálok a tankönyvi méretekkel rendelkező újabb kisfiadhoz :lol: Látod-látod, tökéletes mindene :)

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 


Zsebbi, ti mikor mentek 18. hetire? :) ja látom már, pénteken...

Még nem tudjátok, fiú lesz-e vagy lány, ugye? :) na kíváncsi vagyok :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Elvesztem kicsit :cry:
Álomkóros vagyok, közben nyakamon a vizsgaidőszak. Tanulni is kellene...

Nekem már egészen szépen nő a pocakom, pedig én vagyok a sor legvégén :oops: :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Na voltunk Uh-on semmi kóros elváltozás nincs.Mármint a magas afp-t nézve,de juni elején megyek egy 4d-s re is.
BPD:51mm
THQ:44mm
FL:30mm
Lepény a mellső falon,kp magzatviz
Remélem jók ezek az eredmények,kicsit aggódtam hogy a fejköfogata nagy,de megnéztem Rékának a betöltött 20. héten volt 52mm.

Viszont úgy néz ki beállunk a fiúk táborába.
Én most magne b6-ot vettem mert most jó árban volt, eléggé fájdogál a hasam alja főleg ha sokat ülök.

Kép

Kép
ancsa03
 
 


Ja és átállitottam a vonalzóm hogy ne legyen megtévesztő.

Kép

Kép
ancsa03
 
 


Csak a bölcső-témához egy gyors gondolat:
Nekünk nem volt, Botond "Suttogós baba", hamar beállt a rendszer, önállóan aludt el, és a mai napig sose volt vele gond :wink: . Én áldom azt a nőt :P.
Egyik ismerős vett bölcsőt a babájának, aki így ringatva aludt el. Először pár perc, majd ahogy telt az idő, egyre több, végül fél-1 óra alatt, sőt a nappali alvásoknál folyamatosan igénylte a ringatást, különben azonnal felébredt :roll: :? . Aztán kinőtte a bölcsőt, de a ringatást igényelte (természetesen, hiszen neki ez volt az elalvási rituálé), tehát vettek egy hintaszéket, abban ringatták el :roll: . Aztán ezt úgy 2-2,5 éves korában megunták, le akarták szoktatni, katasztrófális volt a szitu, végül alvásspecialistánál kötöttek ki, akinek a tanácsaival hónapok alatt sikerült normális rendszert kialakítani :( .
Ez persze nem törvényszerű (bár a megszokása igen!), de megeshet, szóval én nem vagyok bölcső-párti :roll: :oops: . Amennyi ringatás egy babának "kell", annyit ringatják a szülők is, elvégre nem ridegtartás van :wink: :lol: . Ha meg vki nagyon ringatni akarja, akkor azt inkább pihenőszékben tegye, és szórakoztatásként, ne altatás céljából :wink: . ("Lusta", vagy többgyerekes mamiknak van már önműködő is :lol: )
Ez persze csak jótanács :roll: :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Zsebbi!

Te tudsz vmit? :roll: Merthogy a Botondos fórumomban annak idején eminensnek tituláltak minket (Botondot is), mert tankönyvi gyerek volt :lol: . Mondjuk csak születése után, mert addig mindig nagyobb volt, mint a hivatalos :roll: :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Kicsidodi, ez a ringatós dolog elég ijesztő így látatlanban.

Ilyen eminensséget bármely kismama bevállal :):):)

Nálunk is remekül aludt bátyus, míglen megszületett hugi... na, azóta hol az ágyunkban, hol az övében...

Pihenőszék szerintem egy szuper találmány! Nekünk Fisher Price van, 18kg-ig kalibrált, hintáztatható, rezgő funkció van benne (rezgés nem különösebben hatotta meg a srácokat:)). Mivel ilyen sok kilóig jó, ezért a nagyobbik gyerek is simán használta, mikor a hugi az ágyában volt, mert persze, hogy minden kell, ami a másiknak is van :lol:

Jeanner, lányunk lesz, ez tuti biztos.
Neve még nincs, nem is lesz egy darabig, mert nem tudunk dönteni. Szerintem majd ha látszik szépen a kis pofija - mondjuk a 30. v. 34. héten -, akkor kitaláljuk, hogy mi illik hozzá
:lol: :wink: Addig meg ízlelgetjük a lehetőségeket.

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 


Sziasztok.

kicsidodi. gratula a jó eredményekhez. :) Én holnap megyek orvoshoz. Remélem minden rendben lesz. :lol:

jeanner.
Én a bölcső témához,csak annyit mondanék, hogy szerintem felesleges. Nekünk nem volt, és nem is lesz.Valahogy nem láttuk értelmét, és most,hogy elolvastam dodi sorait, még inkább efelé hajlok. Szerintem van benne vmi. De persze a ti döntésetek, én csak a véleményem írom le. :) Aztán ha mégis lesz nektek, és bejön, meggyőzhetsz az előnyeiről :lol:

isophie.
Kitartás a vizsgaidőszakra. És előre is sok sikert hozzá. Pocakosságod miatt szerintem kedvesebbek lesznek, ez tapasztalat. :lol: Én mikor tesi elméletből vizsgáztam kb 2 mondatot mondtam el,mire megkérdezte a tanár,h mikorra vagyok kiírva, mondtam,h jövő hétre, és akkor azonnal hazaküldött egy 4-el :D Biztos félt nehogy neki kelljen levezetni a szülést :D

ancsa.
gratulálok a kisfiúhoz :lol: tök jó, lesz egy lányod meg egy fiad :lol:

Ha megengeditek hoztam egy 16 hetes pocakotót (vagyis 2-t)
Kép Kép

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs
 
 


Sziasztok! :)

Köszi a véleményeket, de a 21 rémes történet valahogy mindig, mindennel kapcsolatba előjön, így nem különösebben riaszt a dolog :) nem hiszem, hogy minden bölcsős kisbaba alvásspecialistánál kötne ki, akinek van és megkérdeztem, milyen, azt mondta, hogy ha találunk olcsóért, mindenképpen vegyünk!!!! A gyerekeik már nagyok, és nem jártak alvás specialistánál, sem idegbetegek nem lettek a kicsik, innen gondolom, hogy ha 50 embernek bevált és 1nek nem, akkor nem biztos, hogy olyan rossz az :D

Dodi, a bölcső annyiból jobb, hogy a babát rettentő jó ringatni, amíg 3-4 max. 5 kiló, de amikor a délutáni altatási rituálé másfél óra, mert fel felriad, és már 7-8 kilót nyom a popija, hát... :roll: exem nővérééknek a kisfia volt ilyen, és nagyon nehéz lett a segge igen hamar... többször altattam én is, ha nem értek rá a szülők, na az első óra végén, amikor már sajgott fogadtam meg, hogy nekünk bölcsőnk lesz :D

Zsebi, kislány szuper!!! :) nevekkel mi is így voltunk, csak én azért akartam mihamarabb nevet találni neki, hogy így tudjam szólítani. Erre tessék, kiderült, hogy fiú, hívhatnám Samunak és tényleg nem áll a számra, ahogy egyelőre nekem az is idegen, hogy beszéljek hozzá, de ez is biztosan el fog múlni, még dolgozok az ügyön... :)

Ancsa, gratulálok a méretekhez :) Hidd el, ha nagy lenne a buksi, azt mondták volna... miért kellett visszaállítani a vonalzódat? :shock:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner!

Félreértettél :roll: . Én nem úgy gondoltam, hogy a bölcső helyett te ringasd álomba, hanem hogy szerintem egy babát nem kell álomba ringatni :wink: ! Közeli barátaink is épp így voltak, mint a tesódék: a kislány ringatva aludta el, és hiába volt már nagy, ugyanúgy igényelte. Egyszer apuka fogalmazott így: "ha nem teszek meg esténként 4 kilómétert a szobában a gyerekkel, akkor egyet sem :twisted: ". Na, én meg ekkor fogadtam meg, hogy nálunk önálló alvás lesz, ha törik, ha szakad :twisted: :lol: . És ehhez a Suttogó módszerben nagyon jó partnerre találtam, mert a Ferber-féle sírni hagyás nekem nem szimpi (és sztem elsőgyerekes anya szíve nem is képes rá :roll: :wink: ), viszont ez egy köztes megoldás, ami nekünk nagyon bevált, sose volt ringatás, poposirázás, álomba simizés, "vele elalvás"...stb.
Én tökre megértem az érveidet, de hidd el, hogy a bölcsőben való altatás ugyanúgy egy "rosz szokás", amire nincs szüksége egy babának az elalváshoz :roll: . Nekem nem érdekem, hogy lebeszéljelek egy bölcső vásárlásáról :lol: , csak nem akarom, hogy "nyűgnek" éld majd meg a gyereked alatatását, ahogy olyan sokan sajnos :( .
Mondom, sztem is biztos jó dolog a ringatás, de nem elalváskor...
De úgyis belátásod szerint döntesz majd, és őszintén remélem, hogy számotokra az lesz a megfelelő :wink: . Mert az a legfontosabb, hogy nektek jó legyen, és ti szeressetek abban a rendszerben élni, amit magatok alakítottatok ki :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Halihó,

Bölcső: hm...Édes dolog, meg jó is benne ringatni..de tényleg el lehet rontani az altatást ezzel.

Mi is a "suttogó" szerint "nevelünk" és nagyon bejött! Emma első perctől a saját ágyában az esti rituálé után magától alszik el.:-) és ez nagy könnyebbség mert tényleg öröm az altatás nem egy több órás procedúra.

ugyan így a napirend is nagyon bejött nekünk és ez a mai napig megvan..nem olyan szorosan de azért van ... és így nagyon jól szervezhető az életünk és Emma is nyugodt kiegyensúlyozott! :-)


Ma 1 kor hívom a dokim hogy meg van e az AFP eredmény, és ha igen beugrok egy UH beutalóért holnapra !!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


kaqk: akkor drukk hogy meglegyen!

Kép
horibol
 
 


horibol: köszi.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Egyetértek dodival teljesen!!!Sógornőm most pont ennek a levét issza az 1 éves babájával...mert mindig ringatta...és most már nappal is kell este is...hiába mondtam neki,hogy ennyire ne!
Lányok..dodi : mi az a suttogó módszer???Én erről még nem hallottam de szívesen vennék pár hasznos dolgot :oops: :D

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


anyamci: http://olvasonaplo.blogter.hu/103091/tr ... s_nevelese


3 kötete van. Nekem mind megvan. :-) Ajánlom!

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Én is hallottam már a Suttogó módszerről, és csupa jókat!
Szerintem mi is fogjuk alkalmazni :D Remélem nálunk is beválik majd.

Benirenata:

aranyos a pocakod :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
zsanka84
Budapest
 
 


Jaj de dinka vagyok..Reni nem is dicsértem meg a pocid..nagyon csini, cuki! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Türelmetlen voltam, már hívtam a dokit, de még nincs bent senki, azt mondták hogy majd 1:20 kor hívjam, addigra már talán lesz bent vki.:-(

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Már ezer éve nem irtam. Örülök, hogy mindenki rendben van és a mindenkinek a bábája szépen nődögél.
Mióta nem irtam velünk is sok minden történt. Voltam az új dokimnál aki nagyon aranyos, viszont észrevette, hogy az első leletemen a vizeletemben baktérium volt, amit a másik doki észre sem vett, csak annyit mondott, hogy minden rendben van. Úgyhogy antibiotikumot kaptam, ami egy kicsit megviselt, de most már szerencsére minden rendben van. Valamit a 12-dik héten az uh után kellett volna, hogy vért vegyenek tőlem ami szintén elmaradt, mert az előző doki, úgy gondolta, hogy fölösleges, mert az ikreknél ezek a tesztek úgysem mutatnak jó eredményt. Ezért el kellett mennem genetikai tanácsadásra, ahol közölték velem, hogy mi a sz...-nak mentem, aztán végül azt mondták, hogy az afp eredményével menjek vissza. Úgyhogy hétfőn megint megyek genetikai tanácsadásra, akkor viszont uh-t is csinálnak, amit már nagyon várok. Nagyon kiváncsiak vagyunk rá, hogy kik laknak a pocakomban. De én úgy érzem, hogy két kisfiú, mivel mindenki a családban lányokat, vagy legalább egy kislányt szeretni és már olyan mintha belém beszélnék, hogy egy fiúnak és egy lánynak kell lenniük.
Vikianyu: még visszatérve az etyeki történetre Praszler Anita vagyok, igy kérdezd meg a férjed. Apukám lakatos.
Kaqk: kiváncsi vagyok mi lett az afp eredménye, és mi lesz az uh-n.
Közben nálunk még lakás átalakitás is volt, mivel kellett még egy szoba két kis picurnak, úgyhogy igy festés is volt szinte mindenhol, gondolhatjátok teljes a káosz. Természetesen ilyenkor senki sem jelentkezik a családból, hogy segitsen egy kicsit, mindenki csak akkor akar jönni, ha majd babázni kell.
Most ennyi, mindenkinek további szép napot!
Anita

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
praszlera
Etyek
 
 


Anita: oh, ez az első orvos..nagyon gáz!!!!!!!!!!!!!!!De örülök hoyg most akkor találtál egy jó orvost! :-)

Akkor jövőhéten derül ki hogy kik laknak bent..nagyon izgi!!!!!!

Festés: nem irigyellek..biztos kimerítő volt! és hogy nem jelentkeztek segíteni :evil: :evil:

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Suttogó és egyéb módszerek
Anyuka és baba személyiségétől függ, hogy kinél mi jön be... egy a lényeges szerintem, olyan módszert alkalmazni, ami az adott anyukának és babának jó!

Suttogó: megvan nekem a 3 kötet PDF-fájlban, ha kell, szívesen elküldöm :wink:
Vendég
 


Vizsgálatokhoz mennek a drukkok!
Vendég
 


Reni:Nagyon szép a pocid.Csini kismami vagy...

Jeanner:Azért állitottam vissza a vonalzót,mert a menszi szerint csináltam,de a doki kitolta egy héttel a szülés időpontját a 12.heti Uh.alapján.Igy vagyok bent a táblázatban is,hogy okt.1

Alvás,altatás:Na hát Rékánál én is nagyon elrontottam.Sokat üldögéltünk kint a hintaágyban,és ez elég volt ahoz hogy egy idő után csak ott volt hajlandó elaludni.Ezt még nyáron megoldottam,de mikor jött az ősz már nem igazán lehetett a hintaágyban ücsörögni. :oops:
De egy idő után azért kinőtte...5 hónapos korától ugyan mert addig minta gyerek volt.Gyönyörűen elaludt az ágyában,este 7-től reggel 7-ig aludt,de ahogy kijött az első foga szenvedtük,amig az utolsók is ki nem jöttek.A mai napig csak ugy alszik el ha mellé fekszem,bár nem tart órákig,álltalában 20 perc alatt sikerül.Nekem is megvan a suttógó,és már bánom hogy nem alkalmaztam.na majd a tesónál megpróbálok okosabb lenni..

Kép

Kép
ancsa03
 
 


Hát nem könnyű a gyereknevelés! :D Főleg az elsőnél, mindig vele szeretnél lenni és a legjobban csinálni......csak aztán belegondol az ember hogy ezzel jót vagy rosszat tesz a gyereknek, magénak.. :?
Mindig tanulunk! :-)

Megvan az AFP-m. negatív! :-) A számot gondolom holnap tudom meg! és
holnap reggel UH! Picurka remélem megmutatja magát!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


kaqk:Megy a drukk :)

Én is elrontottam az altatást annó.Na de nem az 1.-nél..Ő egy tünemény volt, A kicsi betegesebb volt ráadásúl nagyon sokáig(3 éves koráig) szopizott így rengeteget aludt velem szinte mindig :S Sajna a 3 évet ne tudtam úgy átéjszakázni,hogy mindig felkeljek kivegyem betegyem aztán megint...és így velem aludt.Mostanra szokta meg (5)azt,hogy egyedűl alszik,csak elalvásig kell vele lenni.
Nahát ahány gyerek annyi féle.Ezért nem is tervezek előre most se...Nem tudhatom milyen lesz a babám és,hpogy a másik kettú gyereket mennyire zavarja ha hagyom nyöszörögni stb..mert ugye Vivinek ki kell pihennie magát mert reggel suli.Na majd meglátjuk.De szeretném elolvasni ezt a suttogót és remélem tudom majd alkalmazni ha tényleg jó. :)

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?