Annácska
Olyan kedves vagy, hoyg így érdekel a pipálgatásom
A mai pipálás az "akciózás menzi után 2 naponta" ponthoz tartozik
Nagyon örülök, hogy a fertőzést kiirtottátok, most már csak arra kell vigyázni, hoyg ne jöjjön vissza, nem? És jobbulást kívánok neked!
Móni!
Azt a kutyafáját! Szedsz egy rakás gyógyszert és alig eszel? Tessék reggelizni normálisan, legalább 1 kiflit vagy szendvicset nyomjál be. VAgy egy joghurtot, esetleg egy banánt vagy almát, ha nem megy a tömény kaja. Régebben én is alig ettem a munkahelyemen. Állandóan kaptam a fejmosásokat otthon, hogy mi az hogy nincs időm enni (pláne a reggeli kávé éhgyomorra után)? Hát igazuk volt, azóta nincs az a munka, ami ne érne rá 20 perccel később, mire eszek. Szóval légyszi figyelj erre oda, mert kikészül a gyomrod, aztán nehoyg arra kapjál gyógyszert! Aztán csúszik az egész project, pedig most végre tuti sinen vagy, és azt érzem, hogy ez a sok gyógyszer meghozza az eredményt hamarosan! Vigyázz magadra!!!!!!!!
Jura, Judit
Azok a kis csodák a pocitokban ugye szóltak a mi babócáinknak, hoyg készüljenek, mert eljött az idő, hogy eljöjjenek hozzánk, többiekhez is? Annyira várom már, hogy ma is átmentem hisztibe így magamban
Vali
Igen, a hő teljesen más este is meg reggel is. AMikor nekem is késett múltkor, mértem több este is, a tesztelés előtti napon is, és akkor mindig 37 vagy afölötti volt. Reggelre lement 36,8-9-re. Szerintem ez így normális, emiatt ne aggódj!
Stella
Nagyon közel van az hoyg eldőljön, mizujs veled! Bocs, csak egy erős gondolat volt,nem merem megérzésnek nevezni, mert abban Babus nagy. De az biztos, hogy a dolgok léteznek anélkül is, hoyg nem hiszünk bennük. Egyébként elolvastam Lujza sztoriját, elképesztő ami történt velük, de TI hasonlóképpen megjutalmazódtok 1-2 babucival! Hogy mikor? Ehhez kevesek vagyunk, hogy meg lehessen jósolni. De mi hiszünk benne helyetted is! Én most nem tudom milyen energiákat küldök neked, ezt rád bízom, csak küldöm, küldöm, küldöm!!! Holnapra nagyon drukkolok nektek!!!!!!
Dolgozol majd vagy szabin leszel?
Jündi