jajajjjajajjjj laaanyok.
fel a fejjel!!!
Tudjatok, h en is mennyire szeretnek babat, ez minden vagyam!!
de nem szabad folyamatosan ezen ragodni!
en is eleg fiatalnak tartom meg magam (bar jo par evvel oregebb vagyok nalatok) es sztem semmirol sem vagynk lecsuszva. egyebkent mindenki abban az eletkorban akar babat amikor kesznek erzi ra magat, tok mindegy hogy eppen hany eves.
viszont az igaz, hogy 40 eves korunkig meg rengeteg ido van (ha azt vesszuk, h addi lenne azret jo szulni)....
nnnna legyszi! ne szomorkodjatok!
latjatok, Veronak is osszejott, nekunk is oszszefog!
Nem tudom en sem, hogy az mikor lesz, mert en itt kinlodok a Crohnommal, es talan meg honapokat vagy eveket kell varnom mig egyaltalan probalkozhatunk. de ez van. ezen nem tudok vatoztatni, es attol senkinek, foleg magamnak! ne lesz jobb, ha allando rosszkedvbe es onsajnalatba merulok. Remelem elhiszitek nekem, h tudom milyen az, elvesziteni egy babat, es vagyni ujra a terhessegre!
de nem szabad, h ez felulirja az eletunket!
eros, fiatal, vidam csajok vagyunk, szereto ferjekkel korulveve!
nekem a parom nagyon sok energiat ad, a rossz dolgok kozelebb hoztak minket, boldogabbak vagyunk mint valaha hogy vagyunk egymasnak, es igyekszunk aktivan kihasznalni azt, hogy most ketten vagyunk egyelore. Sportolas, kirandulas, szervezkedes, barati vacsorak, mozi, fozocskezes, tojasfestes, delig alvas, lakasdekoralas, hajnalig tevezes, stbstbstb barmi!
mindenkinek vannak rossz napjai, termeszetesen nekem is, de azt gyorsan el kell hessegetni!
higgyetek el, nem kellemes dolgo az, amikor 6 honapon keresztul akarhanyszor elmesz pl a wcre, akkor egy hatalmas vertocsat latsz benne, pedig a Crohn az eppen ezt tette most velem. de akkor is. en voltam itt elobb es en fogok gyozni!
szedem a gyogyszert, dietazok, sokat alszok, es megteszek mindent amit csak lehet az ujabb babaert. most eppen meg egy vastagbeltukrozesre es vekonybel CTre keszulo, higgyetek el nem kellemes.
de akkor sem szabad feladni!!!!!!!
jonni fognak a babak mindenkinel.
zitus: szerintem meg korai az orokbefogadason gondolkozni, annyira nem kilatastalan meg a helyzeted. menj el inkabb egy alapos nogyogyaszati kivizsgalasra, h ha gixer van, azt mielobb megtalaljak es kezeljek!
zsoff: az allando betegeskedest ugye tudod hogy befolyasolja az altalanos kozerzet, hangulat, hozzaallas. nekem ugy tunik te tul sokat vallalsz magadra melo szempontjabol, ami teljesen kizsigerel, es ezert szinte allandoan kimerult vagy. lehet ezek a kulonbozo betegsegek, es az, h sajnos sokszor antibuitokumon elsz jelzesek a testedtol, hogy valamit valtoztatni kellene. kicsit tobb idot kellene magadra szannod.
en (lehet hogy onzonek, vagy bekepzeltnek vagy akarminek is tunhet) megprobalok mindennap szanni magamrqa idot. legyen az jogaora, uszas, olvasas, vasarlas, koromlakkozas vagy barmi, de kell h mindennap legyen min 1 ora, amikor arra koncentralok, hogy fejben es lelekben is rendbe tegyem/karbantartsam magam. sszerintem ez fontos.
nna ez nagyon hosszura sikerult, bocsanat.
vero: remelem a tobbiek is jobb kedvre derulnek jovohetre, es csatlakoznak, de ha van kedved csak ugy ketten is talizhatunk egy limonadera.
puszi!!!