Új privát üzeneted érkezett!

na maaz en egyik baratnom is bejelentette, hogy 11 hetes terhes.
el is ment a kedvem mindentol :?

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


laptetoooooo :lol: :lol:
mar a masodik....
most egy kicsit jobb

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Asszem akkor menjetek nélkülem, majd legközelebb csatlakozom... Ha valóban lesz túlóra, akkor úgysem lesztek már ott mire én kijövök. Amúgy sem szeretek késni, akkor inkább el sem indulok.

Irtó szar kedvem van és írtó szar napom volt :((

Többiek?

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 

 
 

lanyok hahooooo.
mi legyten a talival?
lehet felolem jovo csutortok is, csak tudnom kene, h ugy szervezzem a programot..

ha nem reagaltok, akkor irgumburgum.
nna.
8)

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Nekem is nagyon rossza kedvem volt ma,és tök beteg vagyok, csak rosszabb lett. Holnap már megint nem megyek dolgozni. Semmi hangom nincs... Örülnék, ha inkább nem kedden lenne a találka, nem biztos, h addig összekaparom magamat... :?

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Sziasztok!

Jövő héten nekem csak a kedd nem jó.

Szép estét!

Veró

Kép
veroniks22
 
 


Zitus, hülye kérdés, de történt valami (új)?

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Sziasztok!

Megvan mind a 2 a vizsgám!!!! :) Ezzel végeztem! Reggel olyan rosszul voltam az idegtől hogy csak na, de most hogy túlvagyok rajta, sokkal jobb.

Zsoff: Semmi új... Nem jön meg rendesen, és ez baromira idegesít. Melóhelyen behoztak egy picike kislányt (4 kg volt), majd megzabáltam. Ezen kívül anyósom rákérdezett hogy UGYE rajta vagyunk a gyerek témán... Na asszem ennyi elég volt ebből így egy hétre. Örökbefogadásról próbáltam beszélni a férjemmel, hogy legalább nézzünk utána vagy valami, de azt mondja, ne adjam fel. Én úgy érzem, nem föladás, de ezt ő nem érti...

Annyira szeretnék babát, és annyira nem tudom mit kezdjek hogy legyen. Attól tartok hogy ha elmegyek is dokihoz, azt fogja mondani, hogy még várjunk. Végülis még csak 2 ciklusba nem jött össze, igaz hogy abból egyben nem is volt peteérésem. Na szóval ettől van ingadozó hangulatom.

Képzeljétek, hétvégén megyünk Bécsbe :) Ajándékba kaptam, tegnap tudtam meg.

Találkával nemtom mi legyen... Nem tudok garantálni a jövő hétre semmit. Lehet hogy jó a kedd, lehet hogy nem. Sajnálom, de ez van. Egyébként nekem mindegyik nap ugyanolyan jó/nem jó, szóval asszem döntsetek ti. Ha bent kell maradnom, úgysem tudok mit csinálni. Nem akarom hogy miattam ne találkozzatok ti sem, de én is szeretnék ott lenni. Hülye helyzet...

Bixi, esküvő hogy áll? pontosan melyik nap lesz?

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


hello.

mi lenne ha csutortokon taliznank?

zitus, sztem ne keseredj el ennyire, meg tenyleg csak 2 honapja probalkoztok..

az eskuvo egyre jobban all (majus 28), szombaton megyunk a paphoz beszelgetni. mar a dekoracio is nagyjabol rendben van, most csinalom eppen az ulesrendet es a szallodai szobabeosztast. nem egyszeruuu.

nalunk a babaprojekt a polcon van ugyebar most, de azert nekem remek kedvem van :lol:
vegre nem verzek! igaz egy nagyob mennyisegu gyogyszerrel, de legalabb...aztan feldob az is, h sztem most nem fujodik fel annyira az arcom a szteroidtol es meg az is lehet h nemleszek csunya az eskuvon (lehet az uszas es a joga miatt van nemtom..)
es vegre visszatornaztam a zsirparnaimat izmocskakka es megint 52 kg vagyok 8)

nna gondolkozzatok a csutortokon.(nekem jo kesobb is h zitus is odaerjen, akkor melobol lemegyek uszni elobb)

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


majus 28 akart lenni..

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Megkaptam a laboreredményemet. 4 gyulladásra utaló csillagocskám van+elég alacsony a vasam. A gyulladást sem értem, mert elvileg a mandulagyulladásnak vége... Bár az orvos szerint most gégegyulladásom van. (Fáj is, nagyon,de miért???) Kicsit elkeseredtem. A vasam 6,8 (10-30), ez is kevés. Annyira elegem van ebből a betegeskedésből. Igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy egészséges legyek, és ennyi az eredménye. :cry:
NAGYON SZERETNÉK BABÁT, DE ÍGY HOGYAN???

Lehet, hogy a találkát kihagynám, hogy ne fertőzzelek meg titeket, főleg téged,Veró. Óvakodjatok tőlem!

Lányok, megint úgy elkenődtem...

Zitus, azt is annyira utálom, hogy mindig azt mondják, hogy még olyan fiatalok vagyunk. Miért? A fiataloknak ez nem fájhat eléggé???
Nekem most a hőmérőzés is az agyamra megy. Mert oké ,hogy a múlt héten megjött, de a hőm nem esett le. Oké, több reggel lázas is voltam,, meg gondolom (remélem), a betgség miatt van,de akkor is aggaszt. Na, ez vagyok én. Még teszteket is csináltam, bár tudtam, hogy nem lehet szó babáról.

:cry: :cry: :cry:

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


jajajjjajajjjj laaanyok.

fel a fejjel!!!
Tudjatok, h en is mennyire szeretnek babat, ez minden vagyam!!

de nem szabad folyamatosan ezen ragodni!
en is eleg fiatalnak tartom meg magam (bar jo par evvel oregebb vagyok nalatok) es sztem semmirol sem vagynk lecsuszva. egyebkent mindenki abban az eletkorban akar babat amikor kesznek erzi ra magat, tok mindegy hogy eppen hany eves.
viszont az igaz, hogy 40 eves korunkig meg rengeteg ido van (ha azt vesszuk, h addi lenne azret jo szulni)....

nnnna legyszi! ne szomorkodjatok!
latjatok, Veronak is osszejott, nekunk is oszszefog!

Nem tudom en sem, hogy az mikor lesz, mert en itt kinlodok a Crohnommal, es talan meg honapokat vagy eveket kell varnom mig egyaltalan probalkozhatunk. de ez van. ezen nem tudok vatoztatni, es attol senkinek, foleg magamnak! ne lesz jobb, ha allando rosszkedvbe es onsajnalatba merulok. Remelem elhiszitek nekem, h tudom milyen az, elvesziteni egy babat, es vagyni ujra a terhessegre!
de nem szabad, h ez felulirja az eletunket!
eros, fiatal, vidam csajok vagyunk, szereto ferjekkel korulveve!

nekem a parom nagyon sok energiat ad, a rossz dolgok kozelebb hoztak minket, boldogabbak vagyunk mint valaha hogy vagyunk egymasnak, es igyekszunk aktivan kihasznalni azt, hogy most ketten vagyunk egyelore. Sportolas, kirandulas, szervezkedes, barati vacsorak, mozi, fozocskezes, tojasfestes, delig alvas, lakasdekoralas, hajnalig tevezes, stbstbstb barmi!

mindenkinek vannak rossz napjai, termeszetesen nekem is, de azt gyorsan el kell hessegetni!

higgyetek el, nem kellemes dolgo az, amikor 6 honapon keresztul akarhanyszor elmesz pl a wcre, akkor egy hatalmas vertocsat latsz benne, pedig a Crohn az eppen ezt tette most velem. de akkor is. en voltam itt elobb es en fogok gyozni!
szedem a gyogyszert, dietazok, sokat alszok, es megteszek mindent amit csak lehet az ujabb babaert. most eppen meg egy vastagbeltukrozesre es vekonybel CTre keszulo, higgyetek el nem kellemes.


de akkor sem szabad feladni!!!!!!!

jonni fognak a babak mindenkinel.

zitus: szerintem meg korai az orokbefogadason gondolkozni, annyira nem kilatastalan meg a helyzeted. menj el inkabb egy alapos nogyogyaszati kivizsgalasra, h ha gixer van, azt mielobb megtalaljak es kezeljek!

zsoff: az allando betegeskedest ugye tudod hogy befolyasolja az altalanos kozerzet, hangulat, hozzaallas. nekem ugy tunik te tul sokat vallalsz magadra melo szempontjabol, ami teljesen kizsigerel, es ezert szinte allandoan kimerult vagy. lehet ezek a kulonbozo betegsegek, es az, h sajnos sokszor antibuitokumon elsz jelzesek a testedtol, hogy valamit valtoztatni kellene. kicsit tobb idot kellene magadra szannod.

en (lehet hogy onzonek, vagy bekepzeltnek vagy akarminek is tunhet) megprobalok mindennap szanni magamrqa idot. legyen az jogaora, uszas, olvasas, vasarlas, koromlakkozas vagy barmi, de kell h mindennap legyen min 1 ora, amikor arra koncentralok, hogy fejben es lelekben is rendbe tegyem/karbantartsam magam. sszerintem ez fontos.

nna ez nagyon hosszura sikerult, bocsanat.

vero: remelem a tobbiek is jobb kedvre derulnek jovohetre, es csatlakoznak, de ha van kedved csak ugy ketten is talizhatunk egy limonadera.

puszi!!! 8)

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Sziasztok!

Ma beszéltünk róla bent és úgy tűnik, 4.-e után rendeződik a helyzet, szóval a csütörtök TALÁN jó! Nem ígérek semmit, de akkor legyen csüt és nagyon igyekszem odaérni. De Zsoff, gyere te is lécci!!!! Nélküled nem lenne ugyanolyan...

Bixi: nagyon igazad van hogy a gyerekről még nem késett le egyikünk sem, de ez nem ilyen egyszerű. Mi pl. mindig is sok gyereket akartunk, mondjuk a 3 a minimum, de inkább 4. A másik szempont, hogy én szeretném ha max. 40 lenne a férjem a legkisebb gyerek születésekor. Ergó van 7 évünk 4 gyerekre... Szerinted? Szóval lehet mondani hogy nem késtünk le semmiről, de mi erről már igenis lecsúsztunk... És ez csak egy példa, a lelkieket te is ugyanúgy tudod mint én...

Amúgy az örökbefogadás szerintem nem lemondás, nem feladás. Engem mindig is foglalkoztatott hogy a másik gyerekét lehet-e ugyanúgy szeretni mint a sajátodat, és bennem letisztázódott hogy igenis lehet. És ezek után az örökbefogadás nem valami hiány pótlása, inkább valami közös jó: a babának lesznek szülei, nekünk lesz gyerekünk. Érted?

Nőgyógyász: el fogok menni, valószínűleg jövő héten. Egyelőre még barnázom (nem jött meg igazából), ezért halasztom picit a dokit. Amúgy a gixer adott: PCO. Sokat nem tudnak vele kezdeni sajnos, de most újra fogok próbálkozni, ha kell, addig megyek amíg nem találok egy dokit aki segít. Remélem van erre valami megoldás, csak mivel nem klasszikus PCO-m van ( az inzulinommal semmi gond), nem adják a megszokott gyógyszereket, sőt, nem adnak rá semmit. Bár most már úgy vagyok vele, lehet hogy a műtétet is bevállalnám.

Na jó sokat írtam, hétvégén elutazunk, úh. jók legyetek!

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Megyek, ha tudok, de nem akarok fertőzni. Jelenleg elég szarul vagyok. :(

Mi is több gyereket szeretnénk (min. 3), életkorhoz eddig nem "kötöttük", de szerettünk volna viszonylag fiatalon szülők lenni, főleg, ha már adott minden körülmény...

Mi egyébként nagyon hadilábon állunk az örökbefogadás témával. Régen beszélgettünk csak róla, és nem tudnánk elképzelni. Valahogy egyre távolabb kerülök ettől az egésztől, a férjem meg sose érezte erre magát késznek/alkalmasnak/stb... remélem, lesz saját babánk!

Bixi, nem "vetlek" meg egyáltalán azért, amiket írtál. Én is érzem, hogy túl sok, amit csinálok, csak az a baj, hogy annyira zavaros minden, ami bennem van, hogy képtelen vagyok rendszerezni a dolgokat a fejemben, és amíg ez nem történik meg, tehetetlen vagyok. Túl sokat kattog az agyam. Viszont az iszonyú fáradtságomra az orvos szerint egyértelmű magyarázat a vashiányom. Sokszor érzem azt, hogy szeretnék elbújni a világ elől, de ez nem mindig az, hogy egyedül (=férjem+én) szeretnék lenni. Inkább a munka és a hajtás elől menekülnék. Amikor végre "foglalkozhatnék" magammal, már annyira fáradt vagyok, h nincs hozzá erőm. És szerintem a betegeskedéseim + lelki dolgok egy ördögi kör módjára generálják egymást. Ezért vártam nagyon a húsvétot, hogy legyen egy kis nyugi...
Zitus, nem vagyok járatos az ilyen dolgokban, meg egy kicsit távol érzem magamtól ezeket, de lehet, hogy egy természetgyógyász vagy vmi ilyesmi tudna segíteni a különös PCO-don. De az is lehet, hogy "csak" meg kell találni a megfelelő orvost...

Hát lányok, durva, hogy aki nincs benne ezekben, el sem tudja képzelni, miken megyünk át...

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


lanyok,

en nem akarok okoskodni, semmi ilyesmi. azert annak orulok hogy nem 'vetsz meg' zsoff.


mi is 4 gyereket szertnenk, es az en ferjem mar most 31 en meg 28. szoval ezek szerint mi oreg szulok leszunk.

(a vashiany oka lehet a faradtsagnak amugy, bar en nem erzem, nekem mult keddi verveteln 3 volt a vasam, az sem egetrengeto.)

a lenyeg nem akartam senkit megbantani, vagy belegazolni a dolgokba, csak nemi pozitiv gondolkodast irtam le. de nem vagyunk egyformak.
mindenki ugy csinalja az eletet ahogy akarja, en csak sajat velemenyt irtam.

jo hetveget.

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Na, lehet, hogy egy kis félreértés van a levegőben: :oops:
nem gondolom, h aki nálam idősebb, az öreg. Inkább arra gondoltam, hogy összeházasodtunk 23 és 26 évesen, akkor ne "várjunk" arra, hogy 30 évesek legyünk.
Nem tudom, hogy milyen "íze" volt az írásomnak, de arra gondoltam, amikor írtam, hogy nem gondolom okoskodásnak, stb., amiket írtál. Mert pl. az én helyzetem elég jól "összefoglaltad". :)
Bocsi, ha félreérthetőek voltak. :roll:

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenki jobban van lelkileg, bár ez az idő nem segít rá.

Hogy áll végülis a tali? Ki jön? Ki marad? Hol? Mikor?

Bixi! Akár a 2 személyes taliban is benne vagyok, ha a többieknek nem jó. Most jöttem rá, hogy korban elég közel állunk egymáshoz. :-)

Veró

Kép
veroniks22
 
 


Mára egy fokkal jobban lettem, lehet, hogy csütörtökre még jobb lesz a helyzet.
Veró, hogy vagy? Hányinger, ilyesmik vannak?

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Hová tűntetek?

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Itt vagyok! Bécsben kirándultunk a hétvégén, ezért nem jöttem eddig.

Lécci ne vesszünk össze azon hogy mindenki másképp látja a dolgokat!!!!
Bixi, nem lesztek öreg szülők, a férjem 33 és fiatal ;)

Jónak tűnik a csütörtök! Ugye jön mindenki akkor? Mi lenne ha a mekibe mennénk? Olyan régen ettem ott fagyit...

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


helo.

meg nem igerek semmit csutortokre.
a mekibol en kb a vizen kivul amugy sem valaszthatok jelen pillanatban semmi mast a dietam miatt :shock:

majd meglatom.

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Lányok, én tuti, hogy kihagyom a találkát, most voltam a gégészeten, gégegyulladásom van. A gyógyuláshoz 3 nap szigorú csend kell,és ezt most szeretném betartani.
Majd legközelebb bepótolom a hiányzásomat.

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Hmm, akkor úgy tűnik nem lesz semmi ebből a találkából? Pedig épp úgy tűnt hogy nekem OK lesz a dolog...

Bixi, ha a Costában tudsz enni/inni valamiket akkor menjünk mégis oda!!!

Zsoff, gyógyulj meg minél hamarabb!

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Köszi, Zitus.
Mi lett a Párizs utáni lábfájásoddal? (Most jutott eszembe...)

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


zitus miattam jo a meki is, nekem jo a viz vagy a tea is, ne aggodj.
viszont meg mindig nemtom jo lesz-e a holnap.

mio legyen?

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Hahó!

Gondolkodtam... és arra jutottam hogy halasszuk inkább a talit egy olyan időre, mikor mindenkinek jó. Nekem sem esne jól ha nélkülem taliznátok, és szerintem egyikünknek sem. Javítsatok ki ha nem így van.

Zsoff, hogy bírod a hangtalanságot?

A térdem változatlanul fáj, kenegetem egy krémmel amit anyu kapott nemrég a hátfájására és direkt fájdalomcsillapítós, de nem igazán használ. El kéne mennem dokihoz vele...

Bixi, hogy áll a lagzi szervezés?
Veró, hogy vagytok?

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Köszönöm, jól vagyunk. A hétvégén beparáztam, mert nagyon görcsöltem, de voltam dokinál, nem talált semmi extrát, minden rendben. 4,5 mm és kb. 5 hetes. Pontosabbat 1 hét múlva fogok tudni.

Tüneteim nincsenek, csak a mellem fájdogál néha, s szédülök, de csak néhanapján. Szóval abszolút jól vagyok. :-)

Zsoff! Tavaly óvónéniként kb. 2 havonta 1 hét némaságra voltam ítélve szintén gégegyulladás miatt, pedig nem vagyok a kiabálós fajta. Szóval átérzem a helyzeted. :-)

Sziasztok.

Veró

Kép
veroniks22
 
 


Aranyos vagy Zitus, hogy gondoltál rám, de nyugodtan találkozzatok ám nélkülem, majd legközelebb én is csatlakozom. De tényleg nagyon jól esett. :oops: :)
Hangtalanság: az a baj ezzel, hogy hősiesen csendben vagyok, de nem érzek javulást. :( És így elég nehéz. A másik, hogy a munkahelyemről többször is keresgéltek ezért-azért. Tegnap többször is felhívtak, hogy mikor megyek. van egy olyan érzésem, hogy azt hiszik, azért hiányzom, amiért az ősszel... Aztán lehet, hogy csak képzelődöm, de... tegnap, miután kijöttem a gégszetről, mondtam nekik, hogy a héten nem megyek, és mondtam, hogy gégegyulladás miatt hiányzom, nem más miatt. :? :? :?

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Veró, kb. egyszerre írtunk!
Örülök, hogy jól vagytok!!! Olyan jó neked, bárcsak mi is hamarosan itt tarthatnánk!

Nekem se a kiabálástól ment el a hangom. :) Egy nyelvgyöki mandulagyulladással kezdtem (vírus miatt), majd átment a gégémre, elég közel vannak egymáshoz. Húsvét előtti kedden egy ötödikes kislány: "Zsófi néni, reggel úgy fájt a torkom, hogy alig bírtam mgszólalni!" Na, innentől kezdve én is így érzem magam.

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Sziasztok!

Veró! Mit mondott a doki, miért görcsöltél? Nem hangzik túl jól. Szedsz magnéziumot? Remélem minden a legnagyobb rendben lesz!!!

Zsófi, én ki sem bírnám hogy nem szólalhatok meg :P Hogyhogy nem javul? Mikor kell visszamenned a dokihoz?
Ne törődj vele mit gondolnak a kollégák!
Mikor tervezitek hogy újra próbálkoztok? (gondolom nem a gégegyulladás közepén)

Én nem jutottam el ma a térdemmel a háziorvoshoz...
Ma én is nagyon görcsöltem, olyan volt mintha megjönne, de persze nem. Amúgy a múlt heti barnázást én annak minősítettem, mivel a vetélés után is volt 2 ilyen ciklus és akkor azt mondta a doki, ez bizony a mikulás. Csak ilyen béna...
most újfent pozitívan állok a dolgokhoz, majdcsak összejön nekünk is! Hátha ennek a görcsölésnek is van köze a dologhoz, a barátnőm mondta hogy mikor megfogant a babája, ciklus közepén erősen görcsölt. Hátha...

Bixi, hova tűntél?

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok, itt vagyok.

Zajlik az elet…..
Gasztroenterologust es kezelest valtottam. Most uj gyogyszer, szteroid leepites, hetente! vervetel, junius eleje hasi es kismedencei MR, junius kozepe teljes kolonoszkopia igazi altatasban (mint a muteteknel) aztan (ha csak nem annyira gaz a helyzet h a mutoasztalon kossek ki) indulhat a bebiprojekt . el sem hiszem.
Ilyen orvost sot meg embert is ritkan talal az ember, annyira kedves, nagy tudasu, segitokesz es targyilagos, teljesen le voltam dobbenve, hogy ilyen letezik.
Nogyogyaszt is valtok (pontosabban ez nem is valtas, mivel most epp nincs nogyogyaszom) de ez a gasztros ajanlott egy kollegat akivel sok IBDs kismamajuk van kozosen.
Mindez a SOTE-n.

Eskuvovel kapcsolatban van nemi fejlemeny: megvan a menyecske ruha, Andrenak is a valtoruha, megvettem a cipomet es a combfixet.
Most nemi hajdusitason gondolkodom (csak ideiglenes) mert a szteroidtol marokban, csomokban hullik a hajam, ez az uj gyogyszer is hasonlokat hozhat, es a halantekomnal mar komolyan kezdek kopaszodni. Nem vicc. Pedig alapbol is alig volt hajam.
Na persze az uszas sem tesz ennek jot, uh mostmar csak heti 2x megyek uszni, a tobbi nap a jogae, es most edzeni is elkezdtem.
Dekoracio nagyja megvan (az osszes lampion es krepp papir, viragok, szalvetak, gyertyak, asztali futo).

Mar csak Andrenak kell oltonyt venni meg inget, meg nekem vmi diszt a hajamba.
Jegyesoktatas rendben, Portugal rokonsag repjegye megvan, szalloda lefoglalva, szobabeosztas kesz, ulesrend is elkeszult (nem volt egyszeru 120 fore) szoval mar minden sinen van.

Jovoheten megyunk elofotozasra (a fotosunk csomagjaban benne van egy kotetlen delutani eskuvo elotti fotozas, hogy megismerkedjen a parral, ne az eskuvo napjan kelljen osszeszokni) megprobalom majd valahogy ravenni, hogy kezdjuk otthon a fotozast hogy yoghurt is rajta legyen >

Ja! Innen is BOLDOG SZULINAPOT KIVANOK DRAGA KISMACSKAM!!!!
7 eves.

Mas mi mas van meg? Ja igen, vegre megvan a tolmacsunk (huhh) ma talizunk vele egyeztetni.

Jaa es a legviccesebb! Egy par baratnom tegnap szolt, h lanybucsum lesz szombaton! (nem szamitottam ra, mert tavaly is volt mar egy a tavalyi eskuvo elott) uh most izgulok, h mire keszulnek……

`roviden` ennyi.

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Bixiii, ennyi jó hírt! :lol:
Hát ezekért a hírekért megérte orvost váltanod! Egyébként mi miatt váltottál? Volt konkrét oka? Nem semmi, ami rád vár még, de nagyon drukkolok, és asszem, totálisan megéri azért, ami a végén, vagyis júniusban vár. Nagyon örülök!

Nekünk elég egyszerű esküvőnk volt, azt hittem, a szervezés is egyszerű lesz. Hát, nem volt az, nem biztos, hogy újra meg tudnánk csinálni. De te nagyon profin nyomod ezt a szervezkedést!

A fotósotok pesti, vagy ottani? Mert ha ottani, akkor nagyon jófej, ha eljön macsakafotózni is. (Boldog szülinapot, Yoghurt!)

Ma visszamentem a háziorvoshoz, mert a 3 napi hallgatás után nem igazán lett jobb a torkom, sőt, ma arra ébredtem, hogy iszonyúan fáj megint, nem volt hangom, és be volt valami odabent dagadva. :( Elküldött egy másik orvoshoz, hétfőn este megyek hozzá. Remélem, ő már meggyógyít tényleg, mert nagyon unom a dolgot. Na, meg azt is, hogy táppénzen vagyok... Mert ugye hang nélkül mire jó egy énektanár? Semmire... (Oké, mehetnék, de azzal nem pihentetném a hangomat.) Ráadásul elég sok pézt hagytam már a gyógyszertárban, és ezt is egy kicsit unom. :?

Két napja fájdogál a petefészke(i)m környéke... Az én számításaim szerint máj. 10-én lenne peteérésem, úgyhogy fogalmam sem volt, miért lehet ez. Aztán ma már megfordult a fejemben, hogy mi van, ha most van peteérésem. Volt egy kis rózsaszínesbarnázásom, és csináltam egy ovutesztet, és peteérést mutatott. :D Nagyon örülök!!!
Amióta beteg vagyok, nem igazán tudom értelmezni a hőgörbémet... 36.6 és 37.6 közötti volt az elmúlt 2 hétben, de ez nem jelent semmit, mert most kéne alacsonynak lennie... Viszont tegnap 36.3-ra leesett. (Ma 36.5 volt.) Ez azért csak jelenthet vmit. Mondjuk peteérést. :)
Zizus, attól függ, hogy mikor próbálkozunk, hogy mit mondanak majd az OGYEI-ben (elsősorban a nőgyógyász). Ha eljutok oda végre. Mert betegen nem volt pofám (erőm se) odamenni. Még mielőtt megint megjönne, nagyon szeretnék oda is elmenni.
Most én is tök fel vagyok dobva, hogy peteérésem van. Szívem szerint nem várnék az OGYEI véleményére, csak nehogy ezen múljon bármi... Úgyhogy (bár türelmetlenül, de) várunk. Örülnék, ha a következő ciklusban már próbálkozhatnánk!

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


(Hát én sem fogtam rövidre a dolgot. :D)

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Örülök hogy mindenkinek ilyen jól alakul minden!

Bixi! Szuper az új dokid! Úgy örülök hogy ilyen jó híreket hoztál! És az esküvő is szépen halad, ügyesek vagytok :) És a cicának boldog szülinapot :D

Zsoff! Sztem betegség közben nincs értelme hőgörbét nézni, legalábbis én akkor nem szoktam a láz/hőemelkedés miatt.
Nekem a hőm ugrál, nagyon örülnék ha nálam is lenne peteérés végre. Ha ebben a ciklusban sem lesz, tényleg irány a doki. Csak mindig halasztgatom sajnos...

Örülök hogy nyáron már mindenkinél babaprojekt. És remélem mindannyian babást várunk nyár végére ;)

Zsoff, a nővéred kihez jár PCO-val? Neki adtak rá rendes gyógyszert? És neki az inzulinja rendben van? Nem akarom műttetni magam, tudom hogy van rá gyógyszer csak kéne egy doki aki fölírja... Mit is mondtál, hogy hívják az OGYEI-ben a dokit?

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


helooo.

nem, a fotosunk pesti, uh inkabb azert jo fej, mert lejon nyiregyre az eskuvore :lol:

zsoff, sajnalom h meg mindig szenvedsz ezzel a gegebigyoval, de mostmar hatha kifele fogsz menni belole.

zit, bizz benne, h most lesz peteeres!

nekem mostanaban voltam kisebb gorcseim a jobb oldali petefeszeknel, es hanyingereim reggelene, de gondolom ez a csodas gyogyszerek miatt van (mert nagyon vigyazunk am a ferjemmel, nehogy meg a vozsgalatok elott becsusszon a baba, mert akkor megint nem leszek kivizsgalva, azt meg ne szabad.... :shock: )
mostmar egyebkent annyi gyogyszert es vitamint kll szednem,h tenyleg elgondolkodtam, h veszek egy gyogyszeradagolot a patikaban.

pedig eddig nem akartam, mert azt hittem az noveli a betegsegtudatomat, de mostmar lassan nem fernek el a bogyok a csini kis tasakomban :shock:

most megyunk anyagboltba textilt valogatni keresztanyammal, aki var nekunk naszajandekba ilyen folt varrasos agytakarot.
aztan feloperalom az uj fuggonyt! vegre. augusztusban koltoztunk, es most volt energiam meg ezzel is foglalkozni :lol:
aztan rugby meccs, este lanybucsu, holnap is egesz napra be vagyunk tablazva, szoval majd lehet csak hnap este jovok.

pussz

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Bixi, sikeresen elbúcsúztattad a lányságodat? Kétszer is, biztos, ami biztos. :lol:

Drukkoljatok holnap, légyszi! Családi izé lesz, amihez nagyon nincs hangulatom... Félek... A szüleimen és a tesóimon kívül a többiekkel ezer éve nem találkoztunk, és nem szeretnék "Már jobban vagytok?" és társai kérdéseket kapni. Vagyis tudom, ezek szinte elkerülhetetlenek, csak nem akarok rajtuk nagyon kiborulni. :(

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Most vettem észre, mekkorát ugrott a macskás vonalzód. Szegény Yoghurt... milyen sokat kell még várnia a következő szülinapjáig... :)

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Én is remélem jó volt a lánybúcsú :)

Mi punnyadtunk itthon egész hétvégén, olyan jól esett :P
És elhatároztuk hogy jövő héten bejelentkezem dokihoz. Olvastam az új OGYEI-s dokiról a neten, és nem írtak róla túl fényes dolgokat, úh. inkább ahhoz megyek akinél majd szülni is szeretnék, jobb az ha ő lát elejétől a végéig. Csak azt nem tudom, hogy fogom neki összefoglalni az egész sztorimat. Bixi, mikor te dokit váltaszt hogy csinálod?

Zsófi, remélem minden rendben volt a családi összejövetelen, majd mesélj!

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


A "túléltük" kategóriába tartozozz ez a mai családi program... Ennyi.

Hol olvastál az ogyei-s dokiról? Én nem találtam róla rosszakat, sőt. :?:
Egyébként fogalmam sincs, hogy a nővérem kihez jár stb, annyit tudok, hogy egy nőhöz. Amióta kiderült nála ez a dolog, kb. azóta nem beszélünk (még) annyit (se) egymással. (Más miatt.) Neki az inzulinjával is van vmi, de ezt se nagyon tudom. Annyit tudok, hogy diétázik, asszem nem eszik cukrosat. De nem akarok hülyeséget mondani.

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Sziasztok lanyok.

Tuleltem a lanybucsut, ekkora jot nagyon regen buliztam, bar volt par dolog amiket kellett csinalnom, amivel egesz nevetsegesse valtam.
Foleg h este 8tol hozzam volt kotve egy eletnagysagu volegenylufi, amivel igen vicces jeleneteim voltak pl wcre menetelkor ill taxiban, hasonlok. Jot mulattunk.

A dokivalasztasrol, ez nekem is mindig problemas, de bizom benne, h most jo kezekbe kerulok vegre.

Az elozo gasztrosomat ugy valasztottam, h tesom haverja 15 eve hozza jar, es o ajanlotta. Aztan most par hete amikor jott ez a gyogyszer valasztos mizeria, ugy gondoltuk a ferjemmel, h jobb lenne tobb velemenyt is meghallgatni. Ezert apukam beajanlottt a debreceni klinikara egy hires kutato/orvosnohoz aki IBD betegekkel foglalkozik, na es o ajanlotta, hogy pesten a SOTEn van olyan orvos kollegaja, aki nagyon eismert, es volt mar rengeteg IBDs betege, aki terhes lett. Hozza mentem el a mult heten es o mondta, hogy mindenkeppen a SOTE egyik nogyogyaszat valasszam az o `csapatabol` mert en itt lennek a legjobb kezekben. Mert nekik ossze kell dolgozniuk vegig a 9 honap alatt + a SOTEn hiresen jo a koraszulott reszleg ahol el tudjak megfeleloen latni az ujszulotteket ha van vmi problema. De nekem a legfontosabb az, h egy olyan nogyogyasz kell, aki nem ijed meg attol, h 9 honapon at vegig ilyen-olyan gyogyszereket kell szednem.

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Sziasztok!

Közérdekű: a Babaneten már van lehetőség zárt - mások által nem olvasható és nem is hozzászólható - topikok létrehozására! Ha szeretnétek ilyen topikot nyitni, küldjetek levelet a szerkeszto@babanet.hu címre. A Tárgy sorba írjátok be: ZÁRT TOPIK.

Aki pedig nem rest kommentelni a Babanet cikkeihez, az ezen a héten három ruhát választhat a gyereknek a Mumoo's-tól. Részletek itt!

Kép

Szép napot!

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Bixi, jó hogy leírtad. Még valamire kíváncsi vagyok: először bemész egy dokihoz aki nem tudja a sztoridat, hogy kezded? Elmondod elejétől a végéig az egészet vagy hagyod hogy ő kérdezzen? Erre vagyok kíváncsi.

Zsoff, ha túléltétek, az a lényeg ;)

Beírtam a doki nevét a google-ba és hát nem túl hízelgő hozzászólásokat találtam. Igazából lehet hogy kamu, nem adok az ilyenekre, de hát honnan tájékozódjon az ember...

Ma tudtam meg hogy megszült az a kolléganőm akivel 4 nap különbséggel voltunk kiírva. És kislánya lett... Hát én majdnem sírtam délelőtt. Pedig tudom hogy ennek semmi értelme. :(

Az egyik barátnőm meg írt hogy neki sincs peteérése ( a tesztek alapján), úh. megy dokihoz. Ezen fölbuzdultam és bejelentkeztem én is, jövő hét csüt-re volt csak időpont. Remélem lesz valami előrehaladás az ügyben!!! És remélem addig nem jön meg (ez most jutott csak eszembe). Ha úgy lesz mint előző hónapban, akkor 12-én kéne, elég necces...

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Voltam orvosnál: gégehurut, gyulladt, haragos vörös garat, duzzadt gégefedő. És nem tudni, miért. Kaptam már megint antibiotikumot, méghozzá Augmentint. 3X1. Nekem ez iszonyú sok ebből. Amikor a kórházban ezt kaptam, már az első szemtől majdnem hánytam. A héten még biztos, hogy nem mehetek dolgozni, aztán ki tudja… Szerdán kell hozzá visszamennem. Elegem van a gyógyszerekből, különösen is az antibiotikumokból. Meg abból, hogy a gatyánk is rámegy erre a betegskedésre. Összeszámoltam, hogy az elmúlt 3 hétben mennyit költöttünk erre: 20.900 Ft. És fölöslegesen vettünk bérletet, ráadásul a tappénzem nem egy nagy összeg. Inkább pofátlanul kevés. Eddig se viseltem túl jól a dolgot, de ma tényleg kiborultam. Nagyon elszomorodtam, hogy miért van ez az egész. Az orvos szerint az immunrendszerem nemigen működik. Köszi. És megint nem beszélhetek. És abból is elegem van, hogy hogy jön ez le egy munkahelyen… Enyhén szólva megbízhatatlan munkaerő vagyok. És olyan szar, mert tudom, hogy nem tehetek róla, mert mindent megtettem azért, hogy elkerüljem a betegségeket, de mégis hibásnak érzem magam. És akkor arról még nem is szóltam, hogy mikor lesz babám………
Ha kilábalok ebből, mehetek egy kivizsgálásra.

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Zitus mint hőmérőzési szakártő! :P (De bárki válaszolhat :) )
Van néhány kérdésem:

Ha a ciklus második felében emelkedik a hő, akkor tuti, hogy van pé? Ha nem emelkedik, akkor meg tuti, hogy nincs? Hogy van ez? :shock:

Az ovuteszt pár napja peteérést mutatott. Másnap a hőm 36.8 lett (36.3) után. (Gyanakszom, hogy ez a nagy ugrás inkább a tegeségtől van, de fogalmam sincs). Ma viszont 36.4 lett. Most akkor mi van? Ez mitől lehet??? :shock:

Tudom, az ovutesztekben még te sem vagy olyan jártas, de ha a teszt pé-t mutatott, akkor az úgy is van, tehát elvileg pé-m van. De akkor miért nem lett ma magas a hőm??? :shock:
Egyébként máskor is úgy szokott lenni, hogy két tizedet emelkedik (nem rögtön ötöt), aztán lassan felkúszik, és jópár napig a magasban van. De akkor most mi van??? Azért nem egyesével megy föl...
Szeretnék már én is eljutni nőgyógyászhoz (én teszek egy próbát az ogyeisnél), de betegen nincs pofám odamenni.
Zitus, te a régi ogyeishez mész?

Lányok, de nehéz az élet... :(

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Csak úgy záporoznak a kérdéseim.
Ha azt mondják, hogy hormonvizsgálat, akkor az mindenképpen azt jelenti, hogy a ciklus kb. 3. és kb. 21. napján vérvétel, és azt kiokoskodják? Vagy másfajta is van?
Zitus, és két ogyeis "izé" kérdés (ha tolakodó, akkor ne válaszolj :oops: ):
A spermavizsgálat (vitt minta esetén) oda kell telefonálni, hogy fogadják a cuccot, vagy hogy van?
Olyan durva, sose gondoltam, hogy ilyenekkel fogok majd foglalkozni. :?
Amikor ti elkezdtétek az ogyeis történetet, akkor védekeztetek?
Úgy voltatok vele, hogy derítsék ki, ha vmi van, gógyítsák meg, aztán jöhet, aminek jönnie kell, vagy nem foglalkoztatok ezzel?
Bocsi,ha izék a kérdések.
lehet, hogy már bekattantam...

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


(Nem akarom elfoglalni a fórumot, de úgy jár az eszem, hogy borzasztó... De ez az utolsó, nem írok többet, ígérem.)

Zitus, az a barátnőd, akinek nem volt pé-se, méri a hőjét? Ha igen, mit mutatott?

Veró, veled mi újság?

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Na akkor sorban próbálok reagálni :)

Sajnálom ezt a sok gyógyszert... természetes módszereket próbáltad? Immunerősítőt szedsz? Béres cseppre vagy multivitaminra gondolok. Eszel sok mézet? Én rászoktam a propoliszra, nem drága, és ha fáj a torkom, este eszek és reggelre semmi bajom. És a sok antibigyó miatt egyél kefírt!

Nem vagyok hőmérőzési szakértő :D
Fura ez a dolog, hogy volt ovud a teszt szerint de nem maradt fönn a hőd... Nem tudom mi lehet, inkább kérdezz majd dokit ha eljutsz. Én saját magamból kiindulva 3 dolgot mondanék erre: 1. rossz volt a teszt. 2. Rossz a hőmérő (rosszul mérted, valami torzított pl. nyitott ablak, ilyesmi). 3. lehet hogy volt ovud, de a progeszteronod kevés, ezért nem maradt magasan a hőd ( ez a hormon csinálja a hő megemelkedését). Nekem hasonlót mondott a védőnő az ogyei-ben a hőgörbéim alapján. Én ez utóbbit magamra vonatkoztatva úgy értékelem, mintha nem is lett volna ovu. Lehet kegyetlen vagyok...

Nem a régi OGYEI-s dokihoz megyek, mert ő a SOTÉ-n van és én a Margitban keresek dokit. A vetéléskor volt sok kedves orvos, ezek közül választottunk egyet aki mindkettőnknek szimpi volt, jó híre van és nem mellesleg endokrinológia a szakterülete. Nagyon sokat várok tőle.

Én azon a hormonvizsgálaton voltam amit írtál (3. és 23. nap vagy ilyesmi). Mikor megvoltak az eredmények, mondták hogy nincs peteérésem. Kb. 3 hét múlva (még ugyanabban a ciklusban) mentem vissza hogy terhes vagyok. Szóval az sem jelenti azt hogy nincs pé-d, max. azt hogy AKKOR nem volt, amikor figyelték. Állítólag az ovu megfigyelésére legjobb párnaponta UH-n nézegetni, de hát kinek van arra pénze??

Úgy emlékszünk, a kiskatonák előtt telefonált a férjem hogy fogadják-e, de elvileg mikor vérvétel van akkor lehet vinni. Mi úgy vittük és mire visszamentem a terheléses vércukor 2. körére (kb 10 órakor) már meg is volt a sperma-eredmény.

Zsófi, mi az esküvő óta csak a vetélés utáni 3 ciklusban védekeztünk, máskor nem. Sem OGYEI-s időszakban, sem máskor. Mint utóbb kiderült, jól is tettük.

A barátnőm méri a hőjét, de eddig digitálissal próbálkozott, hiába mondtam neki hogy felejtse el. Most kapott rendes hőmérőt, majd kikérdezem.

Veró, nagyon eltűntél, mizújs?

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Vagyok, de nem sok jó hírrel. Vasárnap sajnos szörnyű napunk volt. Délután fél 3 felé elmentem mosdóba, s a papíron nem kis mennyiségű vérrel találkoztam. Azonnal irány az ügyelet. Szerencsére a babának nincs baja, valószínűleg a front hatása, mert rengetegen voltak, s a doki szerint minden koraterhesnek ez volt a tünete.

Tavaly negyed ennyi vér se volt, mikor meghalt a Babánk. Szóval gondolhatjátok mennyire letörtem.

A dokival abban maradtunk, hogy döntsem el, hogy megyek-e dolgozni, vagy pihenek pár napot. Szerinte nem ez fogja eldönteni a terhesség kimenetelét. Én úgy döntöttem, inkább maradok, mint hogy később azt érezzem, hogy nem tettem meg mindent.
Most már nem csak "felülről", hanem alulról is adagolnom kell az Utrogestant.

És legyen valami pozitív is: látott pulzálást. Smile A dokim szerint 5 hetes, de már a 2. orvos mondja, hogy mérete megfelel a 6,5-7 hetesnek. Igazából mindegy, a lényeg, hogy növögessen, s karácsonyra már itt legyen velünk.

Ma megjártam a háziorvost a táppénz miatt. Meghallva az előzményeket azonnal veszélyeztetett terhessé nyilvánított. Mostantól az időm nagy részét az ágyban töltöm. Nem vagyok egy aktív típus, de ez azt jelenti, hogy ebben az évben már nem nagyon fogok semmit se csinálni. Szerencsére itt a laptop, s a könyvek.

Már csak azt nem tudom, hogy a munkahelyemen hogy fogom ezt elmondani. (1 hete járt le a próbaidőm) De most ez a legkevésbé fontos.

"Tömören" ennyi történt velünk. Most jól vagyok, várom a szerdai UH-t, s reménykedem. A vonalzó is ennek szellemében készült a biztos pontokat figyelembe véve. Még tuti változik, de ez is reményt ad.

Veró

Kép
veroniks22
 
 


Veró!!! (Szép a vonalzód. :) )
Sajnos volt ilyesmikben részem nekem is... Feküdj, feküdj, feküdj. És szerintem hasznos magnézium tablettát szedni. Megszünteti a pici görcsöket (amiket talán nem is érzem)és nem tud ártani, úgy tudom. Elmúlt a vérzés?
Szerintem is jól döntöttél, hogy nem dolgozol. Még annyi, hogy szerintem igenis sok múlik ezen, mert ha esetleg nem az időjárás, hanem pl. egy kicsi hematóma okozta a vérzést, azt csak a sok fekvés fogja megszüntetni. Én is ugyanilyen megfontolásból feküdtem rengeteget, hogy ne legyen az, hogy nem tettem meg mimdent. Nekem azt mondták, csak WC-re és zuhanyozni keljek fel. A 12. héten voltam, és nem láttak hematómát, nem tudni, mitől volt a vérzés... Egy nap múlva magától elmúlt, a Babánk szépen növekedett (szerintem a hematóma miatt, de mindegy... :? ).
Úgy tudom, elég ritka, hogy 5 hetesen van pulzálás, lehet, hogy tényleg nagyobb az a pici baba. :) Hogy számoltad, mikor fog megszületni?

Zita, kíváncsi vagyok, holnap mennyi lesz a hőm. Akkor majd kiderül, hogy mi van. (Már amennyire...)
Nekem se ártana egy többfunkciós nőgyógyász... Most rossz a kedvem, és tök azt érzem, hogy egy csomó hetet/hónapot elszartam... Cselekedni kéne...

Veró, majd írj, hogy mi volt az uh-n!
NAGYON DRUKKOLOK!!! Hajrá, Baba! mutasd meg az anyukádnak, hogy nincs miért félni!!! :)

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 


Zitus, nem szedek multivitamin meg ilyesmiket. Ezeket próbálom gyülömölccsel és zöldséggel pótolni. Meg a C-, B-, E-vtaminokat szedem+Folsav.
Egyszer elkezdtem Suupradynt szedni, és híztam tőle, nem is kicsit. Nem érte meg a dolog, és nem hiúságból. Tényleg sok zöldséget és gyümölcsöt eszek, többet vártam tőlük... :?
Homeós gyógyszereket is próbáltam a hangomra. Javított a dolgon, de megállt a dolog...

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?