Vali,
nekem egyáltalán nem jött be a hajszárítózás, bármeddig csináltam. Hát, ez a rárakás festéktől is függ, én olyan 1-1,5 mm-es csíkot szoktam. Nekem nem nyomódott el a minta attól, hogy a visszáján vasaltam, mondjuk én ruhát csináltam, és ott alatta volt a ruha hátulja. Esetleg próbáld úgy, hogy aláteszel valamilyen összehajtogatott puha ruhát (ami bírja a vasalást), és úgy vasald. Mondjuk, szerintem a papírt érdemesebb mikróban kipróbálni, csak vigyázz, hogy ne túl sokáig legyen bent. Úgy drukkolok neked holnapra! De érzem, hogy jó hírekkel jössz majd!
Jaj, nehogy már ne gyere holnap, muszáj megírnod, hogy mi lett az eredmény! Szorítok majd nagyon!
Zsófi,
hú, biztosan nagyon jó lesz az utazás!
Jura,
a kenyeremnek azért bevagdosott a teteje, mert bevagdosom.
Nem tudom, emlékszel-e, én írtam, hogy nekünk a kenyérsütőnk nem süti meg jól (megsül a kenyér, csak fehér marad a héja, elég gusztustalan), ezért a sütőben sütjük. Ott fincsi ropogós lesz. Szerintem, ha a kenyérsütőben sütöd, és fent vagy, amikor sütni kezdi, akkor bevagdoshatod előtte, és akkor így sül meg a tiéd is.
Tündi,
oké, a Jóbor tényleg értelmes, de a Jündi meg aranyos.
Legyen ez a mi hónapunk, oké? Én nagyon drukkolok!
Stella,
a párod nagyon aranyos!
A jányok megszólítás tetszik!
Judit,
terhesség alatt kevésbé hullik a haj, nekem alig pár szál, pedig előtte elég sok. Mondjuk a baba születése után pár hónappal kihullott egy csomó, de addigra remélhetőleg regenerálódnak a hajhagymáid!
Gyöngyi,
a bőröm nekem is nagyon csúnya lett a terhesség elején, de az ötödik hónaptól olyan gyönyörű lett, mint gyerekkoromban.
Vanda,
köszi a megszólítást!
Az én kenyerem elég nagy, szerintem próbáld akkor felezni, vagy kétharmadolni a mennyiséget, hátha úgy jó lesz. Kihánytál valakit.
Remélem, nem jóslat, és nem fogsz majd hányni!
Dorka,
nekem a lányom jóval a félidő előtt jött össze (a 10. napon), pedig teljesen pontos 28 napos ciklusaim voltak még akkor. Szóval érdemes előtte is akciózni (meg utána is
), vagy ha két hónapon belül nem jön össze, akkor hőmérőzni. Bár ha ráértek, akkor nem kell elkezdeni, csak legyetek együtt gyakran.
Szerintem írasd be magad a táblázatba, aki mostanában csatlakozik a csapathoz, mind zebrás lesz
(kivéve engem, hüpp-hüpp)!
Én is akarok zebrát!
Jóbor (csakazértis
)