Netty: naná hogy örül
Anabique, szegény
Hátha mégsem olyan nagy a baj és minden rendben lesz a a babával !
Rokakoma
hát akkor majd 85-ös, vagy 90-es kell majd
A keményedésre tényleg próbálj meg este magnéziumot bevenni és valami kényelmesebb poziciót találni
Kfnoémi
hát ez sem lehet kellemes, de legalább a babával minden rendben van!
Lányok, nincs köztetek véletlenül egy ovónéni?
Be kell íratnom Nimródot óvodába, és 3 hónap töprengés után sem tudom, mit csináljak
Eredetileg úgy terveztük, hogy Bendegúzzal egy csoportba íratom, mivel az vegyes csoport.. és ugye mindenkinek az lenne a legegyszerűbb (Nimródnak is beszokni, nekem is összeszedni őket délben)...Csakhogy az ovónénik közbeszóltak, hogy ez egyáltalán nem jó ötlet, merthogy a kicsi rászáll a nagyra, visszafogja a fejlődésben..Ezt majdnem el is fogadtam, csakhogy közben a két gyerek elkezdett itthon játszani (eddig Bendegúz mindig menekült Nimród elöl, majdnem utálta..), Bendegúznak az egész hozzáállása megváltozott Nimróddal szemben, segít neki, játszik vele...és ragaszkodik hozzá, hogy Nimród egy csoportba járjon vele oviba
Beszéltem az ovónénikkel, még Bendegúz is mondta nekik, hogy ezt szeretné, de ők állítják, hogy ez rossz ötlet..Bendegúz pedig hallani sem akar arról, hogy Nimród máshova menjen. Alternatívaként azt találtam ki, hogy ha már úgysem lehetnek együtt, akkor Nimródot a másik oviba iratom, mert amúgy is tele van a hócipőnk ezzel az ovival (a másik pedig majdnem mellette van); viszont azt is tudom, hogy kisbabával nem lesz egyszerű délben egyik oviból a másikba rohanni. Na, ma voltam is és beirattam, kedvesek voltak a másik oviban, mondták, hogy majd felveszik, ha ezt szeretném, de szerintük sem jó ötlet külön oviba járatni a kettőt, mármint így, hogy még lesz egy pici, és jól gondoljam meg... Közben Bendegúz is meghallotta, hogy a másikba irattam, és megint kiborult..az ovónénik pedig vonakodnak, hogy hát ha nagyon akarom, beveszik a csoportba Nimródot, de hogy nem lesz jó, irassam ugyanide, de más csoportba. Ezt viszont mi nem igazán akarjuk, és gond is lenne szerintem ebből is, hogy látják egymást és nem lehetnek együtt
Férjem azt mondja, csináljak amit akarjak, ő a másikba iratnám, de úgy csináljam, ahogy nekem jobb és szarjam le, amit az összes óvonő és óvodavezető mond
Én pedig nem tudom, mit csináljak, hogy mindenkinek jó legyen, főleg a fiúknak
Bocs, nem ide tartozik, de már nem tudom, kitől kérjek tanácsot:cry: