xtina!
én profi vagyok a méhszáj kinyílásban, engem be is kellett varrni a 21. héten, annyira nyíltam. a 2. gyerkőcnél is be fognak. nekem mindig meg kellett emelni az ágy végét, hogy ne legyen túl sok súly a méhszájnál. 32. héten jóslófájásaim voltak, szerintem én is nyíltam volna, ha nem vagyok bevarrva. valszeg ilyenkor nőnek egy nagyot, azért van sok ilyen eset. nézd a + oldalát legalább pihizel, utána úgysem fogsz
bort nekem is kellett innom, sőt a kórházban mindenkinek ott volt az ágya mellett, mint a kocsmában
de én a végén már nem ittam, mert olyan gyomorégésem volt tőle, meg mindentől. azóta sem ittam, de elvileg bevált. bár sokan ellenzik, az apró görcsökre jó+antioxidáns hatása miatt több dologra is. ezt azért kevés kórházban használják, de ahol én szültem és a dokim is nagyon javasolta.
ha nekem most sikerül, akkor az tényleg isteni csoda. a férjemnek pénteken felmondtak, csődeljárás van a cég ellen, 11 éve volt itt. ennél rosszabb időben nem is történhetett volna. véletlen ráállatam a mérlegre kb -5 kgnál tartok. igaz nem eszem péntek óta, mert nem megy le kaja a torkomon. az ember addig nem tudja ezt, amíg át nem éli. boti miatt aggódom a legjobban. még jó, hogy jó szakember és jó szakmája van, már volt is 2 helyen elbeszélgetésen, mind a két helyre fel is vennék, ha elfogadja, de sajnos a fizetés mindkét helyen kevesebb lenne. már azon gondolkodtam, hogy le kéne állítani a programot, de a doki azt mondta, hogy azt csak úgy nem lehetséges. a mai világban már nem csodálkozom semmin, egy jól menő étterem csődbe megy?
ráadásul pont bent volt boti az apjával és úgy mondták meg neki, emberséges a főnöke. és tudja,hogy mi előtt állunk. de mondjuk ez nem érdekli . a törvény meg csak az anyát védi lombik esetén.
szóval ma elmegyek uh-ra és nem tudom mi lesz tovább. na jól kipanaszkodtam magam, bocsánat!