Sziasztok!
Mindenkinek Boldog anyáknapját utólag!
Ancsa!
Az AFP elavult vizsgálat, ne foglalkozz vele, viszont a kombinált eredménye mérvadó lehet
. Az 1:750-hez nem számít negatívnak, de közel sem jelenti, hogy bármi gond lenne! Egy bnőmnek 1:1000-hez lett az eredmény, nagyon megijedtek, elmentek a Hajdú Krisztához genetikai UH-ra, és ő egyből mondta, hogy minden rendben
. Szóval nem eszik olyan forrón a kását! Ez szó szerint azt jelenti, hogy azok közül a babák közül, akiknek ilyen értéket mértek, minden 750. beteg. azért ez nagyon csekély
.
De én a helyedben tuti, hogy elmennék vmi neves szonográfushoz (Hajdú Kriszta a legjobb!!!), mert a saját dokid még "benézheti", de ő nem! Nem paráztatni akarlak, épphogy megnyugtatni, hogy ha jó szakemberhez mentek, akkor 100%-osan kizárható a kockázat, ha ő azt mondja!
Horibol!
Én elég sokat keményedek
. Mondtam a dokinak is, védőnőnek is, azt mondták ezzel semmi gond nincs, mert aktivitás hatására keményedik, nem mondjuk nyugalmi állapotban csak úgy. Pl. mikor pisilek, mindig kemény utána egy rövid ideig, vagy ha sokat gugolászok (takarítás), vagy emelgetem a kisfiamat...
Ilyenkor azért keményedek, mert a méhem meg akarja védeni a babámat, a külső hatásoktól
. Gond akkor lenne, ha minden ok nélkül, rendszeresen keményedne....
Amúgy minden szakirodalom, meg szakember állítja, hogy a szextől nem lehet baj! Csak veszélyeztetett terhesen kell tartózkodni tőle. Mi Botondnál nagyon sokat voltunk együtt, mert én a hormonoktól állandóan be voltam indulva
. De soha nem volt gond, pedig nem is nagyon óvatoskodtunk
.
Én inkább arra gondolok nálad, hogy a hüvelyedben lett vmi kis sérülés/horzsolás, és emiatt barnáztál. Ilyenkor olyan vérbőség van ott, hogy egy icipici sérülés is okozhat ilyet (én a citológia után 4 napig barnáztam, nem is kicsit
).
Ráadásul a dokim azt mondta, hogy csak akkor kell orvoshoz rohanni, ha tenyérnyinél több a vérzés, ez meg nálad hála Istennek nem igaz, szóval sztem semmi gond
!
Jeanner!
Igaziból görcsölcs együttlét után?
Nem csak keményedsz? Mert az teljesen természetes, mindenkinek befeszül a méhe nemterhesen is orgazmus után, csak akkor nem tűnik fel
. Ez teljesen normális, és semmi gondot nem okoz, sőt, az orgazmuskor termelődő endorfin a babához is eljut, így ő is happy lesz tőle
.