Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megjött a reggeli műszakKép!
Eszti!Már megint aggódolKép?Szerintem felfogás kérdése, hogy a baba mellett meg tudod-e majd valósítani magad, vagy sem!Sokszor pont elősegíthetik az ilyen dolgok a folyamatot, úgyhogy nem kell aggódni!!!Különben nem csoda, hogy nem tudsz odafigyelni a tanulásra, de már erről jó sokszor beszéltünk itt!
Én igazán tudom, mert én is most csináltam a jogsit, és már saját magamat hülyéztem le, amikor azt mondták, hogy jobbra menjek, balra fordítottam a kormánytKép!És nekem is ki fog tolódni baba utánra a forgalmi vizsga, mert jóval lassabb ütemben tudunk csak haladni!Lehet, hogy Te jártál jobban (anyagilag biztos, mert 3X több órát kellett vennem)
Minden megy a maga ütemében erre gondolj!!!

Képzeljétek!Most néztem meg, extra big hasam lett, Bagzer úgy néz ki beértelek!107cm-es lett, és az elmúlt másfél hónapban 3 és fél kilót híztam (és akkor a hasam is csak 88 cm volt)mellé!(Ezzel magyarázni a súlygyarapodást is!)Végeredményben csak 9 kilóval vagyok több az induló súlyomnál!

Na nem kombinálok tovább, megyek csinálom a dolgom!

Ja!Meg azt akartam már régen mondani, hogy nálunk lehet tartani találkozókat, mert elég nagy a lakás, és majd a gyerkőcök is elférnek és akkor jöhetnek majd olyanok is akiknek már meg van, illetve több gyerkőce van!(Ráadásul itt lakunk 5 percre a VárosligettőlKép!

PusziKép: Katy
29+5Kép
Katy
 


HALLO!!!

Legyen Katynál a találkozó, lécci,lécci, ez nagyon jó, oda én is el tudnék menni, mert mi is közel vagyunk a Városligethez, csak a 75-sre kell felszállnom! És vihetünk teafiltert meg mindenki valami kis batyut sütivel, vagy gyümölccsel. No? És ma itt volt a védőnéni, és nagyon szeretem, és azt mondta, most már úgy bebetonoztam azt a babucit, hogy túl fogom hordaniKép

Viszont képzeljétek, kicsit kevés volt a szívhangja, 126 körül. Azt mondta, még jó. Ti erről mit tudtok, én nem vagyok profi benne.

A tedtváltozásról: a dokim is azt mondta, hogy miért engedek Péternek névügyben, hiszen én viselem az egész terhet. És akkor azt mondtam, meg így is gondolom, meg érzem, hogy semmiért nem adnám föl azt az érzést, ahogy rúg, meg mozgolódik, meg növöget, mégha kellemetlen is. És ez engem teljesen kárpótol. Meg sajnálom, hogy Péter nem érezheti... Mármint belülrőlKép Mi egyébként mindig túllicitáljuk egymást, mert én azért nagyon tisztelem, hogy lassan fél éve be vagyok ide zárva, és ő csinál minden házimunkát, meg bevásárol, meg járt hozzám a kórházba, meg tényleg nagyon sokmindent köszönhetek neki. És mindez nem azt eredményezte, hogy ellenünk fordult volna, hanem zokszó nélkül húzza za igát, pedig nagyon sok van neki mostanában. Ő meg úgy gondolja, az semmi, hogy ő mit csinál, az milyen nagy dolog, hogy én itthon vagyok, és várok türelmesen. Hát így vagyunk, és akkor jól megsimogatjuk egymást szavakkal, meg összebújunk, és nagyon jó. Néha sajnálgatjuk egymást, az is jól esik.Kép
Szóval Esztyx, nem tudom, de az biztos igaz, amit itt írtak a többiek, hogy csak elüldözi az ember a másikat, ha folyton szivatgatja, hogy jöjjön haza. Téyleg nem tudom, meg nem érzem magam kompetensnek a témában, mert nekünk ritkábban van ilyen éjjeli műszak, de Katyék azért elég jól átélik ezt a helyzetet, és úgy látszik, lehet ezzel együtt élni...

Orbis, én is szoktom így érezni, és én is nevetek magamonKép Merthogy rám senki nem figyelKép De már leszoktattam magam rólaKép Azt akartam mondani, hogy az a kismamaszótár link a babanet kezdőlapját hozza le. Ez jó?

Rékacs, köszönöm most még egyszer megnézem a képeket, itt kerestem, de képzeld, nem találtam...
És azt a listát szívesen venném én is, felteszem az email címem a profilba. Köszönöm előre is, vagy tőled, vagy Katytól, mindegy.

Holnap megyünk UHra, kíváncsi vagyok. Remélem, minden rendben van. Nem aggódok. Én elmúltam parázós kismama lenni. De szép magyarosan fogalmaztamKép

Bagzer, látod, lehet, hogy a baba megold egy-két dolgotKép Hallottam már ilyet! Én is reménykedek benne.

És ma olyan aranyos kisfiút álmodtam! Csak egy szépséghiba volt: hogy lemaradtam a szülésről, Pétert kérdeztem, hogy voltKép. Aztán hirtelen 4 éves lett, kreol bőrű (?), és azt mondta, már tud szopizni, nem baj, ha én nem tudom, hogy kell, majd megtanít. Édes. És persze nem tudtam rendesen mit kell csinálni egy kisbabával... Ez szokásos.Kép

Puszi, és azt hiszem én is gyorsírok már, olyan sokat írok, hogy megtanultamKép
Ezért is tudok ennyit írni, mert nem fárasztó. Vica, ne bándd, hogy nem tudsz ennyit írni, mint mi, képzeld, mennyit kellene olvasni.Kép Én meg olyan szívesen olvasom a hozzászólásaid, akármilyen ritkák is. Szerintem baba mellett nekünk se nagyon lesz időnk.
Noémi
ÉS 32+1!!!!!!!!!!!!!!!!Kép Kép Kép Kép Bagzer, mi együtt töltjük vasárnap.
vghnoémi
 
 


Ó jajj!
Egy csomót írtam és elszállt, pedig még csak a szombati hozzászólásokra válaszoltam.Kép

Kicsit feladom, áttérek a vasárnapra és a régi módszeremre, hogy előbb wordbe írom meg a hozzászólást aztán bekopizom. Így legalább tuti megmarad.

Lili(35+2)

KépKép
savitri
 
 

 
 

Szóval írtam nektek webcímeket listákról meg egyebekről, ami szerintem hasznos. Most ezeket megpróbálom újra előkeríteni.

Depi klub!
Én ilyen helyzetben a kismamajógára esküszöm. Kényeztetés neked és a babának is. Nem kell hozzá előképzettség. Van indok a kimozdulásra, egy csomó sorstárssal fecseghetsz.
www.jogastudio.hu ; http://jogaszules.twinstuff.com/
Egyébként a terhestorna is tök jó, csak a jóga sokkal babusgatóbb.

http://www.freeweb.hu/nlctb Ezen a címen egy csomó hasznos infót találtok (kórházi csomag, babakelenygye..stb.)

Esztyx!
A többiek már reagáltak egy csomó okosat, ezért én nem írok regényt. Teljesen átérzem a problémád, bár úgy gondolom én egy kicsit jobb helyzetben vagyok. Nekem csak időben kell nélkülöznöm a páromat, egyébként mindig mellettem áll, főleg ha behisztizek. Ennek ellenére én is azt mondom amit Kikocs írt, ha a pasi azt érzi bomlasztasz arra oda kell figyelni. Mindenképp beszélni kell a te nyavajáidról is, de ne számonkérő stílusban. Képzeld el ha számon kérné rajtad régvolt karcsú, szexi tested, vagy a meleg vacsorát, reggelit mittudom én mit. Amiket a terhességed előtt simán mosolyogva megcsináltál neki.
Szerintem a gyerek nagy próbája egy kapcsolatnak, de ez már nem az a szakasz ahol csak úgy feladja az ember ha nem megy. Én ilyen esetekben azon szoktam gondolkozni milyen az álom feleség (persze reális kereteken belül) és megpróbálom ahhoz tartani magam. Aztán van hogy nem sikerül. Olyankor a másik kell, hogy megértsen, de addigra én már tényleg nem tudok többet. Amíg az embernek van ereje hisztizni, kombinálni addig biztos nem tett meg mindent.

Mégis regény lett.

A párom most telefonált hogy, hazajön ebédelni, úgyhogy megyek főzni.

Délután még benézek.

Lili (35+2)

KépKép
savitri
 
 


Rékacs, megnéztem, nagyon, nagyon tetszik!!! Főleg a szoptatós szék fantasztikus, nekünk nem fér el sajna...

Köszönöm,puszi,
Noémi
vghnoémi
 
 


Hát ezt az ebédet elszúrtam. Ráadásul azt se tudom, hogy hogyan, de olyan büdös lett, hogy nem mertünk beleenni. Lehet, hogy a hússal volt valami, nem tudom. Nyersen nem volt szaga, de amint beletettem a lábosba, szörnyű lett. Az is lehet, hogy az odaégett póréhagyma a bűnös. Mindegy kidobtam. Azért elkenődtem rendesen, még pityeregtem is. Szegény férjem meg kaja nélkül maradt. Sajtos kenyeret evett aztán már rohannia is kellett vissza. És lekéstem a terhestornát, aminek depiűző hatásairól ódákat zengek általában. Pontosabban már nem indultam el. Itt maradtam babanetet olvasgatni, úgyis nagy a lemaradásom.

Esztyx!
Fiatal anyukának lenni legalább annyi előnnyel jár mint idősebbnek. Egyik ezért jó, a másik meg azért. Ha ez vigasztal én 31 vagyok és ugyan van egy buddhista diplomám, de ez bizony semmiféle életpályát nem vetít előre. Viszont most nagyon boldog vagyok és hálás a páromnak, hogy ezen nem is kell gondolkodnom, hisz a gyerek épp elég értelmet ad a mindennapjaimnak és az elkövetkezendő 20 évemnek.
Szerintem ne akarj most több lenni mint anyuka, az is épp elég magasztos és nagy feladat, ráadásul, ha megteheted, hogy otthon maradsz és a gyerekre figyelsz ameddig csak tudsz, az nagyon nagy áldás, neked is és a picinek is.
Ne bíbelődj most ilyenekkel, hogy nyelvtanulás. Természetes, hogy a babán kívül nem nagyon tudsz másra koncentrálni. A természet pont így segít neked, hogy anyaként helyt tudj állni. A rendszeresség miatt meg ne aggódj, azt a baba szépen elintézi majd neked.
Ja, és ne higgy azoknak a véleményeknek akik azt gondolják, hogy egy gyerek mellet neked még bármit is bizonyítanod kéne az életben. Ők vagy nem voltak soha várandósak, vagy teljesen vakon álltak hozzá. Később majd meglátod, hogy igényelsz-e a gyerek mellett más elfoglaltságot és akkor majd úgy szervezed az életed. Társadalmunk sajna nem épp bababarát, ezt gyakran le kell nyelni. Viszont tuti a mi álláspontunk az életképes.Kép
Fel a fejjel, menni fog! benne van a véredben! A fejedben pedig az legyen, hogy a világ legszerencsésebb lényei közé tartozol azzal, hogy életet tudsz adni!!!

Egész rendbe jöttem magam is, attól amit írtam, remélem neked is használt, meg a többi szontyolódónak. (hű de elszálltam magamtól)

Lili(35+2)

KépKép
savitri
 
 


Noémi!
Inkább leírom így, nem tudom belinkelni:
Babanet Társalgó -> Fogamzás, várandósság, szülés -> Várandósság -> Kismamaszótár
Tényleg jó, szülésznők írták. Én legalábbis találtam olyat, ami új volt számomra.
És lehet, hogy akkor a követikező talin végre téged is megismerhetünk???? Nagyon jó lenne Kép

Üdv:
Orbis
orbis
 
 


na mivan?
Itthon maradok netezni és sehol senki?
Hát akkor marad a tv a paplan alól.

Lili(35+2)

KépKép
savitri
 
 


Sziasztok!

Ma voltam ctg-n. A babánk nagyon jól érzi benn magát, semmi jele annak, hogy közeleg az idő.

Esztyx

Én például mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenne, talán a családi tradiciók miatt. Most 28 éves vagyok, van diplomám, multi cégnél dolgoztam jó sokat, nagyon szerettem a munkámat, de elég nagy a valószinűsége, hogy nem fogok tudni visszamenni oda dolgozni, így totál kétséges a további sorsom.

Pasival én is elég hisztis, meg kiborulós vagyok, de a hétvégén megnéztük a Bridget Jones2-t és abban van egy jelenet, amit nem akarok leírni, hátha valaki szeretné még megnézni, de Bridgettel együtt egy kicsit én is átgondoltam azt, hogy milyen is az én férjecském, és miért hisztizek én annyit. Persze ettől függetlenül biztosan gyötröm majd, de legalább van mi erőt adjon ilyenkor arra, hogy "leálljak"- remélem nem vagyok túl komplikált...bár nem áll tőlem messze.

Mellesleg ma kibújt a szög a zsákból. Éppen parkolni akartunk, mikor jól belefékezett, de teljesen értelmetlenül, mire én nem szóltam egy szót se csak "kicsit"csúnyán néztem, és ekkor, mint aki megvilágosult: mosolyogva elnézést kért, és azt mondta, hogy , igaz, hogy eltelt 9 hónap, de ő még azért néha elfelejti, hogy már 3-an vagyunk, és a babára is vigyázni kell.
Ezek szerint nagyon is igaz, amit már többen is írtatok, hogy ez náluk csak akkor fog tudatosulni, ha kézzel foghatóvá válik.

Hulcsi(37)

hulcsi
 
 


Informatikusnék!!
Azokat a röhögő pofákat, hogy kell a szövegbe varázsolni?

Nézzétek milyen édi képet találtam:
Kép

Lili(35+2)

KépKép
savitri
 
 


Orbis, köszi, megnézem!És ki tudja, talán tényleg el tudok menni talira! Reszkessetek!!!Kép. Holnap megyek dokihoz, azért azt még megvárom...
Hulcsi, majdnem találkoztunkKép

Savitri, én most épp átaludtam a délutánt, meg rajzolgattam a babuci falvédőjére állatfigurákat, és nagyon jó voltKép Szegény, most te maradtál egyedül...
Fejek: balra a képernyőd szélén van az a társalgó nevű kis ablak, ahol van egy dokumentáció nevű legördíthető menü, abban a formázás, ott az egyéb jelek, ezen belül a képek, és ott az indexre kattintva előadja a fejeket. A parancsokat kijelölöd, beírod az üzenetedbe, és amikor küldöd, meg fog jelenni.

Puszi nektek, nemsokára vendégek jönnek, úgyhogy csinálok szendvicseket.

Amúgy Esztyx, én is nagyon fiatal anyuka vagyok, de kifejezetten örülök neki! Megmaradok - véleményem szerint- az igazán fontos értékek mellett, mert nem hagyhatom, hogy elragadjon az oly jellemző karriervágy! Tudod, én azt gondolom, örüljünk, hogy van kisbaba a pocakunkban ilyen fiatalon, és hogy reméljük, már semmi gond nem lesz vele. Nem olyan egyszerű ez a kérdés sokaknak. Meg nekünk se volt olyan egyszerű. Úgyhogy én nagyon hálás vagyok, hogy már ilyen fiatalon anyuka vagyokKép

Noémi
32+1
vghnoémi
 
 


clipart{rofl}clipart{rofl}clipart{rofl}clipart{rofl}clipart{rofl}clipart{rofl}cl ipart{rofl}

KépKép
savitri
 
 


nem jöttbeKép
Újra próbálom: KépKépKépKépKép

KépKép
savitri
 
 


Éljen, Éljen!!!
Noémi köszi!
KépKépKép

KépKép
savitri
 
 


Savitri!
Nagyon magával ragadott amit írtál!
és még jó sokszor el fogom olvasni,...
igazán azt írtad, amit szerettem volna
én is magamnak bíztatásként mondani
nagyon jól esett!Kép
puszipuszipuszi-eszti
esztyx
 
 


Sziasztok!

Lili! és te hova jársz jógázni? Én hetek óta készülök a Bolgárkertész utcába, de msot már holnap reggel tényleg elmeygek!!!! CSak ez a kilenc óra....!!!!
Meg szombatonként van szülőpoziciós, amire nagyon szertenék eljutni, de épp akkor van nekem ADT tanfolyásom. És ez annyira rossz! Mert nem tudom melyiket áldozzam fel.
Most holnap elmegyek és akkor utána már el tudom dönteni.
Amúgy már bérletem is van oda, mert a sógornőmtől azt kaptam névnapomra, mert ő is jár, meg az első gyerekkel a pocakban is járt és nagyon dicséri.
Mit kell vinni? Te tudod? Poló, meg kényelmes gatya, meg zokni?
Persze megkérdezhetném a sógornőmet is, de most jutott eszembe.Kép

Márti! Édes a kis "elefántbébid"!KépRemélem élő kiadásban is megtekeinthetem, rögvest, hoyg kibújt!!KépVoltál a szülésznőnél, vagy kedden mész? Majd írd le mi volt!

Noémi! köszi a dicséretet! Abban a fotelban szokatm reggel kakaózni és hangolódni!

Na, tsók
rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Imolyozs,
Én a Gáborjáni Rékához járok a Király utcába, a bolgárkertész utcait nem ismerem, de biztos jó lesz. Nagyjából olyan ruhát vigyél mint egy kényelmes tornaórára, csak cipőre nem lesz szükség. Zoknid azért legyen, főleg ha fázós lábú vagy. Az a kilenc óra nincs is olyan korán, tök jó energiát ad majd az egész napodnak. Hajrá!Kép Majd írd meg, hogy milyen volt.

Lili(35+2)

KépKép
savitri
 
 


Annyira nem vagytok itt, hogy benéztem más babás fórumokra is.Kép
Nem tettem jól, tök más a hozzállásuk, meg mintha semmit se tudnának a terhességről. Persze lehet, hogy eltévedtemKép
A lényeg, hogy visszatértem, mert csak ti vagytok az igaziak.
na mennyit bókoljak mégKépKépKép?

Lili(35+2)

KépKép
savitri
 
 


Esztyx,

jaj, ne csináld ezt!!!Kép Ha vigasztal, még az én életem sincs egyáltalán kialakulva, pedig nemsokára 30 leszek! És igaz, hogy fölvettek az eltére, és el is végeztem, és hurrá, van diplomám, de dunsztom nincs, mit kezdjek vele, mert tanítani mégse szeretek, versenyszektorban meg képtelenség dolgozni 3 gyerek mellett. Az első előtt személyi tolmácsként dolgoztam, reggel a 6 órás busszal mentem be, este 5 előtt sose értem haza, de ha a főnök uraknak éppen vacsoraprogramja volt vagy bármi hasfájása, akkor csak késő este. Ez nem megy gyerekek mellett. De most úgy vagyok vele, hogy nem érdekel az egész. Most még minek zsezsegjek, úgyis hiába találnék esetleg valami jót, egyelőre nem tudnék belekezdeni. Szóval leszarom az egészet. Van egy jó a Bibliában: Elég minden napnak a maga baja.
Férjecskémmel meg ugyanez volt, mint most neked, aztán elrendeződött. Most már direkt örülök, ha néha elmegy itthonról (főleg apámhoz jár meccset nézni), legalább addig egyedül vagyok egy kicsit. Mondjuk ehhez az kell, hogy én reggeltől estig a gyerekekkel vagyok, úgyhogy értékelem az egyedüllétet. Biztos más, ha napközben is egyedül vagy. De majd rendeződik, nyugodj meg. Jó, ez nem túl használható tanács, inkább csak olyan biztatásKépKépKép.

Orbis, Noémi és a többi sértődős,
én is így vagyok vele, csak mivel ilyen ritkán jövök, eleve normálisnak érzem, hogy velem nem foglalkozik senki. Néha jövök, jól hozzászólok egy-két extrém témához, aztán eltűnök. De nagyon jólesik, ha néha valaki reagál, és főleg most, Noémi, hát meg vagyok hatva.Kép

Képzeljétek, tegnap megjártuk a sebészeti ügyeletet Imivel, mert apukám játszás közben megrántotta a karját, és kimozdult neki! Jó poén volt, egyedül nem mertem elindulni, mert még pisilni se tudtam volna elmenni, pedig azt mindig kell. Úgyhogy az egész család be a kocsiba, irány a Madarász utca, a város túlsó vége. Persze vezetni is nekem kellett, meg apát csitítgatni, hogy ne morogjon, inkább vidítson fel, rám fér. Mire odaértünk, visszaugrott magától a gyerek karja, jöttünk is haza, haza is értünk este 10-kor. A gyerekek akkor még bírták, de ma kijött rajtuk, egész nap tiszta őrültek. Pedig végig fent pakolásztam meg takarítottam a tetőtérben, hogy holnap föl lehessen őket paterolni, mert apukám csak akkor ér rá segíteni cipekedni, és az nélkülük is elég lett volna, meg pocak nélkül is. Szóval vidám napom volt.Kép De már csak egy óra, és ágyban lesznek!!! (Most is üvölt a Mesi, hogy az Imi rádobta a lábára a kisszéket. Mindjárt kiugrom az ablakon!)
Bocs a nyavalygásért, azt hiszem, kicsit OFF voltam.Kép

Lili,
én tökre örülök, hogy igazi vagyokKépKép

Vica 30+1
mvica
 
 


Vica!
nagyon köszi a bíztatást!!!
tényleg, olyan jó ez az internet...
hiszen egy naplószerű valami így, ahgoy
az ember írja a napjait, de közben
folyamatosan értelmes és érdekes reakciókat
kapsz és adhatsz...ez szuperjó!!
nekem már jobb kedvem lett, és tőletek!Kép
megnyugtatóakat írtatokKépKép

puszsz,és mégegyszer mindenkinek kösziköszi
eszti
esztyx
 
 


Sziasztok!

Vica! Azért számon vagy tartva, nyugi!
Pl. most megint megnéztem aprofilod és rögtön beugrott, hog, ja ez a jóképű apuka meg a két tök helyes gyerek!Mert ezt egy párszor már megállapítottamKép!

Eszti! Mikor egyetemre jártam volt egy-két scaj aki közben lebabázott és akkor azt gondoltam, hoyg tök jó nekik, hoyg kicsit ebelőznek minket és akkor mire vége a sulinak addigtra nem a pelekák miatt kell valamit félbehagyni.
nEM MINTHA BÁNNÁM A FÉLBEHAGYÁST, DE HA NEM LENNE OLYAN CÉGTÁRSAM AMILYEN VAN, AKKOR BIZONY AGGÓDHATNÉK, HOYG MI LESZ, HA ÚJRA DOLGOZNI AKAROK. (jaj, benyomtam véletlenül a capsot)
Meg biztos azon is többet szencvedtem volna, hogy merjek-e babázni, vagy akkor elveszik minden,amit eddig elértem. Bár ez így is eszembe jut. Csak a mostani hormonagyammal sz.rok rá.

Szóval az a lényeg, hoyg szerintem klassz, hogy ilyen fiartalon bevállatad a babát, manapság ritka. És pl nekem kellett is várnom egy csomót, mire sikerült, hisz a test nem tudja, hogy előbb a karierKép
Na, összehordtam hete-havat.
Amúgy az én pasim is hét évvel idősebb mint én, és pont tegnap beszéltük, hogy milyen vicces, hogy ő egyetemre felvételizett mikor én hetedikes voltam.

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Ja, Noémi! megkaptas a Katy féle szuper listát, vagy küldjem?

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Sziasztok!
Tegnap voltam 4D-s UH-on, és képzeljétek kiderült, hogy kislányom lesz! Pedig a 17. hetesen még fiút jósoltak. Nagyon meglepődtem. Dorina Réka lesz a neve. Azt mondta a hölgy, hogy nagyon szép, fejlett baba, és nagyon helyes pofija van, kis turcsi orral. 26 hetes terhes vagyok, legalábbis én így számoltam, a tegnapi UH viszont 28 hetesnek számolt. Gondolom az eredeti az igaz. Akkor viszont kicsit nagyobb a kelleténél. De nem baj! Kb. 1400 g, és 40 cm. Örülök, hogy nincs semmi baja, és olyan jó volt látni!
Esztyx! Én 27 éves vagyok, és egyszerű közgazdasági érettségim van. Nem vagyok rá túl büszke, tudom, hogy diploma nélkül manapság már nem nagyon lehet munkát találni, de még így is jó helyem van egy biztosító társaságnál, ahova állítólag visszavárnak a szülés után is. Én nagyon irigyellek, hogy ilyen fiatalon leszel anyuka! Képzeld, nekem az orvosom és az asszisztensnője azt mondta, mikor kiderült, hogy terhes vagyok, hogy vigyázzak nagyon, mert nem vagyok már fiatal! Nem esett túl jól, de lehet, hogy igazuk volt. A 15. héttől nem is engedtek dolgozni.
Már csak mellékesen jegyzem meg nektek, hogy lezártam a kapcsolatot a párommal, még szombat este. Hihetetlennek tűnik még magamnak is, hogy azóta nem vágyom már rá, és talán nem is hiányzik.
Örülök, hogy jól sikerült a talitok, sajnálom, hogy én nem tudtam elmenni. Remélem legközelebb nekem is sikerül találkozni veletek. Most, hogy rendeződött a magánéletem én is szeretném jól érezni magam. Azt hiszem, ez veletek sikerülni. Majd figyelni fogom, hogy mikor találkoztok újra!
Jó éjszakát mindenkinek, sziasztok!
Viki
lici
 
 


Orbis, köszönöm!!!
Noémi
vghnoémi
 
 


sziasztok!
húúú, ma jó kis háziasszonyos napom volt! jó ez nem-jó sokáig aludtunk, aztán elmentem a rákóczi téri csarnokba hogy végre főzzek egy kedvünkrevalót, hisz mától nem laknak itt a tesómék. (és mivel ők nem húsosak, így nem is csináltam semmi húst amíg itt voltak) szóval, mire lezuhanyoztam és eljutottam a csarnokba, már szinte semmi nem volt nyitva.....háromkor, jó, bocs, amatőr vagyok még a témában! nagy nehezen, de épp még meg tudtam venni mindent amit akartam. haza, közben addigra járt le a mosás. elkezdtem a zöldséglevest előkészíteni, marcim szedte szét a dögöt, csak két mellét, de csontostul, bőröstül. aztán felraktam a levest, elkezdtem krumplit hámozni pürének a csirke mellé. amikor azt fel is raktam főni, gyorsan kiteregettem az órákkal azelött elkészült mosást azután hogy összehajtogattam a száraz ruhákat. akkor bepácolgattam a csikent, végre ettünk levest, jól meg lettem dícsérve, télleg jó lett! ezután be a csirkét, hagymát pirítottam a pürébe, elkezdtem kelbimbót pucolni hogy megpirítsam.......és mindez végződött este 7kor!!!!!!

mondtam hogy amatőőr vagyok, de hogy 3 óra kelljen hogy egy komplett ebédet összehozzak..... kicsit elgondolkodtam!!! babó mellett majd éjszaka főzzük meg a következő napi étket! talán úgy sikerül......

no, remélem mindenkit szétuntattam a részletes napiprogramommal, de ez kifejezetten jól is jöhetett a rosszul elalvóknak!! Kép

találkozó??? mikor és pontosan hol?????????? éééén íííssss!!

bagz, aki hulla fáradt, és megint szörnyen aludt, és be is görcsölt úúúgy a vádlija hogy még most is fáj......

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Noémi!
Nagyon szívesen...de pontosan mit is??? Kép

Savitri!
Hála neked azért a linkért, nagyon hasznos dolgokat szedtem le!!! El is határoztam, hogy azt a minta-étrendet kipróbálom (persze nem szó szerint, halat pl. semmi pénzért nem ennék) de jónak és kivitelezhetőnek tűnik.

Esztyx!
Örülök, hogy jobban vagy. Én is 23 éves vagyok (na jóóóó, már inkább 24, de még nem egészen!!!) és a sulit elvégeztem ugyan, de jelentkeztem még egyre, az még két év, és én is babó mellett tervezem levelezőn, így ráadásul még ingyenes is. Még soha nem dolgoztam "rendesen", és a nyelvekkel is bajban vagyok!
És nagyon örülök neki, hogy ilyen fiatalon sikerült, én igazából még hamarabb szerettem volna, anyukám 19 éves volt, mikor én születtem, és nekem nagyon jó volt, hogy közel vagyunk korban, és megértő és fiatalos, és mindenki irigykedett!! Szóval fel a fejjel, mellette is meg tudsz valósítani egy csomó mindent, és ha nem, akkor is megvalósítottad ŐT és ez a legnagyobb dolog!!! Ne foglalkozz most mással, mert azt fogja érezni, hogy hátráltatott téged álmaid megvalósításában.
Na lőjetek le, mert sok lesz az okosságaimból!! Kép

Elfelejtettem írni! Tegnap előtt fürdés után ültem az ágy szélén, és egyszer csak azt látom... egy csepp... aztán még egy... aztán mégegymegmégegymeg... szóval eddig is "maszatolt, de asszem utolért az "előtej áradat". Utána elállt ugyan, de azóta reggelre csupa ragacs az ágy. Ilyenkor mi van? Melltartóban kell aludni??

Átnéztük ma apával a babakelengye listát... Kép
hát én eddig azt hittem, jól állunk. Hát azért van még mit venni Kép Azt hiszem, a karácsonyi ajándékokon egymásnak nem kell törni a fejünket. Majd szépen becsomagoljuk, és a fa alá tesszük a matracot meg a sterilizálót. Kép

Viki!
Nagyon örülök, hogy így alakult, főleg, hogy jobban is vagy. A következő talira várunk, ha jól emlékszem valami keddről volt szó, nem tudom, mikorról. Biztos nem holnap, talán a jövő hét???

Hű, már megint mennyit írtam, és biztos így is kihagytam valamit! Ja, igen. Örülök, hogy kiugrasztottam a szöget a zsákból, igazából mindenki toporzékol, mikor nem reagálnak rá KépKépKép

Aura!
Mi van veled? merre jársz? Egész idő alatt, míg írtam, te jártál az eszembe, csikiz a baba. Illetve eleinte még csikizett, de kezd bekeményíteni, és egyre kellemetlenebb. Kérleltem, hagyja abba, de már most nem fogad szót a lelkem Kép

Na lelövöm magam, így is ember legyen a talpán (vagy inkább a fenekénKép) aki végigolvassa!

Jó éjt:
Orbis (29+6, fél óra múlva 30, és akkor MÁR CSAK A NEGYEDE!!!)
orbis
 
 


Sziasztok!

Na, megint jó kis napot varázsoltam magamnak. Délelőtt kimentünk a bricostore-ba kikevertetni a babasarok színét, petimmel egyöntetűen döntöttünk, szupi kislányos szín + jól megy a hálónkhoz. Kép Meg a babaágy rácsaira is megvettük a bordó festéket. Mert mi hanyag 35 hetes szülők még itt tartunk. Kép Ettől aztán jól elfáradtam, szóval délután szundiztam, aztán csajbuliztam a munkatársaimmal, du. 5-től éjjel 11-ig. Na jó, csak ettünk meg dumáltunk és tőlük is kaptam előnévnapi ajándékot (két csörgőt Lilinek). Kép

Holnap Anyukámmal megyünk maradék baba- és kismamacuccokat beszerezni, reszkess fehérvári Brendon! Kép De holnaptól így elhagyhatom majd a "hanyag" előnevet. Kép

Önmegvalósítás terén én sem állok valami fényesen, pedig 27 éves vagyok, két diplomám van és épp akkor kezdtem el felfelé indulni a munkahelyemen, amikor Lilike "bekopogtatott". De egy percig sem gondolkoztam, mert én kb. 17 éves korom óta arra várok, hogy anya lehessek. Kép Szóval most felfüggesztem kicsit ezt a megvalósítás dolgot és igyekszem a legjobb anyuka lenni.

Bagzer! Én ma megfőztem a paradicsomlevest, megettem, aztán aludtam egyet és utána második fogásként már csak hagymás tojást volt erőm sütni. Szóval Te nyertél! Kép

Viki! Örülök, hogy sikerült lezárnod a kapcsolatodat, máris sokkal pozitívabb kicsengésűek a soraid. Kép És üdv a lányos kismamik táborában! Kép

Jó éjt,
Katinka
35+1, vagyis tökjó, ha ezen a héten túlvagyunk, már nem leszünk koraszülöttek Kép
katinka
 
 


Viki!
Tök jó, hogy előkerültél, már aggódtunk, hogy mi lehet veled. Örömmel olvasom, hogy úgy tűnik sikerült lezárnod azt a kapcsolatot. És úgy látszik a baba is tojik rá, szépen gyarapszikKép
Szivesen megnéznénk ám a babádról készült képeket, ha gondolod tedd fel őket.

Bagzerka!
Én imádom a konyhai beszámolókat. Ráadásul én ma pórul jártam az ebéddel, de hát aki fél óra alatt akarja elkészíteniKép!
Szerintem egy tisztességes ebéd elkészítéséhez kell ennyi idő, csak közben jut másra is. Én azonban imádok elpiszmogni egésznap a konyhában. Persze így nagy pocakkal elég gyakran kell közben pihenőt tartanom, különben leszakadna a derekam. Szóval csorgott a nyálam a pipis menütől, pedig én is vegetáriánus voltam jó sokáig.

Lili(35+2)

KépKép
savitri
 
 


hú, látom mindenki sürgölődik a babaszoba körül, én most épp nagyon boldog vagyok a kisággyal meg az általam varrt rácsvédővel. Nem bírtam tovább raktam fel képeket a még romokban heverő babaszobáról (így majd látványosabb lesz a javulás), meg megirigyeltem Bagzerka árnyékos pocakfotóját. Az albumok közt Savitri képei címen találjátok, ha érdekel.

Lili(35+3)

KépKép
savitri
 
 


Savitri, szépek a fotók!! én meg a babaágyatokat irigylem.... már el akarom hozni a miénket..grrr ja, még annyi, hogy hova lett a fejed, anonymus?? Kép Kép

jaj, a találkozót meg írjátok meg hogy mikorra tervezitek?? sűrűsödnek a napok, most így karácsony miatt szeremcsére bejött egy csomó baba-mama fotózás!! nagggyon örülök!! meg az új orvossal is találkozhatok a héten.... hurrá

bagz
30+1

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Savitri!
Nagyon szép az az anyag!!! Gratula.
A fejem nekem sem látszik egyik képen sem, mindkettőt magamról csináltam, és beállítás-odarohanás-pózolás után nem jutott már energiám, hogy értelmes fejet is vágjak. (amúgy a héten én is raktam az Orbis című albumba egy képet a pociról)

Orbis (MÁR 30!!!!)
orbis
 
 


Orbis!! tök jók a fotók!!!!! gratulaaaa
b

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Sziasztok!

Csak kutyafuttában, mert rohanok a dokimhoz, ugyanis utol ért valami vírusos cucc!Először a férjemet, és most már engem is, annyira nem örülök nekiKép!!!

Vica!
Nehogy má így gondold, többek között miattad ajánlottam fel a lakásunkat a talira, mert akkor a gyerekeidet is el tudod akár hozni!!!Mostantól nincs kifogásKép!Meg Rékacsnak igaza van, tényleg olyan a családod, mintha egy reklámfotó lenne!

Viki!
Sokat gondoltam rád, örülök, hogy visszajöttél!!!

Rékacs!Átküldöd Noéminak az aynagot,mert ma tuti nem lesz időm rá!!!Lécci!!!

A babakelengyével sajnos mi is így állunk, és pont a napokban pánikoltam be egy kissé, hogy mikor lesz minden tutira meg, de aztán rájöttem, hogy mostantól nincs olyan, hogy minden meg vanKép, úgyhogy a lényegre törekszem!

Ma már nem jelentkezem, mert este csoportom lesz!

Puszi Nektek!!!

Katy
29+6Kép
Katy
 


Hát jó reggelt! Én már megint nem tudok aludni!! 1-kor még írtam, 2 körül aludtam el, erre 1/2 8-kor már felkeltem. Pedig ez nagyon nem jellemző rám. És úúgy fájt a torkom Kép Remélem nem szedtem össze semmit. Katy megfertőzött Kép

Bagz!
Hát köszi! Azért azt hiszem, van még hova fejlődnöm Kép

No szép napot mindenkinek!
orbis
 
 


Sziasztok!


Na, a reggeli kismamajógáról ennyit.Nincs korán a 9 óra annak aki alszik, de így, hogy már megint fenn voltam fél 4-től fél6-ig( elolvastam a vastag könyvemben a szülést és jót bőgtem a "karjaiba foghatja" rész után), így képtelen vagyok fél 8-kor kelni. Tök sz.r!
de ma lesz délután 5-től is. Kisérletet teszek, hátha eljutok.
Perszte ez a kocsitlanság elég visszatartó erő, mert útálok tömegközelekdni, így nagy hassal. Alapban buszpárti voltam, hogy ne kelljen állni a dugóba, meg a buszokon lehet olvasni, meg ilynek, míg a kocsiban azt nem, meg egyedül ülök és szennyezem a környezetem. De most, hogy már nem ülnék egyedülKép,nagyon sz.r, hogy szerlőnél van. Igaziból nem is szerelő.hanem karosszériás, mert most nyáron vettük ezt a susukit (hogy igazi hülye nő lehessek) és az előző tulaj is nő volt, aki össze-vissza karistolta. Ami engem nem zavart, de aztán úgy jártam, hogy nyáron a Bánki donát Autószerelő szakközépnek teveztem egy dolgot és klasszul fel lett ajánlgatva, hoyg megcsinálják. Hát gondoltamn legyen! meg a családom is örül, hogy nem ülök kocsiba addig is.Lehet ők intézik, hogy ne legyen kész.
A Suzuki előtt ám igen szép kisautom volt. Egy csodakék-csodaszép R4-es. Ami olyasmi mint a kacsa, csak szebbb!!!!:o Babin-Potok volt a neve.De mivel nem oly üzembiztos, apa úgy döntött a családját nem szertné benne látni, na így lettem suszukis nő!Kép

Hát volt kedvem írni kcsitKép!

Hétfőn 11-re mennem kell fogorvoshoz a műszaki egyetemre. GYalog, tekintve, hogy a fentiek szerint nincs autóm. És mi lenne, ha hétfőn lenne tali? mert, ha már elindultam, akkor nem kell szenvednem a kimozdulássalKép Szóval akkor már úgyis benn vagyok, és hátha bírom is.
Na, a mai 5 örai tornára tömeközelkedéssel kipróbálom, hogy tudok-e még hosszú távon ilyesmit és akkor referálok,jó?

Katy, küldöm Noéminak a cuccot! Mi az, hogy csoportod lesz?

Orbis, Lili! Tök jók a pocakképek, ma én is csinálok, ha megtalálom a gépbe az elemeket, amit hétvégén lenyúlt a pasim, holmi fejlámpába!
Lili! nagyon szép ez a kiságy és való rá a fejvédő. Ezek után remélem valóban Hana leszKép

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Ja, Viki!

Klassz csaj vagy! És tényleg pozitív a kisugárzása a soraidnak!!!!Kép

Pedig ugye ez lehetelen, hisza számítógép egy szmélytelen eszköz, mely nem sugározhat semmi pozitív energiát, sőt! legalábbis az antropozófusok szerint!Kép

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Sziasztok!

Gigi baba köszöni a kedves bókokat.

Esztyx
önmegvalósítás, hát szerintem a korán szülésnek is megvan az előnye és a hátránya is, mint annak is, hogy én pl 31 évesen szültem, és kénytelen vagyok már kicsit dolgozni mert nem tudom abbahagyni a munkám külnben mindennek vége amit évekig építgettem. Szóval???? Szerintem ez sem túl jó dolog.

Pocaklakó hiányától én is nagyon féltem, szinte a végén csak ez foglalkoztatott, s én döbbentem meg a legjobban, hogy a varratszedéskor jutott először ez az eszembe.

További szép napot
Márti
márti05
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy ide írok a topikotokba, de hátha akad érdeklődő.

Megmaradt egy bontott csomag Pampers Total Care midi (4-9 kg) pelenkánk, a 68 db-ból kb. 6 db hiányzik, ennyit tudtunk még elhasználni . Tapasztalatunk szerint inkább 4-7 kg-ig jó. 1 csomag Pampers normál popsitörlőkendő utántöltővel 2.000 Ft-ért adnám.

Ha érdekelne valakit, elérhet a 06-70-543-1558 -es számon, vagy írjon email-t: neugebauer.cs@freemail.hu (de ez talán lassabb)

Jó lenne, ha minél hamarabb elvinné valaki, mert tényleg nem tudok vele mit kezdeni.

XV. kerület
csillus
 
 


Sziasztok kedves Lányok!!!

Rékacs,Katy, köszönöm a közreműködést, megkaptam a cuccot! Tegnap nem olvastam a kérdésed, Rékacs, bocs.

Orbis, a linket köszönöm, hogy leírtad a kismamaszótárrólKépAzért írtam azt az egy sort neked, hogy lásd, figyelek rádKép Dehát ha már magára se reagál az emberKép

Bagzer, gyorsan ebédeltem egyet, mielőtt nagyon megkívánom a csirkétKép Tök jó, hogy van sok munkád!

Katy, jobbulástKép

Maa voltunk doknál, még mindig jól vagyunkKép
A méreteink így a 33. héten:

BPD:86
THQ:84
FL:58

és 2kg körül vanKép Nagy baba, azt mondták. És végre a dokim is azt mondta, hogy most már ő is örülKép!!!!

Úgyhogy ha Katynál lesz mondjuk a találkozó, szerintem el tudnánk menni. Nekem mindegy, mikor.

Puszi nektek, majd még estefele benézek szerintem, mert jön ma a barátnőm, és utána férjecske csak később, mert valószínű sokáig dolgozik.
Viki, nagyon bíztató, amit írtál, örülök, hogy jobban vagyKép

Tényleg Aura, hol vagy?! Meg Edwig? Meg nem is tudom... de a többiek is, akik nincsenek. Kikocskát tudjuk, ő igazolt.

Na puszi mindenkine, én nagyon álmos vagyok, mert koránra mentünk, és későn feküdtünk, mint mindig... Ez nem jó...

Noémi
32+2
vghnoémi
 
 


Savitri, Orbis, Bagzer,nagggggyon szép kismamák, babaszobák, ilyenek vannak az albumokban!! Gratula mindenhez! Majd én is rakok föl, de még csinálok egy falvédőt, amin filcből tépőzárral leszedhető, áthelyezhetó figurák lesznek, és azt szeretném majd megmutatni.

Na ennyi
N.
vghnoémi
 
 


Orbis!
Itt vagyok ám, csak mire mindent végigolvasok, huss elszáll a maradék energiám is és elfelejtem mit akartam hozzászólni.
Engem még csikiz a babácska, de már van úgy, hogy kellemeetlenül moccan. tegnap például biztos elege lehetett a lökött mamijából, fél 6-kor keltem, irány a kórház, aztán úgy 4-ig kóboroltam a barátnőmmel, majd mentem felszedni egy másikat aztán irány Pomáz. A végére már olyan volt a poc, mintha egy nagy sziklát cipelnék benne. Itthon aztán Erika nekiállt feszíteni magát, hol a fejét, hol a fenekét dugta ki, de olyan erősen, hogy az már fájt!

Közvélemény!
elkísértem Anyuékat egy látónénihez (lát aurát, előző életet, ilyesmi) ebben én alapjában hiszek, bizonyos mértékig, de! A néni megnézett engem is, pocakügyileg. Azt mondta a bébi jól van, kislány lesz, fejvégű (ez így van), meg nagyon nyugis bébi ésméghogy szőkén fog születni. ez rendben van, ja ezeket úgy mondta, hogy tényleg semmit nem tudot rólunk, viszont azt mondta, hog yjó nagy baba, és már most KÉT kg!!!???
Én mondtam neki, hogy az teljes képtelenség, erre engedett 1.80-ra, de szerintem még ez is rengeteg tekintve, hogy a hetekel így állnuk: 26+4 (ez két napja volt, már a néni)
Szóval mit gondoltok?!
Először nem akartam ezt beírni, mert nem szeretnék itt ezoterikus vitát nyitni, csak arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy lehet-e ilyen óriási a baba? írjátok meg!!!

Bagzerka!
Milyen volt a szülésznős tali? Én holnap megyek egyhez, már nagyom várom!
azért mesélj.

Sajnálom azokat, akik nem tudnak aludni, de kicsit irgylem is, én mostanában folyton aludnék, állandóan fáradt vagyok azaz csak dekoncentrált, vagy nemistudom, csak nincs energiám komoly dolgokkal foglalkozni. Esztyx írtad ezta suli-parát, hát az nekem is van, bár én nem félek, hogy nem tudok majd önmegvalósítani, de asulival kapcsolatban tartok tőle, hogy nem tudom magam tartani az eredeti "ütemtervhez" és jól elcsúszok majd (így van amiből már engedtem). nekem az alegnagyobb félelmem, hogy oké, most hormonagyak vagyunk, ahogy Rékacs mondta (pont olyan szuper szó, mint a terhesamnézia Kép ) de mi lesz akkor, ha a aba mellett nemhogy visszajön, de romlik az élet úgymond felnőtt részéhez való hozzáállásunk?!
Na, ezzel nem akartalak még jobban paráztatni, csak nekem is hasonló dolgok jártak a pöttöm kobakomban és gondoltam növelem a nem vagy egyedül érzrést. (Benned is meg magamban is)
A korkülönbség miatt meg ne aggódj, Erika apucija és köztem 15 év van és a legkisebb mértékben sem ez az oka, hogy nem vagyunk együtt. Szóval ez szerintem nem igen mérvadó!

Tali!!!
Én is akarok, nagyon-nagyon!
Katy, nálatok szuper lenne, én is ajánljkoztam volna, de iszzonyú meszze lakunk.
De jó lenne, jöhetne Noémi is meg Vica is!

Vica!
Tényleg nagyon szépek a gyerekek!

Ésmég Kikocs, ha majd visszaolvaso, én nagyon hiányollak ám, és remélem minden rendben otthon!

Puszi mindenkinek,
Aura (aki megy pihizni, mert annyit írt, hogy elfáradt!
aura
 
 


SziasztokKép
Gondoltam két jegyzőkönyv között írok egy picikétKép

NoémiKép
Itt vagyok ám én is, csak meglapultam...Kép

EsztyxKép
Ne legyél így elkeseredve, szerintem a legjobb korban vagy ahoz, hogy mami legyél. Engem anyukám 14 évesen szült,és egyáltalán nem bánta meg (legalábbis ezt mondja) KépKép Kép Kép Ő is gyerek(mellettemKép ) tette le az iskolákat ( 2diplomája van ) nyílván nehezebb, de élő példa rá, hogy meglehet csinálni. Pontosan ezért szokott engem is nyúzni, hogy jövőre muszáj folytatni az egyetemetKép Még semmiről nem késtél le,és bőven van időd befejezni,ezért is jó, hogy ilyen korban leszel mami.Néha én is beparázok,hogy mindjárt 24 vagyok éééss még semmi,de akkor jön az én édes mamikám és jól megnyugtat, hogy ő is így volt ezzel és nézzem megKép Kép

SavitriKép
Szépek a képek, különösen az rácsvédő nagyon tetszik, meg a kiságy is,meg az egész szóval mindegyik nagyon szép. Pocak ügyben: szép nagy pocid van neked is. Nagyjából egy idősek vagyunk, neked nem nyomja a hugyhólyagodat? Nekem lebandázott ott és sátrat vert, mert állandóan nyomkodja és fél percenként pisilnem kellene, de ez így munka közben elég kellemesKépKépKép
Azt nem tudja valaki, hogy lehet-e érezni, ha megfordul a baba? Mert nekem faros, és idáig ahol a lábát éreztem, hogy dugdosta a jobb oldalamnál, most olyan mintha a feneke vagy a feje lenne. nem tudom....legalábbis valami nagyobb és dundibb Kép Kép

OrbisKép
Neked is nagyon szépek a pocakfotókKép jó nagy pocid van neked isKép

Tali!!!!
Jó lenne én is szeretnékKép Kép Kép igyekszem oda érni időreKép

Na mennem kell, jön a következő adag anyagKép
pussz mindenkinek
edwig (35+2)
Vendég
 


délutáni programomat tudom ajánlani nektek is...
annnyi szüléstörténetet olvastam, hogy csak na...
www.szules.8m.com
nnnnagyggon szuuppper!
pusz,eszti
esztyx
 
 


Imolyozs,
Hát tömegközlekedni én se nagyon szeretek már,
de a kocsiba se ülök be szivesen egyedül. Ráadásul valahol hallottam, hogy a nemtudomhanyadik héttől már nem is vezethet a kismama a kresz szerint. (Elkéri a rendőr a terhes kiskönyvedet?Kép)

Katy, Orbis,
vigyázzatok magatokra és c-vitamin!!! Remélem nem lesz semmi komoly és egy este alatt kiheveritek.
Nekünk egyébként egy 34 éves bogárhátú a családi autó. Csak egy babakocsi volt a városban ami befért a hátsó ülésre a gyerekülés mellé.Kép

Nekem jó lenne a hétfői tali, olyankor mindig facér vagyok, mert férjemnek elfoglaltsága van.
Csak a Katy címét nem tudom.

Aura,
szerintem nem lehetetlen az 1,8 kg bár a 26. héten ha jól tudom kb. fele ekkorák a babák. Mármint az átlagosak, akik 3,5 kg körül születnek. De hogy a végül 5 kg-val születők mekkorák ilyenkor? Legközelebbi uh-n kérd meg a dokit, hogy becsüljön súlyt. Kalkuláld bele, hogy a gép is tévedhet 1/2 kg-t ide vagy oda. Ismerve a méreteidet azért nem kívánnám, hogy egy öt kilós csecsemőt kelljem megszülnöd.

Mostanában nekem is egyre többször dugja ki a kis tagjait a baba, és csikiz is meg néha kellemetlen, de inkább meglepő. Olyan mintha elvékonyodott volna a pocakomon a bőr és így jobban érezni. Csak a fenekét nem találom mostanában.
Edwig,
a hugyhólyag rugdosás, lökdösés nálam is megvan, de már rutinosan nem szaladok wc-re minden ilyennél. Néha ha az utcán csinálja, megkérem, hogy jöjjön följebb, van hogy szót fogad. Némi simivel rá lehet segíteni.Kép

Lili(35+3)

KépKép
savitri
 
 


Kikocska!
Látod megérzi a topik a hiányodat. Órák telnek el hozzászólás nélkül.

Lili(35+3)aki megint a tv elé kénytelen menekülni

KépKép
savitri
 
 


Savitri!

Köszi, hogy reagáltál!
Bár jól beparáztattál, mit fogok én csinálni egy 5 kg-s kislánnyal???!!! Azért nagyon remélem, hogy ez mégsem elképzelhető. 1-2 hét múlva megyek uh-ra, tuti addig nyúzom a nőcit, míg meg nem mondja mekkora a babám!
Jajjjistensmjajjistenamjajjistenem, nem akarok elefántbébit!!! Kép

Edwig!
Akartam neked mondani, csak a nagy dumcsiban kiment a fejemből, hogy vannak mindenféle vicces kis praktikák, hátha megfordul ifjabb Bernát Kép
majd kipróbálhatjuk, csak meg kéne tudnod merre van a feje. Nehogy visszafordítsuk szegényt Kép

Megyek agytornázni a Multimilliomossal Kép
(nem mintha javítana vlmit a helyzeten, de legalább megvan az illúzió Kép )

Aura 26+5 (feljebb elszámoltam Kép)
aura
 
 


Az elefántbébi gondolata engem is mindig riaszt, de gondoljunk arra, hogy minél nagyobb születési súllyal jön valaki világra annál jobb esélyekkel indul, mind egészségilek, mind pedig az intelligenciát tekintve. Szóval komoly előnyei vannak. Csak hát könnyen császár lehet belőle. Engem végülis ez riaszt az egészben. Azért tréningezem magam, nehogy nagyon meglepődjek ha mégis vágni kell.

Lili(35+3)

KépKép
savitri
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a maratoni babacucc-vásárlásból, hulla is vagyok rendesen.

Képzeljétek, mi történt velünk a tescoban Anyukámmal! Kép Vettem törlőkendőt meg pelust, amiről külön kértem számlát (az egészségpénztár miatt), meg anyunak is volt még cucca, mikor a mögöttünk álló család (apa, anya + 8 éves kisfiú) nekiállt höbörögni, hogy mit töszörgünk már annyit meg ilyenek. Mikor mondtuk, hogy csak vásárlunk és bárki kérhet számlát (életemben először kértem számlát ilyen szupermarketben egyébként) és nem értjük, mi a gond, azt mondta, örüljünk, hogy nem b*sz (bocsi, de idézek) minket fejbe. És duguljunk el és húzzunk már. Mit szóltok? Hogy lehet valaki ilyen tapló! És a gyereke milyen nevelést kap, ha ezt látja, hogy így kell bánni a nőkkel?! Nagggyon kiakadtunk! Kép

Orbis, Lili! Jók a képek! Kép Már én is alig várom, hogy a babasarokról rakhassak fel majd képeket, de ahhoz el kéne készülnie.

Ja, a sértődős dologról meg annyit, hogy engem vagy három napja nem szólított meg senki Kép, szóval lassan komoly depibe esem emiatt. Kép

Nem tudom, hogy álltok hordozókendővel, de lenne egy ajánlatom. Kép Petim (a család kézügyessége) elhatározta, hogy varr nekem, viszont anyagot a méret miatt úgy tudnánk venni, hogy kettő jönne ki belőle. Szóval arra gondoltunk, ha valakit érdekelne, akkor nyersanyagáron fel tudnánk ajánlani a második darabot. Na, felkeltettem valaki érdeklődését?

A másik, amit meg akartam kérdezni, hogy Ti milyen orrszívót vesztek/vettetek? Engem a porszívóstól kiráz a hideg, emlékszem, én a sima kézit is utáltam kiskoromban, nem még ha nagy zajjal is járt volna. Szóval marad az elemes vagy a kézi. Petim viszont azt mondja, szerinte az elemes nem annyira hatékony, mint a kézi erő. Segítsetek plíz!!!

Én meg megyek a Vágó Pistához művelődni Kép

Csók,
Katinka
35+2
katinka
 
 


Katinka!

Nagyon elszörnyedtem a sztoridon! Gondolj bele, hogy ilyen tapló emberek sajna mindig vannak, és engem az borszaszt a legjobban, hogy a gyerekemnek megvan rá az esélye, hogy egy hasonló ivadékal járjon oviba, suliba, stb... brrr. Még a gondolatra is kiráz a hideg. Remélem nem hagytad magad! Ha már az állapotodra nem volt tekintettel én felhívtam volna a figyelmét a biztonsági őrökre. Az lyen alakok,általában szánalmasan beszariak, kismamákkal persze mernek kötözkzödni. Fú, de felhúztam magam! Kép Szegénykém.
Az orrszívóról, én tuti, hogy porszívóra csatlakoztathatót veszek, vagy minimum elektromosat. Tény, hogy a legtöbb gyerek utálja, de a kézi az használhatatlan, mert amit kiszívsz, annak a fele vissza is megy a pumpálásból adódóan, és ha olyan ügyi vagy is, hogy ezt elkerülöd, akkor is baromi lassú. A porszívós az legalább gyors és hatékony. A gyerek üvölt közben és tiltakozik ahogy tud, viszont az egész csak pár perc és utána kap levegőt!
Egyébként én emlékszem, hogy kifejezetten imádtam, ha a hugom volt csak náthás én akkor is kunyiztam egy kis szippancsért, mert olyan vicces volt ahogy csikiz.

Remélem kiokosodtál Pistánál Kép
Pussz, Aura
aura
 
 


KatinkaKép

Én is a porszívóst ajánlanám (meg azt is használjuk). Szadinak tűnik, de tényleg ennél gyorsabb és hatékonyabb mód nincs. Egyébként meg a gyerkőcnek (legalábbis enyémnek) mindegy, hogy mivel babrálsz az orránál, mindenképpen üvölt.
Néha én is levegőnek érzem magam, de nem adom felKép (végülis én sem reagálok mindig mindekinek az írására).

Pusssz
Tüni
tüni
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?