HALLO!!!
Legyen Katynál a találkozó, lécci,lécci, ez nagyon jó, oda én is el tudnék menni, mert mi is közel vagyunk a Városligethez, csak a 75-sre kell felszállnom! És vihetünk teafiltert meg mindenki valami kis batyut sütivel, vagy gyümölccsel. No? És ma itt volt a védőnéni, és nagyon szeretem, és azt mondta, most már úgy bebetonoztam azt a babucit, hogy túl fogom hordani
Viszont képzeljétek, kicsit kevés volt a szívhangja, 126 körül. Azt mondta, még jó. Ti erről mit tudtok, én nem vagyok profi benne.
A tedtváltozásról: a dokim is azt mondta, hogy miért engedek Péternek névügyben, hiszen én viselem az egész terhet. És akkor azt mondtam, meg így is gondolom, meg érzem, hogy semmiért nem adnám föl azt az érzést, ahogy rúg, meg mozgolódik, meg növöget, mégha kellemetlen is. És ez engem teljesen kárpótol. Meg sajnálom, hogy Péter nem érezheti... Mármint belülről
Mi egyébként mindig túllicitáljuk egymást, mert én azért nagyon tisztelem, hogy lassan fél éve be vagyok ide zárva, és ő csinál minden házimunkát, meg bevásárol, meg járt hozzám a kórházba, meg tényleg nagyon sokmindent köszönhetek neki. És mindez nem azt eredményezte, hogy ellenünk fordult volna, hanem zokszó nélkül húzza za igát, pedig nagyon sok van neki mostanában. Ő meg úgy gondolja, az semmi, hogy ő mit csinál, az milyen nagy dolog, hogy én itthon vagyok, és várok türelmesen. Hát így vagyunk, és akkor jól megsimogatjuk egymást szavakkal, meg összebújunk, és nagyon jó. Néha sajnálgatjuk egymást, az is jól esik.
Szóval Esztyx, nem tudom, de az biztos igaz, amit itt írtak a többiek, hogy csak elüldözi az ember a másikat, ha folyton szivatgatja, hogy jöjjön haza. Téyleg nem tudom, meg nem érzem magam kompetensnek a témában, mert nekünk ritkábban van ilyen éjjeli műszak, de Katyék azért elég jól átélik ezt a helyzetet, és úgy látszik, lehet ezzel együtt élni...
Orbis, én is szoktom így érezni, és én is nevetek magamon
Merthogy rám senki nem figyel
De már leszoktattam magam róla
Azt akartam mondani, hogy az a kismamaszótár link a babanet kezdőlapját hozza le. Ez jó?
Rékacs, köszönöm most még egyszer megnézem a képeket, itt kerestem, de képzeld, nem találtam...
És azt a listát szívesen venném én is, felteszem az email címem a profilba. Köszönöm előre is, vagy tőled, vagy Katytól, mindegy.
Holnap megyünk UHra, kíváncsi vagyok. Remélem, minden rendben van. Nem aggódok. Én elmúltam parázós kismama lenni. De szép magyarosan fogalmaztam
Bagzer, látod, lehet, hogy a baba megold egy-két dolgot
Hallottam már ilyet! Én is reménykedek benne.
És ma olyan aranyos kisfiút álmodtam! Csak egy szépséghiba volt: hogy lemaradtam a szülésről, Pétert kérdeztem, hogy volt
. Aztán hirtelen 4 éves lett, kreol bőrű (?), és azt mondta, már tud szopizni, nem baj, ha én nem tudom, hogy kell, majd megtanít. Édes. És persze nem tudtam rendesen mit kell csinálni egy kisbabával... Ez szokásos.
Puszi, és azt hiszem én is gyorsírok már, olyan sokat írok, hogy megtanultam
Ezért is tudok ennyit írni, mert nem fárasztó. Vica, ne bándd, hogy nem tudsz ennyit írni, mint mi, képzeld, mennyit kellene olvasni.
Én meg olyan szívesen olvasom a hozzászólásaid, akármilyen ritkák is. Szerintem baba mellett nekünk se nagyon lesz időnk.
Noémi
ÉS 32+1!!!!!!!!!!!!!!!!
Bagzer, mi együtt töltjük vasárnap.