Haho,
Korhazi csomag: en csak ezeket teszem be:
pizsama, bugyik, betet (jo nagy, hosszu,ejszakai - gyogyszertaros no azt mondta, adnak a korhazban, de meg megkerdezem, biztonsag kedveert vettem), tisztalkodoszerek magamnak (szokasos: tusfurdo, sampon, balzsam, fogkefe, fogkrem, arckrem, dezodor), egy cs. intim torlokendo, de a baba nedves popsitorloje es eppugy megfelel mindenfele torlesre szerintem, papirzsebkendo, papucs, kontos, a laptopom unalmas orakra
, haha.
Babanak ruhak, ezen kivul semmi mas nem kell, mindent adnak.
Vajudashoz, szuleshez rovid ujjo polo, kenyelmes naci, az majd ugyis lekerul. Enni-inni nemtom, itt lehet-e kozben (az embernek eszebe sem jut kozben, de pl egy-egy kortyot inni nem rossz), majd az automatabol veszunk jo hideget.
Egyebkent 5 percre lakunk a korhazbol, nem gond, ha barmi otthon marad, minden elerheto kozelsegben van.
Lanyok, en elhataroztam, 09-en, ha megyek dokihoz, bator leszek es elmondom neki, en csaszart szeretnek. Annyira ugy erzem, h ugyanaz lenne, mint Lilivel, orakig vajudnek, oxyitcin ellenere sem nyilnek, baba meg mindig fent, en is, o is sz.rul lennenk es aztan csaszar... Ketszer bebizonyosodott, h szuk a medencem (en is,tesom is csaszarral szulettunk, nem tudom, lehet-e orokolni, hogy ki milyen konnyen szul, de talan igen), ne kinozzanak.