Sziasztok!
Leo: tök jó a szoba, és van fejed!
olyan jó látni arccal együtt
pont ilyen virágokat keresek matricában, mint amilyen a blogodon van. Nem tudod, kapható valahol? hova pakoltátok el azt a rengeteg cuccot?
a szoba miatt én is irigyellek, nálunk a szobában még nyoma sincs Hangának. Kivéve, ha én is itt vagyok, mert akkor már elég egyértelmű
brunhild: gyógyulgass! megint egyszerre vagyunk betegek, remélem hamarabb elmúlik, mint múltkor. Ana Te jól vagy? Megint kezdtem a Tantumverdét, lándzsás útifüvet. a torkom rettenetesen fájt, most már "csak"köhögök.
Ana: a mi mosógépünk is elromlott, az a legújabb, hogy nem áll le a program végén, hanem átfordul, és kezdi elölről. Szóval minden mosásnál lesben állok, ha hallom, hogy centriz, akkor 5 méternél messzebb már nem nagyon megyek
egy új energiatakarékosabb, a törlesztő részlet egy részét így megspóroljátok!
jjucuss: hogy vagy?
történeteiteket olvasna nagyon szerencsés vagyok, ilyenkor mindig még jobban értékelem. Az viszont nagyon jó, hogy tanultatok a szülők hibájából, és teljesen máshogy nevelitek a gyerekeiteket
mondjuk a nadrágba járás, rövid haj nálunk is sokáig volt. 10 évesen fellázadtam, és jól megnövesztettem.
hosszú lázadás volt, derék alá ért a végén
Addisz: Gratula a cukrodhoz! Már csak 2 nap!
kislányt tudok elképzelni Hozzád, kíváncsian várom a képeket
Kriszta: vesegörcs iszonyú fájdalmas! jobban vagy? mikor mész ellenőrzésre? ez a bő 10 hét már nagyon kevésnek tűnik
kfnoemi: UH hogy sikerült?
gil: nagyon aranyosak a képek, szép pofija van Dominiknak nagyon.
panndi: 2 kiló? szuper
linácska: Gratula Levinek!
új bölcsi, új játékok!
tök jó lesz
bkrisztike: vasat sajnálom
dolgozol még?
Klarisszáról tud valaki valamit?
az ütemes rángatózás a csuklás?